Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
U pravu je Hrvatska sto nije pustila tu ekipu preko granice.
Zato sto oni ne dolaze da zale i izrazavaju pijetet nego su u pitanju politikantske igre i propagandne provokacije.
I ja ne bih pustao nikoga na bilo koja stratista. Ni u JAsenovac, ni u Srebrenicu ni u Blajburg ni bilo gdje ...
Jer su sve to politikantske pizdarije, sve je to udaranje kontri, provociranje i koristi se za propagandu mrznje.
Zato sto oni ne dolaze da zale i izrazavaju pijetet nego su u pitanju politikantske igre i propagandne provokacije.
I ja ne bih pustao nikoga na bilo koja stratista. Ni u JAsenovac, ni u Srebrenicu ni u Blajburg ni bilo gdje ...
Jer su sve to politikantske pizdarije, sve je to udaranje kontri, provociranje i koristi se za propagandu mrznje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
Iz Srbije svake godine iseli 50 tisuća ljud a umre ih 40 tisuća više nego šta ih se rodi dakle godišnji minus od 90 tisuća. Iz RS im isto svake godine masovno iseljavaju.
Nek slobodno Vučic povlači ovakve teme kad nema nikakve druge pred izbore.
Srbija je jedan veliki Jasenovac.
Tarabići.
Nek slobodno Vučic povlači ovakve teme kad nema nikakve druge pred izbore.
Srbija je jedan veliki Jasenovac.
Tarabići.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
evo cak su im neki politicari iz srpske rekli da su promasili slanjem vojnika a da najave nije bilo..i poprilicno naivno..i neozbiljno...ono pravdanje tipa pa oni su htjeli ostaviti uniforme je blesavo..pa sto su ih onda nosili...da su ih obukli tek onda bi bila jebada jer bi to bio doslovno neprijatelsjki akt a ne provokacija..starni vojnik bez najave paradira u uniformama svoje vosjke u drugoj drzavi..jos vojske koja je sve ne samo saveznicka ili prijatelsjka...zatvor im ne bi ginuo a ni onom koji ih je pozvao...zapravo hrvatska ej ovim potezom spasila te vojnike od moguceg privođenja i sramote srbijeRingo10 wrote:U pravu je Hrvatska sto nije pustila tu ekipu preko granice.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..jos cudnije ako su htjeli uci tajno sto to nisu ucinili preko srpske..mogli su ih camcem prebaciti u jasenovac...dakle ociti je cilj bio provokacija nema druge..najave nije bilo da je bilo vec bi vulin i suljo mahali dopisom..
2015-09-08
zadnji put kad su namjeravali ući, kažu pitali su dan prije granične policajce, 'nako..preko plota, jel smiju sutradan ući u uniformama, pa su dobili vritnjakvuksadinare wrote:..jos cudnije ako su htjeli uci tajno sto to nisu ucinili preko srpske..mogli su ih camcem prebaciti u jasenovac...dakle ociti je cilj bio provokacija nema druge..najave nije bilo da je bilo vec bi vulin i suljo mahali dopisom..
zato su sada odlučili pravit se civili, a uniforme u ruksak ispod gibanice
...zanimljiv mi je jedan post na drugom forumu..'rusija i kina daju oruzje srbiji to je kao da retardiranoj osobi das pistolj'...
2015-09-08
Pa zbog toga če najebat na kraju jer će ih i EU i NATO i Amerika na kraju uzet na zub.vuksadinare wrote:...zanimljiv mi je jedan post na drugom forumu..'rusija i kina daju oruzje srbiji to je kao da retardiranoj osobi das pistolj'...
