Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor
Mogu oni glumiti šta hoće, isto kao i oni što idu u operu, ali cajkaču nećeš vidjeti na rundeku...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor
neces...ali realno sto se tice mladih koliko ih dans slusa rundeka,urbana i slicne?...osobno msilim ako sam rekao brojku od 15,20% previse sam rekao...jedini koji jos solidno kotiraju kod mladih iz tog ne cajkaskog miljea su hladno pivo...i prljavo kazaliste...ostali slabo..ili nikako...mutava baštarda wrote:Mogu oni glumiti šta hoće, isto kao i oni što idu u operu, ali cajkaču nećeš vidjeti na rundeku...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A jeb' ga, ne možemo svi biti tako kulturno uzdignuti kao ti da uživamo u visokoj umjetnosti i milopjevu Yoko Onotre wrote:i inače od istočnih komšija ne dolazi ništa dobro no ove cajke su nešto među naojdvratnijem što dolazi sa te strane, neukus do neba, melos odvratan i zavijanje nepodnošljivo za uši, kao da netko stalno vuče mačku za rep i u tome uživa
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Ekipa iz opere stoji uz zid...vidi kako se tope od ove miline :)
Cajke nisu narodnjaci. Ovo danas je sramota. Ko to može slušat???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Alternativci na zidiću, a u cajke su uperena svjetla reflektoraNoor wrote:Ekipa iz opere stoji uz zid... :)
Prozor, ovaj Dubrovnik i Šiibeik, ne sme pasti.
pada sve..sto nekvalitetnije, to prodornije..8-/dzango wrote:Prozor, ovaj Dubrovnik i Šiibeik, ne sme pasti.
Brane se talijanskom kanconomdzango wrote:Prozor, ovaj Dubrovnik i Šiibeik, ne sme pasti.
Piši propalo...
Što gluplje i sirovije, to manje otpora i više gušta, ako sam dobro razumeo pređašnje postove i celu temu. Ima logike.Maggie19 wrote:pada sve..sto nekvalitetnije, to prodornije..8-/dzango wrote:Prozor, ovaj Dubrovnik i Šiibeik, ne sme pasti.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
To Mile Kitić i ekipa smlate ko ništa. Naročito na Balkanu.mutava baštarda wrote:Brane se talijanskom kanconomdzango wrote:Prozor, ovaj Dubrovnik i Šiibeik, ne sme pasti.
Piši propalo...
2014-04-19
ne moras nista razumjeti, samo upali radio ili tvdzango wrote:Što gluplje i sirovije, to manje otpora i više gušta, ako sam dobro razumeo pređašnje postove i celu temu. Ima logike.Maggie19 wrote:pada sve..sto nekvalitetnije, to prodornije..8-/dzango wrote:Prozor, ovaj Dubrovnik i Šiibeik, ne sme pasti.
:-D
TV palim za basket i fudbal, eventualno film, a radio zbog Brakusa. Nego sve ovo mi imalo malo drugačiju konotaciju pa ko velim da vidim da li sam dobro razumeo.Maggie19 wrote:ne moras nista razumjeti, samo upali radio ili tvdzango wrote:Što gluplje i sirovije, to manje otpora i više gušta, ako sam dobro razumeo pređašnje postove i celu temu. Ima logike.Maggie19 wrote:pada sve..sto nekvalitetnije, to prodornije..8-/dzango wrote:Prozor, ovaj Dubrovnik i Šiibeik, ne sme pasti.
2014-04-19
vidi ga što se uzjebo na malo pljuvačke po cajkama i cajkarošima! da se micek nisi našao prozvanim pa se odma uzjebao a?Oh_Femder wrote:A jeb' ga, ne možemo svi biti tako kulturno uzdignuti kao ti da uživamo u visokoj umjetnosti i milopjevu Yoko Onotre wrote:i inače od istočnih komšija ne dolazi ništa dobro no ove cajke su nešto među naojdvratnijem što dolazi sa te strane, neukus do neba, melos odvratan i zavijanje nepodnošljivo za uši, kao da netko stalno vuče mačku za rep i u tome uživa
Meni jedino smeta sto uz nastupe cajki nije odobreno izvadacicu gađat flasom
onda bi i ja iso
onda bi i ja iso
2014-04-19
Ma samo ću reći:
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Da ne mozgate puno, objasnio je mišin menager...80% ljudi u hr sluša pop, popa nema, hitova nema , zamjenu su pronašli u ovom .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Gde je otišao pop? Nema popa pa slušaju hodžu?kaya wrote:Da ne mozgate puno, objasnio je mišin menager...80% ljudi u hr sluša pop, popa nema, hitova nema , zamjenu su pronašli u ovom .
2014-04-19
Bitno da se mole , sad kome :)dzango wrote:Gde je otišao pop? Nema popa pa slušaju hodžu?kaya wrote:Da ne mozgate puno, objasnio je mišin menager...80% ljudi u hr sluša pop, popa nema, hitova nema , zamjenu su pronašli u ovom .
Nemaju zabavne glazbe, hitove nemaju i ovi su našli nešto najsličnije u nekoj vrsti folka...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma 'ko zna na sto je tebe asociralo..dzango wrote:TV palim za basket i fudbal, eventualno film, a radio zbog Brakusa. Nego sve ovo mi imalo malo drugačiju konotaciju pa ko velim da vidim da li sam dobro razumeo.Maggie19 wrote:ne moras nista razumjeti, samo upali radio ili tvdzango wrote:Što gluplje i sirovije, to manje otpora i više gušta, ako sam dobro razumeo pređašnje postove i celu temu. Ima logike.Maggie19 wrote:pada sve..sto nekvalitetnije, to prodornije..8-/dzango wrote:Prozor, ovaj Dubrovnik i Šiibeik, ne sme pasti.
Razne sportove i umjetnosti ;-)
Sindrom zabranjenog voca. Sjecam se da u Jugi niko u Hrvatskoj nije o cajkama ni govorio ni obracao na njih paznju i skoro niko se nije ni uzbudjivao ni slusao to sranje.
KAd su hrvatski ideoloski cistunci poceli krizarski rat protiv narodnjaka onda je krenulo zlo i naopako.
KAd su hrvatski ideoloski cistunci poceli krizarski rat protiv narodnjaka onda je krenulo zlo i naopako.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ''Bura razvaljuje Dalmaciju: Split, Omiš, Makarska, Brač... Šteta je ogromna''
» Kruzeri bježe iz Dalmacije, izgubit ćemo milijune: što to ima mali crnogorski gradić, a Dubrovnik i Split nemaju?
» IZ MÜNCHENA I FRANKFURTA PREMA HRVATSKOJ Lufthansa u kolovozu planira 60 tjednih letova u Zagreb, Pulu, Zadar, Split i Dubrovnik
» Split: Tolstojeva ulica, pred sezonu
» Beroš: Naredio sam potpunu mobilizaciju zdravstva, Split pred pucanjem sustava
» Kruzeri bježe iz Dalmacije, izgubit ćemo milijune: što to ima mali crnogorski gradić, a Dubrovnik i Split nemaju?
» IZ MÜNCHENA I FRANKFURTA PREMA HRVATSKOJ Lufthansa u kolovozu planira 60 tjednih letova u Zagreb, Pulu, Zadar, Split i Dubrovnik
» Split: Tolstojeva ulica, pred sezonu
» Beroš: Naredio sam potpunu mobilizaciju zdravstva, Split pred pucanjem sustava
Page 4 of 8