Evo teme: definicija silovanja
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Evo teme: definicija silovanja
Prodaje drogu. U narodnjačkim klubovima se prodaje droga. Kokain, heroin, ecstazy.mortal wrote:?? prodaje drogu ili svog tako naziva??melkior wrote:A čuj, ja sam dva put u životu bio u narodnjačkom klubu. Jednom mi se lik mrtav - hladan predstavio kao diler i pitao jel hoću kupit bijeloga.mortal wrote:vidjela sam što pojedinci rade u discumelkior wrote:Mortalka, pogledaš li svaku noć ispod kreveta da se tamo ne skriva kakav manijak?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pišeš nebuloze kao kakva usidjelica s 50 i kusur godina. Umij se.mortal wrote:a hbg .. ismijavaš memelkior wrote:Kme. Jel ti to meni prijetiš?mortal wrote:pazi da ti se sex ne pretvori u sjećanjemelkior wrote:Jesi kupila i drugi krevet da udvostručiš šanse?mortal wrote:
glupane ne kakaj
imam dovoljno godina i sve pod kontrolom
nego ako bi netko to i pomislio nije mu loše upisati crni pojas treći dan
počeo si srati
to je kažnjivo
2015-08-09
nebuloza? ma da.. ne bi reklamelkior wrote:Pišeš nebuloze kao kakva usidjelica s 50 i kusur godina. Umij se.mortal wrote:a hbg .. ismijavaš memelkior wrote:Kme. Jel ti to meni prijetiš?mortal wrote:pazi da ti se sex ne pretvori u sjećanjemelkior wrote:
Jesi kupila i drugi krevet da udvostručiš šanse?
počeo si srati
to je kažnjivo
bit će da je to i tvoj ritual ... možda
immortal-
2014-04-16
Ajde bok.mortal wrote:nebuloza? ma da.. ne bi reklamelkior wrote:Pišeš nebuloze kao kakva usidjelica s 50 i kusur godina. Umij se.mortal wrote:a hbg .. ismijavaš memelkior wrote:Kme. Jel ti to meni prijetiš?mortal wrote:
pazi da ti se sex ne pretvori u sjećanje
počeo si srati
to je kažnjivo
2015-08-09
Bokić!!melkior wrote:Ajde bok.mortal wrote:nebuloza? ma da.. ne bi reklamelkior wrote:Pišeš nebuloze kao kakva usidjelica s 50 i kusur godina. Umij se.mortal wrote:a hbg .. ismijavaš memelkior wrote:
Kme. Jel ti to meni prijetiš?
immortal-
2014-04-16
dadadada, ajmo van, lijepo vrijeme
crvenkasti-
2014-04-17
nije loše
2014-04-16
Ja se taman vratila iz prirode. :-))crvenkasti wrote:dadadada, ajmo van, lijepo vrijeme
Maggie19 wrote:Ja se taman vratila iz prirode. :-))crvenkasti wrote:dadadada, ajmo van, lijepo vrijeme
Jesi li se sunčala?
crvenkasti-
2014-04-17
Da.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Ja se taman vratila iz prirode. :-))crvenkasti wrote:dadadada, ajmo van, lijepo vrijeme
Jesi li se sunčala?
I okupala.
More je bas fino svjeze.
Maggie19 wrote:Da.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Ja se taman vratila iz prirode. :-))crvenkasti wrote:dadadada, ajmo van, lijepo vrijeme
Jesi li se sunčala?
I okupala.
More je bas fino svjeze.
Ovo namjerno pišeš!
Cjelo vrijeme izazivate!
I onda se čudite što je muškarcima seks neprestano na pamet!
crvenkasti-
2014-04-17
Ti si zoofil, crveni.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Da.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Ja se taman vratila iz prirode. :-))crvenkasti wrote:dadadada, ajmo van, lijepo vrijeme
Jesi li se sunčala?
I okupala.
More je bas fino svjeze.
Ovo namjerno pišeš!
Cjelo vrijeme izazivate!
I onda se čudite što je muškarcima seks neprestano na pamet!
More te asociralo na ribe.