2014-04-11
...ovo nije bas za salu...ok mozemo se saliti...ali ovo je puno ozbiljnija provokacija od onih prepucavanja...ovo je pokusaj ubacivanja svojih vojnika bez najave bez obzira na neki ritualni karakter i paradiranje...ovo je bila dijelom i proba..i d aje ovo proslo tko zna sljedeci put su mogli ubaciti diverzantsku ili vopjno obavjestajnu skupinu da radi sranja kojih ionako imamo dovoljno po hrvatskoj...bojim se isto tako da oni ovo nisu napravili sami na svoju ruku...bez odobrenja onih iznad njih...po sistemu ispipavanje terena i druge strane...slican pokusaj su imali u crnoj gori...makedoniji...Noor wrote:zadnji put kad su namjeravali ući, kažu pitali su dan prije granične policajce, 'nako..preko plota, jel smiju sutradan ući u uniformama, pa su dobili vritnjakvuksadinare wrote:..jos cudnije ako su htjeli uci tajno sto to nisu ucinili preko srpske..mogli su ih camcem prebaciti u jasenovac...dakle ociti je cilj bio provokacija nema druge..najave nije bilo da je bilo vec bi vulin i suljo mahali dopisom..
zato su sada odlučili pravit se civili, a uniforme u ruksak ispod gibanice
2015-09-08
Tko jebe Vučica. Nisu ga ni pozvali u Poljsku na obilježavanje neke obljetnice iz drugog svijetskog rata. Sad likuje šta će neki Mađar postat komesar za proširenje kao da on sam odlučuje o tome.
Previše se pažnje daje tom idiotu kojeg je i zapad odjeba.
2014-04-11
pa on je taj retardirani kojem ovi uvaljuju oruzje...a moze neko sranje napraviti....na kosovu njegovi pokusaji ubacivanja onog vlaka pa isto tako i paradnih vojnika je lose prosao jer šipci nisu mi..oni prvo peru pa pitaju...pa mu propao pokusaj ubacivanja u crnu goru evo sad je dosao i do nas...suljo pipka ispituje teren gdje moze proc gdje ne...i nece odustati...RayMabus wrote:Tko jebe Vučica. Nisu ga ni pozvali u Poljsku na obilježavanje neke obljetnice iz drugog svijetskog rata. Sad likuje šta će neki Mađar postat komesar za proširenje kao da on sam odlučuje o tome.
2015-09-08
Pa koga brige ? Pa oni svake godine gube 90 tisuća stanovnika samo u Srbiji. Slična im je stvar i u RS.vuksadinare wrote:pa on je taj retardirani kojem ovi uvaljuju oruzje...a moze neko sranje napraviti....na kosovu njegovi pokusaji ubacivanja onog vlaka pa isto tako i paradnih vojnika je lose prosao jer šipci nisu mi..oni prvo peru pa pitaju...pa mu propao pokusaj ubacivanja u crnu goru evo sad je dosao i do nas...suljo pipka ispituje teren gdje moze proc gdje ne...i nece odustati...RayMabus wrote:Tko jebe Vučica. Nisu ga ni pozvali u Poljsku na obilježavanje neke obljetnice iz drugog svijetskog rata. Sad likuje šta će neki Mađar postat komesar za proširenje kao da on sam odlučuje o tome.
Hrvatsku napadaju jer su im izbori u Srbiji i jer je žele diskreditirat da ne smetaju Srbiji da priko reda uđe u EU a desnica se diže u Njemačkoj sve više a oni nisu za proširenje i novi val imigracija.
Oni su popušili i toga su svjesni i zato ovakvi očajnički potezi i destabilizacija Hrvatske i BiH.
Triba ih ignorirat.
2014-04-11
ali jebes sulju...mene vise brine sto nema nikakve reakcije iz nato-a,amerike..jer ovo je pokusaj vojnog upada bez najave makar i ajmo reci paradnog sustava u clanicu nato-a,eu...neclanice...makar kao upozorenje...bilo bi zanimljivo vidjeti reakcije npr..da je pokusao nelegalno ubaciti vojnike npr. u rumunjsku,italiju...
