Jesenski kakao (chat)
Page 10 of 55
Page 10 of 55 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 32 ... 55
Re: Jesenski kakao (chat)
Dobro žongliram. A tek što pimpujem....maggie13 wrote:Dzani je zongler..:-))Noor wrote:levi je počeo, a džani objeručke dočekao...skoro pa doslovno
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
I krofne, i sve što se nađe.Noor wrote:zonglira s krafnimamaggie13 wrote:Dzani je zongler..:-))Noor wrote:levi je počeo, a džani objeručke dočekao...skoro pa doslovno
2014-04-19
tebi i stanetu su samo pimpeCi na pameti ...ahahhadzango wrote:Dobro žongliram. A tek što pimpujem....maggie13 wrote:Dzani je zongler..:-))Noor wrote:levi je počeo, a džani objeručke dočekao...skoro pa doslovno
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ko o čemu, baba o kolačima. Pimpovanje je žongliranje fudbalskom loptom.Noor wrote:tebi i stanetu su samo pimpeCi na pameti ...ahahhadzango wrote:Dobro žongliram. A tek što pimpujem....maggie13 wrote:Dzani je zongler..:-))Noor wrote:levi je počeo, a džani objeručke dočekao...skoro pa doslovno
2014-04-19
naravno, ma na to si ti mislio, znamodzango wrote:Ko o čemu, baba o kolačima. Pimpovanje je žongliranje fudbalskom loptom.Noor wrote:tebi i stanetu su samo pimpeCi na pameti ...ahahhadzango wrote:Dobro žongliram. A tek što pimpujem....maggie13 wrote:Dzani je zongler..:-))Noor wrote:levi je počeo, a džani objeručke dočekao...skoro pa doslovno
2017-10-06
Volim kad mi čitaš misli.Noor wrote:naravno, ma na to si ti mislio, znamodzango wrote:Ko o čemu, baba o kolačima. Pimpovanje je žongliranje fudbalskom loptom.Noor wrote:tebi i stanetu su samo pimpeCi na pameti ...ahahhadzango wrote:Dobro žongliram. A tek što pimpujem....maggie13 wrote:
Dzani je zongler..:-))
2014-04-19
znam šta i sad misliš...dzango wrote:Volim kad mi čitaš misli.Noor wrote:naravno, ma na to si ti mislio, znamodzango wrote:Ko o čemu, baba o kolačima. Pimpovanje je žongliranje fudbalskom loptom.Noor wrote:tebi i stanetu su samo pimpeCi na pameti ...ahahhadzango wrote:
Dobro žongliram. A tek što pimpujem....
2017-10-06
Izgleda da si i ti pokvarena.Noor wrote:znam šta i sad misliš...dzango wrote:Volim kad mi čitaš misli.Noor wrote:naravno, ma na to si ti mislio, znamodzango wrote:Ko o čemu, baba o kolačima. Pimpovanje je žongliranje fudbalskom loptom.Noor wrote:
tebi i stanetu su samo pimpeCi na pameti ...ahahha
2014-04-19
šta ima pokvarenog u razmišljaju o ručku?dzango wrote:Izgleda da si i ti pokvarena.Noor wrote:znam šta i sad misliš...dzango wrote:Volim kad mi čitaš misli.Noor wrote:naravno, ma na to si ti mislio, znamodzango wrote:
Ko o čemu, baba o kolačima. Pimpovanje je žongliranje fudbalskom loptom.
2017-10-06
Zavisi sa kim ručaš.Noor wrote:šta ima pokvarenog u razmišljaju o ručku?dzango wrote:Izgleda da si i ti pokvarena.Noor wrote:znam šta i sad misliš...dzango wrote:Volim kad mi čitaš misli.Noor wrote:
naravno, ma na to si ti mislio, znamo
2014-04-19
jedeš i smišljaš kako da kidneš neplaćenog računa :)))dzango wrote:Zavisi sa kim ručaš.Noor wrote:šta ima pokvarenog u razmišljaju o ručku?dzango wrote:Izgleda da si i ti pokvarena.Noor wrote:znam šta i sad misliš...dzango wrote:
Volim kad mi čitaš misli.
