Zagreb: Napadnuti učenici gimnazije srpske crkve
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Zagreb: Napadnuti učenici gimnazije srpske crkve
Ovo je rekacija na ono iz Atene : reci svima da te je Srbin tukao.
6.11 ---a napad u Ateni 3.11 plus par dana pustili videje i hvalili se time.
6.11 ---a napad u Ateni 3.11 plus par dana pustili videje i hvalili se time.
RayMabus- Posts : 184106
2014-04-11
Ako si Hrvat ne moramo da se vređamo.crvenkasti wrote:dzango wrote:E to. Samo ne Napredan.maggie13 wrote:Retrospektivan,rektogonalan,retrogradan..retro chic..:P
ti si za pajtića?
Mladi DInamovci vježbaju kamenovanje na .......kako bi ove nazvao ....srpski pomladak u Zagrebu.
2014-04-11
Pa kad su pišali krv u Atini, ne preostaje im ništa drugo nego da se iživljavaju nad gimanzijalcima. Ili je zbog Kosova i UNESCO-a. Pre zbog ovog drugog.RayMabus wrote:Mladi DInamovci vježbaju kamenovanje na .......kako bi ove nazvao ....srpski pomladak u Zagrebu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
NIje radi Kosova. To ti nitko živ u Hr neprati niti ga zanima osim kao ruganje Srbima. Radi onoga u Ateni. U svakom slućaju nitko ih nije dirao do tada. Datum se poklapa.dzango wrote:Pa kad su pišali krv u Atini, ne preostaje im ništa drugo nego da se iživljavaju nad gimanzijalcima. Ili je zbog Kosova i UNESCO-a. Pre zbog ovog drugog.RayMabus wrote:Mladi DInamovci vježbaju kamenovanje na .......kako bi ove nazvao ....srpski pomladak u Zagrebu.
2014-04-11
majmune, ko igra, gde se igra, o cemu kenjas kenjadyijo. i drugo, to su vasi, oni su napadali, i to je nista, za onoljubo1212 wrote:kaj to nije nastavak između delija i bbb? jel bila pjesma od fosila il od prljavaca?
kad oni udaraju sjekirama po automobilima s hr tablicama onda su to dječja posla, a sad, međunarodni incident, dajte najte
sto ste vi njima.
Guest- Guest
Skoplje: Napadnuta dvojica Srba, jedan izboden nožem
Tanjug | 10. 11. 2015. - 17:43h | Foto: Reuters - Ilustracija | Komentara: 0
Zasad nepoznate osobe napale su u Skoplju dvojicu državljana Srbije, od kojih je jedan uboden nožem u predelu grudnog koša, javili su danas makedonski mediji.
Kako se navodi, sinoć su u Staroj skopskoj čaršiji napadnuti N.D. (23) i S.S. (25).
Povredjeni N.D. prevezen je u Urgentni centar u Skoplju gde je konstatovano da su mu nanete teške telesne povrede.
Makedonski mediji navode da policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja.
koliko se secam mi nismo napadali bilo koga na ulici i sl. kada su yebivetri, fukara i basibozluci dobijali glasanja,
dobijali ono sto im je zapad na tacni davao.
Tanjug | 10. 11. 2015. - 17:43h | Foto: Reuters - Ilustracija | Komentara: 0
Zasad nepoznate osobe napale su u Skoplju dvojicu državljana Srbije, od kojih je jedan uboden nožem u predelu grudnog koša, javili su danas makedonski mediji.
Kako se navodi, sinoć su u Staroj skopskoj čaršiji napadnuti N.D. (23) i S.S. (25).
Povredjeni N.D. prevezen je u Urgentni centar u Skoplju gde je konstatovano da su mu nanete teške telesne povrede.
Makedonski mediji navode da policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja.
koliko se secam mi nismo napadali bilo koga na ulici i sl. kada su yebivetri, fukara i basibozluci dobijali glasanja,
dobijali ono sto im je zapad na tacni davao.
Guest- Guest
Malo ih čečičili. Šta pizdide? Ljudi se zabavljali, svima ostala glava na ramenima. Sve u svemu jedan lep event. Što bi se danas reklo.
2014-04-14
Kila mozga daleko jevtinija od dvije marke. Mozda dva dinara druze????
