Jesenski kakao (chat)
Page 11 of 55
Page 11 of 55 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 33 ... 55
Re: Jesenski kakao (chat)
Ti si sredovječna gospođa, jel? Mlade cure nikad nisu zadovoljne.maggie13 wrote:Samo se za zdravlje borim.Regoč wrote:Nada nije dovoljna, za sreću se treba izboriti.maggie13 wrote:Ah, crveni bolje nam se ne nadat, onda nas mozda nesto lijepo i iznenadi.
I taj pojam srece se mijenja.
Treba sebe volit i udovoljit si.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Obzirom da mislim do stotke dogurat, nisam jos na sredini :-PRegoč wrote:Ti si sredovječna gospođa, jel? Mlade cure nikad nisu zadovoljne.maggie13 wrote:Samo se za zdravlje borim.Regoč wrote:Nada nije dovoljna, za sreću se treba izboriti.maggie13 wrote:Ah, crveni bolje nam se ne nadat, onda nas mozda nesto lijepo i iznenadi.
Uvijek sam napredna bila :-D
2014-04-12
Iskustvo zrelih godinah progovara.maggie13 wrote:Obzirom da mislim do stotke dogurat, nisam jos na sredini :-PRegoč wrote:Ti si sredovječna gospođa, jel? Mlade cure nikad nisu zadovoljne.maggie13 wrote:Samo se za zdravlje borim.Regoč wrote:Nada nije dovoljna, za sreću se treba izboriti.maggie13 wrote:Ah, crveni bolje nam se ne nadat, onda nas mozda nesto lijepo i iznenadi.
Regoč-
2015-08-21
Jos kad brzo ucis..kombinacija snova :-DRegoč wrote:Iskustvo zrelih godinah progovara.maggie13 wrote:Obzirom da mislim do stotke dogurat, nisam jos na sredini :-PRegoč wrote:Ti si sredovječna gospođa, jel? Mlade cure nikad nisu zadovoljne.maggie13 wrote:Samo se za zdravlje borim.Regoč wrote:
Nada nije dovoljna, za sreću se treba izboriti.
2014-04-12
Odma ženit!maggie13 wrote:Jos kad brzo ucis..kombinacija snova :-DRegoč wrote:Iskustvo zrelih godinah progovara.maggie13 wrote:Obzirom da mislim do stotke dogurat, nisam jos na sredini :-PRegoč wrote:Ti si sredovječna gospođa, jel? Mlade cure nikad nisu zadovoljne.maggie13 wrote:
Samo se za zdravlje borim.
Regoč-
2015-08-21
ma kakvi sex u prirodi, to samo ako te bas ufati :D trcanje, skupljanje granja, gljive i slicne radnjemaggie13 wrote:Kex u prirodi=penjanje po stablima...samo mi treba dizalica za dupe:-DLeviathan2 wrote:aj dobro, mos i ti malo po brezuljcima trcat, malo sexa, i to je tomaggie13 wrote:Malo ciscenje organizma nikad naodmet..previse krafni i krostula zadnjih dana:~Leviathan2 wrote:ajme menimaggie13 wrote:Levi je poceo :-D
Daj, makni taj naslov, kic..danas sam na Mjesecevoj dijeti :-P
Cistim organizam od zadnjih dana..:~
kakva dijete sunce moje
jedi dok imas i mozes
malo seksa i malo gimnastike rjesava sve
ugledaj se na zene iz plemena
nema djeta
One trcu po brezuljcima, love, rade..ja samo sjedim..takav posao (:V)
a i ja radim dijetu svaki 3 godine 15 dana nejedenja isto da se ocisti organizam
u stvari to svi rade u plemenu, neki i jednom godisnje, ekstremi :)
15 dana?