2017-10-06
Aha, pa mu zavrse u stomaku :-DNoor wrote:zonglira s krafnimamaggie13 wrote:Dzani je zongler..:-))Noor wrote:levi je počeo, a džani objeručke dočekao...skoro pa doslovno
2014-04-12
Kex u prirodi=penjanje po stablima...samo mi treba dizalica za dupe:-DLeviathan2 wrote:aj dobro, mos i ti malo po brezuljcima trcat, malo sexa, i to je tomaggie13 wrote:Malo ciscenje organizma nikad naodmet..previse krafni i krostula zadnjih dana:~Leviathan2 wrote:ajme menimaggie13 wrote:Levi je poceo :-D
Daj, makni taj naslov, kic..danas sam na Mjesecevoj dijeti :-P
Cistim organizam od zadnjih dana..:~
kakva dijete sunce moje
jedi dok imas i mozes
malo seksa i malo gimnastike rjesava sve
ugledaj se na zene iz plemena
nema djeta
One trcu po brezuljcima, love, rade..ja samo sjedim..takav posao (:V)
a i ja radim dijetu svaki 3 godine 15 dana nejedenja isto da se ocisti organizam
u stvari to svi rade u plemenu, neki i jednom godisnje, ekstremi :)
15 dana?
Ups, jedva dan izdrzim..;-@
2014-04-12
Sto znaci pimpovanje?dzango wrote:Dobro žongliram. A tek što pimpujem....maggie13 wrote:Dzani je zongler..:-))Noor wrote:levi je počeo, a džani objeručke 1dočekao...skoro pa doslovno
2014-04-12
Sutra je novi dan i nova nada da će mi se konačno nešto lijepo desiti u ovom sranju od života.
crvenkasti-
2014-04-17
Ah, crveni bolje nam se ne nadat, onda nas mozda nesto lijepo i iznenadi.
2014-04-12
Pimplanje. Ono kad nogom udaraš loptu u zrak pa koliko više puta uspiješ da ne padne na zemlju to si bolji.maggie13 wrote:Sto znaci pimpovanje?dzango wrote:Dobro žongliram. A tek što pimpujem....maggie13 wrote:Dzani je zongler..:-))Noor wrote:levi je počeo, a džani objeručke 1dočekao...skoro pa doslovno
Regoč-
2015-08-21
Nada nije dovoljna, za sreću se treba izboriti.maggie13 wrote:Ah, crveni bolje nam se ne nadat, onda nas mozda nesto lijepo i iznenadi.
Regoč-
2015-08-21
Ahaaaa....cak sam zaboravila kako mi to kazemo :-DRegoč wrote:Pimplanje. Ono kad nogom udaraš loptu u zrak pa koliko više puta uspiješ da ne padne na zemlju to si bolji.maggie13 wrote:Sto znaci pimpovanje?dzango wrote:Dobro žongliram. A tek što pimpujem....maggie13 wrote:Dzani je zongler..:-))Noor wrote:levi je počeo, a džani objeručke 1dočekao...skoro pa doslovno
2014-04-12
Samo se za zdravlje borim.Regoč wrote:Nada nije dovoljna, za sreću se treba izboriti.maggie13 wrote:Ah, crveni bolje nam se ne nadat, onda nas mozda nesto lijepo i iznenadi.
I taj pojam srece se mijenja.
Treba sebe volit i udovoljit si.
2014-04-12
Ti si sredovječna gospođa, jel? Mlade cure nikad nisu zadovoljne.maggie13 wrote:Samo se za zdravlje borim.Regoč wrote:Nada nije dovoljna, za sreću se treba izboriti.maggie13 wrote:Ah, crveni bolje nam se ne nadat, onda nas mozda nesto lijepo i iznenadi.
I taj pojam srece se mijenja.
Treba sebe volit i udovoljit si.
Regoč-
2015-08-21
Page 10 of 55 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 32 ... 55
Page 10 of 55