Vesna Škare Ožbolt:'Podjela BiH između Hrvatske i srbije sigurno bi dovelo do rata,to se ne bi moglo izbjeći'
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Vesna Škare Ožbolt:'Podjela BiH između Hrvatske i srbije sigurno bi dovelo do rata,to se ne bi moglo izbjeći'
http://www.direktno.hr/en/2014/direkt/71382/Evo-kako-Škare-Ožbolt-komentira-'podjelu-BiH-između-Srbije-i-Hrvatske'.htm
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vesna Škare Ožbolt:'Podjela BiH između Hrvatske i srbije sigurno bi dovelo do rata,to se ne bi moglo izbjeći'
...logicno...shodno tome opet nikom se ne mili da nagrne opet milijun i vise izbjeglica...a i nekako tesko bi tu proslo bez rata..nikad nije ni prolazilo...
2015-09-08
Re: Vesna Škare Ožbolt:'Podjela BiH između Hrvatske i srbije sigurno bi dovelo do rata,to se ne bi moglo izbjeći'
ako zapad to odobri, ko da ratuje ??
Guest- Guest
sto ti mislis da ce muslimani miro gledat raspad bh-a...onda bi bili debili.....i naivni su također oni koji bi mislili da oni nece nista poduzeti...racunaj brajko d abi tu bilo krvi do koljena cak mozda i goreg nego devedesetih...pa kom obojci kom opanci..ali mnoge ce majke zakukati..pizzon wrote:ako zapad to odobri, ko da ratuje ??
2015-09-08
recimo, zapad da zeleno svetlo !
r.srpska odradi referendum, i sve ostalo po predlogu samog plana.
ko ?? ko da krene na srbiju, sa kakvim politickim i vojnim prednostima
i atributima. nema vise, nase selo, a ovo je njihovo. to je zavrseno.
srbi visi nisu lovina na prostoru hrvatske i bh federacije.
nema vise, to je zavrseno.
Guest- Guest
Ma kakva podjela???
BIH je srpska i to je ,mislim,jasno svakom.
Da podjela. Svakakve gluposti desnohrvatima padaju na pamet.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:sto ti mislis da ce muslimani miro gledat raspad bh-a...onda bi bili debili.....i naivni su također oni koji bi mislili da oni nece nista poduzeti...racunaj brajko d abi tu bilo krvi do koljena cak mozda i goreg nego devedesetih...pa kom obojci kom opanci..ali mnoge ce majke zakukati..pizzon wrote:ako zapad to odobri, ko da ratuje ??
kako to mislis. da upadaju u srpska sela i napdaju srbe, gde ?
to je zavrseno, imamo cistu siutaciju. totlani rat do pobede ili poraza.
nema vise ni pregovaranja ni taktike stani kreni, to vise ne postoji.
normalno, ako neko napadne nas prostor.
Last edited by pizzon on Fri 23 Dec - 7:20; edited 1 time in total
Guest- Guest
ti se kuzis u geostartegiju ko mis u meso...jebes oruzje kad su ti ljudski resursi podkapacitirani...u srbiji bar pola srbije nece ratovat za kosovo a kamoli za bosnu...evoimas na forumima brdo onih koji u slucaju takvih solucija najavljuju maglu...a tu su sinko moj muslimani u debeloj prednosti u odnosu na srbe i hrvate..oni nemaju rezervnu domovinu..njima je biti ili ne biti...a kad je covjek u toj fazi onda kuku onom drugom prekopizzon wrote:recimo, zapad da zeleno svetlo !
2015-09-08
bih je srpska?..i ti si onda hrvat....daj vise se nemoj blamirati..ona ekipa oko markovine je bar postenija...jastreb wrote:Ma kakva podjela???
2015-09-08
tocno to...eto vdiis da ne moras isasti svaki put gluppizzon wrote:vuksadinare wrote:sto ti mislis da ce muslimani miro gledat raspad bh-a...onda bi bili debili.....i naivni su također oni koji bi mislili da oni nece nista poduzeti...racunaj brajko d abi tu bilo krvi do koljena cak mozda i goreg nego devedesetih...pa kom obojci kom opanci..ali mnoge ce majke zakukati..pizzon wrote:ako zapad to odobri, ko da ratuje ??
kako to mislis. da upadaju u srpska sela i napdaju srbe, gde ?
to je zavrseno, imamo cistu siutaciju. totlani rat do pobede ili poraza.
nema vise ni pregovaranja ni taktike stani kreni, to vise ne postoji.
normalno, ako neko napadne nas prostor.
