Jesenski kakao (chat)
Page 32 of 55
Page 32 of 55 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 43 ... 55
Re: Jesenski kakao (chat)
jebga.
lokalni ovdje i po dvije vure.
zamisli koliko je to radnih sati na mješalici?
ovi od dvije vure, tri put na dan. ejjj to je 6h dnevno.
koliko je to mješalica?
koliko je to mješalica?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
phuuuveber wrote:jebga.
koliko je to mješalica?
kru te mazo,
i ja gubim puno vremena na kompu, srecom mjesalica miruje, zima vani a ja fino odem pa malo cistim ove strojeve koje su majstori zapackali i tako ostavili, kad se proljepsa vrijeme da budu spremni za van
tu i tamo malo farbe, ponesto prisvajsam, uglavnom 2 do 3 sata posla dnevno
sutra navece idem sa baustele, valjda ce je oni iz agencije cuvat par dana
a mozda dam i otkaz poslije nove godine, idem malo laufat po svijetu, ko ga jebe
veber-
2014-12-30
nećakinja kod mene gleda GoT
i ja s njom dok ne drkam po internetu
i ide onaj bronn i veli mala isti ti. sada ne znam jel to kompliment ili pokuda
2014-12-30
Čekaj malo...Leviathan2 wrote:ma dobar je djed, samo mrnjavi nosom previseRabarbara wrote:Srećom ti je djed dobar čovjek. Da nije, pobjegao bi jednom, ali sumnjam da bi ti nakon toga pao na pamet drugi bijeg.Leviathan2 wrote:pa vi niste normalni, a moja djecija i ljudska pravaRabarbara wrote:Leviathan2 wrote:
a on je bio odgovoran za mene, naime moj stari je pogino u sumi, klepnulo ga drvo i po obicajima plemena on je bio duzan da brine o meni, ja tvrdoglava mazga odlucio vidjet svijeta i zbrisao,
niko iz plemena nije znao gdje sam, niti oni u selu niti oni u svijetu, tek nakon 4 godine sam se javio, u stvari pojavio, godinu ipo poslije toga kad sam zavrsio obuku za lovca sam opet nestao i da bi im se koju godinu poslije javio sa cipra u kojem je upravo trajao rat, kad sam opet dosao u selo deda je bio ljut ko ris, nije upoce govorio sa mnom, nakon sto sam se ozenio on se ponadao da sam se smirio i poceo pricat sa mnom a ja zavrsih u libanonu, e onda se naljutio onak zapravo, no, nastavili smo komunicirat al me nastavio gledat podozrivo, poslije se malo opustio al jos uvijek sam mu na piku , a pradeda, on je bandit svoje vrste al nikad nije zvocao, veli coek mora sve proci jel ako negdje nema hrabrosti to ce ga jebat cjeli zivot
i on je svojevremeno bio mangup, i to malo veci
Da slomit nogu. Polomit obje noge i ruke... i sve nokte na prstima. I ne dozvoliti da plače.
srecom niste iz plemena pa ne mogu cuti tako okrutne savjete :)
4 godine ne javiti obitelji da si živ?!
Kukulele, pa da su te slijedeće 4 svaki dan lemali malo bi bilo.
vis kako pradeda ladovina od coeka, kad sam se pojavio jedino sto mi reko, a stigo ti, aj vataj sikiru idemo usjec kolje za grah
a drugi put nisam pobjegao, po obicajima plemena sam sa 16 godina trebao zavrsit obuku za lovca i dobit status odraslog al ja sam na pola utekao,
to sam odradio kad sam se vratio i djed vise nije imao nikakovo pravo da mi postavlja uvjete
a i kad sam bio 14 nije mi mogao nista, u stvari mogao me je nalemat al bi i on dobio po pi..cki, i jos ukor od vijeca plemena jel ne smijemo koristit nasilje osim prilikom obuke i grupnih tucnjava tipa gornje selo protiv donjeg
naravno roditelj smije sibom djete al koristit sibu protiv 18 godisnjaka, nije li malo blesavo
Hoćeš reći da si s 10 godina spizdio od kuće, s 14 se vratio, bio do 16 doma, otišao, vratio se s 18 godina i prvi put se oženio.
Astijarca koja turbulencija.
Haha, da odrasla osoba s 16. godina.
Guest- Guest
Pa pitaj nećakinju kako joj se sviđa taj bronn i znat ćeš.veber wrote:nećakinja kod mene gleda GoT
Guest- Guest
sa 14 spizdio od kuce, sa 18 se vratijo, nadoknadio obuku za lovca i onda otpizdio opetRabarbara wrote:Čekaj malo...Leviathan2 wrote:ma dobar je djed, samo mrnjavi nosom previseRabarbara wrote:Srećom ti je djed dobar čovjek. Da nije, pobjegao bi jednom, ali sumnjam da bi ti nakon toga pao na pamet drugi bijeg.Leviathan2 wrote:pa vi niste normalni, a moja djecija i ljudska pravaRabarbara wrote:
Da slomit nogu. Polomit obje noge i ruke... i sve nokte na prstima. I ne dozvoliti da plače.
srecom niste iz plemena pa ne mogu cuti tako okrutne savjete :)
4 godine ne javiti obitelji da si živ?!