2014-04-14
glasanje u parizu imalo je cilj totalno da oslabi polozaj
srbije u pregovrima sa eu vezano za šiptare, eu poglavlje 35
i briselski dijalog. nakon glasanja u parizu srbija ulazi
u te pregovore kao ravnopravan sagovornik. necemo priznati
šiptarima kosmet, nikada, ali cemo neki kompromis postici,
sa zapadom, kao privremeno resenje.
srbije u pregovrima sa eu vezano za šiptare, eu poglavlje 35
i briselski dijalog. nakon glasanja u parizu srbija ulazi
u te pregovore kao ravnopravan sagovornik. necemo priznati
šiptarima kosmet, nikada, ali cemo neki kompromis postici,
sa zapadom, kao privremeno resenje.
Last edited by pizzon on 10/11/2015, 18:25; edited 1 time in total
Guest- Guest
srbi u Zagrebu!?pa pizda mu materina jeli si ista delalo u tom jasenovcu...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
danas su kod vučića bili francuzi, podrska pocetku pregovora,
i predstavnik eu u beogradu, izvrestaj brisela o napredovanju srbije.
napredujemo, napredujemo, juce smo bas napredovali ):)
i predstavnik eu u beogradu, izvrestaj brisela o napredovanju srbije.
napredujemo, napredujemo, juce smo bas napredovali ):)
Guest- Guest
šiptarima poručujem da ce postici bolje rezultate ako dodju
u beograd i prihvate realne pregovore, direktnu trgovinu.
i to sto dogovore bice trajnog karaktera, ali ovako !?
ako nastave da nas plase zapadom, i da na taj nacin
ucenjuju srbe, nato paktom i sl. dobice samo iznudjeno,
i privremeno.
u beograd i prihvate realne pregovore, direktnu trgovinu.
i to sto dogovore bice trajnog karaktera, ali ovako !?
ako nastave da nas plase zapadom, i da na taj nacin
ucenjuju srbe, nato paktom i sl. dobice samo iznudjeno,
i privremeno.
Guest- Guest
Ti koji su napali vjernike,očito su štovatelji vraga,ili poganski politeisti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
abraham wrote:Malo ih čečičili. Šta pizdide? Ljudi se zabavljali, svima ostala glava na ramenima. Sve u svemu jedan lep event. Što bi se danas reklo.
Koji event kada nije bilo tekme? Samo frustracija zbog Kosova i UNESCO-a. Event je bio u Atini. Tamo su trebali da se pokažu a ne da kukaju kao pičke. "Ostavili me dečki", što bi rekao Purger u Atini dok upišan leži na betonu.
2014-04-19
Pa ajde barem priznaješ da ste vi braća, i to je u redu nakon toliko godina što su sa vama djelili genetski matrijal.dzango wrote:Lakše je sa bratom Šiptarom.Regoč wrote:Možeš se braniti, ali kad si sam protiv četničkoga čopora ide teže.dzango wrote:Navijači ne znaju sami da se brane? Pre na pušenje Kosova u UNESCO-u. Za brata Šiptara i u vatru.Regoč wrote:Prije na napade na hrvatske navijače.dzango wrote:Reakcija na osujećene želje Kosova da uđe u UNESCO.
Guest- Guest
Vidi se da tvoje iskustvo progovara iz tebe.dzango wrote:Poturica je uvek veći Turčin od Turčina.crvenkasti wrote:crvenkasti wrote:dzango wrote:U koncetracionom logoru ih ne bi gađali kamenjem.crvenkasti wrote:Otkud u gimnaziji, kakva gimnazija?
Zar ne postoji za njih neki koncentracioni logor?
Tamo bi bili sigurni i pod kontrolom, popisani i evidentirani, svaki dobije broj.
Nismo to mi izmislili, nego u Europi.
Doduše, za djecu jesmo, to je naš izum.
