Još jedna hanuma za Longija: Anela iz Cazina radi kao automehaničarka
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Još jedna hanuma za Longija: Anela iz Cazina radi kao automehaničarka
Malo ljudi živi od te poljoprivrede. Većinom to danas urbano i živi od posla. Tu su žene višak jer živiš s roditeljima i tako nekako guraš iz miseca u misec.
Za ženu i djete tu mista nema. One su višak.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sve si dobro rekao ali ja sam se samo zafrkavala tj tebe maloRayMabus wrote:Imam vinograd i ne isplati mi ga se radit jer mi je daleko ( kraj Vrgorca ) a oko vinograda ima puno posla pa se uloženo ne vrati. Evo sad mi rođak iz Solina kaže da su oni svoj izvadili prije dvi godine jer in se ne isplati radit al da će kupit grožde i radit svoje vino. Ono ništa vinograd al vino i dalje rade. To mu je i pametnije. Tko će se s tin zajebavat. To je meni otac sve povadija u Kaštelima i posadija masline i trišnje jer ti vinogradi to ima zajebancije a ne moš ti to radit ako radiš posal negdi.
immortal-
2014-04-16
hah nekoga guše žene, nekoga muškarciRayMabus wrote:Malo ljudi živi od te poljoprivrede. Većinom to danas urbano i živi od posla. Tu su žene višak jer živiš s roditeljima i tako nekako guraš iz miseca u misec.
to je zato jer se ne naiđe na srodnu dušu ili nekoga koga si u stanju prihvatiti i voljeti kao i obratno
immortal-
2014-04-16
Da.mortal wrote:hah nekoga guše žene, nekoga muškarciRayMabus wrote:Malo ljudi živi od te poljoprivrede. Većinom to danas urbano i živi od posla. Tu su žene višak jer živiš s roditeljima i tako nekako guraš iz miseca u misec.
to je zato jer se ne naiđe na srodnu dušu ili nekoga koga si u stanju prihvatiti i voljeti kao i obratno
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kakav ti je ono televizor RayMabus ?
YekeYeke-
2019-05-13
Gospodin je očigledno preminuo te je ostao u stajaćem položaju uslijed mrtvačke ukočenosti potpomognuto uporom desne ruke u štap zabijen u zemlju...
Naravno da u takvom stanju nije u mogućnosti odbiti bilo šta...
A ti slažeš čitavu konstrukciju muško-ženskih odnosa, kao da je njegovo postupanje dragovoljno ...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hanuma za Longija
» Još jedna za našeg Longija
» Evo jedna ležerna za Longija
» Evo jedna pronatalitetna tema za Longija XD
» Jedna malo vedrija tema za našeg Longija :9
» Još jedna za našeg Longija
» Evo jedna ležerna za Longija
» Evo jedna pronatalitetna tema za Longija XD