Rujanfest u Zagrebu: Seka Aleksić, Misroslav Ilić, Bajaga, Željko Joksimović, Dejan Matić, Jala i Buba...
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Rujanfest u Zagrebu: Seka Aleksić, Misroslav Ilić, Bajaga, Željko Joksimović, Dejan Matić, Jala i Buba...
Zabava nema granice
Ove godine očekuje vas najveća gourmet zona do sada, svakodnevni stand-up comedy nastupi, gastro show, nedjeljom Kvart fajt (sportska natjecanja kvartova) i najveću lunapark u Hrvatskoj. #rujanfest2019 i
https://www.rujanfest.com/svi-koncerti/
...............................
I sad netko kaže da zagrepčani nisu inkluzivni i žele pobjeći iz regije.
Ma dajte ...
Last edited by epikur37 on 8/28/2019, 06:18; edited 1 time in total
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Rujanfest u Zagrebu: Seka Aleksić, Misroslav Ilić, Bajaga, Željko Joksimović, Dejan Matić, Jala i Buba...
A i ti si cigan kad to sve pratiš.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Rujanfest u Zagrebu: Seka Aleksić, Misroslav Ilić, Bajaga, Željko Joksimović, Dejan Matić, Jala i Buba...
tek sam se digao pa izletilo na facebooku.RayMabus wrote:A i ti si cigan kad to sve pratiš.
2015-08-06
Dobro jutro. Ja nisan ni spava. Upravo pijen kavu.
Radnička fronta.
Radnička fronta.
2014-04-11
RayMabus wrote:Dobro jutro. Ja nisan ni spava. Upravo pijen kavu.
Radnička fronta.
Dobar si ja sam se sinoć onesvijestio od umora. Idem u kafić, popit kavu. Svako jutro u isato vrijeme na isto mjesto.
2015-08-06
Ma ne spavan po noči od vrućine tj po danu spavan pa onda po noći živin. Lakše mi je. Cilo lito san u kući , samo ležin na kauču jer san sjeba stopalo kad san se zakačija sa starin. Ovo mi je on skuva kavu jer ja ne mogu odat.
Diga mi živce na prvi dan lita , zakačili se , ja zva policiju i ja dobija prijavu i sjeba stopalo i ne mogu odat i on me cilo lito dvori jer ja ne mogu ništa nit odat.
Eto šta ti je priča , da ideš scenarij za film pisat neš ovaki nač.
Diga mi živce na prvi dan lita , zakačili se , ja zva policiju i ja dobija prijavu i sjeba stopalo i ne mogu odat i on me cilo lito dvori jer ja ne mogu ništa nit odat.
Eto šta ti je priča , da ideš scenarij za film pisat neš ovaki nač.
2014-04-11
Cirkus, a i ti sa starcima nikako...
2015-08-06
U suštini ja i stari se odlično slažemo no ja san bik u horoskopu , taj dan san se maka i on je poša za menom a bik ima svoj prostor i ako ti očeš fight onda ćeš ga i dobit al onda leti sve.
Živi i pusti druge da žive pa onda ako ćeš me jebat onda si gotov.
Živi i pusti druge da žive pa onda ako ćeš me jebat onda si gotov.
2014-04-11
On je taj dan doša u konobu i ja san se maka u sobu i onda je on doša u sobu i poanta je da je nadrkan pa san mu ja sad kriv.
Onda ti se meni zacrni i ja ti više ništa ne vidin. Ka da je Đava uša u mene jer je netko upravo prekršio pravilo živi i pusti druge da žive i onda ide tehnika ogledala i onda ja toga tko to radi ne puštan da živi.
Onda ti se meni zacrni i ja ti više ništa ne vidin. Ka da je Đava uša u mene jer je netko upravo prekršio pravilo živi i pusti druge da žive i onda ide tehnika ogledala i onda ja toga tko to radi ne puštan da živi.
2014-04-11
To ti je tako kod mene. Uzmi il ostavi. Ako misliš nešto podjebavat dobit ćeš dvi pleske trista s mista. Nema veze o kome je rječ nit koliko ih je.
To ti je jače od mene.
Zato se ni ne ženin jer kakve su to moraju pleske letat il rastava.
To ti je jače od mene.
Zato se ni ne ženin jer kakve su to moraju pleske letat il rastava.
2014-04-11
Bosanska vlaska posla u Zagrebu.
AssadNaPodmornici wrote:Bosanska vlaska posla u Zagrebu.
ma to ti danas slušaju svi
2015-08-06
baci bombu, goni bandu
Sad će sjebati ono malo mitteleuropske uljudbe u glavnom gradu bosančerosa :)
AssadNaPodmornici wrote:Bosanska vlaska posla u Zagrebu.
Usrana bosanska kasaba od grada, slažem se...
darth_vader-
2014-04-17
..kad je yoda u pitanju moras dodati i ono vlaška..on sam nikad ne citira samo bosanska obavezno ide prefiks i vlaška..jasambrend wrote:AssadNaPodmornici wrote:Bosanska vlaska posla u Zagrebu.
Usrana bosanska kasaba od grada, slažem se...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
vuksadinare wrote: obavezno ide prefiks i vlaška..
Sufiks
catabbath-
2015-08-22
da sufiks...prefiks sam napsiao na drugoj temi pa mi ostalo u okucatabbath wrote:vuksadinare wrote: obavezno ide prefiks i vlaška..
Sufiks
2015-09-08
Vlaji se još i asimilaraju u drugoj genereciji, a bosančerosi nikad...
darth_vader-
2014-04-17
..drugi mentalitet...ili tvrdoglavost...mada i danasnji vlaji vise nisu toliko skloni asimilaciji....nekad su se studoši znali uklopiti danas bas i ne...prevladava lokalpatriotizam ili inat kako ko uzmejasambrend wrote:Vlaji se još i asimilaraju u drugoj genereciji, a bosančerosi nikad...
2015-09-08
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Cajke okupirale Jadran: Seka Aleksić, Boban Rajović, Mile Kitić.....
» Bajaga u Zagrebu
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Miroslav Ilic nije smio nastupiti u Sarajevu zbog cetnicke pjesme ali smije u Zagrebu na Rujanfestu
» Najdraži gost opet u Zagrebu. Nedjeljom u dva - Željko Komšić
» Bajaga u Zagrebu
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Miroslav Ilic nije smio nastupiti u Sarajevu zbog cetnicke pjesme ali smije u Zagrebu na Rujanfestu
» Najdraži gost opet u Zagrebu. Nedjeljom u dva - Željko Komšić
Page 1 of 4