2015-09-08
ako ne prihvataju da je bih zajednica naroda, sledi razlaz.vuksadinare wrote:ti se kuzis u geostartegiju ko mis u meso...jebes oruzje kad su ti ljudski resursi podkapacitirani...u srbiji bar pola srbije nece ratovat za kosovo a kamoli za bosnu...evoimas na forumima brdo onih koji u slucaju takvih solucija najavljuju maglu...a tu su sinko moj muslimani u debeloj prednosti u odnosu na srbe i hrvate..oni nemaju rezervnu domovinu..njima je biti ili ne biti...a kad je covjek u toj fazi onda kuku onom drugom prekopizzon wrote:recimo, zapad da zeleno svetlo !
treba biti kreten i prihvatiti da sudbinu bosne odredjuje
grupacija koja je prihvatila veru okupatura, proglasena narodom,
masu zastavama okupatura, i traze jedinstvenu drzavu.
takva je istina, to je fakticko stanje. mi to ne mozemo da prihvatimo
Last edited by pizzon on Fri 23 Dec - 7:25; edited 1 time in total
Guest- Guest
Hrvati su pokazali da BIH jednostavno nije u interesu države. Srbi su kudikamo više potegnuli kad je BIH u pitanju,a Hrvati su prepustili svoja vjekovna ognjišta muslimanima i pravoslavcima i budimo pošteni i recimo da uopće ne zaslužuju BIH.vuksadinare wrote:bih je srpska?..i ti si onda hrvat....daj vise se nemoj blamirati..ona ekipa oko markovine je bar postenija...jastreb wrote:Ma kakva podjela???
Iz BIH tutta forza iseljavaju najviše Hrvati. Miliji su im Zagreb,Beč,Minken,Cirih,nego Derventa,Banjaluka,Modriča ili B.Brod.
Prodaju svoju djedovinu u bescijenje i pošteno rečeno ne zaslužuju Bosnu.
The end!
2014-04-22
....svejedno..ali kad oni krenu a znas kad krenu..onda je drz ne daj....njima nije problem kad im 200 ljudi pogine ali to je problem i za hrate i za srbe...pizzon wrote:ako ne prihvataju da je bih zajednica naroda, sledi razlaz.vuksadinare wrote:ti se kuzis u geostartegiju ko mis u meso...jebes oruzje kad su ti ljudski resursi podkapacitirani...u srbiji bar pola srbije nece ratovat za kosovo a kamoli za bosnu...evoimas na forumima brdo onih koji u slucaju takvih solucija najavljuju maglu...a tu su sinko moj muslimani u debeloj prednosti u odnosu na srbe i hrvate..oni nemaju rezervnu domovinu..njima je biti ili ne biti...a kad je covjek u toj fazi onda kuku onom drugom prekopizzon wrote:recimo, zapad da zeleno svetlo !
treba biti kreten i prihvatiti da sudbinu bosne odredjuje
grupacija koja je prihvatila veru okupatura, proglasena narodom,
masu zastavama okupatura, i traze jedinstvenu drzavu.
takva je istina, to je fakticko stanje.
2015-09-08
Muslimani se vraćaju u Prijedor,Srebrenicu,Bratunac,Banjaluku...U nekim krajevima RS čak su po brojnosti prešišali Srbe,a ova gospoda hrvatska prodaje svoja vjekovna ognjišta u bescijenje Srbima i još se time hvale.
2014-04-22
...prodaju i srbi..uostalom sam si to napisao....mada posto tu poznam situaciju..mogu reci u selu i okolnim selima od moje zene...80% ljudi nije prodalo zemlju...i 80% njih se izjasnilo d abi se vratilo kad bi bili dio federacije ili treceg entiteta svejednojastreb wrote:Hrvati su pokazali da BIH jednostavno nije u interesu države. Srbi su kudikamo više potegnuli kad je BIH u pitanju,a Hrvati su prepustili svoja vjekovna ognjišta muslimanima i pravoslavcima i budimo pošteni i recimo da uopće ne zaslužuju BIH.vuksadinare wrote:bih je srpska?..i ti si onda hrvat....daj vise se nemoj blamirati..ona ekipa oko markovine je bar postenija...jastreb wrote:Ma kakva podjela???
Iz BIH tutta forza iseljavaju najviše Hrvati. Miliji su im Zagreb,Beč,Minken,Cirih,nego Derventa,Banjaluka,Modriča ili B.Brod.
