Ismijali učenika jer je rekao da će biti zidar
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ismijali učenika jer je rekao da će biti zidar
Amentre wrote:niko ga ni vidjeti ne želi i tu je 99% stanovništva rh jedinstveno, lovro ujediniteljkaya wrote:Aha :)tre wrote:lovro je nakon Franje opet ujedinio Hrvatsku!!debotoijusto wrote:tre wrote:
drug lovro je očito omiljen kod svih u rh, pederi i ustaše i komunisti pod istim stijegom
faljen isus issati
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Meni je žao što nisam kuhar ili što ne pasem ovce na planini.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Meni je žao što nisam kuhar ili što ne pasem ovce na planini.
pasi jaganjce moje, pasi ovce moje- Isus
immortal-
2014-04-16
Ma užas. Meni u Zagrebu treba majstor za kupaonu, izmjestit 2 metra vodovodne cijevi i promijent pločice.
Traže me 1500 eura!
Svi su majstori otišli u Njemačku, a oni kaj su ostali, ti deru!
Traže me 1500 eura!
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Ma užas. Meni u Zagrebu treba majstor za kupaonu, izmjestit 2 metra vodovodne cijevi i promijent pločice.
Traže me 1500 eura!
na kraju su došli na isto i oni koji su otišli i oni koji su ostali
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bogami, kvalitetan zanatlija ce uskoro vredeti vise nego inzenjer...
Ja uzeo za kupatilo pločice metar ipo puta sedamdeset pet, a kod keramičara prve reakcije kad im kažeš dimenziju knedla u grlu, pa uz nema problema, ja ću to lako češkanje po nosu...crvenkasti wrote:Ma užas. Meni u Zagrebu treba majstor za kupaonu, izmjestit 2 metra vodovodne cijevi i promijent pločice.
Traže me 1500 eura!
:)
Jebote, koja je to dimenzija? Pa za to ti treba super-ravan zid :)mutava baštarda wrote:Ja uzeo za kupatilo pločice metar ipo puta sedamdeset pet, a kod keramičara prve reakcije kad im kažeš dimenziju knedla u grlu, pa uz nema problema, ja ću to lako češkanje po nosu...crvenkasti wrote:Ma užas. Meni u Zagrebu treba majstor za kupaonu, izmjestit 2 metra vodovodne cijevi i promijent pločice.
Traže me 1500 eura!
Oš reć dobar meštar koji će napraviti dobru pripremu :)Stanojko wrote:Jebote, koja je to dimenzija? Pa za to ti treba super-ravan zid :)mutava baštarda wrote:Ja uzeo za kupatilo pločice metar ipo puta sedamdeset pet, a kod keramičara prve reakcije kad im kažeš dimenziju knedla u grlu, pa uz nema problema, ja ću to lako češkanje po nosu...crvenkasti wrote:Ma užas. Meni u Zagrebu treba majstor za kupaonu, izmjestit 2 metra vodovodne cijevi i promijent pločice.
Traže me 1500 eura!
Sta da ti kazem... Srecno.mutava baštarda wrote:Oš reć dobar meštar koji će napraviti dobru pripremu :)Stanojko wrote:Jebote, koja je to dimenzija? Pa za to ti treba super-ravan zid :)mutava baštarda wrote:Ja uzeo za kupatilo pločice metar ipo puta sedamdeset pet, a kod keramičara prve reakcije kad im kažeš dimenziju knedla u grlu, pa uz nema problema, ja ću to lako češkanje po nosu...crvenkasti wrote:Ma užas. Meni u Zagrebu treba majstor za kupaonu, izmjestit 2 metra vodovodne cijevi i promijent pločice.
Traže me 1500 eura!
Budale! Danas više vrijedi biti dobar zidar nego ne znam kaki profesor.
Žao mi je što sam se tek sad kao staro magare uvatio zidarije,a mogo sam i prije. Išo sam ja i prije na bauštelu al samo sam vuko kante i čeko da gazda kaže da peremo alat.
No dobro,u ove 3 g. nekog vraga sam i naučio.
Žao mi je što sam se tek sad kao staro magare uvatio zidarije,a mogo sam i prije. Išo sam ja i prije na bauštelu al samo sam vuko kante i čeko da gazda kaže da peremo alat.
No dobro,u ove 3 g. nekog vraga sam i naučio.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Veli mi netjak iz Australije da tamo stavljaju i 3x1.5...Stanojko wrote:Sta da ti kazem... Srecno.mutava baštarda wrote:Oš reć dobar meštar koji će napraviti dobru pripremu :)Stanojko wrote:Jebote, koja je to dimenzija? Pa za to ti treba super-ravan zid :)mutava baštarda wrote:Ja uzeo za kupatilo pločice metar ipo puta sedamdeset pet, a kod keramičara prve reakcije kad im kažeš dimenziju knedla u grlu, pa uz nema problema, ja ću to lako češkanje po nosu...crvenkasti wrote:Ma užas. Meni u Zagrebu treba majstor za kupaonu, izmjestit 2 metra vodovodne cijevi i promijent pločice.
Traže me 1500 eura!
Mogu ti poslati jednog srbina, mozda ti da popust:)crvenkasti wrote:Ma užas. Meni u Zagrebu treba majstor za kupaonu, izmjestit 2 metra vodovodne cijevi i promijent pločice.
Traže me 1500 eura!
dijagram-
2015-08-09
Iskreno zanatlijama je dobro tek zadnje 2-3godine a prije je to bilo teško sranje. Uhljebima iz HDZa je dobro cijelo vrijeme. Međutim uskoro će udariti nova kriza pa će im opet biti sranje kada se ispuše građevinski sektor, turizam, padne privatna potrošnja
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» "Šreder nam je rekao: Vi nikada nećete biti deo EU"
» Kolakušić Kolindinim stopama i on rekao da možemo biti Švicarska plus Norveška naravno pod njegovim vodstvom
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» "Šreder nam je rekao: Vi nikada nećete biti deo EU"
» Kolakušić Kolindinim stopama i on rekao da možemo biti Švicarska plus Norveška naravno pod njegovim vodstvom
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
Page 4 of 4