porezna uprava objavili listu (svoga) srama
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
porezna uprava objavili listu (svoga) srama
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/porezna-uprava-objavila-listu-srama-ovo-su-poslodavci-koji-svojim-radnicima-nisu-isplatili-placu-mjesecima/5695207/
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: porezna uprava objavili listu (svoga) srama
reći ću vam zašto svoga srama ali nakon što vidim hoće li tko primjetiti ili će biti samo pas mater ja radim a ništa, idem u njemačku...
2015-08-15
pa ne posluje po zakonu. jer po zakonu moraš isplatiti do 15-og u mjesecu.
s tim da svi obrtnici i jdoo moraju sami sebi isplatiti plaću kao direktoru. u slučaju da to ne naprave slijedi im kazna.
s tim da svi obrtnici i jdoo moraju sami sebi isplatiti plaću kao direktoru. u slučaju da to ne naprave slijedi im kazna.
2014-12-30
i što si primjetio u toj listi osim da nisu isplatili plaću?veber wrote:pa ne posluje po zakonu. jer po zakonu moraš isplatiti do 15-og u mjesecu.
2015-08-15
iskreno, nikaj.kaja wrote:i što si primjetio u toj listi osim da nisu isplatili plaću?
samo sam preletio pogledom.
idem pogledat detaljnije.
2014-12-30
ono što mi je upalo u oko je to, da je većina 1, odnosno vlasnik sebi nije isplatio plaću.
2014-12-30
veber wrote:ono što mi je upalo u oko je to, da je većina 1, odnosno vlasnik sebi nije isplatio plaću.
ili ih ima dvoje, obitelj znači.
zašto ne bi netko sam sebi isplatio plaću? iz samo jednog razloga, zato što mu je porezna blokirala račun a iza nje dužnici što im je opet država omogučila. znači to su sitni privatnici koji ne mogu poslovati i za koje ova država radi sve da ih uništi umjesto da im pomogne. a da pardoks bude veći objavljuju ih na nekakvoj listi srama na kojoj za čudo todorić nije, jer njemu nitko ne može ovršiti račun.
porezna uprava blokira račune ljudima za 18 kuna, dakle njima nije cilj pomoći nekom da posluje kako bi im jednog dana vratio kroz poreze nego uzeti sve sada i odma i zatvori tko te jebe.
i to još objave!
2015-08-15
pa o tome trubim već duže vrijeme. u biti od kada sam se prijavio na onaj forum, a to je bilo davno.kaja wrote:veber wrote:ono što mi je upalo u oko je to, da je većina 1, odnosno vlasnik sebi nije isplatio plaću.
ili ih ima dvoje, obitelj znači.
zašto ne bi netko sam sebi isplatio plaću? iz samo jednog razloga, zato što mu je porezna blokirala račun a iza nje dužnici što im je opet država omogučila. znači to su sitni privatnici koji ne mogu poslovati i za koje ova država radi sve da ih uništi umjesto da im pomogne. a da pardoks bude veći objavljuju ih na nekakvoj listi srama na kojoj za čudo todorić nije, jer njemu nitko ne može ovršiti račun.
porezna uprava blokira račune ljudima za 18 kuna, dakle njima nije cilj pomoći nekom da posluje kako bi im jednog dana vratio kroz poreze nego uzeti sve sada i odma i zatvori tko te jebe.
i to još objave!
država stisne 10 000 malih i izvuče više love nego od agrokora.
sve povješat na bandere.
2014-12-30
a izgleda da čim nema ustaša, partizana i sl. tema nije zanimljiva.
lako uhljebima tipkat, jebe se njima.
lako uhljebima tipkat, jebe se njima.
2014-12-30
idemo malo na čardak ,to je važnija tema, tamo bosanci i hdzovci raspravljaju o "komunističkoj srbskoj zavjeri" protiv rvatske ,
Guest- Guest
opa ipak je netko pogledao, nismo kaja i ja solo.
ajmo na čardak
ajmo na čardak
2014-12-30
pogleda sam ovu listu prije.. uglavnom male firme i obrtnici koji eventualno od državnog reketa(i tržišta) ne uspiju sebi ili ženi isplatiti koju plaću , pa ih porezna jebe u guzicu.
pišaj po sirotinji,.
porezna napučena HDZovom bosansko-dalmatinsko_vlaškom ekipom je najveći neprijatelj Hrvatskog naroda
pišaj po sirotinji,.
porezna napučena HDZovom bosansko-dalmatinsko_vlaškom ekipom je najveći neprijatelj Hrvatskog naroda
Guest- Guest
kaj nisu purgeri?Pinochet wrote:
i da pišanje po sirotinji. neka jedu kolače ako nemaju kruha.