The end!
2015-09-08
Ako je tebi miliji Vojnić,Sunja,Široka Rijeka ili Živkovića Kosa,od Banjaluke,Ivanjske,Kozare ili Mišinog Hana,onda ti Bosnu ne smiješ ni spomenuti.
2014-04-22
....objasnio sam ti..a ti pisi pamfletejastreb wrote:Muslimani se vraćaju u Prijedor,Srebrenicu,Bratunac,Banjaluku...U nekim krajevima RS čak su po brojnosti prešišali Srbe,a ova gospoda hrvatska prodaje svoja vjekovna ognjišta u bescijenje Srbima i još se time hvale.
2015-09-08
Seru ko tuljani. Eno im Travnika,Bugojna,Busovače,Vareša ili Kaknja koji su u F BIH.vuksadinare wrote:...prodaju i srbi..uostalom sam si to napisao....mada posto tu poznam situaciju..mogu reci u selu i okolnim selima od moje zene...80% ljudi nije prodalo zemlju...i 80% njih se izjasnilo d abi se vratilo kad bi bili dio federacije ili treceg entiteta svejednojastreb wrote:Hrvati su pokazali da BIH jednostavno nije u interesu države. Srbi su kudikamo više potegnuli kad je BIH u pitanju,a Hrvati su prepustili svoja vjekovna ognjišta muslimanima i pravoslavcima i budimo pošteni i recimo da uopće ne zaslužuju BIH.vuksadinare wrote:bih je srpska?..i ti si onda hrvat....daj vise se nemoj blamirati..ona ekipa oko markovine je bar postenija...jastreb wrote:Ma kakva podjela???
The end!
Zašto se tamo ne vraćaju.
Zato jer su tamo Muslimani.
Uvijek imaju neki izgovor.
2014-04-22
to je tvoje misljenje....malo bolje provjeri..na zadnjim izborima upravo su hrvati povratili nacelnistva po gradovia srednje bosne....u vitezu je prosle godine zabiljezen porast hrvata za 2% i vise nema pada...jastreb wrote:Seru ko tuljani. Eno im Travnika,Bugojna,Busovače,Vareša ili Kaknja koji su u F BIH.vuksadinare wrote:...prodaju i srbi..uostalom sam si to napisao....mada posto tu poznam situaciju..mogu reci u selu i okolnim selima od moje zene...80% ljudi nije prodalo zemlju...i 80% njih se izjasnilo d abi se vratilo kad bi bili dio federacije ili treceg entiteta svejednojastreb wrote:Hrvati su pokazali da BIH jednostavno nije u interesu države. Srbi su kudikamo više potegnuli kad je BIH u pitanju,a Hrvati su prepustili svoja vjekovna ognjišta muslimanima i pravoslavcima i budimo pošteni i recimo da uopće ne zaslužuju BIH.vuksadinare wrote:bih je srpska?..i ti si onda hrvat....daj vise se nemoj blamirati..ona ekipa oko markovine je bar postenija...jastreb wrote:Ma kakva podjela???
The end!
Zašto se tamo ne vraćaju.
Zato jer su tamo Muslimani.
Uvijek imaju neki izgovor.
2015-09-08
Gluposti. BIH je najmanje hrvatska. I tu nikakve dileme nema.
2014-04-22
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vesna Skare Ozbolt:Za neke bolje odnose izmedju Hrvatske i Srbije ova danasnja vlast u Srbiji otici a druga koja bi dosla uputiti neku ispriku
» Liberland gradi megastrukturu između Srbije i Hrvatske? Predsednik za B92.net: Imamo 700.000 ljudi
» Skare Ozbolt:'Proslo je vrijeme kada se Senf moze praviti jadnim'
» Škare Ožbolt : Škoro moju podršku neće imati nikada, pa ni na Eurosongu
» Škare-Ožbolt: Onima s nižim mirovinama ću dati svaki mjesec po 500 kuna na kartici
» Liberland gradi megastrukturu između Srbije i Hrvatske? Predsednik za B92.net: Imamo 700.000 ljudi
» Skare Ozbolt:'Proslo je vrijeme kada se Senf moze praviti jadnim'
» Škare Ožbolt : Škoro moju podršku neće imati nikada, pa ni na Eurosongu
» Škare-Ožbolt: Onima s nižim mirovinama ću dati svaki mjesec po 500 kuna na kartici
Page 1 of 3