Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor
Sindrom zabranjenog voca. Sjecam se da u Jugi niko u Hrvatskoj nije o cajkama ni govorio ni obracao na njih paznju i skoro niko se nije ni uzbudjivao ni slusao to sranje.
KAd su hrvatski ideoloski cistunci poceli krizarski rat protiv narodnjaka onda je krenulo zlo i naopako.
KAd su hrvatski ideoloski cistunci poceli krizarski rat protiv narodnjaka onda je krenulo zlo i naopako.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor
epikur37 wrote:Evo u ZD dolazi Rita Ora ....isti hurac kao karleuša...guzica sisa i opleti.
Davorike dajke :D
pa i nije isti kurac, Rita Ora pjeva pop pjesmuljke za urbanu tinejdžersku publiku, a cajke su ultimativni seljakluk i krkanluk koji niko normalan ne može slušat s manje od deset piva i gram kokaina u sebi (a vjerojatno ni tad, ako je stvarno normalan)
marcellus wrote:epikur37 wrote:Evo u ZD dolazi Rita Ora ....isti hurac kao karleuša...guzica sisa i opleti.
pa i nije isti kurac, Rita Ora pjeva pop pjesmuljke za urbanu tinejdžersku publiku, a cajke su ultimativni seljakluk i krkanluk koji niko normalan ne može slušat s manje od deset piva i gram kokaina u sebi (a vjerojatno ni tad, ako je stvarno normalan)
Njah, kad pogledas tekstove...i priglupu muziku te u prvom planu i glavni adut guzica i sisa. Meni je to manje više isti kurac...uz regionalne razlike.
https://www.24sata.hr/show/rita-ora-raspametila-fanove-pozirala-gola-pa-nacrtala-bikini-637300
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma znaš ti na šta i na koji sport je to mene asociralo.Maggie19 wrote:ma 'ko zna na sto je tebe asociralo..dzango wrote:TV palim za basket i fudbal, eventualno film, a radio zbog Brakusa. Nego sve ovo mi imalo malo drugačiju konotaciju pa ko velim da vidim da li sam dobro razumeo.Maggie19 wrote:ne moras nista razumjeti, samo upali radio ili tvdzango wrote:Što gluplje i sirovije, to manje otpora i više gušta, ako sam dobro razumeo pređašnje postove i celu temu. Ima logike.Maggie19 wrote:
pada sve..sto nekvalitetnije, to prodornije..8-/
:-D
Razne sportove i umjetnosti ;-)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
i kad osciloskopon pogljedoš, isto manje više isti kurac;epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Evo u ZD dolazi Rita Ora ....isti hurac kao karleuša...guzica sisa i opleti.
Njah, kad pogledas tekstove...i priglupu muziku te u prvom planu i glavni adut guzica i sisa. Meni je to manje više isti kurac...uz regionalne razlike.
https://www.24sata.hr/show/rita-ora-raspametila-fanove-pozirala-gola-pa-nacrtala-bikini-637300
ali ono ča ti ne razumiš jer si tuzlenjenin jer azijski zvuk, nešto na ča se zapadnjaci iskreno prestrašu ko kad vidu zmiju, i zoto marcellus ni nave dovoljno opijata
2014-04-16
aben wrote:i kad osciloskopon pogljedoš, isto manje više isti kurac;epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Evo u ZD dolazi Rita Ora ....isti hurac kao karleuša...guzica sisa i opleti.
ali ono ča ti ne razumiš jer si tuzlenjenin jer azijski zvuk, nešto na ča se zapadnjaci iskreno prestrašu ko kad vidu zmiju, i zoto marcellus ni nave dovoljno opijata
jasno mi je to, govorim o kvaliteti glazbe...špranca rihane i rite ore je ista kao i jelene karleuše.
Razlika je samo u jeziku i prisustvu/odsustvu harmonike.
