ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!” - Page 3 Empty Re: Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”

Post by vuksadinare 11/9/2019, 15:24

..cudi me da jos nisu nadodali da su oni zapravo u vojsci srbije kuhari i konobari mislim to im je izgovor i tradicija kad ih mi copimo Basketball

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!” - Page 3 Empty Re: Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”

Post by kaya 11/9/2019, 15:30

vuksadinare wrote:
kaya wrote:
vuksadinare wrote:
kaya wrote:Aha...a antifašisti su se obukli na crvenkapicu na granici i sakrili unforme sa sendvičima u gepek?!
...i ono..'nismo mi majke mi' pirat
Kad izvade uniformu sa sendvićem gledaju se " ovo vidim prvi put?!"
a najjaca im je bila baza kad su uhvaceni...pa poceli moljakati ko mala djeca rekavsi da im uzmemo uniforme i pustimo ih na ono..'pliz pustite nas ipak bicemo dobri' lol!
Šta će, nisu oni krivi. Poslao ih ministar vulin po zapovjedi vrhovnog komandanta a irinej ih je najavio kod kolege u hrvatskoj - stiže nam bre vojska! . Samo trojka je zaboravila jednu sitnicu, da moraju ući u drugu državu jer nisu u velikoj srbiji.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/9/2019, 15:39

kaya wrote:
vuksadinare wrote:
kaya wrote:
vuksadinare wrote:
kaya wrote:Aha...a antifašisti su se obukli na crvenkapicu na granici i sakrili unforme sa sendvičima u gepek?!
a najjaca im je bila baza kad su uhvaceni...pa poceli moljakati ko mala djeca rekavsi da im uzmemo uniforme i pustimo ih na ono..'pliz pustite nas ipak bicemo dobri' lol!
Šta će, nisu oni krivi. Poslao ih ministar vulin po zapovjedi vrhovnog komandanta a irinej ih je najavio kod kolege u hrvatskoj - stiže nam bre vojska! . Samo trojka je zaboravila jednu sitnicu, da moraju ući u drugu državu jer nisu u velikoj srbiji.
to po onoj shemi

Doso komandir u spavaonicu

-vojnici spremajte se idete na put

-kamo gos'n komandante

-vojna tajna zadatak je delikatan

-sta da ponesemo zolju,minobacac

-nista od toga samo uniforma,sendvici i da ste obuceni ko da idete na letovanje u grcku

-znaci mi moramo nesto da izviđamo

-nista necu reci sprem'te se da vam leba lebastog i srecan put

...dođose vojnici u nepoznato nesto slici na granicni prijelaz zaustavlja ih granicna policija..pu majku mu imaju sahovnicu znaci misija je negde u krajini

Granicni policajac.kuda ste posli momci?

-a eto mi onako malo da zaruzima na zurkama na moru

-aha..a sta vi radite

-pa sad..mi smo studenti,konobari ima nas svakakvih

-a moze da vi otvorite gepek

-ma mi tamo samo imamo gace,majice,kupace i tako to

-otvaraj

-razumem

-ti to meni nesto kao vojnicki salutiras

-ma mi to onako ne namerno

-sta je ovo u gepeku,unifiorme srpske vojske

-ma to nije nase to nam od caleta onako razmenujemo..hobi znate..

-daj to ovamo i vracaj se nazad od kud ste dosli

-čiko...evo mi vam darujemo..ali pustite nas na more

-gdje idete na more..

-u jasenovac
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Maggie19 11/9/2019, 15:48

Ma to su bili izbjeglice, ustvari. Glumili da su vojska.
Treba sada branit integritet.
Kako su izbjeglice oteli kombi i uniforme.

2019-01-30

Back to top Go down

Post by £otk@ 11/9/2019, 16:08

Eh gdje su sad dani RSK...

Nekoć su bili na Kupi i u predgradjima Zadra.

Danas im je domet sporedno parkiralište na GP Bajakovo.
£otk@
£otk@

Male
2019-02-12

Back to top Go down

Post by Eroo 11/9/2019, 16:25

omni wrote:Ovdje je dosta kriva RH vlada. Srbi su poceli ofanzivu i sve drskije se ponasaju. One vojnike su trebali pohapsiti i proglasiti spijunima u NATO, sto i jesu bili.

Pekinezeri.

Hoćeš nećeš to će ih koštati. Imaju lošu procjenu opće političke scene u EU i svijetu općenito.

Diplomatska premoć ZG-a  na eu sceni je očigledna, zato su službene reakcije potpuno nepotrebne.

Dati na ignore je puno učinkovitije.

Pupi? Koristi priliku  ušićariti nešto u trenucima kad HR ima obavezu biti suzdržana.

U istom stilu je i "pojava" Vulinovih 11 , kao i "reakcije" srpskog premijera i precednika.

Sve je to smišljeno, ali avajjj...nabacit će se sami.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by £otk@ 11/9/2019, 16:36

Eroo wrote:
omni wrote:Ovdje je dosta kriva RH vlada. Srbi su poceli ofanzivu i sve drskije se ponasaju. One vojnike su trebali pohapsiti i proglasiti spijunima u NATO, sto i jesu bili.

