Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor
Ona je poznata stasom i glasom, a ja ne.... Ona se sigurno sviđa još nekome osim Jakovu koji bi također našao mjesta u srcu poneke forumašice ili nedaj bože forumaša. Moj stas dinarski, najniži među rodbinom, samo 181, 85 kg, glas bariton/bas, boroj cipele 44/45,prckov wrote:A htio si da ona ispadnemutava baštarda wrote:Sad ispadam rđavprckov wrote:Dobro sad, svi znamo da nije tvoj level, al za nas obicne smrtnike je prava poslasticamutava baštarda wrote:Cicasta.... Za jednog kamionđiju odlična... Da se skida ne bi našla mista na kalendaru u automehaničarskoj radionici.... :)Noor wrote:
a šta fali stasu? izgleda bolje nego ikad, to će ti potvrditi svaki pravi muškarac
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor
Eto, sad to samo prilipi na neki sajt usamljenih srca, jedino bi trebo smanjit broj cipela jerbo sto su noge manje to manje smrdemutava baštarda wrote:Ona je poznata stasom i glasom, a ja ne.... Ona se sigurno sviđa još nekome osim Jakovu koji bi također našao mjesta u srcu poneke forumašice ili nedaj bože forumaš. Moj stas dinarski, najniži među rodbinom, samo 181, 85 kg, glas bariton/bas, boroj cipele 44/45,prckov wrote:A htio si da ona ispadnemutava baštarda wrote:Sad ispadam rđavprckov wrote:Dobro sad, svi znamo da nije tvoj level, al za nas obicne smrtnike je prava poslasticamutava baštarda wrote:
Cicasta.... Za jednog kamionđiju odlična... Da se skida ne bi našla mista na kalendaru u automehaničarskoj radionici.... :)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
To sam nanamjerno ubacio broj cipela jer se poistovjećuje s jednim drugim brojem, curama je osobito bitan :)prckov wrote:Eto, sad to samo prilipi na neki sajt usamljenih srca, jedino bi trebo smanjit broj cipela jerbo sto su noge manje to manje smrdemutava baštarda wrote:Ona je poznata stasom i glasom, a ja ne.... Ona se sigurno sviđa još nekome osim Jakovu koji bi također našao mjesta u srcu poneke forumašice ili nedaj bože forumaš. Moj stas dinarski, najniži među rodbinom, samo 181, 85 kg, glas bariton/bas, boroj cipele 44/45,prckov wrote:A htio si da ona ispadnemutava baštarda wrote:Sad ispadam rđavprckov wrote:
Dobro sad, svi znamo da nije tvoj level, al za nas obicne smrtnike je prava poslastica
Brte falis se na rate ko da kredit otplacujes, izbiflaj sve odjednom muski i garant ce se neka upecat koja je bolja od kolindemutava baštarda wrote:To sam nanamjerno ubacio broj cipela jer se poistovjećuje s jednim drugim brojem, curama je osobito bitan :)prckov wrote:Eto, sad to samo prilipi na neki sajt usamljenih srca, jedino bi trebo smanjit broj cipela jerbo sto su noge manje to manje smrdemutava baštarda wrote:Ona je poznata stasom i glasom, a ja ne.... Ona se sigurno sviđa još nekome osim Jakovu koji bi također našao mjesta u srcu poneke forumašice ili nedaj bože forumaš. Moj stas dinarski, najniži među rodbinom, samo 181, 85 kg, glas bariton/bas, boroj cipele 44/45,prckov wrote:A htio si da ona ispadnemutava baštarda wrote:
Sad ispadam rđav
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
U braku desetak godina, a ne pada mi na pamet štogot sastrane kresnuti... Vjrujem, vi u naprednim zemljama to ne možete zamisliti.prckov wrote:Brte falis se na rate ko da kredit otplacujes, izbiflaj sve odjednom muski i garant ce se neka upecat koja je bolja od kolindemutava baštarda wrote:To sam nanamjerno ubacio broj cipela jer se poistovjećuje s jednim drugim brojem, curama je osobito bitan :)prckov wrote:Eto, sad to samo prilipi na neki sajt usamljenih srca, jedino bi trebo smanjit broj cipela jerbo sto su noge manje to manje smrdemutava baštarda wrote:Ona je poznata stasom i glasom, a ja ne.... Ona se sigurno sviđa još nekome osim Jakovu koji bi također našao mjesta u srcu poneke forumašice ili nedaj bože forumaš. Moj stas dinarski, najniži među rodbinom, samo 181, 85 kg, glas bariton/bas, boroj cipele 44/45,prckov wrote:
A htio si da ona ispadne
Pa danas su narodnjaci ti koji zovu na pobunu.mutava baštarda wrote:To ti je isto kao i tripice, ili ih voliš ili ne... Doduše kod klasike ima pokondirenih koji idu na silu ili po zadatku kao Ilija Čvorović, a kod cajki toga nema...vuksadinare wrote:..i klasicne glazbe dodao bih...niti prije niti danas..jednostavno i nije to neka tradicija na ovim prostorima..vuksadinare wrote:pa realno mislim da niti 5% cjelokupnog pucanstva u hrvatskoj nije ljubitelj opere a i drugim zemljama 'regiona' nije drugacije mozda i jos gore...
