Evo teme: definicija silovanja
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Evo teme: definicija silovanja
Maggie19 wrote:Veber i lotka, rastegli ste tu pricu na vise topica. Nepotrebno, jer svi sve znamo.
Mir, mir do neba, prstic na prstic.
Molim milady...
Rekao sam sve ovdje što sam imao.
£otk@- Posts : 1907
2019-02-12
Problem je sto se pozitivni zakoni ne koriste za ono sto bi trebali, vec povecavaju prostor za malverzacije.
nemaš frke.£otk@ wrote:veber wrote:a bokte.RayMabus wrote:Zašto ? Pa ovako je bolje. Ja i onako sa ženama nemam posla tako da će najebat samo heteroseksualci koji ih vataju.kaya wrote:al čekaj, ima li netko tamo mozak...zar nije bilo jednostavnije povisiti minimalnu kaznu za jedno i drugo kazneno djelo. ali i da su ostale iste kazne nije problem u zakonu nego u sucima koji ga ne primjenjuju...
Pa nek dobiju tri godine za modricu. Isto ko i ovi prometni zakoni pa kazne par desetaka tisuća kuna.
Ja uopće ne vozim auto. Eno ga na parkingu iza kuće , uredno registiran. Prodat ću ga sad. Ima bus. Baš me briga.
Eh da, a tebi samo da dovršim: da te ja ne bih tužio. Nemam za što i ne bih dobio da nam moja nona sudi.
Ali lijepo te molim da prestaneš, a ti budi pametan pa razmisli.
2014-12-30
Živite u feminizmu. Uopće nije bitno očeš naletit na curu koja to nije jer sutra kad dođe dite sve se minja. Vidit će zakone i zaključit A šta bi ja tebe trpila , dite san dobila , sad ću ti izvuč alimentaciju i ja slobodna i na konju.
Nek pada natalitet. Ja san reka da čim žene budu imale porodiljnu naknadu do devete godine života da ću napravit dite jer ga moram financirat do 18 ....pa nek država plati pola te alimentacije kad je već dala prednost majkama a očeve naguzila.
Nek samo pada natalitet.
Imate izbor ;
a ) nestajete
b ) ukidate matrijarh
Nek pada natalitet. Ja san reka da čim žene budu imale porodiljnu naknadu do devete godine života da ću napravit dite jer ga moram financirat do 18 ....pa nek država plati pola te alimentacije kad je već dala prednost majkama a očeve naguzila.
Nek samo pada natalitet.
Imate izbor ;
a ) nestajete
b ) ukidate matrijarh
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa, da. Sve je receno.£otk@ wrote:Maggie19 wrote:Veber i lotka, rastegli ste tu pricu na vise topica. Nepotrebno, jer svi sve znamo.
Mir, mir do neba, prstic na prstic.
Molim milady...
Rekao sam sve ovdje što sam imao.
Nepotrebno dizanje tenzija.
Veber ce biti suradljiv isto.
Maggie19 wrote:Problem je sto se pozitivni zakoni ne koriste za ono sto bi trebali, vec povecavaju prostor za malverzacije.
Najviše kod odmjeravanja kazne, i ona dva hipotetska primjera koja je marcellus dao.
Suci su neranjivi, pa mogu za prvi, uvjetno rečeno lakši, slučaj skucati 10 godina. A za teži slučaj godinu dana.
I to isti sudac u paralelnim predmetima, i čak ga ni viši sud ne može pozvati na obrazloženje mimo onoga koje je dao u presudi.
Zvuči kao da pretjerujem, ali dešava se, i to ne samo u kaznenim predmetima. Toliko o pravnoj sigurnosti.
£otk@-
2019-02-12
Hvala ti Bože šta san biseksualan ( ili po weberu peder , meni svejedno šta tko misli šta je biseks ).
To je blagoslov u emanicipaciji. Moš isključit da te žene uopće ne zanimaju. Prirodni talent.
Kad se sitin u koja san se govna moga uvalit da san čisti hetero padne mi mrak na oči. Sad bi ima jednu il više alimentacija a žena i mater bi me ucjenjivale nekretninama koje su biti moje al bi stara zajebavala jer ima svoj postotak a ne bi tila podjelu pa ne bi dala da ja ništa 100% dobijem da me može ucjenjivat.
Ovako ležin doma i boli me kurac , kapa para od podstanarstva i jebe mi se za njihove zakone i šta netko drugi oče.
To je blagoslov u emanicipaciji. Moš isključit da te žene uopće ne zanimaju. Prirodni talent.
