Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
..cudi me da jos nisu nadodali da su oni zapravo u vojsci srbije kuhari i konobari mislim to im je izgovor i tradicija kad ih mi copimo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
Šta će, nisu oni krivi. Poslao ih ministar vulin po zapovjedi vrhovnog komandanta a irinej ih je najavio kod kolege u hrvatskoj - stiže nam bre vojska! . Samo trojka je zaboravila jednu sitnicu, da moraju ući u drugu državu jer nisu u velikoj srbiji.vuksadinare wrote:a najjaca im je bila baza kad su uhvaceni...pa poceli moljakati ko mala djeca rekavsi da im uzmemo uniforme i pustimo ih na ono..'pliz pustite nas ipak bicemo dobri'kaya wrote:Kad izvade uniformu sa sendvićem gledaju se " ovo vidim prvi put?!"vuksadinare wrote:...i ono..'nismo mi majke mi'kaya wrote:Aha...a antifašisti su se obukli na crvenkapicu na granici i sakrili unforme sa sendvičima u gepek?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
to po onoj shemikaya wrote:Šta će, nisu oni krivi. Poslao ih ministar vulin po zapovjedi vrhovnog komandanta a irinej ih je najavio kod kolege u hrvatskoj - stiže nam bre vojska! . Samo trojka je zaboravila jednu sitnicu, da moraju ući u drugu državu jer nisu u velikoj srbiji.vuksadinare wrote:a najjaca im je bila baza kad su uhvaceni...pa poceli moljakati ko mala djeca rekavsi da im uzmemo uniforme i pustimo ih na ono..'pliz pustite nas ipak bicemo dobri'kaya wrote:Kad izvade uniformu sa sendvićem gledaju se " ovo vidim prvi put?!"vuksadinare wrote:...i ono..'nismo mi majke mi'kaya wrote:Aha...a antifašisti su se obukli na crvenkapicu na granici i sakrili unforme sa sendvičima u gepek?!
Doso komandir u spavaonicu
-vojnici spremajte se idete na put
-kamo gos'n komandante
-vojna tajna zadatak je delikatan
-sta da ponesemo zolju,minobacac
-nista od toga samo uniforma,sendvici i da ste obuceni ko da idete na letovanje u grcku
-znaci mi moramo nesto da izviđamo
-nista necu reci sprem'te se da vam leba lebastog i srecan put
...dođose vojnici u nepoznato nesto slici na granicni prijelaz zaustavlja ih granicna policija..pu majku mu imaju sahovnicu znaci misija je negde u krajini
Granicni policajac.kuda ste posli momci?
-a eto mi onako malo da zaruzima na zurkama na moru
-aha..a sta vi radite
-pa sad..mi smo studenti,konobari ima nas svakakvih
-a moze da vi otvorite gepek
-ma mi tamo samo imamo gace,majice,kupace i tako to
-otvaraj
-razumem
-ti to meni nesto kao vojnicki salutiras
-ma mi to onako ne namerno
-sta je ovo u gepeku,unifiorme srpske vojske
-ma to nije nase to nam od caleta onako razmenujemo..hobi znate..
-daj to ovamo i vracaj se nazad od kud ste dosli
-čiko...evo mi vam darujemo..ali pustite nas na more
-gdje idete na more..
-u jasenovac
2015-09-08
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma to su bili izbjeglice, ustvari. Glumili da su vojska.
Treba sada branit integritet.
Kako su izbjeglice oteli kombi i uniforme.
Treba sada branit integritet.
Kako su izbjeglice oteli kombi i uniforme.
Eh gdje su sad dani RSK...
Nekoć su bili na Kupi i u predgradjima Zadra.
Danas im je domet sporedno parkiralište na GP Bajakovo.
Nekoć su bili na Kupi i u predgradjima Zadra.
Danas im je domet sporedno parkiralište na GP Bajakovo.
£otk@-
2019-02-12
omni wrote:Ovdje je dosta kriva RH vlada. Srbi su poceli ofanzivu i sve drskije se ponasaju. One vojnike su trebali pohapsiti i proglasiti spijunima u NATO, sto i jesu bili.
Pekinezeri.
Hoćeš nećeš to će ih koštati. Imaju lošu procjenu opće političke scene u EU i svijetu općenito.
Diplomatska premoć ZG-a na eu sceni je očigledna, zato su službene reakcije potpuno nepotrebne.
