Još jedna hanuma za Longija: Anela iz Cazina radi kao automehaničarka
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Još jedna hanuma za Longija: Anela iz Cazina radi kao automehaničarka
Cazinjanka Anela - Dženana Merdanović jedina je automehaničarka u istoriji belgijskog gradića Eupena. Za maturski rad na državnom nivou nagradu joj je uručila bivša belgijska kraljica Paula Rufo di Kalabria.
„Po završetku škole za maturski rad uzela sam temu izrade kuće sa glasovnim naredbama. Glasovne naredbe se svode na izdavanje komandi pri reguliranju kućnih komponenti: paljenje svjetla, grijanja, te reguliranje toplote, zatim uključivanje muzike itd“, objasnila je Anela-Dženana.
Ekipa Avaza kontaktirala je mladu automehaničarku da pita kako je prošao prijem i druženje sa belgijskom kraljicom.
„Prijem nagrade je bio divan, naravno da je čast biti u takvom okruženju, a naročito osvojiti prvo mjesto i primiti nagradu od kraljice. Nakon dodjele nagrade imala sam čast da razgovaram sa kraljicom. Razmijenile smo par riječi o mom radu, šta planiram u budućnosti i tako dalje“, rekla je za naš portal ova mlada Cazinjanka.
Merdanović je radila u automehaničarskoj radionici koja je specijalizovana za automobile američke proizvodnje i BMW, dok je istovremeno nastavila školovanje za višeg automehaničara na Elektromehanici, smjer elektrotehnika, provodeći jednom sedmično pola dana u školi. I u školi je bila jedina djevojka zainteresirana za ovaj zanat.
„Što se tiče mog odabira u životu, još uvijek sam ostala pri istom. Samo što je ovaj put riječ o drugoj firmi. Pružila mi se prilika za bolje usavršavanje pa je nisam htjela propustiti“, otkrila je Merdanović navodeći kako se još uvijek obrazuje i ima još dvije godine uključujući i ovu koju trenutno pohađa.
Kako je otkrila, posao ide uvijek na bolje. U Belgiju se iz Cazina doselila davne 2004. godine sa svojom porodicom. Za automobile je zainteresirana još od malih nogu kada je stric prvi put provozao na motoru. Taj doživljaj joj je, kako nam je ranije rekla, bio fantastičan i od tada se javila ljubav prema motorima i ostalim dijelovima automobila. Od srednje škole se bavi poslom automehaničarke.
(Avaz)
[url=https://servimg.com/view/19978339/615][url=https://servimg.com/view/19978339/616][/url][/url]
[url=https://servimg.com/view/19978339/613][/url]
„Po završetku škole za maturski rad uzela sam temu izrade kuće sa glasovnim naredbama. Glasovne naredbe se svode na izdavanje komandi pri reguliranju kućnih komponenti: paljenje svjetla, grijanja, te reguliranje toplote, zatim uključivanje muzike itd“, objasnila je Anela-Dženana.
Ekipa Avaza kontaktirala je mladu automehaničarku da pita kako je prošao prijem i druženje sa belgijskom kraljicom.
„Prijem nagrade je bio divan, naravno da je čast biti u takvom okruženju, a naročito osvojiti prvo mjesto i primiti nagradu od kraljice. Nakon dodjele nagrade imala sam čast da razgovaram sa kraljicom. Razmijenile smo par riječi o mom radu, šta planiram u budućnosti i tako dalje“, rekla je za naš portal ova mlada Cazinjanka.
Merdanović je radila u automehaničarskoj radionici koja je specijalizovana za automobile američke proizvodnje i BMW, dok je istovremeno nastavila školovanje za višeg automehaničara na Elektromehanici, smjer elektrotehnika, provodeći jednom sedmično pola dana u školi. I u školi je bila jedina djevojka zainteresirana za ovaj zanat.
„Što se tiče mog odabira u životu, još uvijek sam ostala pri istom. Samo što je ovaj put riječ o drugoj firmi. Pružila mi se prilika za bolje usavršavanje pa je nisam htjela propustiti“, otkrila je Merdanović navodeći kako se još uvijek obrazuje i ima još dvije godine uključujući i ovu koju trenutno pohađa.