Guest- Guest
Ajde budaletino začepi, one sjekire u hrvatskim automobilima su pale sa marsa jel tako konjino? Ili delije su se slučajno našle u grčkoj i njih tristo napadnu dvadesetoricu, onako slučajno ih još i noževima izbodu...bolje šuti budaletino i pokrij se ušima.pizzon wrote:zgdosada wrote:Jesi siguran da je to povod ? Ja ne bi bio na tvom mjestu u gradu Zagrebu svaki srbin je meta zadnjih par dana. I ne bih rekao da to ima veze a UNESCO-m. Ali dobro ti se tješi ako ti je tako lakše. I iskreno mislim da je ovo samo uvertira.dzango wrote:Povod je uskraćenost Kosova. Pre podne glasanje u UNESCO, popodne kamenovanje Srba u Zagrebu.zgdosada wrote:Povod je što su srbi. A imaju sreče da ih Turci nisu napali pa nikoga izboli nisu.
to je poznato. da hrvati najvise vole da napadaju srbe u hrvatskoj. a kako to, da mi ne napadamo
hrvate u srbiji. kako se to hrvatske pičkice ne zapitaju. to je sustinska, kvalitativna razlika
izmedju srba i hrvata, čoveka i zločinca.
Guest- Guest
Nisam ni očekivao da razumeš napisano. Dobro je da se odmah izdeferentiraš od onih koji su sposobni da prate raspravu i na forumu i razumeju napisamo.tre911 wrote:Pa ajde barem priznaješ da ste vi braća, i to je u redu nakon toliko godina što su sa vama djelili genetski matrijal.dzango wrote:Lakše je sa bratom Šiptarom.Regoč wrote:Možeš se braniti, ali kad si sam protiv četničkoga čopora ide teže.dzango wrote:Navijači ne znaju sami da se brane? Pre na pušenje Kosova u UNESCO-u. Za brata Šiptara i u vatru.Regoč wrote:Prije na napade na hrvatske navijače.dzango wrote:Reakcija na osujećene želje Kosova da uđe u UNESCO.
2014-04-19
Znam ja točno što si napisao no napisao si totalnu idiotariju i zato sam ti vratio lopticu vrlo jednostavno. kakve veze imaju albanci i hrvati? pa oni vas guze 500 godina a ne nas tako da ste vi braća a ne mi no srpskoj gluposti zaista nema kraja pa tako ni tvojoj.dzango wrote:Nisam ni očekivao da razumeš napisano. Dobro je da se odmah izdeferentiraš od onih koji su sposobni da prate raspravu i na forumu i razumeju napisamo.tre911 wrote:Pa ajde barem priznaješ da ste vi braća, i to je u redu nakon toliko godina što su sa vama djelili genetski matrijal.dzango wrote:Lakše je sa bratom Šiptarom.Regoč wrote:Možeš se braniti, ali kad si sam protiv četničkoga čopora ide teže.dzango wrote:Navijači ne znaju sami da se brane? Pre na pušenje Kosova u UNESCO-u. Za brata Šiptara i u vatru.Regoč wrote:Prije na napade na hrvatske navijače.dzango wrote:Reakcija na osujećene želje Kosova da uđe u UNESCO.
Guest- Guest
Alo papak, ovo gore napisano je tvoj upis, od slova do slova. Nes ti opancarske pameti i logike. Kalimero sindrom.dzango wrote:abraham wrote:Malo ih čečičili. Šta pizdide? Ljudi se zabavljali, svima ostala glava na ramenima. Sve u svemu jedan lep event. Što bi se danas reklo.
Koji event kada nije bilo tekme? Samo frustracija zbog Kosova i UNESCO-a. Event je bio u Atini. Tamo su trebali da se pokažu a ne da kukaju kao pičke. "Ostavili me dečki", što bi rekao Purger u Atini dok upišan leži na betonu.
abraham-
2014-04-14
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Prosvjed na Cetinju protiv srpske pravoslavne crkve
» Zagreb: veliki prosvjed protiv kozojeba i Crkve
» Crna Gora počela da oduzima imovinu Srpske pravoslavne crkve
» Viola fon Kramon sramno poručila : "Nema Srpske pravoslavne crkve!"
» Zagreb ljut jer BiH umesto hrvatskih proizvoda nudi srpske?
» Zagreb: veliki prosvjed protiv kozojeba i Crkve
» Crna Gora počela da oduzima imovinu Srpske pravoslavne crkve
» Viola fon Kramon sramno poručila : "Nema Srpske pravoslavne crkve!"
» Zagreb ljut jer BiH umesto hrvatskih proizvoda nudi srpske?
Page 7 of 11