Pobjedu na Poljudu je uz KGK slavila cijela Hrvatska, od Bijelog Manastira do Cavtata :)
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Pobjedu na Poljudu je uz KGK slavila cijela Hrvatska, od Bijelog Manastira do Cavtata :)
...interesantno...najglasniji su oni ala ljubljana,sarajevo,novi sad,rijeka,london..ubise kao zastitnici hrvata i hrvatskih prava
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pobjedu na Poljudu je uz KGK slavila cijela Hrvatska, od Bijelog Manastira do Cavtata :)
Hrvatska do Drine je utopija. To ostavit Srbima i Cg. Koji će nam to kurac. Samo rastežeš vojne snage a nebitna zona.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
tko nije osjetio na svojoj kozi '29 novembar' nije nista osjetio...
2015-09-08
Evo i Picula...šta ja znam, valjda je ipak genetika u pitanju.Eroo wrote:Eroo wrote:Hektorović wrote:RayMabus wrote:Jao vas. To mi je rodica. Rođena Luetić. Iz Župe Biokovske.
Ono Roglić i Buljubašić i ta ekipa. Isto selo.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Župa_(Zagvozd)
Iman kuću kamenu ode i vinograde. Roglić je odma do mene dva kilometra. Moja prababa je Luetić. Točno tu san ja. Ona mi je rodica.
Ja san iz tih Luetića. Iman kuću tamo. Ona mi je susida. Kuća do.
Eto...
I1b* 100%. Željana Zovko također. I Marija Pejčinović Burić...Nevidna okupacija EU institucija.
I Plenkovic je bodul, znači i on je I1b*.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/tonino-picula-izvjestilac-evropskog-parlamenta-za-crnu-goru
ero kako si ti prezivio slovensku udbu koja je bila najgora od svih udbi..bio si naime hercegovacki hrvat kak si rekao imao si cupu i bradu i krizinu do pupka takav od slo udbe ne prezivio atentat ni 5 minuta
2015-09-08
epikur37 wrote:Aj costa rica bilmikovsky ne jebi...sad smi u savezu sa srbima.
A boktejeba... droge...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:epikur37 wrote:Aj costa rica bilmikovsky ne jebi...sad smi u savezu sa srbima.
A boktejeba... droge...
pa to ti je blimikovsky, sjećaš se forumaša?
costa rika
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Samo šest tisuća ljudi danas na 100 godina Slobode u Tuzli
https://www.klix.ba/sport/nogomet/tuzlaci-obiljezili-100-godina-postojanja-sloboda-i-dinamo-remizirali-na-tusnju/191011130
Utekli svi u Njemačku.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/tuzlaci-obiljezili-100-godina-postojanja-sloboda-i-dinamo-remizirali-na-tusnju/191011130
Utekli svi u Njemačku.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:Aj costa rica bilmikovsky ne jebi...sad smi u savezu sa srbima.
A boktejeba... droge...
costa rika
Ma kakvi...
Referira sam se na savez vas HDZ-ovaca sa Srbima. Koliko puta vas tribaju preveslati?
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:Aj costa rica bilmikovsky ne jebi...sad smi u savezu sa srbima.
A boktejeba... droge...
costa rika
Ma kakvi...
Referira sam se na savez vas HDZ-ovaca sa Srbima. Koliko puta vas tribaju preveslati?
Gdje kako, kad su bili nestašni dobili su po nosu...sada su ok u RH a u BiH su nam nam krucijalni saveznici.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Cijela Hrvatska slavila veliku pobjedu nad Španjolcima.......nigdje Splita ?!?!?!
» Hrvatska : Mađarska , nakon četiri godine reprezentacija na Poljudu
» Karamarko : Cijela Hrvatska je Bleiburg
» Loso:'Gotovo cijela Hrvatska je lijevi ekstremizam'
» Cijela Hrvatska skupljala novac za životnu operaciju. Sve su izmislili, kupili Golf 7
» Hrvatska : Mađarska , nakon četiri godine reprezentacija na Poljudu
» Karamarko : Cijela Hrvatska je Bleiburg
» Loso:'Gotovo cijela Hrvatska je lijevi ekstremizam'
» Cijela Hrvatska skupljala novac za životnu operaciju. Sve su izmislili, kupili Golf 7
Page 8 of 8