ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zagreb: Napadnuti učenici gimnazije srpske crkve

Page 8 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Zagreb: Napadnuti učenici gimnazije srpske crkve - Page 8 Empty Re: Zagreb: Napadnuti učenici gimnazije srpske crkve

Post by abraham Wed 11 Nov - 5:00

dzango wrote:
abraham wrote:Malo ih čečičili. Šta pizdide? Ljudi se zabavljali, svima ostala glava na ramenima. Sve u svemu jedan lep event. Što bi se danas reklo.

Koji event kada nije bilo tekme? Samo frustracija zbog Kosova i UNESCO-a. Event je bio u Atini. Tamo su trebali da se pokažu a ne da kukaju kao pičke. "Ostavili me dečki", što bi rekao Purger u Atini dok upišan leži na betonu.
Alo papak, ovo gore napisano je tvoj upis, od slova do slova. Nes ti opancarske pameti i logike. Kalimero sindrom.

abraham

2014-04-14

Back to top Go down

Zagreb: Napadnuti učenici gimnazije srpske crkve - Page 8 Empty Re: Zagreb: Napadnuti učenici gimnazije srpske crkve

Post by abraham Wed 11 Nov - 5:04

Osim toga "incident " se desio 6 11 . Osim toga mislim da su sami sebi bacali kamenje da obrate pozornost na Pupovca pred izbore. Srpska posla

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Regoč Wed 11 Nov - 8:07

pizzon wrote:a kako to, da mi  ne napadamo hrvate u srbiji.
Kad ste ih sve pobili ili protjerali pa nemate koga. A koliko ste čovječni vidi se po tom što ni hrvatsku pjesmu na tekmi ne možete otrpjeti.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč Wed 11 Nov - 8:10

dzango wrote:Ima razlog. Ne primanje Kosova u UNESCO.
Zbog toga ne bi krenuli Hrvati, Hrvati bi krenuli zbog, recimo, da vidimo, a-ha, napada četničkoga čopora na hrvatskog navijača. Zbog UNESCO-a bi krenuli Albanci. Ne kažem da im ne bismo pomogli, i oni su nama 91.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč Wed 11 Nov - 8:12

dzango wrote:Ovima je cilj da se ušunjaju u UN.
Pa i ući će, kao što su dobili neovisnost. Napried, Kosovo!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest Wed 11 Nov - 8:35

ne znam kako su dobili nezavinost ?? kosmetom upravlja nato, ameri, zapad.
šiptari su marionete, klimoglavci. imaju extremno ograniceni suverenitet.
UN ce ući Q, bez pristanka Srbije. nisu prošli UNESKO, gde je procedura
daleko komfornija, a UN mogu samo da sanjaju. nije uzalud tako zestok
pritisak na  Srbiju da nas slome.  da su UN realnost za šiptare, zapad bi
davno to priredio. na sledecem glasanju vezano za siptare, na svetskoj
pozornici, dobije jos manje glasova. vreme nadalje ne radi za siptare,
vreme radi za srbiju. sve je manji broj zemalja koje blagonaklono
gledaju na pretnje i ucene kojima su izlozene da bi glasale mimo svojih
ubedjenja. pozdrav ne samo rusiji, vec i celoj j.americi koja je (gotovo )
 listom bila " antiprovina " šiptarima. moguce da ce zapad pokusati da
sva pitanja vezano za odnose  beograda i šiptara prebace na eu, brisel.
gde mogu daleko lakse da izmanipulisu clanice. to je zamka koja nas
relano ocekuje, ne smemo da podlegnemo ucenama vezano za nase
clantvo.  opcija, dajemo kosmet za eu, nece proci.
svkako i zbog buducih pokolenja.

