Ismijali učenika jer je rekao da će biti zidar
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ismijali učenika jer je rekao da će biti zidar
vuksadinare wrote:moras biti na jebenom glasu...da si dobar zidar ali place zidara realno između 6 000 i 8,9 tisuca kuna tu se krecu kod nasepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ne bas toliku ali do 1500 eura da..mislim kod nas...zato kazem zidara neces vidjeti da zica za pivu ili kavu..ali ces vidjeti mnoge fakultedzije da zicaju...epikur37 wrote:Zidar majstor bez problema moze ugovoriti do 2000 eur placu...premasuje lijecnika specijalustu
Pa znam jednog dobrog koji je ugovorio 12000 kn. Dobro nije dvije milje eura ali tko zna, neki drugi mozda i moze. Jos je ovo bilo prije 3 godine danas vjerojatno ima i vise.
A ne, majstor zidar, znaci koji vodi na bausteli....svakako je preko 10 000
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
gdje to ?epikur37 wrote:Zidar majstor bez problema moze ugovoriti do 2000 eur placu...premasuje lijecnika specijalustu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
toga danas rijetko i u njemackoj.nekad su baustelci jebenu lovu zaradjivali...na bausteli u njemackoj..dobro kod nas je moguce da danas zidari imaju lijepu zaradu zbog nedostatka radne snage i potraznje..pa je danas isplativije biti zidar u hrvatsoj nego njemackoj..debotoijusto wrote:gdje to ?epikur37 wrote:Zidar majstor bez problema moze ugovoriti do 2000 eur placu...premasuje lijecnika specijalustu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
u stroliji zidor dobije dolar po tikuli, a dnevno more staviti oko 400- 500 tikuli
2014-04-16
u nasoj ekonomiji u tkz. realnom sektoru nitko ne moze imati 2 000€ place jer neodrzivo ekonomskivuksadinare wrote:toga danas rijetko i u njemackoj.nekad su baustelci jebenu lovu zaradjivali...na bausteli u njemackoj..dobro kod nas je moguce da danas zidari imaju lijepu zaradu zbog nedostatka radne snage i potraznje..pa je danas isplativije biti zidar u hrvatsoj nego njemackoj..debotoijusto wrote:gdje to ?epikur37 wrote:Zidar majstor bez problema moze ugovoriti do 2000 eur placu...premasuje lijecnika specijalustu
mestri po zagrebu zarade 10-ak t, kn. mj. za 200+h. , sitni poduzetnici gazde slicno ako imaju srece da taj mjesec nemaju nepredvidjene troskove
2014-04-12
šta je tikula?
zanimljivo kako su temelji Venecije napravljeni, zabijali se drveni kolci u močvaru-
Možda je rekao da želi biti "slobodni" zidar. Ovo je kao da je rekao da želi biti bosančeros.
catabbath wrote:Možda je rekao da želi biti "slobodni" zidar. Ovo je kao da je rekao da želi biti bosančeros.
slobodni možeš postati samo po preporuci postojećeg-
nesto ka cigla danas , one male smisne teske crvenkaste za zidjanje , u mojem selukic wrote:
šta je tikula?
zanimljivo kako su temelji Venecije napravljeni, zabijali se drveni kolci u močvaru-
2014-04-12
dobro..ja od kad znam za sebe...zidari i baustelci su bili na smijesnom glasu...kao nekakvi seljoberi iz bosne ili pripizdine...koji samo locu ppivu i jedu sendvice od parizera
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
danas vise nisu , ovi novi dobro organizirani vladaju novim tehnologijama i alatima pristojno placaju i imaju posla po 2-3mj. unaprijedvuksadinare wrote:dobro..ja od kad znam za sebe...zidari i baustelci su bili na smijesnom glasu...kao nekakvi seljoberi iz bosne ili pripizdine...koji samo locu ppivu i jedu sendvice od parizera
2014-04-12
debotoijusto wrote:danas vise nisu , ovi novi dobro organizirani vladaju novim tehnologijama i alatima pristojno placaju i imaju posla po 2-3mj. unaprijed
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:debotoijusto wrote:danas vise nisu , ovi novi dobro organizirani vladaju novim tehnologijama i alatima pristojno placaju i imaju posla po 2-3mj. unaprijed
moguce da nemas potrebe za njihovim uslugama pa ne pratis , ovi s jutarnjim pivicama su aut i zive jos samo zbog nedostatka regula/ljudi
2014-04-12
debotoijusto wrote:moguce da nemas potrebe za njihovim uslugama pa ne pratis , ovi s jutarnjim pivicama su aut i zive jos samo zbog nedostatka regula/ljudi
Nisi ti zidara imao. Možda ti fancy hipster zidari postoje negdje u Švedskoj ali ne vjerujem ni tamo jer znam zidara jednog koji tamo živi.
