Hrvatska : Mađarska , nakon četiri godine reprezentacija na Poljudu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Hrvatska : Mađarska , nakon četiri godine reprezentacija na Poljudu
Stigao cijeli državni vrh , izbori su , eno i Erine krajice
https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/clanak/id/627434/uzivo-hrvatska-ndash-maarska-dalic-se-odlucio-za-iskusne-vlasic-i-brekalo-ostaju-na-klupi
https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/clanak/id/627434/uzivo-hrvatska-ndash-maarska-dalic-se-odlucio-za-iskusne-vlasic-i-brekalo-ostaju-na-klupi
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Hrvatska : Mađarska , nakon četiri godine reprezentacija na Poljudu
Hoće li dalmatinske budaletine koji navijaju za Mađarsku biti na stadionu?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Oče bit svastike ?jastreb wrote:Hoće li dalmatinske budaletine koji navijaju za Mađarsku biti na stadionu?
Nakon osam godina igraju na Poljudu pred publikom.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
skoro sam propustio gol, jer sam slucajno poceo gledati g.Savrsenog i zadrzao se
Previše je ovo dobro sve zajedno...
Nije mi to drago..
Nije mi to drago..
Barbara je užas postalakic wrote:
skoro sam propustio gol, jer sam slucajno poceo gledati g.Savrsenog i zadrzao se
Noor wrote:Barbara je užas postalakic wrote:
meni je Silvia ok
..i Emilykic wrote:Noor wrote:Barbara je užas postalakic wrote:
meni je Silvia ok
Noor wrote:..i Emilykic wrote:Noor wrote:Barbara je užas postalakic wrote:
meni je Silvia ok
e sad.
Evo ja iz podruma, umastio grožđe... Uvatio sam 10,15 min. Ne moš reć da nisan gleda.jastreb wrote:Hoće li dalmatinske budaletine koji navijaju za Mađarsku biti na stadionu?
Crni dresovi su izabrani zbog toga što se svakom našem protivniku crno piše.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Cestitke...poljud je dokazao da je naj..srecom ovaj put pamet je pobjedila..vratila se hrvatska na poljud..cestitke na navijanju najvecem dijelu torcide koja nikad nije okrenula ledja reprezentaciji...nadam se da je konacno onaj manji radikalni dio progledao da njihov nacin borbe nije bio dobar i samo je od sebe odgurnuo vecinu navijaca hajduka
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mladost ludost razumijem to al kad na silu ne ide pa ne ide onda trazi drugi nacin..cestitke upravi hajduka sto su i oni vidjeli da previse inata ne vodi nigdje..ovo malo fingiranja kao mi smo tamo cisto da ne bi ispalo da nije da se bas ne opiru hns-u..sve je ok proslo sve za pet..opet cekamo reprezentaciju u splitu
2015-09-08
Ako budu dobri moglo bi opet za 10 godina...vuksadinare wrote:Mladost ludost razumijem to al kad na silu ne ide pa ne ide onda trazi drugi nacin..cestitke upravi hajduka sto su i oni vidjeli da previse inata ne vodi nigdje..ovo malo fingiranja kao mi smo tamo cisto da ne bi ispalo da nije da se bas ne opiru hns-u..sve je ok proslo sve za pet..opet cekamo reprezentaciju u splitu
mutava baštarda wrote:Ako budu dobri moglo bi opet za 10 godina...vuksadinare wrote:Mladost ludost razumijem to al kad na silu ne ide pa ne ide onda trazi drugi nacin..cestitke upravi hajduka sto su i oni vidjeli da previse inata ne vodi nigdje..ovo malo fingiranja kao mi smo tamo cisto da ne bi ispalo da nije da se bas ne opiru hns-u..sve je ok proslo sve za pet..opet cekamo reprezentaciju u splitu
darth_vader-
2014-04-17
a evo izgleda i slejdeca protiv slovacke na poljudu..mladost buntovnost..mi smo takav mentalitet iz jedne krajnosti u drugu nema sredine....mozda to neki ne shvacaju...ali jbg...nekad vise srcem razmislajmo nego mozgom..mutava baštarda wrote:Ako budu dobri moglo bi opet za 10 godina...vuksadinare wrote:Mladost ludost razumijem to al kad na silu ne ide pa ne ide onda trazi drugi nacin..cestitke upravi hajduka sto su i oni vidjeli da previse inata ne vodi nigdje..ovo malo fingiranja kao mi smo tamo cisto da ne bi ispalo da nije da se bas ne opiru hns-u..sve je ok proslo sve za pet..opet cekamo reprezentaciju u splitu
2015-09-08
Vučina, ono ti je bija skup HDZ-a, ne znam baš esi li ubra, ali... također se zalažem da se zatuče svaki sudac koji "pogriši" u korist Hajduka ove sezone...
darth_vader-
2014-04-17
..moj rodijak je apolitican pa je bio na utakmici...nego...sve ti je to dogovoreno između uprave i hns-a i ovih iz zadruge NH...ono tipa 'mi nemamo sa tim nista'..mazanje ociju...hajduk ce dobiti bonuse bilo suci bilo nesto drugo nebitno...novac je pobjediojasambrend wrote:Vučina, ono ti je bija skup HDZ-a, ne znam baš esi li ubra, ali... također se zalažem da se zatuče svaki sudac koji "pogriši" u korist Hajduka ove sezone...
2015-09-08
Ima tema svako koliko igra košarkaška rep. u ST...
Oko 20 godina. Šta ono bješe s košarkom u HR?
Posebno kad vidiš da je dalmatinski bazen bio rasadnik vrhunskih košarkaša.
Vjerojatno su i to sjebali komunisti....
Oko 20 godina. Šta ono bješe s košarkom u HR?
Posebno kad vidiš da je dalmatinski bazen bio rasadnik vrhunskih košarkaša.
Vjerojatno su i to sjebali komunisti....
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pada li pročetnička i prosrpska vlast u Crnoj Gori nakon četiri godine?
» PRVA OVOGODIŠNJA ANKETA DONOSI VELIKO IZNENAĐENJE Nakon pune četiri godine SDP ima veću potporu birača od HDZ-a
» HRVATSKA 24 GODINE NAKON OLUJE DOBILA 1.687 NOVIH BRANITELJA Ta brojka nije konačna, zahtjevi se još uvijek mogu podnositi
» Zoka i haiku gluposti: Mađarska može raditi što hoće, ali Mađarska tu nije bitna, Hrvatska ima rješenje
» Hrvatska reprezentacija
» PRVA OVOGODIŠNJA ANKETA DONOSI VELIKO IZNENAĐENJE Nakon pune četiri godine SDP ima veću potporu birača od HDZ-a
» HRVATSKA 24 GODINE NAKON OLUJE DOBILA 1.687 NOVIH BRANITELJA Ta brojka nije konačna, zahtjevi se još uvijek mogu podnositi
» Zoka i haiku gluposti: Mađarska može raditi što hoće, ali Mađarska tu nije bitna, Hrvatska ima rješenje
» Hrvatska reprezentacija
Page 1 of 3