Last edited by pizzon on Wed 11 Nov - 8:39; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcus-t Wed 11 Nov - 8:37

pizzon wrote:ne znam kako su dobili nezavinost ?? kosmetom upravlja nato, ameri, zapad.
šiptari su marionete, klimoglavci. imaju extremno ograniceni suverenitet.
UN ce ući Q, bez pristanka Srbije. nisu prošli UNESKO, gde je procedura
daleko komfornija, a UN mogu samo da sanjaju. nije uzalud tako zestok
pritisak na  Srbiju da nas slome.  da su UN realnost za šiptare, zapad bi
davno to priredio. na sledecem glasanju vezano za siptare, na svetskoj
pozornici, dobije jos manje glasova. vreme nadalje ne radi za siptare,
vreme radi za srbiju. sve je manji broj zemalja koje blagonaklono
gledaju na pretnje i ucene kojima su izlozene da bi glasale mimo svojih
ubedjenja. pozdrav ne samo rusiji, vec i celoj j.americi koja je (gotovo ) listom bila " antiprovina " šiptarima.
Boli te kurac za Kosovo. Imaš tamo zemlju? Nekretnine? Šta? A jeste vi četnici budale. pirat
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by Guest Wed 11 Nov - 8:41

imam nesto vrednije od zemlje. ponos, crkve, manastire, inat !
ne dam ! zato sto zele da nas primoraju, ponize pred celim svetom.
eto, ne dam i ne moze.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcus-t Wed 11 Nov - 8:44

pizzon wrote:imam nesto vrednije od zemlje. ponos, crkve, manastire, inat !
ne dam ! zato sto zele da nas primoraju, ponize pred celim svetom.
Ponos ? - Droga za budale.
Crkve? Manastiri? - Podsjetnik na crkveno reketarenje srpskih seljaka? Koliko su plaćali? Desetinu? Petinu? Četvrtinu?
Inat ? - Beskorisno i opasno stanje uma.

:D
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by Regoč Wed 11 Nov - 8:52

Pižone, Kosovo je otišlo. Sve su drugo formalnosti. Možda će trebati malo vremena, ali sve će dobiti.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by dzango Wed 11 Nov - 9:31

tre911 wrote:
dzango wrote:
tre911 wrote:
dzango wrote:
Regoč wrote:
dzango wrote:
Regoč wrote:
dzango wrote:Reakcija na osujećene želje Kosova da uđe u UNESCO.
Prije na napade na hrvatske navijače.
Navijači ne znaju sami da se brane? Pre na pušenje Kosova u UNESCO-u. Za brata Šiptara i u vatru.
Možeš se braniti, ali kad si sam protiv četničkoga čopora ide teže.
Lakše je sa bratom Šiptarom.
Pa ajde barem priznaješ da ste vi braća, i to je u redu nakon toliko godina što su sa vama djelili genetski matrijal.
Nisam ni očekivao da razumeš napisano.  Dobro je da se odmah izdeferentiraš od onih koji su sposobni da prate raspravu i na forumu i razumeju napisamo.
Znam ja točno što si napisao no napisao si totalnu idiotariju i zato sam ti vratio lopticu vrlo jednostavno. kakve veze imaju albanci i hrvati? pa oni vas guze 500 godina a ne nas tako da ste vi braća a ne mi no srpskoj gluposti zaista nema kraja pa tako ni tvojoj.
Kako kakve veze imaju Šiptari i Hrvati? Isti mentalni sklop i mentalitet. Iz 500 godina guženja se vidi da nemaš pojma ni o istoriji ni o prirodi osnova. Doduše ne znaš ništa ni o guženju. Ekspert si samo u pušenju srpske kite.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango Wed 11 Nov - 9:32

abraham wrote:
dzango wrote:
abraham wrote:Malo ih čečičili. Šta pizdide? Ljudi se zabavljali, svima ostala glava na ramenima. Sve u svemu jedan lep event. Što bi se danas reklo.