catabbath-
2015-08-22
Pa dobro, možda će im biti malo manje smiješno kad im zidar dode za 5 godina u jeep cherokke dok oni budu slagali vodu u mini bar u austrijskom hostelu i pisali u jutarnji da im je super i da ih gazda jako poštiva.
Last edited by kaya on 30/8/2019, 09:23; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Pa dobro, možda će im biti malo smiješno kad im zidar dode za 5 godina u jeep cherokke dok oni budu slagali vodu u mini bar u austrijskom hostelu i pisali u jutarnji da im je super i da ih gazda jako poštiva.
Bo, meni je zidar došao u Citoren AXu i nije djelovao nimalo profinjeno. Doduše bilo je prije par godina možda su se naglo uljudili.
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:debotoijusto wrote:moguce da nemas potrebe za njihovim uslugama pa ne pratis , ovi s jutarnjim pivicama su aut i zive jos samo zbog nedostatka regula/ljudi
Nisi ti zidara imao. Možda ti fancy hipster zidari postoje negdje u Švedskoj ali ne vjerujem ni tamo jer znam zidara jednog koji tamo živi.
zidara ne no razne druge usluge obrtne , stolari pituri te razni montazeri mi u opisu svakodnevna posla , preko racuna uredno jer nemam zive love za ove s jutarnjim pivicama sto bi cesto znalo ispast skuplje a nikad na vrijeme
2014-04-12
Pa ne mora biti nužno profinjen...catabbath wrote:kaya wrote:Pa dobro, možda će im biti malo smiješno kad im zidar dode za 5 godina u jeep cherokke dok oni budu slagali vodu u mini bar u austrijskom hostelu i pisali u jutarnji da im je super i da ih gazda jako poštiva.
Bo, meni je zidar došao u Citoren AXu i nije djelovao nimalo profinjeno. Doduše bilo je prije par godina možda su se naglo uljudili.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Veća lista čekanja je kod keramičara nego kod ortopeda, a i više zarade...
+10 eura po kvadratu, a to je nekoliko puta više od kvadrata razminiranja.
Oni što znaju raditi, a nisu otišli u Njemačku drže duple cijene i ne možeš ih uloviti, triba veza :)
+10 eura po kvadratu, a to je nekoliko puta više od kvadrata razminiranja.
Oni što znaju raditi, a nisu otišli u Njemačku drže duple cijene i ne možeš ih uloviti, triba veza :)
mutava baštarda wrote:, a to je nekoliko puta više od kvadrata razminiranja. Veća lista čekanja je kod keramičara nego kod ortopeda, a i više zarade...
+10 eura po kvadratu
Ovo je istina
catabbath-
2015-08-22
12000? za koji ugovorni rok završetka?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ne bas toliku ali do 1500 eura da..mislim kod nas...zato kazem zidara neces vidjeti da zica za pivu ili kavu..ali ces vidjeti mnoge fakultedzije da zicaju...epikur37 wrote:Zidar majstor bez problema moze ugovoriti do 2000 eur placu...premasuje lijecnika specijalustu
Pa znam jednog dobrog koji je ugovorio 12000 kn. Dobro nije dvije milje eura ali tko zna, neki drugi mozda i moze. Jos je ovo bilo prije 3 godine danas vjerojatno ima i vise.
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» "Šreder nam je rekao: Vi nikada nećete biti deo EU"
» Kolakušić Kolindinim stopama i on rekao da možemo biti Švicarska plus Norveška naravno pod njegovim vodstvom
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» "Šreder nam je rekao: Vi nikada nećete biti deo EU"
» Kolakušić Kolindinim stopama i on rekao da možemo biti Švicarska plus Norveška naravno pod njegovim vodstvom
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
Page 2 of 4