2015-09-08
pa da su naši, kao članica NATO-a to zatražili, bilo bi reakcijevuksadinare wrote:ali jebes sulju...mene vise brine sto nema nikakve reakcije iz nato-a,amerike..jer ovo je pokusaj vojnog upada bez najave makar i ajmo reci paradnog sustava u clanicu nato-a,eu...neclanice...makar kao upozorenje...bilo bi zanimljivo vidjeti reakcije npr..da je pokusao nelegalno ubaciti vojnike npr. u rumunjsku,italiju...
vidiš da se prave gluhi i nijemi, umjesto da to daju na sva zvona
pa dali su na sva zvona u medijima..no veleposlanstva amerike,ured nato-a i eu-a ostale gluhe i nijeme..za razliku od napada ili 'napada' u uzdolju...bojim se da mi placamo djelomicno ceh popustanja srbiji ili progledavanja kroz prste srbiji zbog kosova...da ovi seruckaju po nama..Noor wrote:pa da su naši, kao članica NATO-a to zatražili, bilo bi reakcijevuksadinare wrote:ali jebes sulju...mene vise brine sto nema nikakve reakcije iz nato-a,amerike..jer ovo je pokusaj vojnog upada bez najave makar i ajmo reci paradnog sustava u clanicu nato-a,eu...neclanice...makar kao upozorenje...bilo bi zanimljivo vidjeti reakcije npr..da je pokusao nelegalno ubaciti vojnike npr. u rumunjsku,italiju...
vidiš da se prave gluhi i nijemi, umjesto da to daju na sva zvona
2015-09-08
Aha...a antifašisti su se obukli na crvenkapicu na granici i sakrili unforme sa sendvičima u gepek?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...i ono..'nismo mi majke mi'kaya wrote:Aha...a antifašisti su se obukli na crvenkapicu na granici i sakrili unforme sa sendvičima u gepek?!
2015-09-08
ako smo mi fašisti..sto brnabicka slobodno jetuje svake godien na krku..pa malo skokne do splita,hvara...majku mu vec bi je deset puta trebali priklati,zatuci,nabiti na kolac(ups)
2015-09-08
inace..ona je dokaz da je posrbica gori od svakog srbina..ona i seselj
2015-09-08
Kad izvade uniformu sa sendvićem gledaju se " ovo vidim prvi put?!"vuksadinare wrote:...i ono..'nismo mi majke mi'kaya wrote:Aha...a antifašisti su se obukli na crvenkapicu na granici i sakrili unforme sa sendvičima u gepek?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a najjaca im je bila baza kad su uhvaceni...pa poceli moljakati ko mala djeca rekavsi da im uzmemo uniforme i pustimo ih na ono..'pliz pustite nas ipak bicemo dobri'kaya wrote:Kad izvade uniformu sa sendvićem gledaju se " ovo vidim prvi put?!"vuksadinare wrote:...i ono..'nismo mi majke mi'kaya wrote:Aha...a antifašisti su se obukli na crvenkapicu na granici i sakrili unforme sa sendvičima u gepek?!
2015-09-08
..cudi me da jos nisu nadodali da su oni zapravo u vojsci srbije kuhari i konobari mislim to im je izgovor i tradicija kad ih mi copimo
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vučić inicirao novi politički sukob između Hrvatske i Srbije zbog razloga 'za koga navijaš i tko je veći klubili klubovi'
» Slucaj Jasenovac:Sukob Domovinskog i Drugog svjetskog rata,a ne fasizma i antifasizma
» Liberland gradi megastrukturu između Srbije i Hrvatske? Predsednik za B92.net: Imamo 700.000 ljudi
» Vesna Škare Ožbolt:'Podjela BiH između Hrvatske i srbije sigurno bi dovelo do rata,to se ne bi moglo izbjeći'
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
» Slucaj Jasenovac:Sukob Domovinskog i Drugog svjetskog rata,a ne fasizma i antifasizma
» Liberland gradi megastrukturu između Srbije i Hrvatske? Predsednik za B92.net: Imamo 700.000 ljudi
» Vesna Škare Ožbolt:'Podjela BiH između Hrvatske i srbije sigurno bi dovelo do rata,to se ne bi moglo izbjeći'
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
Page 2 of 3