Kukulele, pa da su te slijedeće 4 svaki dan lemali malo bi bilo.
vis kako pradeda ladovina od coeka, kad sam se pojavio jedino sto mi reko, a stigo ti, aj vataj sikiru idemo usjec kolje za grah
a drugi put nisam pobjegao, po obicajima plemena sam sa 16 godina trebao zavrsit obuku za lovca i dobit status odraslog al ja sam na pola utekao,
to sam odradio kad sam se vratio i djed vise nije imao nikakovo pravo da mi postavlja uvjete
a i kad sam bio 14 nije mi mogao nista, u stvari mogao me je nalemat al bi i on dobio po pi..cki, i jos ukor od vijeca plemena jel ne smijemo koristit nasilje osim prilikom obuke i grupnih tucnjava tipa gornje selo protiv donjeg
naravno roditelj smije sibom djete al koristit sibu protiv 18 godisnjaka, nije li malo blesavo
Hoćeš reći da si s 10 godina spizdio od kuće, s 14 se vratio, bio do 16 doma, otišao, vratio se s 18 godina i prvi put se oženio.
Astijarca koja turbulencija.
Haha, da odrasla osoba s 16. godina.
sa 16 se dobiva status odraslog do tad u biti i traje obuka koja simbolicki znaci i odrastanje te se stjece pravo ucestvovanja u vjecu plemena poslije ,a ozenijo sam se poslije povratka sa cipra a prije nego sam otisao za libanon
zas je smjesno bit odrasla osoba sa 16
pa zbrisao sam sa 14 i cisto fino sam se snasao, cak sam uspio kupit u zagrebu kucicu tamo blizu remize koju sam kasnije prodao za trostruku lovu
klinac a
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Gle, ako ne preuveličavaš, ako je ovo sve istina, onda si svakako neobičan svat.Leviathan2 wrote:
sa 14 spizdio od kuce, sa 18 se vratijo, nadoknadio obuku za lovca i onda otpizdio opet
sa 16 se dobiva status odraslog do tad u biti i traje obuka koja simbolicki znaci i odrastanje te se stjece pravo ucestvovanja u vjecu plemena poslije ,a ozenijo sam se poslije povratka sa cipra a prije nego sam otisao za libanon
pa zbrisao sam sa 14 i cisto fino sam se snasao, cak sam uspio kupit u zagrebu kucicu tamo blizu remize koju sam kasnije prodao za trostruku lovu
klinac a
A majka. Što je sirota mater mislila one 4 godine kad te nije bilo, a ona nije znala gdje si?
Bit će da si dijete sreće. Ne zbog kućice, nego zbog svega što si prošao. Vjerojatno nisi svjestan koliko sreće si zapravo imao.
Guest- Guest
hvala na pitanju, dobro suNoor wrote:levi, kako praunuče, kako pradeda?
eno pradeda odskitao u bosnu kod bosanskog djela plemena
valjda ce tam slavit novu godinu mada ja mislim da se muva oko jedne bakice
a mater umrla kad sam imao 7, sirota naglo obolila i umrla,Rabarbara wrote:Gle, ako ne preuveličavaš, ako je ovo sve istina, onda si svakako neobičan svat.Leviathan2 wrote:
sa 14 spizdio od kuce, sa 18 se vratijo, nadoknadio obuku za lovca i onda otpizdio opet
klinac a
A majka. Što je sirota mater mislila one 4 godine kad te nije bilo, a ona nije znala gdje si?
Bit će da si dijete sreće. Ne zbog kućice, nego zbog svega što si prošao. Vjerojatno nisi svjestan koliko sreće si zapravo imao.
a ja sam uvijek izazivao srecu, i jos dan danas iako manje
Neke ljudi uistinu rano osjete što je tragedija.Leviathan2 wrote:
a mater umrla kad sam imao 7, sirota naglo obolila i umrla,
Ne čudim se da izazivaš sreću. S obzirom na karte koje su ti u startu bile podijeljene, jedino tako i možeš preživjeti, da je izazoveš i zarobiš. Ineče bi ostao bez nje.
Spasila te tvoja hrabrost.
Guest- Guest
[You must be registered and logged in to see this link.]
2014-12-30
ma koja hrabrost, brzinaRabarbara wrote:Neke ljudi uistinu rano osjete što je tragedija.Leviathan2 wrote:
a mater umrla kad sam imao 7, sirota naglo obolila i umrla,
Ne čudim se da izazivaš sreću. S obzirom na karte koje su ti u startu bile podijeljene, jedino tako i možeš preživjeti, da je izazoveš i zarobiš. Ineče bi ostao bez nje.
Spasila te tvoja hrabrost.
nes susne ja skacem ko zec
Di ste, ekipa?;-))
2014-04-12
na starom mjestu ;)
di si ti megi, vec sam se raspitivala za tebe :)
ziva i zdrava, ali totalno oduzeta od obaveza ;-)Noor wrote:na starom mjestu ;)
2014-04-12
ja cu se udat kad se ti ozenis;-@Leviathan2 wrote:megi, da se nijesi udala morti
2014-04-12
lijep pozdravNice wrote:Di ste, ekipa?;-))
immortal-
2014-04-16
Page 32 of 55 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 43 ... 55
Page 32 of 55