Zagreb: Napadnuti učenici gimnazije srpske crkve
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Zagreb: Napadnuti učenici gimnazije srpske crkve
Jeste. Evo kako u samom članku ilustruju Zagreb:zgdosada wrote:Ajde dobro kupiti ću ti karte da vidiš malo svijeta. Iako nije ti Zagreb baš neki velegrad ali za tebe će biti kao Pariz.dzango wrote:KO nema pare? Daj tri karte.zgdosada wrote:Oni koji imaju para za to. Ne brini se nisi ti.dzango wrote:Ko bre?maggie13 wrote:Sto saljes djecu na skolovanje u inozemstvo i pravis se elita,tako ti i treba
:D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Eto vidiš šta je civilizacija. A ne Balkan.crvenkasti wrote:dzango wrote:U koncetracionom logoru ih ne bi gađali kamenjem.crvenkasti wrote:Otkud u gimnaziji, kakva gimnazija?
Zar ne postoji za njih neki koncentracioni logor?
Tamo bi bili sigurni i pod kontrolom, popisani i evidentirani, svaki dobije broj.
Nismo to mi izmislili, nego u Europi.
2014-04-19
crvenkasti wrote:dzango wrote:U koncetracionom logoru ih ne bi gađali kamenjem.crvenkasti wrote:Otkud u gimnaziji, kakva gimnazija?
Tamo bi bili sigurni i pod kontrolom, popisani i evidentirani, svaki dobije broj.
Doduše, za djecu jesmo, to je naš izum.
crvenkasti-
2014-04-17
A što će jadni turci. Uvijek su htjeli taj Zagreb a samo su ga na karti vidjeti mogli. Pa eto tako izgleda iz turske perspektive. Zato ti i kažem da ću ti ja kupiti karte da vidiš malo kako izgleda za pravo.dzango wrote:Jeste. Evo kako u samom članku ilustruju Zagreb:zgdosada wrote:Ajde dobro kupiti ću ti karte da vidiš malo svijeta. Iako nije ti Zagreb baš neki velegrad ali za tebe će biti kao Pariz.dzango wrote:KO nema pare? Daj tri karte.zgdosada wrote:Oni koji imaju para za to. Ne brini se nisi ti.dzango wrote:Ko bre?maggie13 wrote:Sto saljes djecu na skolovanje u inozemstvo i pravis se elita,tako ti i treba
Guest- Guest
Poturica je uvek veći Turčin od Turčina.crvenkasti wrote:crvenkasti wrote:dzango wrote:U koncetracionom logoru ih ne bi gađali kamenjem.crvenkasti wrote:Otkud u gimnaziji, kakva gimnazija?
Doduše, za djecu jesmo, to je naš izum.
2014-04-19
Ništa nisi shvatio. Fali malo opšte kulture. Pitaj Crvenkastog za kvaku. On je nekada bio Srbin.zgdosada wrote:A što će jadni turci. Uvijek su htjeli taj Zagreb a samo su ga na karti vidjeti mogli. Pa eto tako izgleda iz turske perspektive. Zato ti i kažem da ću ti ja kupiti karte da vidiš malo kako izgleda za pravo.dzango wrote:Jeste. Evo kako u samom članku ilustruju Zagreb:zgdosada wrote:Ajde dobro kupiti ću ti karte da vidiš malo svijeta. Iako nije ti Zagreb baš neki velegrad ali za tebe će biti kao Pariz.dzango wrote:KO nema pare? Daj tri karte.zgdosada wrote:Oni koji imaju para za to. Ne brini se nisi ti.dzango wrote:Ko bre?maggie13 wrote:Sto saljes djecu na skolovanje u inozemstvo i pravis se elita,tako ti i treba
2014-04-19
ne pravi se lud sad :Pdzango wrote:Ko bre?maggie13 wrote:Sto saljes djecu na skolovanje u inozemstvo i pravis se elita,tako ti i treba
2014-04-12
Ajde nacrtaj pa da razumem.maggie13 wrote:ne pravi se lud sad :Pdzango wrote:Ko bre?maggie13 wrote:Sto saljes djecu na skolovanje u inozemstvo i pravis se elita,tako ti i treba
2014-04-19
poslao si djecu na skolovanje u inostranstvo..konkretno:zagreb..:Ddzango wrote:Ajde nacrtaj pa da razumem.maggie13 wrote:ne pravi se lud sad :Pdzango wrote:Ko bre?maggie13 wrote:Sto saljes djecu na skolovanje u inozemstvo i pravis se elita,tako ti i treba
Sto nije jasno? 8-)
2014-04-12
Bože sačuvaj. Ja volim svoju decu.maggie13 wrote:poslao si djecu na skolovanje u inostranstvo..konkretno:zagreb..:Ddzango wrote:Ajde nacrtaj pa da razumem.maggie13 wrote:ne pravi se lud sad :Pdzango wrote:Ko bre?maggie13 wrote:Sto saljes djecu na skolovanje u inozemstvo i pravis se elita,tako ti i treba
Sto nije jasno? 8-)
2014-04-19
opet se izvlacis :Ddzango wrote:Bože sačuvaj. Ja volim svoju decu.maggie13 wrote:poslao si djecu na skolovanje u inostranstvo..konkretno:zagreb..:Ddzango wrote:Ajde nacrtaj pa da razumem.maggie13 wrote:ne pravi se lud sad :Pdzango wrote:Ko bre?maggie13 wrote:Sto saljes djecu na skolovanje u inozemstvo i pravis se elita,tako ti i treba
Sto nije jasno? 8-)
Ma nije sramota,zelis svojoj djeci samo najbolje B-)
2014-04-12
zgdosada wrote:Jesi siguran da je to povod ? Ja ne bi bio na tvom mjestu u gradu Zagrebu svaki srbin je meta zadnjih par dana. I ne bih rekao da to ima veze a UNESCO-m. Ali dobro ti se tješi ako ti je tako lakše. I iskreno mislim da je ovo samo uvertira.dzango wrote:Povod je uskraćenost Kosova. Pre podne glasanje u UNESCO, popodne kamenovanje Srba u Zagrebu.zgdosada wrote:Povod je što su srbi. A imaju sreče da ih Turci nisu napali pa nikoga izboli nisu.
