Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor
slutila sam nekako da bi mogao tako shvatit, ali rekoh si: neka, malo ce mu se sinapse uzburkat, bit ce zanimljivo..vjezba iznad svegaOh_Femder wrote:Pa ne moraš me sad odma' počet vrijeđat?Maggie19 wrote:uzmi u obzir da bas glupani kod nasOh_Femder wrote:90? Ama jok! To nam dodaju bodova zbog inače nam mrske političke korektnosti ;PMaggie19 wrote:imamo semsu na tv-u...nikako mi bez semse, a uhvatismo i 90 u medjuvremenu ;-@Oh_Femder wrote:
Ma nije sve ni u IQ-u. Evo nama naš prosječni rvacki 85 i što nam fali? Šemsa
uvijek misle da su najpametniji ;-D
;-P
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Re: Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor
Ne znam je li sad dobar trenutak da jednom kažem ja sam Hrvat.
Idem.
Ja sam Hrvat.
Idem.
Ja sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Slusam cajke Hrvat, ili?!
Ja sam Hrvat je uvijek dobro.
crvenkasti-
2014-04-17
Maggie19 wrote:
Moja kćerka kaže da je sad prvi neki Braco Gajić.
crvenkasti-
2014-04-17
Moras se izjasnit koja podgrupa.
B-"
B-"
ha?!crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:
Nikad cula..nasrecu :-D
Maggie19 wrote:ha?!crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:
Evo ti, slušaj. Budi u trendu.
crvenkasti-
2014-04-17
ti mene zelis ubit, vidim ja ;-Ocrvenkasti wrote:Maggie19 wrote:ha?!crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:
Evo ti, slušaj. Budi u trendu.
;-))
klasika lupetanje, gdje MPT igdje daje ikakve izjve o bilo kome za rshliku od hladnopivaša koji svoju netrpeljivost prdma drugima niti ne skrivaju no oni su antife pa im se ne uzima ništa za zlo dočim se zlim smatra samo spominjanje MPT. E sad zašto mj ponegdje zabrane pjevanje treba zahvaliti hladnopivašima koji arlauču po cijelom xvijetu o ustašstvu i fašizmu istoga iako je jasno tko je u cijeloj priči fašist. Ok možda nije svima jasno no većini je i to je dovoljno za sada.mutava baštarda wrote:Tolerancija MPTa je nadaleko poznata, zbog nje su mu diljem Evrope vrata otvorena. Za razliku od HP i Cajki koji su osuđeni da pjevaju samo u svojim sredinama... To je valjda jedina stvar u kojoj su cajke i HP na jednoj strani, a Markan na drugoj.tre wrote:hladno pivo je obojeno antifašizmom ili bolje da kažem netrpeljivošću prema drugačijima od sebe dok je kod nas ognjištara koji volimo poslušati MPT i njegove domoljubne i pjesme o ljubavi ipak tolerancija daleko izraženija nego kod hladnopivaša i slične mu bratije tioa sora i sl.mutava baštarda wrote:Smrt fašizmu je nešto što možeš očekivati da izgovori Mile iz Hladnog piva, a ne Thompson. A opet oni koji idu na koncert Hladnog piva sigurno ne idu na cajke, za razliku od onih koji idu na koncerte MPT... Tako stvari funkcioniraju kod mene...tre wrote:možda kod tebe u tvom selu, globalna slika je ipak malo drugačija od tvojeg smrt fašizmumutava baštarda wrote:
Antifašisti su uglavnom Bare, Urbani, a fašisti su uglavnom Cajke, i to je ok, samo je šizofreno što oni koji izgaraju uz cicine stihove sutra bi bačem plamena jurišali do drine...
ZDS
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ''Bura razvaljuje Dalmaciju: Split, Omiš, Makarska, Brač... Šteta je ogromna''
» Kruzeri bježe iz Dalmacije, izgubit ćemo milijune: što to ima mali crnogorski gradić, a Dubrovnik i Split nemaju?
» IZ MÜNCHENA I FRANKFURTA PREMA HRVATSKOJ Lufthansa u kolovozu planira 60 tjednih letova u Zagreb, Pulu, Zadar, Split i Dubrovnik
» Split: Tolstojeva ulica, pred sezonu
» Beroš: Naredio sam potpunu mobilizaciju zdravstva, Split pred pucanjem sustava
» Kruzeri bježe iz Dalmacije, izgubit ćemo milijune: što to ima mali crnogorski gradić, a Dubrovnik i Split nemaju?
» IZ MÜNCHENA I FRANKFURTA PREMA HRVATSKOJ Lufthansa u kolovozu planira 60 tjednih letova u Zagreb, Pulu, Zadar, Split i Dubrovnik
» Split: Tolstojeva ulica, pred sezonu
» Beroš: Naredio sam potpunu mobilizaciju zdravstva, Split pred pucanjem sustava
Page 8 of 8