Kako je otkrila, posao ide uvijek na bolje. U Belgiju se iz Cazina doselila davne 2004. godine sa svojom porodicom. Za automobile je zainteresirana još od malih nogu kada je stric prvi put provozao na motoru. Taj doživljaj joj je, kako nam je ranije rekla, bio fantastičan i od tada se javila ljubav prema motorima i ostalim dijelovima automobila. Od srednje škole se bavi poslom automehaničarke.
(Avaz)
[url=https://servimg.com/view/19978339/615][url=https://servimg.com/view/19978339/616][/url][/url]
[url=https://servimg.com/view/19978339/613][/url]
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Još jedna hanuma za Longija: Anela iz Cazina radi kao automehaničarka
Ma to je ošlo u Belgiju davne 2004. Nema to veze više s Cazinom. To če sve iselit na zapad. Oni će se vratit u Cazin kad odu u penziju a i to je možda.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/operativna-grupa-usk-kontra-mektica-priliv-migranata-je-povecan/190924141
https://www.klix.ba/vijesti/bih/operativna-grupa-usk-kontra-mektica-priliv-migranata-je-povecan/190924141
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Cazin se gradi ;
http://reprezent.ba/u-cazinu-se-gradi-najveci-trzni-centar-u-usk-u/
Ovi iz velike Kladuše su svi utekli u Hrvatsku
http://reprezent.ba/velika-kladusa-socioekonomski-pokazatelji/
U godinu dana 7000 ( sedam tisuća stanovnika ) manje.
http://reprezent.ba/u-cazinu-se-gradi-najveci-trzni-centar-u-usk-u/
Ovi iz velike Kladuše su svi utekli u Hrvatsku
http://reprezent.ba/velika-kladusa-socioekonomski-pokazatelji/
U godinu dana 7000 ( sedam tisuća stanovnika ) manje.
2014-04-11
Longi, žemska ko avion.
Još autome’nič’rka, to su ti pare do krova, sjediš i češeš jaja, a mala dere mušterije. ;)
Ne, ozbiljno, svaka čast.
Još autome’nič’rka, to su ti pare do krova, sjediš i češeš jaja, a mala dere mušterije. ;)
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:Longi, žemska ko avion.
Mala beton :)
Još ti održava auto.
2018-04-10
RayMabus wrote:Ma to je ošlo u Belgiju davne 2004. Nema to veze više s Cazinom. To če sve iselit na zapad. Oni će se vratit u Cazin kad odu u penziju a i to je možda.
Kakva Belgija naspram sunca Kaštela :) :D
More je san svake Bosanke.
2018-04-10
Nemoj, longi, ova bi te tukla.
Vidis sto ti "kolege" namjestaju ;-@
Imaju oni dobre namjere samo još moraju učit. Nisu još shvatili da su žene zle i iskorištavaju muške.Maggie19 wrote:Nemoj, longi, ova bi te tukla.
Blaženi kurtoni.
Tko je izmislija kurton triba mu dat Nobela.
Kurton je oružje protiv emanicipacije
2014-04-11
RayMabus wrote:
Dobro, ali Nobela za što?
Kemiju, ekonomiju ili mir?
£otk@-
2019-02-12
Nije društvo dobro muške proučilo. Njih se uzelo zdravo za gotovo i kao neka priča ono a u biti istina ti je ovo :
1. On kad se zaljubi onda će on radi te ženske ić na kraj svita dakle radit će za nju i dicu koju bude ima s njom
2. Žena i dica su muškome TERET
I onda je druptvo gledall samo žene kao faktor jer one rađaju dicu.
Je samo muški ih prave.
A gledaj ovo :
To ti je u prevodu ako nije stavka broj 1 ispunjena spermij neće doć do ženske jajne stanice jer je muškome žena i djeca TERET.
Ili ta žena mora imat hrpu para tako da on vidi da on neće morat radit za nju i djecu.
1. On kad se zaljubi onda će on radi te ženske ić na kraj svita dakle radit će za nju i dicu koju bude ima s njom
Je samo muški ih prave.
A gledaj ovo :
To ti je u prevodu ako nije stavka broj 1 ispunjena spermij neće doć do ženske jajne stanice jer je muškome žena i djeca TERET.
Ili ta žena mora imat hrpu para tako da on vidi da on neće morat radit za nju i djecu.