Dati na ignore je puno učinkovitije.
Pupi? Koristi priliku ušićariti nešto u trenucima kad HR ima obavezu biti suzdržana.
U istom stilu je i "pojava" Vulinovih 11 , kao i "reakcije" srpskog premijera i precednika.
Sve je to smišljeno, ali avajjj...nabacit će se sami.
Eroo wrote:omni wrote:Ovdje je dosta kriva RH vlada. Srbi su poceli ofanzivu i sve drskije se ponasaju. One vojnike su trebali pohapsiti i proglasiti spijunima u NATO, sto i jesu bili.
Pekinezeri.
Hoćeš nećeš to će ih koštati. Imaju lošu procjenu opće političke scene u EU i svijetu općenito.
Diplomatska premoć ZG-a na eu sceni je očigledna, zato su službene reakcije potpuno nepotrebne.
Dati na ignore je puno učinkovitije.
Pupi? Koristi priliku ušićariti nešto u trenucima kad HR ima obavezu biti suzdržana.
U istom stilu je i "pojava" Vulinovih 11 , kao i "reakcije" srpskog premijera i precednika.
Sve je to smišljeno, ali avajjj...nabacit će se sami.
£otk@-
2019-02-12
Kao što rekoh, kriv je HDZ što nije protjerao srpsku veleposlanicu iz Zagreba nakon što je odbila prihvatiti diplomatsku notu zbog provokacije iz Beograda, a vezano uz neprijavljen prelazak srpskih oficira i kadeta preko državne granice na Bajakovu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa oni su rehabilitirali Dražu...Valjda je taj bio antifašist...hahahahahahahahahahahahaha...I onda nama pametuju...
red wolf-
2016-02-10
Vjerovao ti ili ne, ali u zapadnoj historiografji se Draza i njegova vojska smatraju saveznickom i antifasistickom formacijom.red wolf wrote:Pa oni su rehabilitirali Dražu...Valjda je taj bio antifašist...hahahahahahahahahahahahaha...I onda nama pametuju...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
xdvuksadinare wrote:to po onoj shemikaya wrote:Šta će, nisu oni krivi. Poslao ih ministar vulin po zapovjedi vrhovnog komandanta a irinej ih je najavio kod kolege u hrvatskoj - stiže nam bre vojska! . Samo trojka je zaboravila jednu sitnicu, da moraju ući u drugu državu jer nisu u velikoj srbiji.vuksadinare wrote:a najjaca im je bila baza kad su uhvaceni...pa poceli moljakati ko mala djeca rekavsi da im uzmemo uniforme i pustimo ih na ono..'pliz pustite nas ipak bicemo dobri'kaya wrote:Kad izvade uniformu sa sendvićem gledaju se " ovo vidim prvi put?!"vuksadinare wrote:
...i ono..'nismo mi majke mi'
Doso komandir u spavaonicu
-vojnici spremajte se idete na put
-kamo gos'n komandante
-vojna tajna zadatak je delikatan
-sta da ponesemo zolju,minobacac
-nista od toga samo uniforma,sendvici i da ste obuceni ko da idete na letovanje u grcku
-znaci mi moramo nesto da izviđamo
-nista necu reci sprem'te se da vam leba lebastog i srecan put
...dođose vojnici u nepoznato nesto slici na granicni prijelaz zaustavlja ih granicna policija..pu majku mu imaju sahovnicu znaci misija je negde u krajini
Granicni policajac.kuda ste posli momci?
-a eto mi onako malo da zaruzima na zurkama na moru
-aha..a sta vi radite
-pa sad..mi smo studenti,konobari ima nas svakakvih
-a moze da vi otvorite gepek
-ma mi tamo samo imamo gace,majice,kupace i tako to
-otvaraj
-razumem
-ti to meni nesto kao vojnicki salutiras
-ma mi to onako ne namerno
-sta je ovo u gepeku,unifiorme srpske vojske
-ma to nije nase to nam od caleta onako razmenujemo..hobi znate..
-daj to ovamo i vracaj se nazad od kud ste dosli
-čiko...evo mi vam darujemo..ali pustite nas na more
-gdje idete na more..
-u jasenovac
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
komanda vojno obavestajne sluzbe batajnica(na liniji i vulin)
-alo orle jedan alo orle jeda aloooo..aloooo orle jedan..gde ste?
