Bajaga u Zagrebu
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bajaga u Zagrebu
Ko je spominjo Šemsu i Sinana???Stanojko wrote:Zao mi je, Semsu i Sinana ne trosimo...jastreb wrote:Cune i Tozovac! Dno dna!
Pogotovo Cune.
To kod nas slušaju samo stare usidjelice.
Miroslav,Toma,Novica Zdravković,Mitar...
Ma sve je bolje od ovog sranja kojeg mladi slušaju,nekakav Rasta,Dj Kurac-Palac,Shone i šta ti ja znam.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mitar, Miroslav, Novica... Evo, nab`o si barem Tomu:jastreb wrote:Ko je spominjo Šemsu i Sinana???Stanojko wrote:Zao mi je, Semsu i Sinana ne trosimo...jastreb wrote:Cune i Tozovac! Dno dna!
Pogotovo Cune.
Miroslav,Toma,Novica Zdravković,Mitar...
Ma sve je bolje od ovog sranja kojeg mladi slušaju,nekakav Rasta,Dj Kurac-Palac,Shone i šta ti ja znam.
Dobro,Toma je neupitni car narodne muzike,pa mi je krivo kad svi,pa i srpski mediji tu titulu daju Šabanu.
2014-04-22
...to su hitovi ispred dućana...Stanojko wrote:Zao mi je, Semsu i Sinana ne trosimo...jastreb wrote:Cune i Tozovac! Dno dna!
Pogotovo Cune.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
..to je za rastanak..ono ovo ej zadnja pa kucikaya wrote:...to su hitovi ispred dućana...Stanojko wrote:Zao mi je, Semsu i Sinana ne trosimo...jastreb wrote:Cune i Tozovac! Dno dna!
Pogotovo Cune.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..inace bandic i ekipa su sa ovim ajmo reci domace ostavili doma...uostalom kao da oni imaju love..piva ce biti 20,25 kuna...hot dog 30 a cevapi 50 kn..pa izvoli...ilic,moma i slicni kostaju nisu tu za đabe..
2015-09-08
npr..da dođe pjevat rundek..piva bi bila 12,15 kuna..doslo bi ga pedeset ljudi slusat nema prometa
2015-09-08
To jastreb praši sinana pred dučanom...:)vuksadinare wrote:..to je za rastanak..ono ovo ej zadnja pa kucikaya wrote:...to su hitovi ispred dućana...Stanojko wrote:Zao mi je, Semsu i Sinana ne trosimo...jastreb wrote:Cune i Tozovac! Dno dna!
Pogotovo Cune.
2015-08-15
Hočeš ti ići?vuksadinare wrote:..inace bandic i ekipa su sa ovim ajmo reci domace ostavili doma...uostalom kao da oni imaju love..piva ce biti 20,25 kuna...hot dog 30 a cevapi 50 kn..pa izvoli...ilic,moma i slicni kostaju nisu tu za đabe..
2015-08-15
ne..nisam ni prije isoa..bio jedan put prije par godina..uz put...radije odem na karlovacek dane piva..skoro svake godine...kaya wrote:Hočeš ti ići?vuksadinare wrote:..inace bandic i ekipa su sa ovim ajmo reci domace ostavili doma...uostalom kao da oni imaju love..piva ce biti 20,25 kuna...hot dog 30 a cevapi 50 kn..pa izvoli...ilic,moma i slicni kostaju nisu tu za đabe..
2015-09-08
Ljudi ne pijem više. Apstiniram.kaya wrote:To jastreb praši sinana pred dučanom...:)vuksadinare wrote:..to je za rastanak..ono ovo ej zadnja pa kucikaya wrote:...to su hitovi ispred dućana...Stanojko wrote:Zao mi je, Semsu i Sinana ne trosimo...jastreb wrote:Cune i Tozovac! Dno dna!
Pogotovo Cune.
2014-04-22
prije dvije godien rujan fest skoro bankrotirao kad su isli sa eksperimentom da najvise sviraju te godien alternativni bendovi...pa prvih par dana ono 50% manje gostiju a cijene piva bile 15,20 kuna...pa su u zadnji cas organizatori pozvali nedu ukraden,stavrosa,milu hrnica koji tad nisu imali gaze i bili slobodni..