Koji event kada nije bilo tekme? Samo frustracija zbog Kosova i UNESCO-a. Event je bio u Atini. Tamo su trebali da se pokažu a ne da kukaju kao pičke. "Ostavili me dečki", što bi rekao Purger u Atini dok upišan leži na betonu.
Alo papak, ovo gore napisano je tvoj upis, od slova do slova. Nes ti opancarske pameti i logike. Kalimero sindrom.
Naravno da znam da je moj upis i lepo je što skupljaš moje umotvorine. Još kad bi razumeo napisano, gde bi ti bio kraj.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by marcus-t Wed 11 Nov - 9:33

dzango wrote:
abraham wrote:
dzango wrote:

Naravno da znam da je moj upis i lepo je što skupljaš moje umotvorine. Još kad bi razumeo napisano, gde bi ti bio kraj.
Čedo protiv ustaše? :D
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by dzango Wed 11 Nov - 9:34

Regoč wrote:
Zbog toga ne bi krenuli Hrvati, Hrvati bi krenuli zbog, recimo, da vidimo, a-ha, napada četničkoga čopora na hrvatskog navijača. Zbog UNESCO-a bi krenuli Albanci. Ne kažem da im ne bismo pomogli, i oni su nama 91.

Četnički čopor napao ustaški čopor i ovi zakukali. Kakve veze imaju gimnazijalci sa obračunom navijača? A za ostalo sam ti već rekao. Una faca, una raca. Šiptar=Hrvat.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango Wed 11 Nov - 9:34

marcus-t wrote:
dzango wrote:
abraham wrote:
dzango wrote:

Čedo jaše ustašu.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by marcus-t Wed 11 Nov - 9:36

dzango wrote:
marcus-t wrote:
dzango wrote:
abraham wrote:
dzango wrote:

Čedo jaše ustašu.
Čekajte samo da vam dodju partizani. Bit će ko '45. - "Ja sam bio kuvar, majke mi. Nisam puške vidijo." :D
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by Regoč Wed 11 Nov - 9:37

dzango wrote:
Regoč wrote:
Četnički čopor napao ustaški čopor i ovi zakukali. Kakve veze imaju gimnazijalci sa obračunom navijača? A za ostalo sam ti već rekao. Una faca, una raca. Šiptar=Hrvat.
Stvar omjera snagah. Čopor od 300 i čopor od 12. Samo da se vidi tko je jak. A ako si stvarno uvjeren da su se učenici pokvačili radi Kosova u UNESCO-u, stvarno si glup, gluplji od četnika. Nego, komu su ono kraljevi bili Keljmendiji?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by dzango Wed 11 Nov - 9:47

marcus-t wrote:
dzango wrote:
marcus-t wrote:
dzango wrote:
abraham wrote:
dzango wrote:

Čedo jaše ustašu.
Čekajte samo da vam dodju partizani. Bit će ko '45. - "Ja sam bio kuvar, majke mi. Nisam puške vidijo." :D
Nema više partizana i Broza. Nema više komunizma i terora.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango Wed 11 Nov - 9:51

Regoč wrote:
dzango wrote:
Regoč wrote:
Stvar omjera snagah. Čopor od 300 i čopor od 12. Samo da se vidi tko je jak. A ako si stvarno uvjeren da su se učenici pokvačili radi Kosova u UNESCO-u, stvarno si glup, gluplji od četnika. Nego, komu su ono kraljevi bili Keljmendiji?
Kojih 300? Jeste da su strahu velike oči i da se od tog bulazni: Ostavili me dečki. Ali ipak ne preteruj. I kakve veze imaju srpski gimnazijalci u Zagrebu sa navijačima u Atini. Što u Atini niste bacali kamenje već ste tražili rupe na aerodromu i ostavljali svoje Srbima na milost i nemilost. Atina je bila za kurčenje a ne deca po Zagrebu.

