hrvatica na stubu srama !?
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: hrvatica na stubu srama !?
Zašto ti je Žungul toliko mrzak? Jer je alternativac i pomalo pederast? Meni se gadi jer je hajdukovac.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Istina, ovo je totalno Februarka-style.vuksadinare wrote: rangu jelene veljace a uopce me ne bi cudilo da je to i njena prica
catabbath-
2015-08-22
ma tu se spominje najmanje hajduk..nego sama pojava mi bas ne lezi za tu ulogu...sama retorika...jos su mu onu periku nakeljili ko neka fudbalerka..uzas....najbolju ulogu je skinuo onaj riđicki...i onaj sa bradom njegov ocuh...smijesno mi je skidanje ondasnjih milicijaca gdje su svi predstavljeni sa trbusinama i brkovima...sto bas i nije potpuno istina..bilo ih je...ali ne toliko...kao i sto su lose skinuli tada milicijske inspektore narocito u modnim detaljima..ono tipa kozne jakne i uske traperice...i retoricki..inspektori su u ono vrijeme nosili vise odijelo..odnosno sako,kosulja i hlace od stofa i cipele a ne tenisice...i bili su ono vise kruti nego relaksirani..Regoč wrote:Zašto ti je Žungul toliko mrzak? Jer je alternativac i pomalo pederast? Meni se gadi jer je hajdukovac.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bome elaborirano, vidi se da si puno intenzivnije proživjel te godine nego ja. Meni je simbol milicajca Ivo Serdar iz Jelenka.
pa tako nekako...mozes iz filmova i serija iz tih godina vidjeti kako su tadasnji milicajci izgledali...od kojih su kao statisti bili upravo i pravi miliconeri...pa su mogli bar to pogledati pa onda napraviti priblizno milicajca tog doba...ja se naprimjer dobro sjecam tih milicajaca i inspektora iz osamdesetih jer sam bio skoro cesci 'gost' kod njih u stanicama... ...pa sam ih dobro zapamtio..vecina tih inspektora su cak bile u vecini slucajeva gore seljacine nego onaj prasinar...ono tipa..'a tu si barabo sad ces obrati bostan' i slicno...ovi milicajci prasinari vise su se sluzbeno odnosili nego inspektori pa cak u nekoj granici koliko toliko normalnijeg ophođenja...ali inspektori?..ajme majko ono tipicna bosna,lika,banija..Regoč wrote:Bome elaborirano, vidi se da si puno intenzivnije proživjel te godine nego ja. Meni je simbol milicajca Ivo Serdar iz Jelenka.
2015-09-08
zungul uopste nije zungul
to je ono sto vam smeta
zungul je 100 % srbin iz srbije
ako nije pozarevac ili tu negde
to je ono sto vam smeta
Guest- Guest
u kojem si ti filmu bog te nemarad..pa nije rijec o tom zungulu..koji bildepizzon wrote:zungul uopste nije zungul
to je ono sto vam smeta
2015-09-08
vuksadinare wrote:u kojem si ti filmu bog te nemarad..pa nije rijec o tom zungulu..koji bildepizzon wrote:zungul uopste nije zungul
to je ono sto vam smeta
Nema veze
zungul
prva asocijacija
hajduk
Guest- Guest
voleo sam tog zungula
da gledam, kako igra
nisam ni znao da je nas
da gledam, kako igra
nisam ni znao da je nas
Last edited by pizzon on 13/8/2019, 11:30; edited 1 time in total
Guest- Guest
Kreten! Nema pojma o čem pišemo, ali ima mišljenje.vuksadinare wrote:u kojem si ti filmu bog te nemarad..pa nije rijec o tom zungulu..koji bildepizzon wrote:zungul uopste nije zungul
to je ono sto vam smeta
Jaka stvar. Ne znam da li je riba gluplja sto se pravda ili su gluplji ovi sto je napadaju... Debilizam.
