Evo teme: definicija silovanja
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Evo teme: definicija silovanja
Ili još gore, nadrogira te da se ne možeš braniti, pa snima kamerom kako te siluje drugi muškarac, pošalje tvojoj ženi koja se onda razvede od tebe, uzme ti djecu i pola imovine, a ti ispadneš peder...još ako lik ima veću kitu od tebe, uda se za njega...melkior wrote:Nećeš curu, a ona te nadrogira da se ne možeš braniti, popuši ti i pojebe, snimi sve kamerom i pošalje tvojoj zakonitoj ženi koja onda pukne, razvede se od tebe, uzme ti djecu i pol imovine.Unimatrix_Zero wrote:zamisli kad kaze da je zena silovala tipa,kako zena moze silovati tipa ako se ovome ne digne a ako mu se digne onda znaci da mu se svidja
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
uffff..ti si bas mracan nesh... ..melkior wrote:Ili još gore, nadrogira te da se ne možeš braniti, pa snima kamerom kako te siluje drugi muškarac, pošalje tvojoj ženi koja se onda razvede od tebe, uzme ti djecu i pola imovine, a ti ispadneš peder...još ako lik ima veću kitu od tebe, uda se za njega...melkior wrote:Nećeš curu, a ona te nadrogira da se ne možeš braniti, popuši ti i pojebe, snimi sve kamerom i pošalje tvojoj zakonitoj ženi koja onda pukne, razvede se od tebe, uzme ti djecu i pol imovine.Unimatrix_Zero wrote:zamisli kad kaze da je zena silovala tipa,kako zena moze silovati tipa ako se ovome ne digne a ako mu se digne onda znaci da mu se svidja
Guest- Guest
Uostalom, žene više vole silovanje u mozak i to redovito prakticiraju, svaki dan.
2015-08-09
daj ne seri.pismejker wrote:Inace,ovdje podosta Balkanaca strada,optuzeno za silovanje,jer su svabici ponudili aperitiv i veceru,a nakon toga i vino opojno,pa se dogodio seks,koji svabica,poslije neprospavane noci "nije htjela"
jbtg..svabice ne mogu odoliti besplanom picu i papici,pa stoga-pripazte..
to kaj tebi nije dala, pa sada lupetaš.
općenito nijemice inzistiraju da podmire svoj dio ili pola.
to kaj se ti družiš s turcima to je druga priča.
jednostavno lažeš po običaju.
2014-12-30
ko u filmumelkior wrote:Ili još gore, nadrogira te da se ne možeš braniti, pa snima kamerom kako te siluje drugi muškarac, pošalje tvojoj ženi koja se onda razvede od tebe, uzme ti djecu i pola imovine, a ti ispadneš peder...još ako lik ima veću kitu od tebe, uda se za njega...melkior wrote:Nećeš curu, a ona te nadrogira da se ne možeš braniti, popuši ti i pojebe, snimi sve kamerom i pošalje tvojoj zakonitoj ženi koja onda pukne, razvede se od tebe, uzme ti djecu i pol imovine.Unimatrix_Zero wrote:zamisli kad kaze da je zena silovala tipa,kako zena moze silovati tipa ako se ovome ne digne a ako mu se digne onda znaci da mu se svidja
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Pa da, palo mi je na pamet da bi se mogao snimiti film, samo ne znam tko bi u tom filmu htio glumiti glavnog likaUnimatrix_Zero wrote:ko u filmumelkior wrote:Ili još gore, nadrogira te da se ne možeš braniti, pa snima kamerom kako te siluje drugi muškarac, pošalje tvojoj ženi koja se onda razvede od tebe, uzme ti djecu i pola imovine, a ti ispadneš peder...još ako lik ima veću kitu od tebe, uda se za njega...melkior wrote:Nećeš curu, a ona te nadrogira da se ne možeš braniti, popuši ti i pojebe, snimi sve kamerom i pošalje tvojoj zakonitoj ženi koja onda pukne, razvede se od tebe, uzme ti djecu i pol imovine.Unimatrix_Zero wrote:zamisli kad kaze da je zena silovala tipa,kako zena moze silovati tipa ako se ovome ne digne a ako mu se digne onda znaci da mu se svidja
2015-08-09
Odvratno i ispod svakog ljudskog dostojanstva je to na koje sve načine se isfurava silovanje....odvratno!!! Kad se pijane kravetine sutradan otrijezne i sjete s kim su, što su sve i gdje radile, najmanji problem je izmisliti priču i podnijeti prijavu, pa se ti brale moj brani i čupaj...
Stvar je jednostavna...jebi se i šuti, ili se jebat nemoj.
Ali ne, one bi..al da im ne uđe
Čitam razne komentare na portalima, pozitivno je to sto među ženama još uvijek ima normalnih, koje nisu podlegle patologiji feminizma, treba pokrenuti pokret za zaštitu muškaraca od ovih bolesnica
Čitam razne komentare na portalima, pozitivno je to sto među ženama još uvijek ima normalnih, koje nisu podlegle patologiji feminizma, treba pokrenuti pokret za zaštitu muškaraca od ovih bolesnica
maco ako ti paše muško podređivanje i nasilje nemoj trovati ostaleNoor wrote:Odvratno i ispod svakog ljudskog dostojanstva je to na koje sve načine se isfurava silovanje....odvratno!!! Kad se pijane kravetine sutradan otrijezne i sjete s kim su, što su sve i gdje radile, najmanji problem je izmisliti priču i podnijeti prijavu, pa se ti brale moj brani i čupaj...
ima i ovih koje si navela, ali znaš li što su muški sve skloni??
ima ih još masa koji su uvjereni kako je slatko uvući se u nečiju kuću i sexualno ukrasti žensko tijelo
šta tek rade kad je žena vani u noćne sate
mozak ne može pojmiti na šta su sve spremni kako bi ženu iskoristili a svoj zločin zakamuflirali
zato postoji pravosuđe, a ako oni ne odrade, odrađuje BOG!!