Koji kraljevi? Hrvati nisu imali kraljeve.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest Wed 11 Nov - 10:04

u srbiji je drzavni praznik, 11.11. 1.sv.rat. dan primirja, kraj rata.
Guest
Guest

Back to top Go down

Zagreb: Napadnuti učenici gimnazije srpske crkve - Page 8 Empty Dan primirja u Prvom svetskom ratu obeležava se u čitavom svetu

Post by Guest Wed 11 Nov - 10:08

Zagreb: Napadnuti učenici gimnazije srpske crkve - Page 8 230772
Srbija danas obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu
Dan primirja u Prvom svetskom ratu obeležava se u čitavom svetu državnim manifestacijama u znak sećanja na dan kada je 1918. godine u 11 sati stupilo na snagu primirje.
EOGRAD - Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić danas će, povodom državnog praznika 11. novembra - Dana primirja u Prvom svetskom ratu, položiti venac na Spomenik neznanom junaku na Avali. 
Ceremonija dočeka predsednika i svečano polaganje venca otpočeće na platou ispred spomenika na Avali, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.
Povodom Dana primirja, biće održana ceremonija polaganja venaca i odavanja počasti kod Spomen-kosturnice branilaca Beograda u Prvom svetskom ratu na Novom groblju.
Toj centralnoj državnoj ceremoniji prisustvovaće visoki predstavnici ministarstava Vlade Srbije, Vojske Srbije, Grada Beograda.
Prisustvovaće i ambasadori i izaslanici odbrane Austrije, Australije, Belgije, Bugarske, Grčke, Italije, Kanade, Mađarske, Nemačke, Rumunije, Ruske Federacije, Sjedinjenih Američkih Država, Slovačke Republike, Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske, Francuske, Holandije, Češke Republike, Angole, Palestine, Turske, Argentine, Kube.
Ceremoniji će takođe prisustvovati predstavnici udruženja i građani koji neguju tradicije oslobodilačkih ratova Srbije. 
Centralna državna ceremonija kod Spomen-kosturnice branilaca Beograda u Prvom svetskom ratu predstavlja odavanje počasti svim pripadnicima oružanih snaga i civilima nevino stradalim tokom Prvog svetskog rata. 
To je jedna  od najznačajnijih ceremonija koje će toga dana u isto vreme, u svim glavnim gradovima država-pobednica u Prvom svetskom ratu biti održane u čast godišnjice velikog istorijskog događaja.
Prisustvo najviših diplomatskih i vojno-diplomatskih predstavnika država-saveznica i država-protivnica Srbije u Prvom svetskom ratu simbolično ukazuje na potrebu očuvanja dostojanstvenog sećanja, ali i afirmacije pomirenja i saradnje kao osnova za dalje unapređenje bilateralnih odnosa Srbije i država koje su učestovale u tom oružanom sukobu, navedeno je u saopštenju ministarstva.
Predstavnici organa državne vlasti na svim nivoima, udruženja građana i pojednici okupiće se u 11 sati, kraj vojnih memorijala i mesta stradanja u Prvom svetskom ratu u svojim sredinama, i polaganjem lovorovih venaca odati počast nevinim civilnim žrtvama i braniocima domovine.
Ambasadori, generalni konzuli, konzuli i izaslanici odbrane Srbije u Albaniji, Alžiru, Austriji, Belgiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Grčkoj, Egiptu, Italiji, Kanadi, Mađarskoj, Makedoniji, Nemačkoj, Poljskoj, Rumuniji, Slovačkoj Republici, Sloveniji, Tunisu, Ujedinjenom Kraljevstvu Velike Britanije i Severne Irske, Francuskoj, Holandiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Češkoj Republici obići će  u isto vreme  srpske vojne memorijale i mesta stradanja u Prvom svetskom ratu u državama u kojima su akreditovani i polaganjem lovorovih venaca odati počast nevino postradalim civilima i ratnicima.
Ambasadori, generalni konzuli, konzuli i izaslanici odbrane Republike Srbije u državama na čijim teritorijama ne postoje vojni memorijali i mesta stradanja od značaja za Srbiju, u svojstvu predstavnika Srbije - države saveznice i pobednice u Prvom svetskom ratu, prisustvovaće centralnim državnim manifestacijama koje će tim povodom biti održane u glavnim gradovima tih zemalja.
Dan primirja u Prvom svetskom ratu obeležava se u čitavom svetu državnim manifestacijama koje se održavaju 11. novembra u znak sećanja kada je tog dana 1918. godine u 11 sati stupilo na snagu primirje u Prvom svetskom ratu.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics