ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evo teme: definicija silovanja

Page 12 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Go down

Evo teme: definicija silovanja - Page 12 Empty Re: Evo teme: definicija silovanja

Post by Maggie19 15/9/2019, 17:20

Leviathan2 wrote:
Maggie19 wrote:
Leviathan2 wrote:jbte, jel ovo forum il erotski portal :D
Leviiiiiii, pa di si ti? ;-)))
eeej bebaeo me
malo se smucao okolo i to, shenzen i to
kak si ti
Ajooj, zabrinuo si me vec...falio si, ali neka si se vratio;-)))
Ja super, znas mene :-@

Maggie19

2019-01-30

Back to top Go down

Evo teme: definicija silovanja - Page 12 Empty Re: Evo teme: definicija silovanja

Post by prckov 15/9/2019, 17:21

Razbacaj to tamo melki  :D

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by melkior 15/9/2019, 17:22

prckov wrote:Razbacaj to tamo melki  :D
Ma, bolje da idem na svježi zrak. Sunce, šuma. Adio  :chiefi
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by prckov 15/9/2019, 17:24

melkior wrote:
prckov wrote:Razbacaj to tamo melki  :D
Ma, bolje da idem na svježi zrak. Sunce, šuma. Adio  :chiefi
Ajde, a taman sam uzo kokice
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kaya 15/9/2019, 17:29

melkior wrote:
kaya wrote:
mortal wrote:
Noor wrote:Odvratno i ispod svakog ljudskog dostojanstva je to na koje sve načine se isfurava silovanje....odvratno!!! Kad se pijane kravetine sutradan otrijezne i sjete s kim su, što su sve i gdje radile, najmanji problem je izmisliti priču i podnijeti prijavu, pa se ti brale moj brani i čupaj...
Stvar je jednostavna...jebi se i šuti, ili se jebat nemoj.
Ali ne, one bi..al da im ne uđe
Čitam razne komentare na portalima, pozitivno je to sto među ženama još uvijek  ima normalnih, koje nisu podlegle patologiji feminizma, treba pokrenuti pokret za zaštitu muškaraca od ovih bolesnica
maco ako ti paše muško podređivanje i nasilje nemoj trovati ostale
ima i ovih koje si navela, ali znaš li što su muški sve skloni??
ima ih još masa koji su uvjereni kako je slatko uvući se u nečiju kuću i sexualno ukrasti žensko tijelo 
šta tek rade kad je žena vani u noćne sate
mozak ne može pojmiti na šta su sve spremni kako bi ženu iskoristili a svoj zločin zakamuflirali
zato postoji pravosuđe, a ako oni ne odrade, odrađuje BOG!!
Jesi munja...al ovaj post je 👍
Osim, ništa od boga, ne bavi se s tim...
Jadne žene, pojebli ih muški, a one sve sirotice, časne sestre, svetice i djevice  :please 
Ajde, tko vas ne zna, skupo bi vas platio  :mog
Uopće ne trebaju biti svetice ni djevice, mogu i kurve, al eto ne daju baš tebi jer im se ne sviđaš. To vjerujem neke frustrira pa siluju al zato se ide u zatvor.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by prckov 15/9/2019, 17:34

kaya wrote:
melkior wrote:
kaya wrote:
mortal wrote:
Noor wrote:Odvratno i ispod svakog ljudskog dostojanstva je to na koje sve načine se isfurava silovanje....odvratno!!! Kad se pijane kravetine sutradan otrijezne i sjete s kim su, što su sve i gdje radile, najmanji problem je izmisliti priču i podnijeti prijavu, pa se ti brale moj brani i čupaj...
Čitam razne komentare na portalima, pozitivno je to sto među ženama još uvijek  ima normalnih, koje nisu podlegle patologiji feminizma, treba pokrenuti pokret za zaštitu muškaraca od ovih bolesnica
ima ih još masa koji su uvjereni kako je slatko uvući se u nečiju kuću i sexualno ukrasti žensko tijelo 
mozak ne može pojmiti na šta su sve spremni kako bi ženu iskoristili a svoj zločin zakamuflirali
Jesi munja...al ovaj post je 👍
Osim, ništa od boga, ne bavi se s tim...
Jadne žene, pojebli ih muški, a one sve sirotice, časne sestre, svetice i djevice  :please 
Ajde, tko vas ne zna, skupo bi vas platio  :mog
Uopće ne trebaju biti svetice ni djevice, mogu i kurve, al eto ne daju baš tebi jer im se ne sviđaš. To vjerujem neke frustrira pa siluju al zato se ide u zatvor.
Pa to uopce i nije upitno, nego tulavi zakon tako ko ti  :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kaya 15/9/2019, 17:35