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:
ima i ovih koje si navela, ali znaš li što su muški sve skloni??
ima ih još masa koji su uvjereni kako je slatko uvući se u nečiju kuću i sexualno ukrasti žensko tijelo
2015-08-09
Mortalka, pogledaš li svaku noć ispod kreveta da se tamo ne skriva kakav manijak?
2015-08-09
glupane ne kakajmelkior wrote:Mortalka, pogledaš li svaku noć ispod kreveta da se tamo ne skriva kakav manijak?
imam dovoljno godina i sve pod kontrolom
nego ako bi netko to i pomislio nije mu loše upisati crni pojas treći dan
immortal-
2014-04-16
Jesi kupila i drugi krevet da udvostručiš šanse?mortal wrote:glupane ne kakajmelkior wrote:Mortalka, pogledaš li svaku noć ispod kreveta da se tamo ne skriva kakav manijak?
2015-08-09
vidjela sam što pojedinci rade u discumelkior wrote:Mortalka, pogledaš li svaku noć ispod kreveta da se tamo ne skriva kakav manijak?
2014-04-16
pazi da ti se sex ne pretvori u sjećanjemelkior wrote:Jesi kupila i drugi krevet da udvostručiš šanse?mortal wrote:glupane ne kakajmelkior wrote:Mortalka, pogledaš li svaku noć ispod kreveta da se tamo ne skriva kakav manijak?
počeo si srati
to je kažnjivo
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:glupane ne kakajmelkior wrote:Mortalka, pogledaš li svaku noć ispod kreveta da se tamo ne skriva kakav manijak?
Poslije dva dana silovanja.
crvenkasti-
2014-04-17
?? misliš ja bi njega dva dana a onda bi on jadnik pohitao upisati tečaj samoobranecrvenkasti wrote:mortal wrote:glupane ne kakajmelkior wrote:Mortalka, pogledaš li svaku noć ispod kreveta da se tamo ne skriva kakav manijak?
Poslije dva dana silovanja.
nije loše
najbolje da hoda utabanim putevima , da ne zaluta na nepoznat teren
Last edited by mortal on Sun 15 Sep - 15:03; edited 1 time in total
2014-04-16
A čuj, ja sam dva put u životu bio u narodnjačkom klubu. Jednom mi se lik mrtav - hladan predstavio kao diler i pitao jel hoću kupit bijeloga.mortal wrote:vidjela sam što pojedinci rade u discumelkior wrote:Mortalka, pogledaš li svaku noć ispod kreveta da se tamo ne skriva kakav manijak?
2015-08-09
Kme. Jel ti to meni prijetiš?mortal wrote:pazi da ti se sex ne pretvori u sjećanjemelkior wrote:Jesi kupila i drugi krevet da udvostručiš šanse?mortal wrote:glupane ne kakajmelkior wrote:Mortalka, pogledaš li svaku noć ispod kreveta da se tamo ne skriva kakav manijak?
počeo si srati
to je kažnjivo
2015-08-09
?? prodaje drogu ili svog tako naziva??melkior wrote:A čuj, ja sam dva put u životu bio u narodnjačkom klubu. Jednom mi se lik mrtav - hladan predstavio kao diler i pitao jel hoću kupit bijeloga.mortal wrote:vidjela sam što pojedinci rade u discumelkior wrote:Mortalka, pogledaš li svaku noć ispod kreveta da se tamo ne skriva kakav manijak?
2014-04-16
a hbg .. ismijavaš memelkior wrote:Kme. Jel ti to meni prijetiš?mortal wrote:pazi da ti se sex ne pretvori u sjećanjemelkior wrote:Jesi kupila i drugi krevet da udvostručiš šanse?mortal wrote:glupane ne kakajmelkior wrote:Mortalka, pogledaš li svaku noć ispod kreveta da se tamo ne skriva kakav manijak?
počeo si srati
to je kažnjivo
immortal-
2014-04-16
Prodaje drogu. U narodnjačkim klubovima se prodaje droga. Kokain, heroin, ecstazy.mortal wrote:?? prodaje drogu ili svog tako naziva??melkior wrote:A čuj, ja sam dva put u životu bio u narodnjačkom klubu. Jednom mi se lik mrtav - hladan predstavio kao diler i pitao jel hoću kupit bijeloga.mortal wrote:vidjela sam što pojedinci rade u discumelkior wrote:Mortalka, pogledaš li svaku noć ispod kreveta da se tamo ne skriva kakav manijak?
2015-08-09
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» koje bi teme zabranili na vip-u..
» pet dana iste teme
» Tužba za ločk teme
» Ne ključat mi teme
» zasto su vam sve teme dosadne?
» pet dana iste teme
» Tužba za ločk teme
» Ne ključat mi teme