Ismijali učenika jer je rekao da će biti zidar
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ismijali učenika jer je rekao da će biti zidar
12000? za koji ugovorni rok završetka?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ne bas toliku ali do 1500 eura da..mislim kod nas...zato kazem zidara neces vidjeti da zica za pivu ili kavu..ali ces vidjeti mnoge fakultedzije da zicaju...epikur37 wrote:Zidar majstor bez problema moze ugovoriti do 2000 eur placu...premasuje lijecnika specijalustu
Pa znam jednog dobrog koji je ugovorio 12000 kn. Dobro nije dvije milje eura ali tko zna, neki drugi mozda i moze. Jos je ovo bilo prije 3 godine danas vjerojatno ima i vise.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:12000? za koji ugovorni rok završetka?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ne bas toliku ali do 1500 eura da..mislim kod nas...zato kazem zidara neces vidjeti da zica za pivu ili kavu..ali ces vidjeti mnoge fakultedzije da zicaju...epikur37 wrote:Zidar majstor bez problema moze ugovoriti do 2000 eur placu...premasuje lijecnika specijalustu
Pa znam jednog dobrog koji je ugovorio 12000 kn. Dobro nije dvije milje eura ali tko zna, neki drugi mozda i moze. Jos je ovo bilo prije 3 godine danas vjerojatno ima i vise.
Ne znam za ugovor, lik koji je meni zidao imao je 12000 kn od gazde.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa napisao si da je ugovorio, zato pitamepikur37 wrote:Noor wrote:12000? za koji ugovorni rok završetka?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ne bas toliku ali do 1500 eura da..mislim kod nas...zato kazem zidara neces vidjeti da zica za pivu ili kavu..ali ces vidjeti mnoge fakultedzije da zicaju...epikur37 wrote:Zidar majstor bez problema moze ugovoriti do 2000 eur placu...premasuje lijecnika specijalustu
znači ti nisi to dogovorio s gazdom, nego sa zidarom...jer da si sa gazdom, imao bi ugovor
fuš?
debotoijusto wrote:kad narastem zelio bi biti astronaut ili lovro kuscevic
drug lovro je očito omiljen kod svih u rh, pederi i ustaše i komunisti pod istim stijegom
u australiji dobiju do 1,3 dolara po cigli a tuku ih do tisuću dnevno. Ko pravi ispod 500 komada brzo dobije otkazaben wrote:u stroliji zidor dobije dolar po tikuli, a dnevno more staviti oko 400- 500 tikuli
tre wrote:debotoijusto wrote:kad narastem zelio bi biti astronaut ili lovro kuscevic
drug lovro je očito omiljen kod svih u rh, pederi i ustaše i komunisti pod istim stijegom
faljen isus issati
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Noor wrote:pa napisao si da je ugovorio, zato pitamepikur37 wrote:Noor wrote:12000? za koji ugovorni rok završetka?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
ne bas toliku ali do 1500 eura da..mislim kod nas...zato kazem zidara neces vidjeti da zica za pivu ili kavu..ali ces vidjeti mnoge fakultedzije da zicaju...
znači ti nisi to dogovorio s gazdom, nego sa zidarom...jer da si sa gazdom, imao bi ugovor
fuš?
Ja sam samo s gazdom dogovorio sve i napravio ugovor ali ne pojedinačne poslove nego ključ u ruke.
A on je svom majstoru isplaćivao mjesečno 12 000 kn. Glavni zidar.
2015-08-06
lovro je nakon Franje opet ujedinio Hrvatsku!!debotoijusto wrote:tre wrote:debotoijusto wrote:kad narastem zelio bi biti astronaut ili lovro kuscevic
faljen isus issati
Aha :)tre wrote:lovro je nakon Franje opet ujedinio Hrvatsku!!debotoijusto wrote:tre wrote:debotoijusto wrote:kad narastem zelio bi biti astronaut ili lovro kuscevic
faljen isus issati
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hektorović wrote:Krist je bio tesar
Lijepo zanimanje...
darth_vader-
2014-04-17
boduli se ne bave zidarijom vec iznajmljivanjem i rentom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
aben wrote:laže
darth_vader-
2014-04-17
realno milsim da ni zidari ne preporucuju svojoj djeci da budu zidari..jeben je fizicki posao to...ja znam dosta zidara i građevinaca narocito sa zenine strane i nitko djeci ne preporucuje taj posao...mislim ne brane ali ni ne preporucuju...kasnije brdo fizickih tegoba jebes novac kad ti zdravlje pocne stekati...