Ne ulazim u kulturološki refleks.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
daj ti njemu jedan YT od karleuše i jedan od rite..pa nek procijeni sam :)
Cajke su od glazbene prohibicije postale mainstream.... Mene samo čudi kako ih nitko nije uključio u koncerte predsjedničke kampanje...
aben wrote:i kad osciloskopon pogljedoš, isto manje više isti kurac;epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Evo u ZD dolazi Rita Ora ....isti hurac kao karleuša...guzica sisa i opleti.
darth_vader-
2014-04-17
mutava baštarda wrote:Cajke su od glazbene prohibicije postale mainstream.... Mene samo čudi kako ih nitko nije uključio u koncerte predsjedničke kampanje...
Koli se još nećka, ali da je do nje... hm...
darth_vader-
2014-04-17
Mmmm... Vec je zamisljam ispod nekog satora...jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:Cajke su od glazbene prohibicije postale mainstream.... Mene samo čudi kako ih nitko nije uključio u koncerte predsjedničke kampanje...
Modni izričaj joj je tu negdje, po trepavicama ih šiša sve, stas jest za kafanski pevajku, a glas, to zna ero.... :)jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:Cajke su od glazbene prohibicije postale mainstream.... Mene samo čudi kako ih nitko nije uključio u koncerte predsjedničke kampanje...
a šta fali stasu? izgleda bolje nego ikad, to će ti potvrditi svaki pravi muškaracmutava baštarda wrote:Modni izričaj joj je tu negdje, po trepavicama ih šiša sve, stas jest za kafanski pevajku, a glas, to zna ero.... :)jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:Cajke su od glazbene prohibicije postale mainstream.... Mene samo čudi kako ih nitko nije uključio u koncerte predsjedničke kampanje...
Evo ja cu potvrdit da je uvjek izgledala dobroNoor wrote:a šta fali stasu? izgleda bolje nego ikad, to će ti potvrditi svaki pravi muškaracmutava baštarda wrote:Modni izričaj joj je tu negdje, po trepavicama ih šiša sve, stas jest za kafanski pevajku, a glas, to zna ero.... :)jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:Cajke su od glazbene prohibicije postale mainstream.... Mene samo čudi kako ih nitko nije uključio u koncerte predsjedničke kampanje...
A siguran sam da ce i jakov ako more izdrzat
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Cicasta.... Za jednog kamionđiju odlična... Da se skida ne bi našla mista na kalendaru u automehaničarskoj radionici.... :)Noor wrote:a šta fali stasu? izgleda bolje nego ikad, to će ti potvrditi svaki pravi muškaracmutava baštarda wrote:Modni izričaj joj je tu negdje, po trepavicama ih šiša sve, stas jest za kafanski pevajku, a glas, to zna ero.... :)jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:Cajke su od glazbene prohibicije postale mainstream.... Mene samo čudi kako ih nitko nije uključio u koncerte predsjedničke kampanje...
Dobro sad, svi znamo da nije tvoj level, al za nas obicne smrtnike je prava poslasticamutava baštarda wrote:Cicasta.... Za jednog kamionđiju odlična... Da se skida ne bi našla mista na kalendaru u automehaničarskoj radionici.... :)Noor wrote:a šta fali stasu? izgleda bolje nego ikad, to će ti potvrditi svaki pravi muškaracmutava baštarda wrote:Modni izričaj joj je tu negdje, po trepavicama ih šiša sve, stas jest za kafanski pevajku, a glas, to zna ero.... :)jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:Cajke su od glazbene prohibicije postale mainstream.... Mene samo čudi kako ih nitko nije uključio u koncerte predsjedničke kampanje...