Kad se sitin u koja san se govna moga uvalit da san čisti hetero padne mi mrak na oči. Sad bi ima jednu il više alimentacija a žena i mater bi me ucjenjivale nekretninama koje su biti moje al bi stara zajebavala jer ima svoj postotak a ne bi tila podjelu pa ne bi dala da ja ništa 100% dobijem da me može ucjenjivat.
Ovako ležin doma i boli me kurac , kapa para od podstanarstva i jebe mi se za njihove zakone i šta netko drugi oče.
2014-04-11
Da, nema onog pozivanja na neke prosle odluke, kao u SAD, i usporedjivanja.£otk@ wrote:Maggie19 wrote:Problem je sto se pozitivni zakoni ne koriste za ono sto bi trebali, vec povecavaju prostor za malverzacije.
Najviše kod odmjeravanja kazne, i ona dva hipotetska primjera koja je marcellus dao.
Suci su neranjivi, pa mogu za prvi, uvjetno rečeno lakši, slučaj skucati 10 godina. A za teži slučaj godinu dana.
I to isti sudac u paralelnim predmetima, i čak ga ni viši sud ne može pozvati na obrazloženje mimo onoga koje je dao u presudi.
Zvuči kao da pretjerujem, ali dešava se, i to ne samo u kaznenim predmetima. Toliko o pravnoj sigurnosti.
Dobro, longi, al'kakve to veze ima s temom.
Sto mislis o temi?
Osim da moramo sve na krav magu.
:-~
Sto mislis o temi?
I još bi mora radit za te alimentacije jer stara ne bi dala da se ona skine s niti jedne nekretnine da ja ne mogu ništa kako ja oču.
Ovako dobila batine a mene boli kurac za tu policiju i njihove kazne jer to odeš u zatvor i odspavaš il tražiš da ti zamine dobrovoljnim radom za društvo šta mi odgovara jer mi nije problem radit za zajednicu.
Sad mi je 40 i sad ču ovako uživat do pedeset i onda vidit oću nać neku pod stare dane da mi kuva kavu dok ja piskaram po internetu.
Dica mi ne zanimaju. To sam davno prikrižija. Neman koristi od njih. Samo žene od njih imaju koristi ....pod uvjetom da ih dobro odgoje inače će in se desit isto ovo šta i mojoj materi.
Ovako dobila batine a mene boli kurac za tu policiju i njihove kazne jer to odeš u zatvor i odspavaš il tražiš da ti zamine dobrovoljnim radom za društvo šta mi odgovara jer mi nije problem radit za zajednicu.
Sad mi je 40 i sad ču ovako uživat do pedeset i onda vidit oću nać neku pod stare dane da mi kuva kavu dok ja piskaram po internetu.
Dica mi ne zanimaju. To sam davno prikrižija. Neman koristi od njih. Samo žene od njih imaju koristi ....pod uvjetom da ih dobro odgoje inače će in se desit isto ovo šta i mojoj materi.
2014-04-11
Pa ima jer se mogu smijat muškim heteroseksualcima kad ih kuje prijave pa dobiju kaznenu prijavu radi sitnice i unište mu život jer će se posli teško zaposlit sa takvim dosjeom negdi.Maggie19 wrote:Dobro, longi, al'kakve to veze ima s temom.
Sto mislis o temi?
Uništi ga odma s tom jednom kaznenom prijavom. Gotov je. Građanin drugog reda. Osim ako nije bogat ko i ja pa ga boli kurac za posao
2014-04-11
Maggie19 wrote:Da, nema onog pozivanja na neke prosle odluke, kao u SAD, i usporedjivanja.£otk@ wrote:Maggie19 wrote:Problem je sto se pozitivni zakoni ne koriste za ono sto bi trebali, vec povecavaju prostor za malverzacije.
Ma i to je mit.
Imaš pravo savezne države i federalno pravo. Prema Erie doktrini čak i federalni suci “sitting in diversity” moraju primjenjivati pravo savezne države u kojoj sude.
Propisi saveznih država su strahovito različiti. Ja imam pravosudni ispit savezne države New York i slučaj me nanio u Reno, California. Tamo mi je kolega objasnio da za nadležnost po materiji spora primjenjuju točno suprotnu logiku od one u NYC. Pazi, to je nadležnost suda, nije to nikakva začkoljica.
Pravna nesigurnost je opća pojava u SAD-u od 1960-ih nadalje i odgovara sucima i odvjetnicima.
£otk@-
2019-02-12
Na ovoj planeti 70% duša koje se inkarnkra inkarnkra se radi seksa.
Da je ovo planeta Galaktičke federacije dakle duhovnija o ovome ne bi ni pričali jer imaju razum a da kojim slučajem žene nešto zaglume svi su ti muški ko i ja.
Broj rođenih beba bi vam bio nula.