Pekinezeri.

Hoćeš nećeš to će ih koštati. Imaju lošu procjenu opće političke scene u EU i svijetu općenito.

Diplomatska premoć ZG-a  na eu sceni je očigledna, zato su službene reakcije potpuno nepotrebne.

Dati na ignore je puno učinkovitije.

Pupi? Koristi priliku  ušićariti nešto u trenucima kad HR ima obavezu biti suzdržana.

U istom stilu je i "pojava" Vulinovih 11 , kao i "reakcije" srpskog premijera i precednika.

Sve je to smišljeno, ali avajjj...nabacit će se sami.
£otk@
£otk@

Male
2019-02-12

Back to top Go down

Post by melkior 11/9/2019, 20:47

Kao što rekoh, kriv je HDZ što nije protjerao srpsku veleposlanicu iz Zagreba nakon što je odbila prihvatiti diplomatsku notu zbog provokacije iz Beograda, a vezano uz neprijavljen prelazak srpskih oficira i kadeta preko državne granice na Bajakovu.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by red wolf 11/9/2019, 22:24

Pa oni su rehabilitirali Dražu...Valjda je taj bio antifašist...hahahahahahahahahahahahaha...I onda nama pametuju...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Ringo10 12/9/2019, 03:14

red wolf wrote:Pa oni su rehabilitirali Dražu...Valjda je taj bio antifašist...hahahahahahahahahahahahaha...I onda nama pametuju...
Vjerovao ti ili ne, ali u zapadnoj historiografji se Draza i njegova vojska smatraju saveznickom i antifasistickom formacijom.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 12/9/2019, 07:00

vuksadinare wrote:
kaya wrote:
vuksadinare wrote:
kaya wrote:
vuksadinare wrote:
to po onoj shemi

Doso komandir u spavaonicu

-vojnici spremajte se idete na put

-kamo gos'n komandante

-vojna tajna zadatak je delikatan

-sta da ponesemo zolju,minobacac

-nista od toga samo uniforma,sendvici i da ste obuceni ko da idete na letovanje u grcku

-znaci mi moramo nesto da izviđamo

-nista necu reci sprem'te se da vam leba lebastog i srecan put

...dođose vojnici u nepoznato nesto slici na granicni prijelaz zaustavlja ih granicna policija..pu majku mu imaju sahovnicu znaci misija je negde u krajini

Granicni policajac.kuda ste posli momci?

-a eto mi onako malo da zaruzima na zurkama na moru

-aha..a sta vi radite

-pa sad..mi smo studenti,konobari ima nas svakakvih

-a moze da vi otvorite gepek

-ma mi tamo samo imamo gace,majice,kupace i tako to

-otvaraj

-razumem

-ti to meni nesto kao vojnicki salutiras

-ma mi to onako ne namerno

-sta je ovo u gepeku,unifiorme srpske vojske

-ma to nije nase to nam od caleta onako razmenujemo..hobi znate..

-daj to ovamo i vracaj se nazad od kud ste dosli

-čiko...evo mi vam darujemo..ali pustite nas na more

-gdje idete na more..

-u jasenovac
xd
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/9/2019, 07:35

komanda vojno obavestajne sluzbe batajnica(na liniji i vulin)

-alo orle jedan alo orle jeda aloooo..aloooo orle jedan..gde ste?

-alo orle dva alo orle dva aloooo...aloooo...mi smo na poziciji negde između Adaševaca i morovina..alooo

-alo orle jedan alooo...alooo...ovde orao tri(vulin)...aloooo..ima jedan zadatak za vas...aloooo

-alo orle dva...aloooo...da cujemo zadatak..aloooo

-alo orle jedan..aloooo..ovde orao tri...aloooo...imate smer delovanja smer bajakovo-jasenovac..aloooo...alooo...uci u NDH potpuno pritajen..kamuflaza...havajke kosulje havajke gace...alooo..jeste razumeli..alooooo...

-alo orle tri..aloooo...razumeli..alooo.sta je dalje zadatak...aloooo

-alo orle jedan..aloooo...kad dođete na poziciju jasenovac-mlaka-jasenovac...javiti si orlu cetri...aloooo...aloooo..jeste razumeli orle dva...

-alo..alooo..orle tri razumeo...ko je orao cetri...alooo..alooo

-alo..orle dva..alooo..alooo..orao cetri je popo jovo culibrk na specijalnom zadatku..obucen kao niski padobranac...vi na mestu dolaska obuci uniforme..izviđati...videti ima li ustasa u blizini...izvrsiti diverziju unistenje hosovog grba...zaposte mesto jasenovac..alooo..alooo...orle dva jesi razumeo...ako vas zarobe..reci da ste na letovanju..alooo...

-alo..orle tri..alooo..aloo..razumeli...alooo...kada pomoc stize u slucaju naseg opkoljavanja i zarobljavanja..alooo..orle tri..jesi razumeo...

-alo..alooo orle jedan...koja pomoc..vi ste turisti..aloooo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics