Slucaj Jasenovac:Sukob Domovinskog i Drugog svjetskog rata,a ne fasizma i antifasizma
Page 1 of 1
Slucaj Jasenovac:Sukob Domovinskog i Drugog svjetskog rata,a ne fasizma i antifasizma
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/slucaj-jasenovac-sukob-domovinskoga-i-drugoga-svjetskoga-rata-a-ne-fasizma-i-antifasizma-1019471/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Slucaj Jasenovac:Sukob Domovinskog i Drugog svjetskog rata,a ne fasizma i antifasizma
Fuk..ajd prizivaj rat kod mene u Svabiji..Mlogo dosadno,a ovi Kozojebi mi idu sve vise na zivac..
Guest- Guest
Re: Slucaj Jasenovac:Sukob Domovinskog i Drugog svjetskog rata,a ne fasizma i antifasizma
...realno govoreci bio u jasenovcu spomenik hosovcima sa i bez natpisa zds izazivao bi prijepore..i zbog grba a i nasli bi oni hosu vec 'mane'...paravojna formacija,hrvatska do drine i slicno...pa prije dvadesetak godina 'antifa' su se bunile kad se htjela postavit ploca poginulim pripadnicima tigrova koji su 91 poginuli na podrucju bivseg logora jasenovca...
2015-09-08
sto te jebe nedojebani?...jel kolumna marcelova ja je samo postavio...ajd baci ti bolje drkicu..kao sto i cinis nego sto tu prodajes lose fore i fazonepismejker wrote:Fuk..ajd prizivaj rat kod mene u Svabiji..Mlogo dosadno,a ovi Kozojebi mi idu sve vise na zivac..
2015-09-08
Pa daj gospodju pa nek ona ocijeni da sam nedojeban po bilo kojem pitanju..jebem te u usta apljava..jebale te i fore i fazoni,a i svi srbi redom..Radije potrazi psiholosku pomoc,nego tu sam ogadis i otvaras svoje retardirane teme...vuksadinare wrote:sto te jebe nedojebani?...jel kolumna marcelova ja je samo postavio...ajd baci ti bolje drkicu..kao sto i cinis nego sto tu prodajes lose fore i fazonepismejker wrote:Fuk..ajd prizivaj rat kod mene u Svabiji..Mlogo dosadno,a ovi Kozojebi mi idu sve vise na zivac..
Guest- Guest
ak te zmija ugrizla za guzicu,nadji si nekog drugog pa se po njemu isteresaj..
Guest- Guest
da je dovedem i preplasi se gliste medju gacama?....zdraviji sam od tebe...u svakom slucaju pametnije t da dalje majmuna tresespismejker wrote:Pa daj gospodju pa nek ona ocijeni da sam nedojeban po bilo kojem pitanju..jebem te u usta apljava..jebale te i fore i fazoni,a i svi srbi redom..Radije potrazi psiholosku pomoc,nego tu sam ogadis i otvaras svoje retardirane teme...vuksadinare wrote:sto te jebe nedojebani?...jel kolumna marcelova ja je samo postavio...ajd baci ti bolje drkicu..kao sto i cinis nego sto tu prodajes lose fore i fazonepismejker wrote:Fuk..ajd prizivaj rat kod mene u Svabiji..Mlogo dosadno,a ovi Kozojebi mi idu sve vise na zivac..
2015-09-08
Nije poanta u tome jebem te..nego sto te nes bezazleno pitah,a ti ko pravi balkanjeros..odmah ad homminem...pristojnost u komunikacije ne skodi..vuksadinare wrote:da je dovedem i preplasi se gliste medju gacama?....zdraviji sam od tebe...u svakom slucaju pametnije t da dalje majmuna tresespismejker wrote:Pa daj gospodju pa nek ona ocijeni da sam nedojeban po bilo kojem pitanju..jebem te u usta apljava..jebale te i fore i fazoni,a i svi srbi redom..Radije potrazi psiholosku pomoc,nego tu sam ogadis i otvaras svoje retardirane teme...vuksadinare wrote:sto te jebe nedojebani?...jel kolumna marcelova ja je samo postavio...ajd baci ti bolje drkicu..kao sto i cinis nego sto tu prodajes lose fore i fazonepismejker wrote:Fuk..ajd prizivaj rat kod mene u Svabiji..Mlogo dosadno,a ovi Kozojebi mi idu sve vise na zivac..
glistom te opalim po glavi i dobijes potres mozga..
Guest- Guest
bolje nista ne potaj...nije vrijeme za pitanja..tko manje pita duze zivipismejker wrote:Nije poanta u tome jebem te..nego sto te nes bezazleno pitah,a ti ko pravi balkanjeros..odmah ad homminem...pristojnost u komunikacije ne skodi..vuksadinare wrote:da je dovedem i preplasi se gliste medju gacama?....zdraviji sam od tebe...u svakom slucaju pametnije t da dalje majmuna tresespismejker wrote:Pa daj gospodju pa nek ona ocijeni da sam nedojeban po bilo kojem pitanju..jebem te u usta apljava..jebale te i fore i fazoni,a i svi srbi redom..Radije potrazi psiholosku pomoc,nego tu sam ogadis i otvaras svoje retardirane teme...vuksadinare wrote:sto te jebe nedojebani?...jel kolumna marcelova ja je samo postavio...ajd baci ti bolje drkicu..kao sto i cinis nego sto tu prodajes lose fore i fazonepismejker wrote:Fuk..ajd prizivaj rat kod mene u Svabiji..Mlogo dosadno,a ovi Kozojebi mi idu sve vise na zivac..
2015-09-08
Od tog Jasenovca politicari su napravili samo politikanstvo i to politicari s obje strane. Ispada da bi im bilo najbolje zabranit da uopce dolaze na te komeracija a pustit samo obicne normalne ljude.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Opcenito je sramota da se pumpaju ili umanju brojevi , politizira , pkušavaju skupit politicki poeni ...na racun kostiju žrtava.
To je ono ....dno.
To je ono ....dno.
2014-04-11
a to me ne brine.. _Kod vas doli,nikad na normalu nece izgleda..prezivjet ce samo partizani i ustaše..odoh,ajd zdravo..vuksadinare wrote:bolje nista ne potaj...nije vrijeme za pitanja..tko manje pita duze zivipismejker wrote:Nije poanta u tome jebem te..nego sto te nes bezazleno pitah,a ti ko pravi balkanjeros..odmah ad homminem...pristojnost u komunikacije ne skodi..vuksadinare wrote:da je dovedem i preplasi se gliste medju gacama?....zdraviji sam od tebe...u svakom slucaju pametnije t da dalje majmuna tresespismejker wrote:Pa daj gospodju pa nek ona ocijeni da sam nedojeban po bilo kojem pitanju..jebem te u usta apljava..jebale te i fore i fazoni,a i svi srbi redom..Radije potrazi psiholosku pomoc,nego tu sam ogadis i otvaras svoje retardirane teme...vuksadinare wrote:
sto te jebe nedojebani?...jel kolumna marcelova ja je samo postavio...ajd baci ti bolje drkicu..kao sto i cinis nego sto tu prodajes lose fore i fazone
Guest- Guest
Da samo šta ovaj put imaš smišljeno i organizirano od državnog vrha Srbije sa državnim vrhom RS napad na Hrvatsku.pismejker wrote:_Kod vas doli,nikad na normalu nece izgleda..prezivjet ce samo partizani i ustaše..odoh,ajd zdravo..
Deklaracija o genocidu , 700 00 tisuca pobijenih i Hr je naslijednica NDHa , memorijalni centri plus diplomatski pokušaji da se to tako prizna.
Moja rekacija je vrlo jednostavna : BiH mora u EU a to nemože sa RS ....Brisel vs Srbi.
2014-04-11
A nisam bas pratio,dakle,orkestrirani politicki napad..a moguce..pizon je u ekstazi..RayMabus wrote:Da samo šta ovaj put imaš smišljeno i organizirano od državnog vrha Srbije sa državnim vrhom RS napad na Hrvatsku.pismejker wrote:_Kod vas doli,nikad na normalu nece izgleda..prezivjet ce samo partizani i ustaše..odoh,ajd zdravo..
Deklaracija o genocidu , 700 00 tisuca pobijenih i Hr je naslijednica NDHa , memorijalni centri plus diplomatski pokušaji da se to tako prizna.
Moja rekacija je vrlo jednostavna : BiH mora u EU a to nemože sa RS ....Brisel vs Srbi.
Guest- Guest
a koji qrc to mantraju stalno..bilo pa proslo..idem odalje..
Guest- Guest
Da , orkestirani na najvišim službenim razinama i u smjeru da ga prošire.
Povukao sam potez ....BiH mora u EU al nemože sa RS .....ostaju dvije solucije :
- RS se ukida i nece moci tamo pricat laži jer je sve pod juridiscijom države a ne nekog fantomskog entiteta
- suprostaviti se Briselu
Brige me koju ce opciju izabrat , šta god izaberu izabrali su SEBI.
Povukao sam potez ....BiH mora u EU al nemože sa RS .....ostaju dvije solucije :
- RS se ukida i nece moci tamo pricat laži jer je sve pod juridiscijom države a ne nekog fantomskog entiteta
- suprostaviti se Briselu
Brige me koju ce opciju izabrat , šta god izaberu izabrali su SEBI.
2014-04-11
ne bih ja niti Srbiju niti Bosniju u EU..to je jedan posve neprilagodljivi menthalitet,poput Kozojeba..srozavaju nivo svima drugima..
Guest- Guest
od Jasenovca treba napravit sprd i ruglo, tako da je ljude sramota otić tamo ,
Guest- Guest
Nisam rekao da ce uci u EU nego samo da MORA.pismejker wrote:ne bih ja niti Srbiju niti Bosniju u EU..to je jedan posve neprilagodljivi menthalitet,poput Kozojeba..srozavaju nivo svima drugima..
Đavo je u detaljima.
Još nisi naučio da mi je Lucifer ...rođak.
2014-04-11
Similar topics
» Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» jel ovo heroj domovinskog rata
» VUČIC: Svjedoci smo najveće krize od Drugog svjetskog rata
» Je li Hrvatima kraj Drugog svjetskog rata Dan pobjede ili dan kapitulacije
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» jel ovo heroj domovinskog rata
» VUČIC: Svjedoci smo najveće krize od Drugog svjetskog rata
» Je li Hrvatima kraj Drugog svjetskog rata Dan pobjede ili dan kapitulacije
Page 1 of 1