Odma mi to uništavamo.
Živi i pusti druge da žive.
Ne bi nitko s vama ima seks. Ne kršimo ničiju volju.
Broj beba nula pa se misli. Nestanak
Da je ovo planeta Galaktičke federacije dakle duhovnija o ovome ne bi ni pričali jer imaju razum a da kojim slučajem žene nešto zaglume svi su ti muški ko i ja.
Broj rođenih beba bi vam bio nula.
Odma mi to uništavamo.
Živi i pusti druge da žive.
Ne bi nitko s vama ima seks. Ne kršimo ničiju volju.
Broj beba nula pa se misli. Nestanak
2014-04-11
Longi, tužiti te može svatko, i dati te u medija.RayMabus wrote:Pa ima jer se mogu smijat muškim heteroseksualcima kad ih kuje prijave pa dobiju kaznenu prijavu radi sitnice i unište mu život jer će se posli teško zaposlit sa takvim dosjeom negdi.Maggie19 wrote:Dobro, longi, al'kakve to veze ima s temom.
Sto mislis o temi?
Uništi ga odma s tom jednom kaznenom prijavom. Gotov je. Građanin drugog reda. Osim ako nije bogat ko i ja pa ga boli kurac za posao
Badava ti što si nevin, badava ti što ćeš za 20 godina dobiti pravomoćnu oslobadjajuću presudu, kad će te mediji goniti kao divlju zvijer, a rulja linčovati. Odštetu nećeš dobiti.
Jedna djevojka je tužila vlasnika kafića u kvartu da ju je silovao. Vlasnik kafića, tada malo više od 30 godina, je došao na sud i izjavio da je homoseksualac (što je notorna laž u njegovom slučaju). Sutkinja mu je rekla da to nije relevantno za slučaj
£otk@-
2019-02-12
To je njegov problem. Neman veze s njima. Ne pijen kavu s njima uopće. Ne družim se sa ženama. Ne postoje te situacije di su one s menom.£otk@ wrote:Longi, tužiti te može svatko, i dati te u medija.RayMabus wrote:Pa ima jer se mogu smijat muškim heteroseksualcima kad ih kuje prijave pa dobiju kaznenu prijavu radi sitnice i unište mu život jer će se posli teško zaposlit sa takvim dosjeom negdi.Maggie19 wrote:Dobro, longi, al'kakve to veze ima s temom.
Sto mislis o temi?
Badava ti što si nevin, badava ti što ćeš za 20 godina dobiti pravomoćnu oslobadjajuću presudu, kad će te mediji goniti kao divlju zvijer, a rulja linčovati. Odštetu nećeš dobiti.
Jedna djevojka je tužila vlasnika kafića u kvartu da ju je silovao. Vlasnik kafića, tada malo više od 30 godina, je došao na sud i izjavio da je homoseksualac (što je notorna laž u njegovom slučaju). Sutkinja mu je rekla da to nije relevantno za slučaj
70% se iinkarnira radi seksa , 30% ne i ovih 30% je dovoljno da vam sjebe natalitet. Ide sporije nego kad smo svi 100% cijepljeni na seks al zato u četrdeset godina svaka emanicipirana država izgubi 30% domaćeg stanovništva samo na ovu šemu.
Pa pa natalitet.
2014-04-11
Razlog zašto vam niti jedna osoba koja je cijepljena na seks ne želi imat djecu u emanicipaciji leži u činjenici da oni znaju da ako imaš djecu da ti je stalo do ove planete toliko da se želiš ponovo inkarnkrat i jer kod njih vrijedi ona ne učini drugome šta ne želiš da tebi netko učini a oni se ne žele inkarnirat u emanicipaciju opet.
Zato nemaju djecu iz ta dva razloga , ne žele se u idućoj inkarnaciji ode inkarnirat nego na drugoj boljij planeti i ne žele to drugima.
Emanicipacija je najveće zlo koje postoji. Gore i od planete u kojoj je rat jer u ratu se boriš a ovdje je cijeli društveni poredak protiv tebe.
Zato nemaju djecu iz ta dva razloga , ne žele se u idućoj inkarnaciji ode inkarnirat nego na drugoj boljij planeti i ne žele to drugima.
Emanicipacija je najveće zlo koje postoji. Gore i od planete u kojoj je rat jer u ratu se boriš a ovdje je cijeli društveni poredak protiv tebe.
2014-04-11
Patrijah je manje zlo od emanicipacije. Razlog ne leži u tome da je patrijah savršeno uređeno društvo nego u činjenici da je u njemu ženi dana uloga odgoja djece a duše koje se inkarniraju u ženski spol žele služiti ( odgoj djece ) i to im odgovara.