Ups, jedva dan izdrzim..;-@
a 15 dana i nij edugo, moja sestra radi po 3 tjedna, udarena u glavu malo
Nema stabala, ili? :-DLeviathan2 wrote:ma kakvi sex u prirodi, to samo ako te bas ufati :D trcanje, skupljanje granja, gljive i slicne radnjemaggie13 wrote:Kex u prirodi=penjanje po stablima...samo mi treba dizalica za dupe:-DLeviathan2 wrote:aj dobro, mos i ti malo po brezuljcima trcat, malo sexa, i to je tomaggie13 wrote:Malo ciscenje organizma nikad naodmet..previse krafni i krostula zadnjih dana:~Leviathan2 wrote:
ajme meni
kakva dijete sunce moje
jedi dok imas i mozes
malo seksa i malo gimnastike rjesava sve
ugledaj se na zene iz plemena
nema djeta
One trcu po brezuljcima, love, rade..ja samo sjedim..takav posao (:V)
a i ja radim dijetu svaki 3 godine 15 dana nejedenja isto da se ocisti organizam
u stvari to svi rade u plemenu, neki i jednom godisnje, ekstremi :)
15 dana?
Ups, jedva dan izdrzim..;-@
a 15 dana i nij edugo, moja sestra radi po 3 tjedna, udarena u glavu malo
A, ja se zalim za moj dan...ta je heroj :~
2014-04-12
' ko voli streberice :-PRegoč wrote:Odma ženit!maggie13 wrote:Jos kad brzo ucis..kombinacija snova :-DRegoč wrote:Iskustvo zrelih godinah progovara.maggie13 wrote:Obzirom da mislim do stotke dogurat, nisam jos na sredini :-PRegoč wrote:
Ti si sredovječna gospođa, jel? Mlade cure nikad nisu zadovoljne.
2014-04-12
ih, nemoj dvaput recimaggie13 wrote:' ko voli streberice :-PRegoč wrote:Odma ženit!maggie13 wrote:Jos kad brzo ucis..kombinacija snova :-DRegoč wrote:Iskustvo zrelih godinah progovara.maggie13 wrote:
Obzirom da mislim do stotke dogurat, nisam jos na sredini :-P
Znam ja 'ko mene voli ;-@Leviathan2 wrote:ih, nemoj dvaput recimaggie13 wrote:' ko voli streberice :-PRegoč wrote:Odma ženit!maggie13 wrote:Jos kad brzo ucis..kombinacija snova :-DRegoč wrote:
Iskustvo zrelih godinah progovara.
2014-04-12
A šta se tu ima ne volit!maggie13 wrote:' ko voli streberice :-PRegoč wrote:Odma ženit!maggie13 wrote:Jos kad brzo ucis..kombinacija snova :-DRegoč wrote:Iskustvo zrelih godinah progovara.maggie13 wrote:
Obzirom da mislim do stotke dogurat, nisam jos na sredini :-P
Regoč-
2015-08-21
Znam i ja, Crvenkasti.maggie13 wrote:Znam ja 'ko mene voli ;-@Leviathan2 wrote:ih, nemoj dvaput recimaggie13 wrote:' ko voli streberice :-PRegoč wrote:Odma ženit!maggie13 wrote:
Jos kad brzo ucis..kombinacija snova :-D
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Znam i ja, Crvenkasti.maggie13 wrote:Znam ja 'ko mene voli ;-@Leviathan2 wrote:ih, nemoj dvaput recimaggie13 wrote:' ko voli streberice :-PRegoč wrote:
Odma ženit!
Sad ce ti se rugat i da si lazljivac.
:-D
2014-04-12
Nije, peder je.maggie13 wrote:Sad ce ti se rugat i da si lazljivac.
Regoč-
2015-08-21
Ni jedno ni drugo.Regoč wrote:Nije, peder je.maggie13 wrote:Sad ce ti se rugat i da si lazljivac.
Oni su odpočetka u posebnom odnosu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Samo vas zeza ;-D
2014-04-12
Znamo da on tebe voli.maggie13 wrote:Samo vas zeza ;-D
Regoč-
2015-08-21