Bajaga u Zagrebu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bajaga u Zagrebu
Ne govorim o tome, čovjek se uozbilji i neke stvari postanu manje vazne vremenom.dzango wrote:Ti si baš imao teško detinjstvo?dijagram wrote:
Dobro, neki, neki se nikada ne uozbilje:)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Ja bih kao mlađi jedino na teškim drogama mogao ovo da slušam, pa zato pitam.dijagram wrote:Ne govorim o tome, čovjek se uozbilji i neke stvari postanu manje vazne vremenom.dzango wrote:Ti si baš imao teško detinjstvo?dijagram wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Haha, pa i slusao sam dzankoze, ne zato sto swu to, nego, radili su dobar rock.dzango wrote:Ja bih kao mlađi jedino na teškim drogama mogao ovo da slušam, pa zato pitam.dijagram wrote:Ne govorim o tome, čovjek se uozbilji i neke stvari postanu manje vazne vremenom.dzango wrote:Ti si baš imao teško detinjstvo?dijagram wrote:
I Floyde i Doorse, i Claptona itrd... a i danas Bare radi jedini slusljive rock stvari:)
Cajke su nam bile seljacke, i doista mi je nevjerojatno da ih se slusa i u 21 stoljecu.
No sto ljudi sto cudi, razliciti ukusi .
dijagram-
2015-08-09
I Bajaga mu je kao mlad davao po horsu, šta ti sada smeta?dijagram wrote:Haha, pa i slusao sam dzankoze, ne zato sto swu to, nego, radili su dobar rock.dzango wrote:Ja bih kao mlađi jedino na teškim drogama mogao ovo da slušam, pa zato pitam.dijagram wrote:Ne govorim o tome, čovjek se uozbilji i neke stvari postanu manje vazne vremenom.dzango wrote:Ti si baš imao teško detinjstvo?dijagram wrote:
I Floyde i Doorse, i Claptona itrd... a i danas Bare radi jedini slusljive rock stvari:)
Cajke su nam bile seljacke, i doista mi je nevjerojatno da ih se slusa i u 21 stoljecu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Bajaga je ispodprosjecan, bezveznjak.dzango wrote:I Bajaga mu je kao mlad davao po horsu, šta ti sada smeta?dijagram wrote:Haha, pa i slusao sam dzankoze, ne zato sto swu to, nego, radili su dobar rock.dzango wrote:Ja bih kao mlađi jedino na teškim drogama mogao ovo da slušam, pa zato pitam.dijagram wrote:Ne govorim o tome, čovjek se uozbilji i neke stvari postanu manje vazne vremenom.dzango wrote:
Ti si baš imao teško detinjstvo?
Bajaga je nesto ko nas Vlado kalember.
Kamilica.
Od vasih su dobri smak, galija, rok masina, prvih par albuma corbe itd..
dijagram-
2015-08-09
Nekada je u Srbiji bilo dobre muzike ;Pkaya wrote:nije baš da volim vašare..ali ako se mora da krenemo s miroslavom :)
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Ilić je tipa mate mišo kod nas, glas ga je iznevjerio u potpunosti, igra na karizmu i mimiku...
Nastupa redovito u vrgorcu kod 'schwabe'...
Kavana s tipa 30 ljudi...
Nastupa redovito u vrgorcu kod 'schwabe'...
Kavana s tipa 30 ljudi...
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Rujanfest u Zagrebu: Seka Aleksić, Misroslav Ilić, Bajaga, Željko Joksimović, Dejan Matić, Jala i Buba...
» BAJAGA OTKAZAN?
» Bajaga: Balašević je jugoslavenski Bob Dylan
» Bajaga nije napunio ZG Arenu
» Rujanfest u Zagrebu: Seka Aleksić, Misroslav Ilić, Bajaga, Željko Joksimović, Dejan Matić, Jala i Buba...
» BAJAGA OTKAZAN?
» Bajaga: Balašević je jugoslavenski Bob Dylan
» Bajaga nije napunio ZG Arenu
Page 4 of 4