Srbi opet svojataju Teslu ...:)
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Srbi opet svojataju Teslu ...:)
reče lik koji se predstavlja kao židov i na konto toga nema kamate na kreditpismejker wrote:Ma ja..komunjare ono dobro zive u kapitalizmu....Logika-nula bodova...ti si pravi borac,zato jer primas boracku pemziju....pravi komjunist..tre wrote:ti si neka jebena komunjara ka tu štetočinu ubacuješ u ovakve temepismejker wrote:VI STE TITOVI ;TITO JE VAŠ..!!!
ajmo ruke gori..
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
Ma vraga. Pa vise put su tu neki kačili neke navodne spise u kojima kaze da potice od nekih hrvatskih plemica iz Vinodola,a da je prezime Tesla doslo od nadimka nekog njegovog rodjaka koji je imao isturene zube.pismejker wrote:e to je u sefovima najvecih korporacija pohranjeno za buducnost..jastreb wrote:Čudno da nitko još nije ovdje okačio fragmente iz "tajnog Teslinog dnevnika".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dobro sad,imam ili nemam kamate..??..s obzirom da sam,ili nisam Židov???...tre wrote:reče lik koji se predstavlja kao židov i na konto toga nema kamate na kreditpismejker wrote:Ma ja..komunjare ono dobro zive u kapitalizmu....Logika-nula bodova...ti si pravi borac,zato jer primas boracku pemziju....pravi komjunist..tre wrote:ti si neka jebena komunjara ka tu štetočinu ubacuješ u ovakve temepismejker wrote:VI STE TITOVI ;TITO JE VAŠ..!!!
ajmo ruke gori..
Guest- Guest
ne bih znao..cinjenica jest da je Tesla imao za to vrijeme izume i rjesenja,koja danas fizicari ne mogu postici..unatoc napretku tehnologije i mjerne tehnikejastreb wrote:Ma vraga. Pa vise put su tu neki kačili neke navodne spise u kojima kaze da potice od nekih hrvatskih plemica iz Vinodola,a da je prezime Tesla doslo od nadimka nekog njegovog rodjaka koji je imao isturene zube.pismejker wrote:e to je u sefovima najvecih korporacija pohranjeno za buducnost..jastreb wrote:Čudno da nitko još nije ovdje okačio fragmente iz "tajnog Teslinog dnevnika".
Guest- Guest
Drago mi je što me i Hrvati smatraju svojim jer su moji preci Hrvatski koljenovići Draganići iz Zadra. Kao Hrvatski plemići u 16. stoljeću došli su u Liku i tuu ostali. U Liku su moji prepreci došli preko Novog Vinodola. Preci moje majke, Kalinići, također su Hrvatski plemići iz Novog Vinodola. Moj pradjed stjecajem okolnosti morao je otići u Bosansku krajinu (Turska Hrvatska) i tamo se oženio pravoslavnom djevojkom i prešao na pravoslavlje. On je imao isturene prednje zube pa ga je narod prozvao Tesla prema alatki kojom se obrađuje drvo i otud i moje sadašnje prezime Tesla. To je zapravo nadimak'. (Teslin tajni dnevnik,
2014-04-22
E jebiga sad, ja se polomio dokazujuć da je Hrvat...a tajni Teslin dnevnik na domak ruke.
Ero je ovdje stavljao dokumente onih koji su emigrirali sa tim prezimenom i gle čuda svi su se deklarirali kao Hrvati ali eto vi vjerujte i dslje srpskoj mitomaniji da je svaki praboslavac srbin. Makedonci i Crnogorci koji su daleko manjeg iq su odbacili te pizdarije i samo te iste pizdarije imaju prolaz u RH i nigdje drugdje.jastreb wrote:Ma vraga. Pa vise put su tu neki kačili neke navodne spise u kojima kaze da potice od nekih hrvatskih plemica iz Vinodola,a da je prezime Tesla doslo od nadimka nekog njegovog rodjaka koji je imao isturene zube.pismejker wrote:e to je u sefovima najvecih korporacija pohranjeno za buducnost..jastreb wrote:Čudno da nitko još nije ovdje okačio fragmente iz "tajnog Teslinog dnevnika".