Emanicipacija neodgovara ni njima. To je doslovno čisti lom svega.
30% stanivništva će izgubit svako društvo kroz period jedne generacije roditelj djeca dakle oko 40 godina koje usvoji emanicipaciju.
30% je broj duša od ukupnih koji se inkarniraju a razlog nije sex ( 70% ih se inkarnira na ovu planetu samo radi doživljaja seksa ).
Emanicipacija neodgovara ni njima. To je doslovno čisti lom svega.
30% stanivništva će izgubit svako društvo kroz period jedne generacije roditelj djeca dakle oko 40 godina koje usvoji emanicipaciju.
30% je broj duša od ukupnih koji se inkarniraju a razlog nije sex ( 70% ih se inkarnira na ovu planetu samo radi doživljaja seksa ).
2014-04-11
U Hrvatskoj emanicipacija traje oko 40 godina , taman kad sam se ja inkarnira ( 1979 ). Onda je nije bilo.
Vi ste izgubili 30% stanovništva od tada mada to još ne vidite jer ima puno starijih koji nisu još umrli al jeste kad se gleda koliko je mladih naspram tih starijih.
U idućih 40 godina izgubit ćete još 30% stanovništva od te brojke koju imate kad ste izgubili prvih 30%.
Matematički u 80 godina emanicipacije svako društvo gubi oko 50% svog ukupnog domaćeg stanovništva.
U prevodu ; NESTAJETE s lica ove planete jer vas planeta ne želi.
Vi ste izgubili 30% stanovništva od tada mada to još ne vidite jer ima puno starijih koji nisu još umrli al jeste kad se gleda koliko je mladih naspram tih starijih.
U idućih 40 godina izgubit ćete još 30% stanovništva od te brojke koju imate kad ste izgubili prvih 30%.
Matematički u 80 godina emanicipacije svako društvo gubi oko 50% svog ukupnog domaćeg stanovništva.
U prevodu ; NESTAJETE s lica ove planete jer vas planeta ne želi.
2014-04-11
U zapadnim zemljama poput Britanije , Francuske , Njemačke , Švedske kad se gleda Europa emanicipacija je počela puno ranije .Zato oni danas već imaju taj manjak i onda sišu ostatak planete uključuji i nas. U njih je to bilo nešto prije a u nas tek početkom osamdesetih.
To je kao priča zapadna i istočna Europa kad se gleda emanicipacija. Sad su nas isisali da sebe spase a nas sjebali i na neki način sebi ublažili to a nama pogoršali i sad smo svi tu li la s tim da još moraju isisat zapadni Balkan.
To tako ide. Pošto znam i podatke iz budućnosti sad čekam da eksplodiraju kad im bude 10% muslimana u državi jer tu pucaju pošto jje taj postotak točka pucanja jer emanicipacija ne podnosi islam jer je islam patrijarh.
Problem je šta ako to počme onda je rat a u ratu ne vlada matrijarh nego patrijarh šta znači šta je taj sukob emanicipacije i islama tj patrijarha ujedno i pad emanicipacije jer tko god pobjedi patrijarh je pobjednik.
Samo trpaj.
To je kao priča zapadna i istočna Europa kad se gleda emanicipacija. Sad su nas isisali da sebe spase a nas sjebali i na neki način sebi ublažili to a nama pogoršali i sad smo svi tu li la s tim da još moraju isisat zapadni Balkan.
To tako ide. Pošto znam i podatke iz budućnosti sad čekam da eksplodiraju kad im bude 10% muslimana u državi jer tu pucaju pošto jje taj postotak točka pucanja jer emanicipacija ne podnosi islam jer je islam patrijarh.
Problem je šta ako to počme onda je rat a u ratu ne vlada matrijarh nego patrijarh šta znači šta je taj sukob emanicipacije i islama tj patrijarha ujedno i pad emanicipacije jer tko god pobjedi patrijarh je pobjednik.
Samo trpaj.
2014-04-11
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Zakon ne smije ostavljati prostor za paušalizaciju, a pogotovo ne omogućiti prijavitelju da projicira i doseg i učinak kazmenog progona bez materijalnih dokaza. Kako primjećuje Tre, zlouporabi je samo nebo granica.Maggie19 wrote:Da, slucaj Assange je najbolji primjer.tre wrote:bljak, mogućnost zlouporabe neograničena
S druge strane, mozda neki silovatelji, pogotovo recidivisti budu ozbiljnije kaznjeni.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» koje bi teme zabranili na vip-u..
» pet dana iste teme
» Tužba za ločk teme
» Ne ključat mi teme
» zasto su vam sve teme dosadne?
» pet dana iste teme
» Tužba za ločk teme
» Ne ključat mi teme