hrvatica na stubu srama !?
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: hrvatica na stubu srama !?
I meni liči na izmišljotinu. Teško da neko može biti prokažen zbog partnera druge nacionalnosti. Čak i u Hrvatskoj.Maggie19 wrote:ma ovo je izmisljena prica, s nekom konkretnom svrhom vjerojatno.catabbath wrote:Nežni Balkanac . Is this shit real?
Sto ne znaci da ljudi ne mogu biti s kim hoce, neovisno o naciji. Naprotiv.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Informeru ne vjerujem ni da se zove Informer.
Ovo je čista izmišljotina, to se ne dobiva ni u zadnjoj zabiti. Skidajte se sa tog otrova od novine, još nisam vidio umjereno točan članak, na bilo koju temu.
Ovo je čista izmišljotina, to se ne dobiva ni u zadnjoj zabiti. Skidajte se sa tog otrova od novine, još nisam vidio umjereno točan članak, na bilo koju temu.
£otk@-
2019-02-12
mi smo napredniji.dzango wrote:I meni liči na izmišljotinu. Teško da neko može biti prokažen zbog partnera druge nacionalnosti. Čak i u Hrvatskoj.Maggie19 wrote:ma ovo je izmisljena prica, s nekom konkretnom svrhom vjerojatno.catabbath wrote:Nežni Balkanac . Is this shit real?
Dolaze se vasi ovamo zenit.
S deckima.
"Napredni" su mi na vrh glave. Nemoj mi samo napredno i urbano, ostalo sve može.Maggie19 wrote:mi smo napredniji.dzango wrote:I meni liči na izmišljotinu. Teško da neko može biti prokažen zbog partnera druge nacionalnosti. Čak i u Hrvatskoj.Maggie19 wrote:ma ovo je izmisljena prica, s nekom konkretnom svrhom vjerojatno.catabbath wrote:Nežni Balkanac . Is this shit real?
S deckima.
2014-04-19
2014-04-16
Ruralno i nazadno onda moze?!dzango wrote:"Napredni" su mi na vrh glave. Nemoj mi samo napredno i urbano, ostalo sve može.Maggie19 wrote:mi smo napredniji.dzango wrote:I meni liči na izmišljotinu. Teško da neko može biti prokažen zbog partnera druge nacionalnosti. Čak i u Hrvatskoj.Maggie19 wrote:ma ovo je izmisljena prica, s nekom konkretnom svrhom vjerojatno.catabbath wrote:Nežni Balkanac . Is this shit real?
S deckima.
A, dobro B-)
Ruralno, samo ruralno. O ostalom ćemo se dogovoriti.Maggie19 wrote:Ruralno i nazadno onda moze?!dzango wrote:"Napredni" su mi na vrh glave. Nemoj mi samo napredno i urbano, ostalo sve može.Maggie19 wrote:mi smo napredniji.dzango wrote:I meni liči na izmišljotinu. Teško da neko može biti prokažen zbog partnera druge nacionalnosti. Čak i u Hrvatskoj.Maggie19 wrote:
ma ovo je izmisljena prica, s nekom konkretnom svrhom vjerojatno.
S deckima.
A, dobro B-)
2014-04-19
to je glavna udarna suljina pesnica prema svemu sto je zapadno od srbije£otk@ wrote:Informeru ne vjerujem ni da se zove Informer.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaya wrote::)marcellus wrote:Serbinho-3 wrote:Mene neke dve lujke Zagrepacke jurile po BGD aerodromu.
Let za Milano i Zagreb su tu sličnog vremenskog polaska.
Jure, ali ne znaju spiku da probiju led.
a onda si se probudio i shvatio da ti je pidžama mokra
Pobegao je u milano...
vuksadinare wrote:to je glavna udarna suljina pesnica prema svemu sto je zapadno od srbije£otk@ wrote:Informeru ne vjerujem ni da se zove Informer.
Ma kakvi, otrov za domaću populaciju.
Od Informera samo gore Novosti i Nova hartija.
£otk@-
2019-02-12
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Merkel na stupu srama
» porezna uprava objavili listu (svoga) srama
» Ljevicaski novinarski saman Butkovic predvodi na duznickoj Listi srama.
» Burdus srama nema!Optuzio Tudjmana da je drpio milijune od dijaspore.
» Prigožin sve priznao, od početka postoji samo jedan plan: "Monstruozna predstava srama"
» porezna uprava objavili listu (svoga) srama
» Ljevicaski novinarski saman Butkovic predvodi na duznickoj Listi srama.
» Burdus srama nema!Optuzio Tudjmana da je drpio milijune od dijaspore.
» Prigožin sve priznao, od početka postoji samo jedan plan: "Monstruozna predstava srama"
Page 4 of 4