2015-09-08
...tako da su prosle godine i ove godine isli na proksuani recept koji nosi profit
2015-09-08
Ima tu svašta, i tih alternativnih...ilić je 14.9 a bajaga 19.9...čisto da znaš jel...vuksadinare wrote:...tako da su prosle godine i ove godine isli na proksuani recept koji nosi profit
2015-08-15
Nije valjda...asketski život samo?jastreb wrote:Ljudi ne pijem više. Apstiniram.kaya wrote:To jastreb praši sinana pred dučanom...:)vuksadinare wrote:..to je za rastanak..ono ovo ej zadnja pa kucikaya wrote:...to su hitovi ispred dućana...Stanojko wrote:
Zao mi je, Semsu i Sinana ne trosimo...
2015-08-15
zao mi je..nije moj broj...kaya wrote:Ima tu svašta, a ja tih alternativnih ... ilić je 14.9 a bajaga 19.9 ... čisto da znaš jel ...vuksadinare wrote:... tako da su prosle godine i ove godine isli na prokusani recept koji nosi profit
2015-09-08
uz ovo piva ide vec bolje
https://m.youtube.com/watch?v=DG7r65Rpjo8
https://m.youtube.com/watch?v=DG7r65Rpjo8
2015-09-08
Nije asketski,ali smatram da je došlo vrijeme stati s tim zlom.kaya wrote:Nije valjda...asketski život samo?jastreb wrote:Ljudi ne pijem više. Apstiniram.kaya wrote:To jastreb praši sinana pred dučanom...:)vuksadinare wrote:..to je za rastanak..ono ovo ej zadnja pa kucikaya wrote:
...to su hitovi ispred dućana...
Popio sam Savu,Dunav i obe Morave.
Ne želim da me unučad vidi pijanog.
Sto puta sam obećavao,ali uvijek prekršio riječ. Onda sam se javio liječniku i otišao sam na postupak odvikavanja. I ne fali mi piće.
2014-04-22
koji je bio najveci razlog za pijenjejastreb wrote:Nije asketski, ali čini se da je vrijeme stati s tim zlom.kaya wrote:Nije valjda ... asketski život samo?jastreb wrote:Ljudi ne pijem više. Apstiniram.kaya wrote:To jastreb praši sinana pred dučanom ... :)vuksadinare wrote:
..to je za rastanak..ono ovo ej zadnja pa kuci
Popio sam Savu, Dunav i obe Morave.
Sto puta sam obećavao, ali uvijek krivu riječ. Onda sam se javio liječniku i otišao sam na postupak odvikavanja. I ne fali mi piće.
2015-09-08
Zar je moguće da vjeruješ toj srbojugočetničkoj budaletinI!? Ne budi naivan, lik je oberlažov.vuksadinare wrote:koji je bio najveci razlog za pijenjejastreb wrote:Nije asketski, ali čini se da je vrijeme stati s tim zlom.kaya wrote:Nije valjda ... asketski život samo?jastreb wrote:Ljudi ne pijem više. Apstiniram.kaya wrote:
To jastreb praši sinana pred dučanom ... :)
Popio sam Savu, Dunav i obe Morave.
Sto puta sam obećavao, ali uvijek krivu riječ. Onda sam se javio liječniku i otišao sam na postupak odvikavanja. I ne fali mi piće.
Guest- Guest
baš lepo, evo još jedne od istog izvođača.kaya wrote:nije baš da volim vašare..ali ako se mora da krenemo s miroslavom :)
Čavohlave i MPT očito ne prolaze ali četničke idu bez zadrške
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Rujanfest u Zagrebu: Seka Aleksić, Misroslav Ilić, Bajaga, Željko Joksimović, Dejan Matić, Jala i Buba...
» BAJAGA OTKAZAN?
» Bajaga: Balašević je jugoslavenski Bob Dylan
» Bajaga nije napunio ZG Arenu
» Rujanfest u Zagrebu: Seka Aleksić, Misroslav Ilić, Bajaga, Željko Joksimović, Dejan Matić, Jala i Buba...
» BAJAGA OTKAZAN?
» Bajaga: Balašević je jugoslavenski Bob Dylan
» Bajaga nije napunio ZG Arenu
Page 2 of 4