-alo orle dva alo orle dva aloooo...aloooo...mi smo na poziciji negde između Adaševaca i morovina..alooo
-alo orle jedan alooo...alooo...ovde orao tri(vulin)...aloooo..ima jedan zadatak za vas...aloooo
-alo orle dva...aloooo...da cujemo zadatak..aloooo
-alo orle jedan..aloooo..ovde orao tri...aloooo...imate smer delovanja smer bajakovo-jasenovac..aloooo...alooo...uci u NDH potpuno pritajen..kamuflaza...havajke kosulje havajke gace...alooo..jeste razumeli..alooooo...
-alo orle tri..aloooo...razumeli..alooo.sta je dalje zadatak...aloooo
-alo orle jedan..aloooo...kad dođete na poziciju jasenovac-mlaka-jasenovac...javiti si orlu cetri...aloooo...aloooo..jeste razumeli orle dva...
-alo..alooo..orle tri razumeo...ko je orao cetri...alooo..alooo
-alo..orle dva..alooo..alooo..orao cetri je popo jovo culibrk na specijalnom zadatku..obucen kao niski padobranac...vi na mestu dolaska obuci uniforme..izviđati...videti ima li ustasa u blizini...izvrsiti diverziju unistenje hosovog grba...zaposte mesto jasenovac..alooo..alooo...orle dva jesi razumeo...ako vas zarobe..reci da ste na letovanju..alooo...
-alo..orle tri..alooo..aloo..razumeli...alooo...kada pomoc stize u slucaju naseg opkoljavanja i zarobljavanja..alooo..orle tri..jesi razumeo...
-alo..alooo orle jedan...koja pomoc..vi ste turisti..aloooo
-alo orle jedan alo orle jeda aloooo..aloooo orle jedan..gde ste?
-alo orle dva alo orle dva aloooo...aloooo...mi smo na poziciji negde između Adaševaca i morovina..alooo
-alo orle jedan alooo...alooo...ovde orao tri(vulin)...aloooo..ima jedan zadatak za vas...aloooo
-alo orle dva...aloooo...da cujemo zadatak..aloooo
-alo orle jedan..aloooo..ovde orao tri...aloooo...imate smer delovanja smer bajakovo-jasenovac..aloooo...alooo...uci u NDH potpuno pritajen..kamuflaza...havajke kosulje havajke gace...alooo..jeste razumeli..alooooo...
-alo orle tri..aloooo...razumeli..alooo.sta je dalje zadatak...aloooo
-alo orle jedan..aloooo...kad dođete na poziciju jasenovac-mlaka-jasenovac...javiti si orlu cetri...aloooo...aloooo..jeste razumeli orle dva...
-alo..alooo..orle tri razumeo...ko je orao cetri...alooo..alooo
-alo..orle dva..alooo..alooo..orao cetri je popo jovo culibrk na specijalnom zadatku..obucen kao niski padobranac...vi na mestu dolaska obuci uniforme..izviđati...videti ima li ustasa u blizini...izvrsiti diverziju unistenje hosovog grba...zaposte mesto jasenovac..alooo..alooo...orle dva jesi razumeo...ako vas zarobe..reci da ste na letovanju..alooo...
-alo..orle tri..alooo..aloo..razumeli...alooo...kada pomoc stize u slucaju naseg opkoljavanja i zarobljavanja..alooo..orle tri..jesi razumeo...
-alo..alooo orle jedan...koja pomoc..vi ste turisti..aloooo
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vučić inicirao novi politički sukob između Hrvatske i Srbije zbog razloga 'za koga navijaš i tko je veći klubili klubovi'
» Slucaj Jasenovac:Sukob Domovinskog i Drugog svjetskog rata,a ne fasizma i antifasizma
» Liberland gradi megastrukturu između Srbije i Hrvatske? Predsednik za B92.net: Imamo 700.000 ljudi
» Vesna Škare Ožbolt:'Podjela BiH između Hrvatske i srbije sigurno bi dovelo do rata,to se ne bi moglo izbjeći'
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
» Slucaj Jasenovac:Sukob Domovinskog i Drugog svjetskog rata,a ne fasizma i antifasizma
» Liberland gradi megastrukturu između Srbije i Hrvatske? Predsednik za B92.net: Imamo 700.000 ljudi
» Vesna Škare Ožbolt:'Podjela BiH između Hrvatske i srbije sigurno bi dovelo do rata,to se ne bi moglo izbjeći'
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
Page 3 of 3