2014-04-11
I sad ćete fino krahirat jer ste dali previše važnosti ženama a muške uzeli zdravo za gotovo.RayMabus wrote:Nije društvo dobro muške proučilo. Njih se uzelo zdravo za gotovo i kao neka priča ono a u biti istina ti je ovo :
Je samo muški ih prave.
A gledaj ovo :
2014-04-11
2018-04-10
nevjerojatno kako svi volite ..ovaj..teže žene:)
ava karabatić i ova, nebo zemlja
ava karabatić i ova, nebo zemlja
2014-04-16
ti ako ne poštuješ žene ni kurton ti ne treba dat ni ženeRayMabus wrote:Maggie19 wrote:Nisu još shvatili da su žene zle i iskorištavaju muške.
Blaženi kurtoni.
zabavi se sam
ćilaj, štikaj, radi
immortal-
2014-04-16
2014-04-16
Imam vinograd i ne isplati mi ga se radit jer mi je daleko ( kraj Vrgorca ) a oko vinograda ima puno posla pa se uloženo ne vrati. Evo sad mi rođak iz Solina kaže da su oni svoj izvadili prije dvi godine jer in se ne isplati radit al da će kupit grožde i radit svoje vino. Ono ništa vinograd al vino i dalje rade. To mu je i pametnije. Tko će se s tin zajebavat. To je meni otac sve povadija u Kaštelima i posadija masline i trišnje jer ti vinogradi to ima zajebancije a ne moš ti to radit ako radiš posal negdi.
2014-04-11
Zet mi baš jutros priča o tome jer ima i on neki vinograd u Kaštelima pa ima oni stroj na struju za mlijevenje grožđa pa će to danas il ovi tjedan nešto brat i radit.
Radija san ja davno vino na selu u Vrgorcu al to je zajebancija velika. Rade to ode kod mene dosta. Rođak kuća do on radi vrhunsko vino i stalno ide na ta takmičenja.
Ja vino i ne pijen pa onda pogotov me to nije briga.
Radija san ja davno vino na selu u Vrgorcu al to je zajebancija velika. Rade to ode kod mene dosta. Rođak kuća do on radi vrhunsko vino i stalno ide na ta takmičenja.
Ja vino i ne pijen pa onda pogotov me to nije briga.
2014-04-11
Nema ti kruva od zemlje danas. Iman i ja ranč poviše kuće pa me boli kurac za to.
Samo nekretnine , apartmani , podstanari. Jebeš vinograd i masline. To je više neki hobi i tlaka. Nemoš od toga živit.
Nekretnine , nekretnine i samo nekretnine.
Samo nekretnine , apartmani , podstanari. Jebeš vinograd i masline. To je više neki hobi i tlaka. Nemoš od toga živit.
Nekretnine , nekretnine i samo nekretnine.
2014-04-11
A šta se tiče te priče odnos muškarca i žene to san ja prikrižija prije 12 godina. Sve san vidija šta san ima vidit. Nepodržavaju opstanak nego ga guše. Nisu netko tko podržava opstanak nego su teret muškome. Ono netribaju nam.
Sad čekamo krah nataliteta i islamizaciju Evrope jer islam je partijarh. Matrijarh će izumrit a islam će zamjenit kršćanstvo i to je to.
Austrija danas ima 8% muslimana i bit će ih deset posto i onda će im broj samo rast dok u potpunosti ne zamjene domilicilno stanovništvo koje je uvelo matrijarh.
Sad čekamo krah nataliteta i islamizaciju Evrope jer islam je partijarh. Matrijarh će izumrit a islam će zamjenit kršćanstvo i to je to.
Austrija danas ima 8% muslimana i bit će ih deset posto i onda će im broj samo rast dok u potpunosti ne zamjene domilicilno stanovništvo koje je uvelo matrijarh.
2014-04-11
Malo ljudi živi od te poljoprivrede. Većinom to danas urbano i živi od posla. Tu su žene višak jer živiš s roditeljima i tako nekako guraš iz miseca u misec.
Za ženu i djete tu mista nema. One su višak.
Za ženu i djete tu mista nema. One su višak.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hanuma za Longija
» Još jedna za našeg Longija
» Evo jedna ležerna za Longija
» Evo jedna pronatalitetna tema za Longija XD
» Jedna malo vedrija tema za našeg Longija :9
» Još jedna za našeg Longija
» Evo jedna ležerna za Longija
» Evo jedna pronatalitetna tema za Longija XD