I svakoj državi bi trebalo biti draže da joj građani slušaju cajke nego nešto buntovničko, odnosno bolje im je blejanje ovaca, nego zavijanje vukova...
Ako zelis protiv nekoga ili necega snimit ces pjesmu u folk tonu. Zo ide. Pa neces klapom udarat po necem.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pobunu protiv čega.... Bubnjićajastreb wrote:Pa danas su narodnjaci ti koji zovu na pobunu.mutava baštarda wrote:To ti je isto kao i tripice, ili ih voliš ili ne... Doduše kod klasike ima pokondirenih koji idu na silu ili po zadatku kao Ilija Čvorović, a kod cajki toga nema...vuksadinare wrote:..i klasicne glazbe dodao bih...niti prije niti danas..jednostavno i nije to neka tradicija na ovim prostorima..vuksadinare wrote:pa realno mislim da niti 5% cjelokupnog pucanstva u hrvatskoj nije ljubitelj opere a i drugim zemljama 'regiona' nije drugacije mozda i jos gore...
I svakoj državi bi trebalo biti draže da joj građani slušaju cajke nego nešto buntovničko, odnosno bolje im je blejanje ovaca, nego zavijanje vukova...
Ako zelis protiv nekoga ili necega snimit ces pjesmu u folk tonu. Zo ide. Pa neces klapom udarat po necem.
smješan si, ženu u pedesetim uspoređuješ sa dvadesetogodišnjakinjama u najjačem izdanju i dotjerane kros foto pizdarije.mutava baštarda wrote:Cicasta.... Za jednog kamionđiju odlična... Da se skida ne bi našla mista na kalendaru u automehaničarskoj radionici.... :)Noor wrote:a šta fali stasu? izgleda bolje nego ikad, to će ti potvrditi svaki pravi muškaracmutava baštarda wrote:Modni izričaj joj je tu negdje, po trepavicama ih šiša sve, stas jest za kafanski pevajku, a glas, to zna ero.... :)jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:Cajke su od glazbene prohibicije postale mainstream.... Mene samo čudi kako ih nitko nije uključio u koncerte predsjedničke kampanje...
Koli se još nećka, ali da je do nje... hm...
mutava baštarda wrote:Pobunu protiv čega.... Bubnjićajastreb wrote:Pa danas su narodnjaci ti koji zovu na pobunu.mutava baštarda wrote:To ti je isto kao i tripice, ili ih voliš ili ne... Doduše kod klasike ima pokondirenih koji idu na silu ili po zadatku kao Ilija Čvorović, a kod cajki toga nema...vuksadinare wrote:..i klasicne glazbe dodao bih...niti prije niti danas..jednostavno i nije to neka tradicija na ovim prostorima..vuksadinare wrote:pa realno mislim da niti 5% cjelokupnog pucanstva u hrvatskoj nije ljubitelj opere a i drugim zemljama 'regiona' nije drugacije mozda i jos gore...
darth_vader-
2014-04-17
omg, jastrebe..jastreb wrote:Pa danas su narodnjaci ti koji zovu na pobunu.mutava baštarda wrote:To ti je isto kao i tripice, ili ih voliš ili ne... Doduše kod klasike ima pokondirenih koji idu na silu ili po zadatku kao Ilija Čvorović, a kod cajki toga nema...vuksadinare wrote:..i klasicne glazbe dodao bih...niti prije niti danas..jednostavno i nije to neka tradicija na ovim prostorima..vuksadinare wrote:pa realno mislim da niti 5% cjelokupnog pucanstva u hrvatskoj nije ljubitelj opere a i drugim zemljama 'regiona' nije drugacije mozda i jos gore...