2015-09-08
vuksadinare wrote:boduli se ne bave zidarijom vec iznajmljivanjem i rentom
Da ali renta je na otocima kraća nego na obali. Bave se ribolovom, nautikom, uhljebljuju se, ima svega. Stoji da pristojniji ali škrtavi, te potkradaju državu i stalno kukaju.
2015-08-06
Posve se kriva poredožba stvorila o ribarima, oni jako dobro zarađuju a uvijek mogu koču ili brodicu dati u željezo ili prenamijeniti a za to povući masne novce od EU.
Znaju svaku rupu gdje novac izvući. Gori su od mene.
Znaju svaku rupu gdje novac izvući. Gori su od mene.
2015-08-06
epikur37 wrote:Noor wrote:pa napisao si da je ugovorio, zato pitamepikur37 wrote:Noor wrote:12000? za koji ugovorni rok završetka?epikur37 wrote:
fuš?
Ja sam samo s gazdom dogovorio sve i napravio ugovor ali ne pojedinačne poslove nego ključ u ruke.
A on je svom majstoru isplaćivao mjesečno 12 000 kn. Glavni zidar.
a tako
to možda s 350 h prekovremenih i 25 dnevnica po 170kn/dan
plaća za mjesečni fond radnih sati od cca 185 h/mj je nešto drugo
Last edited by Noor on 30/8/2019, 10:20; edited 1 time in total
...da...ja ne znam bodula koji ne kuka a leze na lovi...nesto slicno ko i zagorci ali opet zagorci su na drugu ruku za razliku od bodula..ovi su bas specificni...ja imam prijatelja bodula..prvo ti iznese litru cistog vina..a onda ako hoces dalje piti...pocne vino u bevandu pretvarati tj u bokal onda pocnu nadolijevati malo vode kao ja necu primjetiti.. ...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:boduli se ne bave zidarijom vec iznajmljivanjem i rentom
Da ali renta je na otocima kraća nego na obali. Bave se ribolovom, nautikom, uhljebljuju se, ima svega. Stoji da pristojniji ali škrtavi, te potkradaju državu i stalno kukaju.
2015-09-08
mnogi, mnogi .. gotovo sviomni wrote:Sve ce to doci na svoje kad im zatreba neka zanatska usluga, a zatrebat ce kad tad.
posao odrade ofrlje, paru pokupe
ne znaju koliko bi naplatili, oderali
immortal-
2014-04-16
niko ga ni vidjeti ne želi i tu je 99% stanovništva rh jedinstveno, lovro ujediniteljkaya wrote:Aha :)tre wrote:lovro je nakon Franje opet ujedinio Hrvatsku!!debotoijusto wrote:tre wrote:debotoijusto wrote:kad narastem zelio bi biti astronaut ili lovro kuscevic
faljen isus issati
2014-04-16
Amentre wrote:niko ga ni vidjeti ne želi i tu je 99% stanovništva rh jedinstveno, lovro ujediniteljkaya wrote:Aha :)tre wrote:lovro je nakon Franje opet ujedinio Hrvatsku!!debotoijusto wrote:tre wrote:
faljen isus issati
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» "Šreder nam je rekao: Vi nikada nećete biti deo EU"
» Kolakušić Kolindinim stopama i on rekao da možemo biti Švicarska plus Norveška naravno pod njegovim vodstvom
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» "Šreder nam je rekao: Vi nikada nećete biti deo EU"
» Kolakušić Kolindinim stopama i on rekao da možemo biti Švicarska plus Norveška naravno pod njegovim vodstvom
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
Page 3 of 4