E jesi me pogodio....
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by prckov 15/9/2019, 17:37

kaya wrote:E jesi me pogodio....
Jedino iz nosa
nikako drugačije ne dolazi u obzir  :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kaya 15/9/2019, 17:41

prckov wrote:
kaya wrote:E jesi me pogodio....
Jedino iz nosa
nikako drugačije ne dolazi u obzir  :D
Znači hodaš slinavog nosa
To sam si i mislila...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 15/9/2019, 17:42

I brišeš ga rukavom...jako lijepo
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by prckov 15/9/2019, 17:44

E nek si mi se nagovorila  :D

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2019, 17:51

veber wrote:
pismejker wrote:Inace,ovdje podosta Balkanaca strada,optuzeno za silovanje,jer su svabici ponudili aperitiv i veceru,a nakon toga i vino opojno,pa se dogodio seks,koji svabica,poslije neprospavane noci "nije htjela"

jbtg..svabice ne mogu odoliti besplanom picu i papici,pa stoga-pripazte.. lol! lol! lol!
daj ne seri.

to kaj tebi nije dala, pa sada lupetaš.

općenito nijemice inzistiraju da podmire svoj dio ili pola.

to kaj se ti družiš s turcima to je druga priča.

jednostavno lažeš po običaju.
jok Lik..Svabice u PROSJEKU,dakle ne one koje furaju feminizam i kao same svoj dio hoce platiti,nego DEBELA VECINA pohlepno pristaje na aperitiff i veceru,bez puno dvoumljenja...TO je istina,jerbo su Svabi kao takvi ludi za pay off provodom..

U skoro 7 godina sam pojebao samo dvije svabice,i rekoh,NIKAD VISE..to je ludo i klepito mokrom krpom u glavu..na prvi pogled prosjecne osobe,jedna je radila kao vodja smjene u Dajhmanu,druga nesh u Grackoj upravi...krene provodf uz piće,malo setnje,malo shopinga,lagano do veceri,onda se otvori apetit,pa nesh pojede,pa sve vodi prema seksu..obostrani komplimenti i zezancija,sve 6..mislis sve opk,mozda padne i solidna veza..ujutro,ovisno na koju se nogicu digela,jel preumorna pa mora na posel,ili je fraj,pa moze do podneva se razvlaciti po krevetu i spavati,pretvara se u maznu macu,ili nadrkanu hladnu kučku,koja ti mjeri svaku rijec i svako malo iskosa pogleda i ceka da te poklopi..

Nikad vise Svabice..

Turcadija pak je karakterna grupa gradjana,koja je svakako pouzdanija nego balkanerija,ali i svabo..Zdrava zajebancija i zabava,uzajamno postivanje i uvazavanje,nebitno jel netko ima puno novca ili nema,jel velik i jak,ili sitan i ne bas,svatko prema svakom izrazava postivanje i uvazavanje...
I svabi i Balkanerija bi od turcadije puno toga naucili... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2019, 17:55

mortal wrote:
uffff....Morty,i Romejo se bijo uvuko u dvore,Julijine,pa se ona nijebas preveč bunila..jel..jos se napose i Ljubav izrodila... :love
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 15/9/2019, 19:10

boktejebo kak ti lažeš. ono uzduž i poprek.