Kriticko-refleksivni turbo-folk ;-D
Turbo folk kakav se danas promovira u Srbiji(ne u Bosni) je teško probavljivo smeće. To veze nema sa starim dobrim narodnjacima.Maggie19 wrote:omg, jastrebe..jastreb wrote:Pa danas su narodnjaci ti koji zovu na pobunu.mutava baštarda wrote:To ti je isto kao i tripice, ili ih voliš ili ne... Doduše kod klasike ima pokondirenih koji idu na silu ili po zadatku kao Ilija Čvorović, a kod cajki toga nema...vuksadinare wrote:..i klasicne glazbe dodao bih...niti prije niti danas..jednostavno i nije to neka tradicija na ovim prostorima..vuksadinare wrote:pa realno mislim da niti 5% cjelokupnog pucanstva u hrvatskoj nije ljubitelj opere a i drugim zemljama 'regiona' nije drugacije mozda i jos gore...
Ne znam kako to netko može slušat.
Dobro,sjećam se 80-tih kad su se stariji ljudi zgražali nad istočnjačkim melosom Južnog vetra. Ali JV se i danas sluša.Te pjesme se i danas pjevaju,a ovo smeće danas sumnjam da će itko pamtit za 5-6 godina.
2014-04-22
Neki dan sam iz auta izbacio njegov CD jer mi njegovi štupidni pjesmuljci idu toliko na živce.vuksadinare wrote:
...ja sam svake godine u splitu za ljeto i doista tesko mozes naci kafic di se pustaju cajke...ono standard oliver,miso,grdovic,bulic.prljavo kazaliste,rozga,crvena jabuka..i strana muzika...
Dvije stvari me jako nerviraju kad je muzika u pitanju.
Grdović,pod broj 1.
Pod broj 2,pjesmuljci poput "Rastavi nas rat prokkleti,Šokica mi na pametiiiiiiiiiiiiiiiii",uz šargije.
2014-04-22
Ja sam se uvijek zgražao nad tom vrstom splačine JV i šemsa suljagović, to nije ni glazba ni muzika već zavijanje na mjesec i povlačenje mačke za rep, prije bi slušao crnački jo jo madafaka ( mada me i od tog smeća zabole uši isti tren) nego šemsu i ostale gadarije te vrste koje dolaze sa istokajastreb wrote:Turbo folk kakav se danas promovira u Srbiji(ne u Bosni) je teško probavljivo smeće. To veze nema sa starim dobrim narodnjacima.Maggie19 wrote:omg, jastrebe..jastreb wrote:Pa danas su narodnjaci ti koji zovu na pobunu.mutava baštarda wrote:To ti je isto kao i tripice, ili ih voliš ili ne... Doduše kod klasike ima pokondirenih koji idu na silu ili po zadatku kao Ilija Čvorović, a kod cajki toga nema...vuksadinare wrote:
..i klasicne glazbe dodao bih...niti prije niti danas..jednostavno i nije to neka tradicija na ovim prostorima..
Ne znam kako to netko može slušat.
Dobro,sjećam se 80-tih kad su se stariji ljudi zgražali nad istočnjačkim melosom Južnog vetra. Ali JV se i danas sluša.Te pjesme se i danas pjevaju,a ovo smeće danas sumnjam da će itko pamtit za 5-6 godina.
Dobro,ti to zbog toga što to dolazi iz Srbije.tre wrote:
Ja sam se uvijek zgražao nad tom vrstom splačine JV i šemsa suljagović, to nije ni glazba ni muzika već zavijanje na mjesec i povlačenje mačke za rep, prije bi slušao crnački jo jo madafaka ( mada me i od tog smeća zabole uši isti tren) nego šemsu i ostale gadarije te vrste koje dolaze sa istoka
2014-04-22
Dobro ali Toma Zdravković, Miroslav ilić ...ipak.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Najveći krivci za masovnu slušanost narodnjaka u HR snose Duško kuliš i Zlatko Pejaković.
Sjećam se 92. Pejaković je mudro ispitivao teren svojim albumom koji mu je bio najprodavaniji u karijeri i u kojem je već polako prešao granicu folk melosa,da bi kasnije snimio i album na kojem je prepjevao neke najpopularnije narodnjačke hitove,a onda se poslije rata vratio zaboravljeni Kuliš,koji ni u Jugoslaviji nije bio baš popularan i snimio narodnjački megamix u kojem je croatizirao neke popularne srpske,bosanske i krajiške hitove.
U isto vrijeme propada i tamburaška scena,koja se danas (uglavnom iz inata) "vrti" samo u na vukovarsko-vinkovačkom prostoru. Tamburaška scena je forsirana od strane HDZ-a.
Za vrijeme rata haračila je i dance scena,što je bio samo uvod u folk,koji je onda u Hrvatskoj falio i mogao se čuti samo sa radio stanica na okupiranim područjima(Knin,Petrova Gora,Korenica,Gračac...).