Usput baš se čudim što mi nitko nije odgovorio na gore postavljena pitanja što o mjest rođenja što o nigericu ili srednjevjekovnom bosanskom katoliku a bome ni o Tesli
Dobro, mene zanima ovo.tre wrote:Ero je ovdje stavljao dokumente onih koji su emigrirali sa tim prezimenom i gle čuda svi su se deklarirali kao Hrvati ali eto vi vjerujte i dslje srpskoj mitomaniji da je svaki praboslavac srbin. Makedonci i Crnogorci koji su daleko manjeg iq su odbacili te pizdarije i samo te iste pizdarije imaju prolaz u RH i nigdje drugdje.jastreb wrote:Ma vraga. Pa vise put su tu neki kačili neke navodne spise u kojima kaze da potice od nekih hrvatskih plemica iz Vinodola,a da je prezime Tesla doslo od nadimka nekog njegovog rodjaka koji je imao isturene zube.pismejker wrote:e to je u sefovima najvecih korporacija pohranjeno za buducnost..jastreb wrote:Čudno da nitko još nije ovdje okačio fragmente iz "tajnog Teslinog dnevnika".
Usput baš se čudim što mi nitko nije odgovorio na gore postavljena pitanja što o mjest rođenja što o nigericu ili srednjevjekovnom bosanskom katoliku a bome ni o Tesli
Koji je kurac jastreb?
Srbin koji zivi u RH i sad se izdaje za Hrvata.
Jel on sad,...koji kurac:)
dijagram-
2015-08-09
nije uopće pitanje jesi li progurao samog sebe kao žida, bitno je da uživaš na konto toga enormne povlastice u Njemačkoj iako si svim srcem i dušom vezan za rusiju u koju ti ne pada na pamet ići živjeti. Jebiga nemaju oni u zakonu da ližu ikomenguzu pa si se ato uhvatio dojčlanda a ne neke druge postkomunističke crne zemlepismejker wrote:dobro sad,imam ili nemam kamate..??..s obzirom da sam,ili nisam Židov???...tre wrote:reče lik koji se predstavlja kao židov i na konto toga nema kamate na kreditpismejker wrote:Ma ja..komunjare ono dobro zive u kapitalizmu....Logika-nula bodova...ti si pravi borac,zato jer primas boracku pemziju....pravi komjunist..tre wrote:ti si neka jebena komunjara ka tu štetočinu ubacuješ u ovakve temepismejker wrote:VI STE TITOVI ;TITO JE VAŠ..!!!
ajmo ruke gori..
max123 wrote:zapadno od drine zive samo i iskljucivo Hrvati,ili Ustase, kako nam vole zapadni bugari tepat...
Jastreb na maskebalu navuče kurton na glavu i glumi neki kurac a inače mu je zidić draži od bilo kojeg srblja ili Hrvata ako dođe stani pani !dijagram wrote:Dobro, mene zanima ovo.tre wrote:Ero je ovdje stavljao dokumente onih koji su emigrirali sa tim prezimenom i gle čuda svi su se deklarirali kao Hrvati ali eto vi vjerujte i dslje srpskoj mitomaniji da je svaki praboslavac srbin. Makedonci i Crnogorci koji su daleko manjeg iq su odbacili te pizdarije i samo te iste pizdarije imaju prolaz u RH i nigdje drugdje.jastreb wrote:Ma vraga. Pa vise put su tu neki kačili neke navodne spise u kojima kaze da potice od nekih hrvatskih plemica iz Vinodola,a da je prezime Tesla doslo od nadimka nekog njegovog rodjaka koji je imao isturene zube.pismejker wrote:e to je u sefovima najvecih korporacija pohranjeno za buducnost..jastreb wrote:Čudno da nitko još nije ovdje okačio fragmente iz "tajnog Teslinog dnevnika".
Koji je kurac jastreb?
Za dvi žuje, more i somalijac:)tre wrote:Jastreb na maskebalu navuče kurton na glavu i glumi neki kurac a inače mu je zidić draži od bilo kojeg srblja ili Hrvata ako dođe stani pani !dijagram wrote:Dobro, mene zanima ovo.tre wrote:Ero je ovdje stavljao dokumente onih koji su emigrirali sa tim prezimenom i gle čuda svi su se deklarirali kao Hrvati ali eto vi vjerujte i dslje srpskoj mitomaniji da je svaki praboslavac srbin. Makedonci i Crnogorci koji su daleko manjeg iq su odbacili te pizdarije i samo te iste pizdarije imaju prolaz u RH i nigdje drugdje.jastreb wrote:Ma vraga. Pa vise put su tu neki kačili neke navodne spise u kojima kaze da potice od nekih hrvatskih plemica iz Vinodola,a da je prezime Tesla doslo od nadimka nekog njegovog rodjaka koji je imao isturene zube.pismejker wrote:
e to je u sefovima najvecih korporacija pohranjeno za buducnost..
Koji je kurac jastreb?
dijagram-
2015-08-09
Ljubica Štefan je ovo napisala, inače žena koja je proglašena pravednikom među narodima zbog svog doprinosa u spašavanju židovajastreb wrote:[size=48]Drago mi je što me i Hrvati smatraju svojim jer su moji preci Hrvatski koljenovići Draganići iz Zadra. Kao Hrvatski plemići u 16. stoljeću došli su u Liku i tu[/size][size=48]u ostali. U Liku su moji prepreci došli preko Novog Vinodola. Preci moje majke, Kalinići, također su Hrvatski plemići iz Novog Vinodola. Moj pradjed stjecajem okolnosti morao je otići u Bosansku krajinu (Turska Hrvatska) i tamo se oženio pravoslavnom djevojkom i prešao na pravoslavlje. On je imao isturene prednje zube pa ga je narod prozvao Tesla prema alatki kojom se obrađuje drvo i otud i moje sadašnje prezime Tesla. To je zapravo nadimak'. (Teslin tajni dnevnik, [/size]
Last edited by tre on 10/8/2019, 22:42; edited 1 time in total
Pa u 19.st.počele su se formirati moderne nacije. Na Balkanu dolazi do buđenja nac.svijesti mnogih naroda.tre wrote:
Ero je ovdje stavljao dokumente onih koji su emigrirali sa tim prezimenom i gle čuda svi su se deklarirali kao Hrvati ali eto vi vjerujte i dslje srpskoj mitomaniji da je svaki praboslavac srbin. Makedonci i Crnogorci koji su daleko manjeg iq su odbacili te pizdarije i samo te iste pizdarije imaju prolaz u RH i nigdje drugdje.
I tada se to kristalizira.
Kako npr.Janjevci mogu biti Hrvati??? Žive na Kosovu,pričaju jezikom koji je sve samo ne hrvatski. Čak je i jezik kojim pričaju Vranjanci i Leskovčani sličniji hrvatskom od njihovog. Nije mi znano kad se kod njih probudila hrvatska svijest,ali svatko se ima pravo deklarirati kako želi.
Isto je sa Srbima u Hrvatskoj. S time da oni nisu oduvijek ovdje. Dolaze iz Hercegovine,ist.Bosne,Srbije,Kosova... Po meni vjere su formirale nac.svijest.
2014-04-22
jamjevci du ssčuvali svoje Dubrovačko porijeklo i od tud im izvor za ono što tvrde. Srbi su u RH i BiH nastali proglasom sroskih popova koji su sve pravoslavce proglasili srbima iako je to više nego predaleko od istine.jastreb wrote:Pa u 19.st.počele su se formirati moderne nacije. Na Balkanu dolazi do buđenja nac.svijesti mnogih naroda.tre wrote:
Ero je ovdje stavljao dokumente onih koji su emigrirali sa tim prezimenom i gle čuda svi su se deklarirali kao Hrvati ali eto vi vjerujte i dslje srpskoj mitomaniji da je svaki praboslavac srbin. Makedonci i Crnogorci koji su daleko manjeg iq su odbacili te pizdarije i samo te iste pizdarije imaju prolaz u RH i nigdje drugdje.
Kako npr.Janjevci mogu biti Hrvati??? Žive na Kosovu,pričaju jezikom koji je sve samo ne hrvatski. Čak je i jezik kojim pričaju Vranjanci i Leskovčani sličniji hrvatskom od njihovog. Nije mi znano kad se kod njih probudila hrvatska svijest,ali svatko se ima pravo deklarirati kako želi.
Isto je sa Srbima u Hrvatskoj. S time da oni nisu oduvijek ovdje. Dolaze iz Hercegovine,ist.Bosne,Srbije,Kosova... Po meni vjere su formirale nac.svijest.