sponzoruša ima svugdje, bilo ih je i bit će ih.

ja sam izašao s nijemicom i galantno htio sve platiti. ona je inzistirala na pola pola. ok. pola-pola.
ona je popila malu buteljicu vina i tjesteninu sa škampima, ja sam požderao biftek, njoke, salatu i dvije butelje vina.

pa sada biseru sinjeg mora, reci ti meni tko je bio sponzor, a tko sponzoriran.

a, turci su ko turci, no to je tvoj narod pa se s njima bolje osjećaš.

bil sam kod vulkanizera da mi zamjeni ljetne i stavi zimske jer sam morao za austriju a tamo već snijeg padati. zamjena 4 gume plus balansiranje, nemam duple felge. 120€. pitam ga koliko je u kešu?
60.

po defaultu im je da zajebu. nedjeljom su otvoreni samo turske trgovine. ok neka su cijene veće, ali nemreš mi tražiti za pivo 3€ jer je nedjelja, pa onda odem u birc i kao čovjek popijem pivo za 4€.

balkanski mentalitet.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2019, 19:16

prvi i drugi redak ti je u konfliktu logickom..ostalo tak tak..gume,nebitne,kao i snjeg..

Kakogod,nije to samo moje misljenje o jeftinom i pay off provodu..
gdje gode je prilika za jeftino ili besplatno pijenje ili jedenje ili oboje,svabi se skupe kao muffe..e sad,jebiga sto to tebe osobno dira..
Sad bush pocel tvrditi,da nisu zaguljeni za svaki cent,koji izvade u trgovini ili bilo gdi gdje treba platiti..
nedavno bila i tema gdje na Jadranu su se svabi bunili,jerbo im konobar zamracio nesh lipa...toliko o tome..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 15/9/2019, 19:29

gle ti izlaziš na mjesta gdje se okuplja white trash, nigga, arapi.
ja izlazim na neka druga mjesta. ima crnaca, ali američkih. ova tvoja bratija ne zalazi tamo iz par tisuća razloga.

5,5 g si u njemačkoj i tek sada kupuješ auto.

samo nisi napisao da si nakon 5 godina stekao pravni status u njemačkoj. sada imaš i pravo na njemačku mirovinu.

samo nijemci su rasisti, ksenofobi i nacionalisti i meni se taj status već sada sređuje i do nove godine bi trebao biti gotov. do tada ću položiti i B2. cilj mi je do slijedeće godine u lipnju položiti C1.

a meni to treba bez obzira što je službeni jezik firme engleski.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by immortal 15/9/2019, 21:50

pismejker wrote:
mortal wrote:
uffff....Morty,i Romejo se bijo uvuko u dvore,Julijine,pa se ona nijebas preveč bunila..jel..jos se napose i Ljubav izrodila... :love
Romeo je donio svoj naklon i kitu cvijeća, pažnju i ljubav

ne kao drugi
prigodna - 
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal 15/9/2019, 21:53

prigodna

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2019, 23:24

melkior wrote:
melkior wrote:
Unimatrix_Zero wrote:zamisli kad kaze da je zena silovala tipa,kako zena moze silovati tipa ako se ovome ne digne a ako mu se digne onda znaci da mu se svidja pirat
Nećeš curu, a ona te nadrogira da se ne možeš braniti, popuši ti i pojebe, snimi sve kamerom i pošalje tvojoj zakonitoj ženi koja onda pukne, razvede se od tebe, uzme ti djecu i pol imovine.
Ili još gore, nadrogira te da se ne možeš braniti, pa snima kamerom kako te siluje drugi muškarac, pošalje tvojoj ženi koja se onda razvede od tebe, uzme ti djecu i pola imovine, a ti ispadneš peder...još ako lik ima veću kitu od tebe, uda se za njega...
Aha. 
A kad pođeš doma ubaci ti i zlato u džep. Da se iskupi.  pirat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Back to top

- Similar topics