Ljudi su znali čak i policiju zvati ako bi neko pijano društvo puštalo Milu Kitića ili Darububamaru. A neki gluopi policajci su čak zbog toga pisali i prijave.
Danass je narodna muzika nešto što više nitko i ne primijećuje niti joj daje i kakav značaj.
Sjećam se 92. Pejaković je mudro ispitivao teren svojim albumom koji mu je bio najprodavaniji u karijeri i u kojem je već polako prešao granicu folk melosa,da bi kasnije snimio i album na kojem je prepjevao neke najpopularnije narodnjačke hitove,a onda se poslije rata vratio zaboravljeni Kuliš,koji ni u Jugoslaviji nije bio baš popularan i snimio narodnjački megamix u kojem je croatizirao neke popularne srpske,bosanske i krajiške hitove.
U isto vrijeme propada i tamburaška scena,koja se danas (uglavnom iz inata) "vrti" samo u na vukovarsko-vinkovačkom prostoru. Tamburaška scena je forsirana od strane HDZ-a.
Za vrijeme rata haračila je i dance scena,što je bio samo uvod u folk,koji je onda u Hrvatskoj falio i mogao se čuti samo sa radio stanica na okupiranim područjima(Knin,Petrova Gora,Korenica,Gračac...).
Ljudi su znali čak i policiju zvati ako bi neko pijano društvo puštalo Milu Kitića ili Darububamaru. A neki gluopi policajci su čak zbog toga pisali i prijave.
Danass je narodna muzika nešto što više nitko i ne primijećuje niti joj daje i kakav značaj.
2014-04-22
ma da dolazi iz tunguzije melos je odvratan, neslušljiv i opasan po zdravlje, to je uvreda za svu vrstu glazbe na ovome svijetujastreb wrote:Dobro,ti to zbog toga što to dolazi iz Srbije.tre wrote:
Ja sam se uvijek zgražao nad tom vrstom splačine JV i šemsa suljagović, to nije ni glazba ni muzika već zavijanje na mjesec i povlačenje mačke za rep, prije bi slušao crnački jo jo madafaka ( mada me i od tog smeća zabole uši isti tren) nego šemsu i ostale gadarije te vrste koje dolaze sa istoka
to su klasika narodnjaci, sasvim drugačiji melos od južnog vetra i povlačenje mačke za repepikur37 wrote:Dobro ali Toma Zdravković, Miroslav ilić ...ipak.
ja tada nisam zvao policiju nego sam ih uredno zamolio da gase to smeće a moj prijatelj je imao i daljinski 7,62 da ga ugasi ako gazda ne posluša. Moj kum je ženu lijepo upozorio isto da gasi to smeće a ona još pojačala i onda ga je kum ugasio od zid. Od tada kuma više nikada nije pustila takvo što. Primjera koliko volišjastreb wrote:Najveći krivci za masovnu slušanost narodnjaka u HR snose Duško kuliš i Zlatko Pejaković.
Ne mesati babe i zabe...
rvati uglavnom vise vole ovo prvo...
de ne laprdaj gluposti, kod nas zaista ima budaletina koje ovo slušaju ali kod vas ima čak i onih koji to ne slušaju i po tome se debelo razlikujemoStanojko wrote:Ne mesati babe i zabe...
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ''Bura razvaljuje Dalmaciju: Split, Omiš, Makarska, Brač... Šteta je ogromna''
» Kruzeri bježe iz Dalmacije, izgubit ćemo milijune: što to ima mali crnogorski gradić, a Dubrovnik i Split nemaju?
» IZ MÜNCHENA I FRANKFURTA PREMA HRVATSKOJ Lufthansa u kolovozu planira 60 tjednih letova u Zagreb, Pulu, Zadar, Split i Dubrovnik
» Split: Tolstojeva ulica, pred sezonu
» Beroš: Naredio sam potpunu mobilizaciju zdravstva, Split pred pucanjem sustava
» Kruzeri bježe iz Dalmacije, izgubit ćemo milijune: što to ima mali crnogorski gradić, a Dubrovnik i Split nemaju?
» IZ MÜNCHENA I FRANKFURTA PREMA HRVATSKOJ Lufthansa u kolovozu planira 60 tjednih letova u Zagreb, Pulu, Zadar, Split i Dubrovnik
» Split: Tolstojeva ulica, pred sezonu
» Beroš: Naredio sam potpunu mobilizaciju zdravstva, Split pred pucanjem sustava
Page 6 of 8