2014-12-30
Pinochet wrote:pogleda sam ovu listu prije.. uglavnom male firme i obrtnici koji eventualno od državnog reketa(i tržišta) ne uspiju sebi ili ženi isplatiti koju plaću , pa ih porezna jebe u guzicu.
pišaj po sirotinji,.
2015-08-15
npr.
dok sam imao firmu hep mi je bio dužan. finu lovu, mislim oko 300kkn.
i predložim ja njima kompenzaciju.
godinu unaprijed moja firme, moj stari, moja teta i jedan frend ne plaćaju struju. i dug je podmiren.
što su mi rekli? kompenzacija može tek kada si njima dužan tri mjeseca, a u slučaju da nisi platio dva mjeseca iskopčaju te.
tko je tu lud?
ovu državu i stranke i ekipu s čardaka treba na bandere.
godinu unaprijed moja firme, moj stari, moja teta i jedan frend ne plaćaju struju. i dug je podmiren.
što su mi rekli? kompenzacija može tek kada si njima dužan tri mjeseca, a u slučaju da nisi platio dva mjeseca iskopčaju te.
tko je tu lud?
2014-12-30
u jbt...ajmo vidjeti kako napreduju u spašavanju rvatske i poreznePinochet wrote:idemo malo na čardak ,to je važnija tema, tamo bosanci i hdzovci raspravljaju o "komunističkoj srbskoj zavjeri" protiv rvatske ,
2015-08-15
purgeri su vrijedni ljudi, ali u Zagrebu su manjina. i dalje stoji da je ZG cnetralizirano uhljebarska ekipa koja sisa ostatak Hrvatske, samo da buden iskren, dalmatinci/dalmatinski vaji/bosanci su uglavnom uhljebljeni i oni sisaju Dalmaciju.. izašla lista prezimena u gradu ZGu.. većina su hercegovačka/bosanska prezimena, te nešto iz dalmacije, a tek onda svi ostali.. i ovi bosanci tipa epi i ero žele da se HB spoji sa Hrvatskom, nisu svjesni da bi ih isti ti Bosanci uhljebljeni u poreznoj/ministarstvima/agencijama/inspektoratima uništili da u Hercegovini nebi osta kamen nad kamenom u roku 5godinaveber wrote:kaj nisu purgeri?Pinochet wrote:
Guest- Guest
toliko ima apsurda, svatko od nas pogotovo tko se netko iti malo drznio zaraditi lovu u privatnom sektoru ima hrpu pričaveber wrote:npr.
tko je tu lud?
Guest- Guest
by the way, u poreznoj i državnoj upravi ti je uglavnom ekipa iz BiH po rodjačkim vezama..bila, vidjelaPinochet wrote:purgeri su vrijedni ljudi, ali u Zagrebu su manjina. i dalje stoji da je ZG cnetralizirano uhljebarska ekipa koja sisa ostatak Hrvatske, samo da buden iskren, dalmatinci/dalmatinski vaji/bosanci su uglavnom uhljebljeni i oni sisaju Dalmaciju.. izašla lista prezimena u gradu ZGu.. većina su hercegovačka/bosanska prezimena, te nešto iz dalmacije, a tek onda svi ostali.. i ovi bosanci tipa epi i ero žele da se HB spoji sa Hrvatskom, nisu svjesni da bi ih isti ti Bosanci uhljebljeni u poreznoj/ministarstvima/agencijama/inspektoratima uništili da u Hercegovini nebi osta kamen nad kamenom u roku 5godinaveber wrote:kaj nisu purgeri?Pinochet wrote:
2015-08-15
gle nisam ja sada da lažem..
ZG je centralizirano birokratsko čudovište koje sisa ostatak države..
međutim pogledaj sve šefove države.. ministre.. od SDpa do HDZa, uglavnom dalmatinci(sanader,zoki,plenki,josipović,karamarko,grčić, većina ministara), te bosanci, sa time da bosanci se brže uhljebljuju u onim uhljebarskim pozicijama a dalmatinci im budu šefovi
ZG je centralizirano birokratsko čudovište koje sisa ostatak države..
međutim pogledaj sve šefove države.. ministre.. od SDpa do HDZa, uglavnom dalmatinci(sanader,zoki,plenki,josipović,karamarko,grčić, većina ministara), te bosanci, sa time da bosanci se brže uhljebljuju u onim uhljebarskim pozicijama a dalmatinci im budu šefovi
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kao u Sjevernoj Koreji: Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
» Porezna uprava počela je veliki lov na iseljeništvo
» Porezna uprava Klemmu oprostila 600.000 kuna PDV-a?
» Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
» Porezna uprava proglasila totalni rat protiv malih poduzetnika
» Porezna uprava počela je veliki lov na iseljeništvo
» Porezna uprava Klemmu oprostila 600.000 kuna PDV-a?
» Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
» Porezna uprava proglasila totalni rat protiv malih poduzetnika
Page 1 of 3