ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbi opet svojataju Teslu ...:)

Page 3 of 13 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Srbi opet svojataju Teslu  ...:) - Page 3 Empty Re: Srbi opet svojataju Teslu ...:)

Post by red wolf Fri 9 Aug - 21:34

frka wrote: by red wolf Today at 15:17

Kad domoljubni Hrvati shvate koliko su Srbi rođeni u Hrvatskoj dali domovini Hrvatskoj, tad će shvatiti što su izgubili gubitkom nekoliko stotina tisuća Srba nakon Oluje...
======================================================
Ja mislim da je Oluja bila dobra stvar..otjerali su one srbe uz pomoc amera jer ameri znaju kakvi su hrvati pichkice,,,njima bacish par mrvica i oni zadovoljno jamraju..Ameri imaju institute gdje se izuchavaju pojedini narodi,,,povijesno,,,socijoploshki i na svaki drugi nachin,,,tochno imaju pregled slike o njima pa se onda na njih kao sluge i oslanjaju,,Ali shto su srbe protjerali iz onih vukojebina napravili su im uslugu..Mozda zvuchi glupo ali je istinito..Masu njih sam sretao po svijetu..kazuono fol iz zajebancije..super ovaj zadnji rat shto se dogodio...da zivim milion godina u onoj vukojebini ne bi zaradio ni za napraviti shtalu...a vidi shta imam u deset godina..bolje da ne tipkam,,,kako su neki neshkolovani ljudi srpskog i hrvatskog porijekla stekli imovinu koji ovi "domoljubi" nece ni za sto zivota...pazi i to na poshten nachin svojim radom i sposobnoshcu..Sreo sam par rodjenih srba u Cro,,,proshle godine..obrazovani ljudi ali glupi,,,veze ih tlo....ma jebem ja mater domovini koja sa mene guli kozu i daje veca prava kriminalcima nego ljudima koji stvaraju vishak ekonomske vrijednosti...Jebo te bog,,,atomsku treba ..baciti ili ono Krshko sjebat,,pa da postane chernobil,,,jer bolje ni nisu zasluzili,,,sve shto je imalo pametnije bjezi,,,a to ce se pojachati,,,Zashto,,,pa znaju ljudi da ce opet biti rata izmedju budala..nisu valjda glupi da priushte svojoj djeci i unucima isto shto su i sami prozivljavali zbog par krretene koji ne znaju rjeshavati probleme drugachije nego ratom..
Sva sreća pa će ljudi uskoro doživjeti odgovor Zemlje...I postati će nebitni faktor na Zemlji...

red wolf

2016-02-10

Back to top Go down

Srbi opet svojataju Teslu  ...:) - Page 3 Empty Re: Srbi opet svojataju Teslu ...:)

Post by red wolf Fri 9 Aug - 21:35

Kad domoljubni Hrvati shvate koliko su Srbi rođeni u Hrvatskoj dali domovini Hrvatskoj, tad će shvatiti što su izgubili gubitkom nekoliko stotina tisuća Srba nakon Oluje...
Ja mislim da je Oluja bila dobra stvar..otjerali su one srbe uz pomoc amera jer ameri znaju kakvi su hrvati pichkice,,,njima bacish par mrvica i oni zadovoljno jamraju..Ameri imaju institute gdje se izuchavaju pojedini narodi,,,povijesno,,,socijoploshki i na svaki drugi nachin,,,tochno imaju pregled slike o njima pa se onda na njih kao sluge i oslanjaju,,Ali shto su srbe protjerali iz onih vukojebina napravili su im uslugu..Mozda zvuchi glupo ali je istinito..Masu njih sam sretao po svijetu..kazuono fol iz zajebancije..super ovaj zadnji rat shto se dogodio...da zivim milion godina u onoj vukojebini ne bi zaradio ni za napraviti shtalu...a vidi shta imam u deset godina..bolje da ne tipkam,,,kako su neki neshkolovani ljudi srpskog i hrvatskog porijekla stekli imovinu koji ovi "domoljubi" nece ni za sto zivota...pazi i to na poshten nachin svojim radom i sposobnoshcu..Sreo sam par rodjenih srba u Cro,,,proshle godine..obrazovani ljudi ali glupi,,,veze ih tlo....ma jebem ja mater domovini koja sa mene guli kozu i daje veca prava kriminalcima nego ljudima koji stvaraju vishak ekonomske vrijednosti...Jebo te bog,,,atomsku treba ..baciti ili ono Krshko sjebat,,pa da postane chernobil,,,jer bolje ni nisu zasluzili,,,sve shto je imalo pametnije bjezi,,,a to ce se pojachati,,,Zashto,,,pa znaju ljudi da ce opet biti rata izmedju budala..nisu valjda glupi da priushte svojoj djeci i unucima isto shto su i sami prozivljavali zbog par krretene koji ne znaju rjeshavati probleme drugachije nego ratom..
Sva sreća pa će ljudi uskoro doživjeti odgovor Zemlje...I postati će nebitni faktor na Zemlji...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Guest Fri 9 Aug - 21:35