Regoč wrote:Kreten! Nema pojma o čem pišemo, ali ima mišljenje.vuksadinare wrote:pizzon wrote:zungul uopste nije zungul
to je ono sto vam smeta
u kojem si ti filmu bog te nemarad..pa nije rijec o tom zungulu..koji bilde
sta mi koji q ovdi glumstas
neka muda prodajes
majmune umisljeni
sta tebe boli q za moje
asocijacije.
pisite o cemu hocete
moje pisanje moj problem
Last edited by pizzon on 13/8/2019, 11:36; edited 1 time in total
Guest- Guest
a nije ti palo na pamet da je prica za propagandne svrhe izmisljena..ili je to prica sveprisutne jelene veljace kada su takve price na tapetu...Stanojko wrote:Jaka stvar. Ne znam da li je riba gluplja sto se pravda ili su gluplji ovi sto je napadaju... Debilizam.
2015-09-08
ne pisemo o tom zungulu
pisite o cemu hocete
sta mene boli q
ja pisem o nasem zungulu
pisite o cemu hocete
sta mene boli q
ja pisem o nasem zungulu
Guest- Guest
pisi ti bracika o cem god hoces...bar se nasmijespizzon wrote:ne pisemo o tom zungulu
pisite o cemu hocete
sta mene boli q
ja pisem o nasem zungulu
2015-09-08
Nažalost, postaje i moj problem kad ga napišeš na forumu koji pratim. Piši u intimi svoje sobe pa nitko neće znati koliko si glup i bahat u svojoj gluposti.pizzon wrote:Regoč wrote:Kreten! Nema pojma o čem pišemo, ali ima mišljenje.vuksadinare wrote:pizzon wrote:zungul uopste nije zungul
to je ono sto vam smeta
u kojem si ti filmu bog te nemarad..pa nije rijec o tom zungulu..koji bilde
sta mi koji q ovdi glumstas
neka muda prodajes
majmune umisljeni
sta tebe boli q za moje
asocijacije.
pisete o cemu hocete
moje pisanjr moj proble.
vuksadinare wrote:zenska priznala moji su jugonostalgicari..tu prica staje...ona bi htjela da se svi sloze sa njom i njenim cinom a ne zeli uvaziti kritike druge strane..tipicno
Ma članak je sav izmišljen
Iz "bogate porodice" a kao ide u BG busom... ajdeeee...
Last edited by Hektorović on 13/8/2019, 11:39; edited 1 time in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Poznati komediograf, skoro bolji od Držića.vuksadinare wrote:pisi ti bracika o cem god hoces...bar se nasmijespizzon wrote:ne pisemo o tom zungulu
pisite o cemu hocete
sta mene boli q
ja pisem o nasem zungulu
to je scenarij za neku novu sapunjaru od jelene februarkeHektorović wrote:vuksadinare wrote:zenska priznala moji su jugonostalgicari..tu prica staje...ona bi htjela da se svi sloze sa njom i njenim cinom a ne zeli uvaziti kritike druge strane..tipicno
2015-09-08
Mnogi prijatelji iz Zagreba su mi zamerili što sam bila sa Srbinom.
I kao da droce okolo pričaju o likovima s kojima se neobvezno puknu... ma daj...
2018-04-10
vuksadinare wrote:to je scenarij za neku novu sapunjaru od jelene februarkeHektorović wrote:vuksadinare wrote:zenska priznala moji su jugonostalgicari..tu prica staje...ona bi htjela da se svi sloze sa njom i njenim cinom a ne zeli uvaziti kritike druge strane..tipicno
Ma i Februarka je prema ovoj patetici ko Krleža ...
2018-04-10
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Merkel na stupu srama
» porezna uprava objavili listu (svoga) srama
» Ljevicaski novinarski saman Butkovic predvodi na duznickoj Listi srama.
» Burdus srama nema!Optuzio Tudjmana da je drpio milijune od dijaspore.
» Prigožin sve priznao, od početka postoji samo jedan plan: "Monstruozna predstava srama"
» porezna uprava objavili listu (svoga) srama
» Ljevicaski novinarski saman Butkovic predvodi na duznickoj Listi srama.
» Burdus srama nema!Optuzio Tudjmana da je drpio milijune od dijaspore.
» Prigožin sve priznao, od početka postoji samo jedan plan: "Monstruozna predstava srama"
Page 2 of 4