Danad se to više ne može promjeniti no činjenica je da su dekretom pribavili sebi na milijune srba koji nisu do tada ni na koji način pripadali istima
Nacije su se na ovim prostorima formirale krajem 19.-og i početkom 20.-og stoljeća,tre wrote:Ero je ovdje stavljao dokumente onih koji su emigrirali sa tim prezimenom i gle čuda svi su se deklarirali kao Hrvati ali eto vi vjerujte i dslje srpskoj mitomaniji da je svaki praboslavac srbin. Makedonci i Crnogorci koji su daleko manjeg iq su odbacili te pizdarije i samo te iste pizdarije imaju prolaz u RH i nigdje drugdje.jastreb wrote:Ma vraga. Pa vise put su tu neki kačili neke navodne spise u kojima kaze da potice od nekih hrvatskih plemica iz Vinodola,a da je prezime Tesla doslo od nadimka nekog njegovog rodjaka koji je imao isturene zube.pismejker wrote:e to je u sefovima najvecih korporacija pohranjeno za buducnost..jastreb wrote:Čudno da nitko još nije ovdje okačio fragmente iz "tajnog Teslinog dnevnika".
a neki, borami, i u hotelu Inn, 23 septembra 1993.Danas pričaju da su stariji od ameba...
srbi očito imaju utjecaj na njihEroo wrote:Nacije su se na ovim prostorima formirale krajem 19.-og i početkom 20.-og stoljeća,tre wrote:Ero je ovdje stavljao dokumente onih koji su emigrirali sa tim prezimenom i gle čuda svi su se deklarirali kao Hrvati ali eto vi vjerujte i dslje srpskoj mitomaniji da je svaki praboslavac srbin. Makedonci i Crnogorci koji su daleko manjeg iq su odbacili te pizdarije i samo te iste pizdarije imaju prolaz u RH i nigdje drugdje.jastreb wrote:Ma vraga. Pa vise put su tu neki kačili neke navodne spise u kojima kaze da potice od nekih hrvatskih plemica iz Vinodola,a da je prezime Tesla doslo od nadimka nekog njegovog rodjaka koji je imao isturene zube.pismejker wrote:e to je u sefovima najvecih korporacija pohranjeno za buducnost..jastreb wrote:Čudno da nitko još nije ovdje okačio fragmente iz "tajnog Teslinog dnevnika".
a neki, borami, i u hotelu Inn, 23 septembra 1993.Danas pričaju da su stariji od ameba...
Najprije da razjasnimona koji hrvatski jezik misliš?jastreb wrote:Pa u 19.st.počele su se formirati moderne nacije. Na Balkanu dolazi do buđenja nac.svijesti mnogih naroda.tre wrote:
Kojim jezikom govore moliški Hrvati, ili oni u Austriji?
Šta je uradila Hrvatska da bi oni djecu podučavali hrvatskom jeziku?
Eto nam na naše oči i Bunjevce odtuđuju, a hrvatskiji su od ovih u Zegeju. Po svemu.
Ove su rečenice iz neobjavljenog dnevnika Nikole Tesle. Citirani dio navodno je jedan od razloga zašto taj dnevnik slavnog znanstvenika nikad nije objavljen, već se u strogoj tajnosti skriva od javnosti u Beogradu, zajedno s mnogim tajnama koje su u njemu zapisane.
http://www.seebiz.eu/tesla-i-zene/ar-115335/
Po ovoj imbecilnoj ustaškoj logici ispada da je Ban Jelačić Srbin, a Vojvoda Đujić hrvat...
Guest- Guest
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Vučićev glavni doktor za koronavirus opet briljira 'biserima'!Objasnio zašto Talijani oboljevaju masovno od korona virusa a Srbi ne:'Talijani imaju pičkaste gene a Srbi lavovske'
» Srbi sad prisvajaju Teslu,a nekad su o njemu pisali kao ludjaku i sramoti
» Hrvati opet prisvajaju Teslu i u tome im pomaže Evropska unija
» Srbi sada osim Tesle svojataju i Ruđera Boškovića, Marina Držića i Ivana Gundulića!
» Duh Slobe opet kuca na vrata Srbije!DAN KADA SU SRBI OPET DOBILI VOĐU:Gazimestan šest vekova posle
» Srbi sad prisvajaju Teslu,a nekad su o njemu pisali kao ludjaku i sramoti
» Hrvati opet prisvajaju Teslu i u tome im pomaže Evropska unija
» Srbi sada osim Tesle svojataju i Ruđera Boškovića, Marina Držića i Ivana Gundulića!
» Duh Slobe opet kuca na vrata Srbije!DAN KADA SU SRBI OPET DOBILI VOĐU:Gazimestan šest vekova posle
Page 7 of 13