2014-04-19
Sad ispadam rđavprckov wrote:Dobro sad, svi znamo da nije tvoj level, al za nas obicne smrtnike je prava poslasticamutava baštarda wrote:Cicasta.... Za jednog kamionđiju odlična... Da se skida ne bi našla mista na kalendaru u automehaničarskoj radionici.... :)Noor wrote:a šta fali stasu? izgleda bolje nego ikad, to će ti potvrditi svaki pravi muškaracmutava baštarda wrote:Modni izričaj joj je tu negdje, po trepavicama ih šiša sve, stas jest za kafanski pevajku, a glas, to zna ero.... :)jasambrend wrote:
mutava baštarda wrote:Cicasta....Noor wrote:a šta fali stasu? izgleda bolje nego ikad, to će ti potvrditi svaki pravi muškaracmutava baštarda wrote:Modni izričaj joj je tu negdje, po trepavicama ih šiša sve, stas jest za kafanski pevajku, a glas, to zna ero.... :)jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:Cajke su od glazbene prohibicije postale mainstream.... Mene samo čudi kako ih nitko nije uključio u koncerte predsjedničke kampanje...
eh sad, to je tebi...nekome baš to paše :)
A htio si da ona ispadnemutava baštarda wrote:Sad ispadam rđavprckov wrote:Dobro sad, svi znamo da nije tvoj level, al za nas obicne smrtnike je prava poslasticamutava baštarda wrote:Cicasta.... Za jednog kamionđiju odlična... Da se skida ne bi našla mista na kalendaru u automehaničarskoj radionici.... :)Noor wrote:a šta fali stasu? izgleda bolje nego ikad, to će ti potvrditi svaki pravi muškaracmutava baštarda wrote:
Modni izričaj joj je tu negdje, po trepavicama ih šiša sve, stas jest za kafanski pevajku, a glas, to zna ero.... :)
2014-04-19
100 žena dvista sisa...Noor wrote:mutava baštarda wrote:Cicasta....Noor wrote:a šta fali stasu? izgleda bolje nego ikad, to će ti potvrditi svaki pravi muškaracmutava baštarda wrote:Modni izričaj joj je tu negdje, po trepavicama ih šiša sve, stas jest za kafanski pevajku, a glas, to zna ero.... :)jasambrend wrote:
eh sad, to je tebi...nekome baš to paše :)
Ona je poznata stasom i glasom, a ja ne.... Ona se sigurno sviđa još nekome osim Jakovu koji bi također našao mjesta u srcu poneke forumašice ili nedaj bože forumaša. Moj stas dinarski, najniži među rodbinom, samo 181, 85 kg, glas bariton/bas, boroj cipele 44/45,prckov wrote:A htio si da ona ispadnemutava baštarda wrote:Sad ispadam rđavprckov wrote:Dobro sad, svi znamo da nije tvoj level, al za nas obicne smrtnike je prava poslasticamutava baštarda wrote:Cicasta.... Za jednog kamionđiju odlična... Da se skida ne bi našla mista na kalendaru u automehaničarskoj radionici.... :)Noor wrote:
a šta fali stasu? izgleda bolje nego ikad, to će ti potvrditi svaki pravi muškarac
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ''Bura razvaljuje Dalmaciju: Split, Omiš, Makarska, Brač... Šteta je ogromna''
» Kruzeri bježe iz Dalmacije, izgubit ćemo milijune: što to ima mali crnogorski gradić, a Dubrovnik i Split nemaju?
» IZ MÜNCHENA I FRANKFURTA PREMA HRVATSKOJ Lufthansa u kolovozu planira 60 tjednih letova u Zagreb, Pulu, Zadar, Split i Dubrovnik
» Split: Tolstojeva ulica, pred sezonu
» Beroš: Naredio sam potpunu mobilizaciju zdravstva, Split pred pucanjem sustava
» Kruzeri bježe iz Dalmacije, izgubit ćemo milijune: što to ima mali crnogorski gradić, a Dubrovnik i Split nemaju?
» IZ MÜNCHENA I FRANKFURTA PREMA HRVATSKOJ Lufthansa u kolovozu planira 60 tjednih letova u Zagreb, Pulu, Zadar, Split i Dubrovnik
» Split: Tolstojeva ulica, pred sezonu
» Beroš: Naredio sam potpunu mobilizaciju zdravstva, Split pred pucanjem sustava
Page 5 of 8