Je je. Sad nam još opiši kakav ti je bio kupaći kostim!
crvenkasti-
2014-04-17
Sad sam ti htjela napisat, ali necu jer bi me za svasta mogao optuzit ;-@crvenkasti wrote:Je je. Sad nam još opiši kakav ti je bio kupaći kostim!
Leviiiiiii, pa di si ti? ;-)))Leviathan2 wrote:jbte, jel ovo forum il erotski portal :D
eeej bebaeo meMaggie19 wrote:Leviiiiiii, pa di si ti? ;-)))Leviathan2 wrote:jbte, jel ovo forum il erotski portal :D
malo se smucao okolo i to, shenzen i to
kak si ti
Jesi munja...al ovaj post jemortal wrote:maco ako ti paše muško podređivanje i nasilje nemoj trovati ostaleNoor wrote:Odvratno i ispod svakog ljudskog dostojanstva je to na koje sve načine se isfurava silovanje....odvratno!!! Kad se pijane kravetine sutradan otrijezne i sjete s kim su, što su sve i gdje radile, najmanji problem je izmisliti priču i podnijeti prijavu, pa se ti brale moj brani i čupaj...
Stvar je jednostavna...jebi se i šuti, ili se jebat nemoj.
Ali ne, one bi..al da im ne uđe
Čitam razne komentare na portalima, pozitivno je to sto među ženama još uvijek ima normalnih, koje nisu podlegle patologiji feminizma, treba pokrenuti pokret za zaštitu muškaraca od ovih bolesnica
ima i ovih koje si navela, ali znaš li što su muški sve skloni??
ima ih još masa koji su uvjereni kako je slatko uvući se u nečiju kuću i sexualno ukrasti žensko tijelo
šta tek rade kad je žena vani u noćne sate
mozak ne može pojmiti na šta su sve spremni kako bi ženu iskoristili a svoj zločin zakamuflirali
zato postoji pravosuđe, a ako oni ne odrade, odrađuje BOG!!
Osim, ništa od boga, ne bavi se s tim...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jadne žene, pojebli ih muški, a one sve sirotice, časne sestre, svetice i djevicekaya wrote:Jesi munja...al ovaj post jemortal wrote:maco ako ti paše muško podređivanje i nasilje nemoj trovati ostaleNoor wrote:Odvratno i ispod svakog ljudskog dostojanstva je to na koje sve načine se isfurava silovanje....odvratno!!! Kad se pijane kravetine sutradan otrijezne i sjete s kim su, što su sve i gdje radile, najmanji problem je izmisliti priču i podnijeti prijavu, pa se ti brale moj brani i čupaj...
Stvar je jednostavna...jebi se i šuti, ili se jebat nemoj.
Ali ne, one bi..al da im ne uđe
Čitam razne komentare na portalima, pozitivno je to sto među ženama još uvijek ima normalnih, koje nisu podlegle patologiji feminizma, treba pokrenuti pokret za zaštitu muškaraca od ovih bolesnica
ima i ovih koje si navela, ali znaš li što su muški sve skloni??
ima ih još masa koji su uvjereni kako je slatko uvući se u nečiju kuću i sexualno ukrasti žensko tijelo
šta tek rade kad je žena vani u noćne sate
mozak ne može pojmiti na šta su sve spremni kako bi ženu iskoristili a svoj zločin zakamuflirali
zato postoji pravosuđe, a ako oni ne odrade, odrađuje BOG!!
Osim, ništa od boga, ne bavi se s tim...
Ajde, tko vas ne zna, skupo bi vas platio
2015-08-09
U narodnjačkom klubu u dopičnjaku malo se zaboravila...poslije su joj svi krivi.
2015-08-09
Ajooj, zabrinuo si me vec...falio si, ali neka si se vratio;-)))Leviathan2 wrote:eeej bebaeo meMaggie19 wrote:Leviiiiiii, pa di si ti? ;-)))Leviathan2 wrote:jbte, jel ovo forum il erotski portal :D
malo se smucao okolo i to, shenzen i to
kak si ti
Ja super, znas mene :-@
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» koje bi teme zabranili na vip-u..
» pet dana iste teme
» Tužba za ločk teme
» Ne ključat mi teme
» zasto su vam sve teme dosadne?
» pet dana iste teme
» Tužba za ločk teme