to je poznato. da hrvati najvise vole da napadaju srbe u hrvatskoj. a kako to, da mi ne napadamo
hrvate u srbiji. kako se to hrvatske pičkice ne zapitaju. to je sustinska, kvalitativna razlika
izmedju srba i hrvata, čoveka i zločinca.
Guest- Guest
ja tacno znam ko su hrvati u mojoj okolini, meni je
nezamislivo da ih cimnem, zbog toga sto nisu srbi. da im se
obratim po tom osnovu.
obratim po tom osnovu.
Guest- Guest
pizzon wrote:ja tacno znam ko su hrvati u mojoj okolini, meni je
obratim po tom osnovu.
Znamo mi da je to idiotski. Zato mi to po noći, ili na utakmici, zamaskirani, tako nešto.
Inače, normalno pričamo.
crvenkasti-
2014-04-17
Kamenje po glavi?maggie13 wrote:opet se izvlacis :Ddzango wrote:Bože sačuvaj. Ja volim svoju decu.maggie13 wrote:poslao si djecu na skolovanje u inostranstvo..konkretno:zagreb..:Ddzango wrote:Ajde nacrtaj pa da razumem.maggie13 wrote:ne pravi se lud sad :Pdzango wrote:Ko bre?maggie13 wrote:Sto saljes djecu na skolovanje u inozemstvo i pravis se elita,tako ti i treba
Sto nije jasno? 8-)
2014-04-19
a zašto je bitno što su ovo učenici srpske škole za raspirivanje mržnje? mislim učenici se ponekad gađaju kamenjem ispred svake škole i tuku, zašto je tu težište na nacionalnosti. kao ugroženi su jelte opet..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kod nas se učenici ne gađaju kamenjem ispred škole. A sigurno ne bez razloga. Ovde je sporan razlog.kaja_333 wrote:a zašto je bitno što su ovo učenici srpske škole za raspirivanje mržnje? mislim učenici se ponekad gađaju kamenjem ispred svake škole i tuku, zašto je tu težište na nacionalnosti. kao ugroženi su jelte opet..
2014-04-19
ma možeš misliti kako se ne gađaju, svi pristojni . a što je razlog, imaju li motiv toga gađanja ?dzango wrote:Kod nas se učenici ne gađaju kamenjem ispred škole. A sigurno ne bez razloga. Ovde je sporan razlog.kaja_333 wrote:a zašto je bitno što su ovo učenici srpske škole za raspirivanje mržnje? mislim učenici se ponekad gađaju kamenjem ispred svake škole i tuku, zašto je tu težište na nacionalnosti. kao ugroženi su jelte opet..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mda,barem ih nisu isli u grcku tuci i bosti ..:Ddzango wrote:Kamenje po glavi?maggie13 wrote:opet se izvlacis :Ddzango wrote:Bože sačuvaj. Ja volim svoju decu.maggie13 wrote:poslao si djecu na skolovanje u inostranstvo..konkretno:zagreb..:Ddzango wrote:Ajde nacrtaj pa da razumem.maggie13 wrote:ne pravi se lud sad :Pdzango wrote:Ko bre?maggie13 wrote:Sto saljes djecu na skolovanje u inozemstvo i pravis se elita,tako ti i treba
Sto nije jasno? 8-)
Nastranu to,ja sam protiv nasilja nad djecom i nevinima,u svakom slucaju.
2014-04-12
kaj to nije nastavak između delija i bbb? jel bila pjesma od fosila il od prljavaca?
kad oni udaraju sjekirama po automobilima s hr tablicama onda su to dječja posla, a sad, međunarodni incident, dajte najte
kad oni udaraju sjekirama po automobilima s hr tablicama onda su to dječja posla, a sad, međunarodni incident, dajte najte
Last edited by ljubo1212 on Tue 10 Nov - 14:47; edited 1 time in total
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Prosvjed na Cetinju protiv srpske pravoslavne crkve
» Zagreb: veliki prosvjed protiv kozojeba i Crkve
» Crna Gora počela da oduzima imovinu Srpske pravoslavne crkve
» Viola fon Kramon sramno poručila : "Nema Srpske pravoslavne crkve!"
» Zagreb ljut jer BiH umesto hrvatskih proizvoda nudi srpske?
» Zagreb: veliki prosvjed protiv kozojeba i Crkve
» Crna Gora počela da oduzima imovinu Srpske pravoslavne crkve
» Viola fon Kramon sramno poručila : "Nema Srpske pravoslavne crkve!"
» Zagreb ljut jer BiH umesto hrvatskih proizvoda nudi srpske?
Page 3 of 11