Evo jedna ležerna za Longija
Page 1 of 1
Evo jedna ležerna za Longija
https://www.imdb.com/title/tt7713068/
Pogledaj čari emanćipacije u pravom svijetlu.
Pogledaj čari emanćipacije u pravom svijetlu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Evo jedna ležerna za Longija
Vidim po naslovnici da ti misliš da je za mene borba protiv emanicipacije gušenje ljudske kreativnosti ( i žene su ljudi ).
Krivo misliš.
Krivo misliš.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pogledaj šta Zekanović drobi u Saboru.Malo me podsjeća na tebe.
2015-07-23
Evo sve trčim. Da išta znaš o meni onda bi shvatio da je meni izrazito zabranjeno gušenje ljudske kreativnosti.סמאל wrote:Pogledaj šta Zekanović drobi u Saboru.Malo me podsjeća na tebe.
Ti uopće ne kužiš zašto ja pušem na emancipaciju ? Misliš da je to jer mi je životni cilj da žena visi iznad sudopera.
Stvarno svašta.
2014-04-11
A šta ako ta kreativnost potiče ono protiv čega se ti zalažeš,kao što bi ovaj film mogao potaknuti mnoge žene na emancipaciju ?RayMabus wrote:Evo sve trčim. Da išta znaš o meni onda bi shvatio da je meni izrazito zabranjeno gušenje ljudske kreativnosti.סמאל wrote:Pogledaj šta Zekanović drobi u Saboru.Malo me podsjeća na tebe.
Ti uopće ne kužiš zašto ja pušem na emancipaciju ? Misliš da je to jer mi je životni cilj da žena visi iznad sudopera.
Stvarno svašta.
2015-07-23
Ne kužiš razlog zašto ja pušem na emanicipaciju. Kad to shvatiš onda ćeš shvatiti puno toga.
Industrijska revolucija , žene na tržište rada , ljudka prava , radnička prava itd
Onda u jednom momentu počele su jako izguravat muške s tržišta rada i napravile si situaciju da sad moraju radit a kad idu osnovat obitelj nema muških jer hrpa ih radi za manje i hrpa ih se ne osjeća dobro ako radi pa još dođe doma a ona mu soli pamet
Dakle imaš slom demografije
Nakon trideset godina nema radne snage pa trpačina
I tako sve jače dok ne pukne.
A to je treći svijetski rat
U tom svjetlu gledaj taj moj odnos prema emanicipaciji a ne da je meni u Interesu nekog ne znam ni ja šta.
To mi je protuprirodno jer duša nema spo , mogu se i ja inkarnirat u ženu dakle radio bih protiv sebe onda.
Valjda moš shvatit gore napisano a ako ne onda to nije moj problem nego kao što si rekao : ti misliš šta sam ja.....ti misliš.
Industrijska revolucija , žene na tržište rada , ljudka prava , radnička prava itd
Onda u jednom momentu počele su jako izguravat muške s tržišta rada i napravile si situaciju da sad moraju radit a kad idu osnovat obitelj nema muških jer hrpa ih radi za manje i hrpa ih se ne osjeća dobro ako radi pa još dođe doma a ona mu soli pamet
Dakle imaš slom demografije
Nakon trideset godina nema radne snage pa trpačina
I tako sve jače dok ne pukne.
A to je treći svijetski rat
U tom svjetlu gledaj taj moj odnos prema emanicipaciji a ne da je meni u Interesu nekog ne znam ni ja šta.
To mi je protuprirodno jer duša nema spo , mogu se i ja inkarnirat u ženu dakle radio bih protiv sebe onda.
Valjda moš shvatit gore napisano a ako ne onda to nije moj problem nego kao što si rekao : ti misliš šta sam ja.....ti misliš.
2014-04-11
Nemaju djece. Ionako ćemo ih zamjenit crncima i Arapima.סמאל wrote:A šta ako ta kreativnost potiče ono protiv čega se ti zalažeš,kao što bi ovaj film mogao potaknuti mnoge žene na emancipaciju ?RayMabus wrote:Evo sve trčim. Da išta znaš o meni onda bi shvatio da je meni izrazito zabranjeno gušenje ljudske kreativnosti.סמאל wrote:Pogledaj šta Zekanović drobi u Saboru.Malo me podsjeća na tebe.
Stvarno svašta.
Šerijat će pobjediti.
2014-04-11
šta kaže? :)סמאל wrote:Pogledaj šta Zekanović drobi u Saboru.Malo me podsjeća na tebe.
Similar topics
» Još jedna za našeg Longija
» Evo jedna pronatalitetna tema za Longija XD
» Jedna malo vedrija tema za našeg Longija :9
» Još jedna hanuma za Longija: Anela iz Cazina radi kao automehaničarka
» Jedna boja, jedna vera, jedna krv
» Evo jedna pronatalitetna tema za Longija XD
» Jedna malo vedrija tema za našeg Longija :9
» Još jedna hanuma za Longija: Anela iz Cazina radi kao automehaničarka
» Jedna boja, jedna vera, jedna krv
Page 1 of 1