y max123 Today at 15:22

nikakvi "srbi" nisu rodjeni na Hrvatskom etničkom prostoru.imamo nešto došljaka(pandura) koje je karadjordje naselio..
===========================================================================
A znash li ti jarane odakli si ti doshao u Hercegovinu...Da se ne trudish razmishljati jer ionako ne bi shvatio recu ti ja....Iz pichke materine,,,idiote::)))))Kuzish??Ma kuzish ti moj kurac,,,kamenko::))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo Fri 9 Aug - 21:36

Otišo ti i sve propade. Lako za to, ali sad nam nedostaje i jedan vrhunski pregovarač...jebomubogmaterupičku. :^0

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Fri 9 Aug - 21:37

frka wrote:y max123 Today at 15:22

nikakvi "srbi" nisu rodjeni na Hrvatskom etničkom prostoru.imamo nešto došljaka(pandura) koje je karadjordje naselio..
A znash li ti jarane odakli si ti doshao u Hercegovinu...Da se ne trudish razmishljati jer ionako ne bi shvatio recu ti ja....Iz pichke materine,,,idiote::)))))Kuzish??Ma kuzish ti moj kurac,,,kamenko::))
Gnječ, prestani, puče mi trbu'.... :^0

2016-07-22

Back to top Go down

Post by max123 Fri 9 Aug - 21:42

frka wrote:
iz picke,jaro,naravno.al to neminja cinjenicu da je tesla,nikola bio Hrvatina, i zdrao...
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Guest Sat 10 Aug - 5:53

by max123 Today at 15:42

@frka wrote:

iz picke,jaro,naravno.al to neminja cinjenicu da je tesla,nikola bio Hrvatina, i zdrao...
_--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ako ti kazesh jaro da je tako tko ce te razuvjeriti..ja sam se rodijo na tankeru pa sam upisat u rodni list,,,kao tankerash,,voljim da utovaram budalama,,I nema sikiriki,,,ne volim nikakve intimne kontakte sa bilo kim a kamo li sa pederima,,,,nema ljutish,,,jer ja nishta ne shvacam osobno,,Dodjem ovdje da zajebavam budale kada mi je dosadno u stvarnom zivotu,,,ili kada mi se digne kurac da nekom uceram do grla::))Sta cu taki mi kurac,,,voli da uceruje::)))Inache me ercegovci obozavaju jer znam sa njima da ruka ruku mije a dvije obadvije,,Cijenim to,,treba vratiti dobro dvostruko a zlo trostruko,,,pa ja,,,shta fali,,,??
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 10 Aug - 6:05

Eroo wrote:
frka wrote:y max123 Danas u 15:22

nikakvi "srbi" nisu bili rođeni na hrvatskom i etničkom prostoru.imamo nešto došljaka (pandura) koje je karadjordje naselio ..
===================== ================================================== =====
A znash li ti jarane odakli si ti doshao u Hercegovinu ... Da se ne trudim razmiljati jer ionako ne bi shvatili recu ti ja .... Iz pichke materine ,,, idiote: :))))) Kuzish ?? Ma kuzish ti moj kurac ,,, kamenko: :))
Gnječ, prestani, puče mi trbu '.... :^0
preglup je taj za gnjeca  :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 10 Aug - 6:09

jastreb wrote:
frka wrote:by jastreb Today at 20:53
========================
De ba ..jes' ti poludija::))

Al' dobro blizu si..ima u tebi nekoga znanja..samo coravima otvarati ochi je sizifov poso,,,jarane::))
Pročito sam nedavno knjigu o Smiljanu,hrvatske autorice iz Smiljana,Ane Tomljenović.

Ona priznaje da su u Smiljan prvi došli Srbi. Turci su ih naselili na pusto područje. Onda Austrija tjera Turke i provodi izbor(pokrst,selidba,ili glava).

Turci odlaze,mali se broj krsti. Srbe,ne diraju,jer su kršćani.

Tada Austrija doseljava Bunjevce,katolike. Pravoslavci ih primaju i uče ih zanatima,pomažu oko gradnje kuća,nabavke stoke,poljopr.alata i sl.

I sve je bajno i dobro do 1941. kad iz Smiljana Srbi nestaju. Inače iz Smiljana je i nar.heroj Kata Pejnović.
...e ovo trebam zapisati..mitomanija u pravom smislu rijeci..i zapravo rasisticko vrijednjanje hrvata
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by omni Sat 10 Aug - 8:29

Teslu kao naucnika i inovatora je stvorila prvo Austrija koja mu je omogucila skolovanje pa onda Amerika koja mu je dala sve ostalo. Da je ostao na Balkanu bio bi prosjecna nula kao i vecina nas.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 10 Aug - 9:04

omni wrote:Teslu kao naucnika i inovatora je stvorila prvo Austrija koja mu je omogucila skolovanje pa onda Amerika koja mu je dala sve ostalo. Da je ostao na Balkanu bio bi prosjecna nula kao i vecina nas.
Baš čekali da odnekud dođe Tesla pa da ga stvore. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by omni Sat 10 Aug - 9:06

Eroo wrote:
omni wrote:Teslu kao naucnika i inovatora je stvorila prvo Austrija koja mu je omogucila skolovanje pa onda Amerika koja mu je dala sve ostalo. Da je ostao na Balkanu bio bi prosjecna nula kao i vecina nas.
Baš čekali da odnekud dođe Tesla pa da ga stvore. :D
Bas. Svuda ima jako talentiranih ljudi i nadprosjecno inteligentnih ali okolina vise manje odluci sto ce od osobe biti.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 10 Aug - 9:10

"Družina se je leta 1862 preselila v Gospić. Na koncu tretjega razreda nižje realke leta 1870 je težko zbolel. Jeseni je odšel v Rakovac pri Karlovcu kjer je obiskoval triletno višjo realko. Maturiral je 24. julija 1873 v skupini samo sedmih dijakov."

Čiju'to je gimnaziju pohađao i na kojem jeziku? 
Hrvatsku i na hrvatskom jeziku. Završena realka je bila temelj za sve poslije....

2016-07-22

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 10 Aug - 9:47

tesla je i hrvatski i srpski i americki..... jel totako esko razumjeti, nevjerojatno
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 10 Aug - 10:22

epikur37 wrote:tesla je i hrvatski i srpski i americki..... jel totako esko razumjeti, nevjerojatno
Esko bi reko i austrougarski. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Sat 10 Aug - 10:57

naravno da je Hrvat, to što mu je otac pravoslavac ništa ne znači. Oni pravoslavni popovi rekoše da su pravoslavci srbi i tako nastadoše srbi van srbije, evo im mauna od šake do lakta

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 10 Aug - 11:18

Tesla je hrvatski znanstvenik, ma što tko mislio.
Ne treba uz njegovo ime stavljati ni ono "američki".

2016-07-22

Back to top Go down

Post by kaya Sat 10 Aug - 15:47

Nemojte biti iskompleksirani kao komšije, tesla je srbin iz hrvatske. Ništa u tome nema strašno.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 10 Aug - 15:59

kaya wrote:Nemojte biti iskompleksirani kao komšije, tesla je srbin iz hrvatske. Ništa u tome nema strašno.
Ne ide to "Srbin", ili bilo koji nacionalni predznaci, uz znanstvenike veličine Tesle.
Nitko ne kaže da je Einstein Židov kad ga spominju, a puno ih ni ne zna čiji je bio.
Jebeni Balkan(lost in space) čak i u Wikipediji navodi da je Tesla rođen u Austrougarskoj. :D
I da, Tesla je bio hrvatski znanstvenik i izumitelj, a sve ostalo je povijest.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 10 Aug - 16:08

kaya wrote:Nemojte biti iskompleksirani kao komšije, tesla je srbin iz hrvatske. Ništa u tome nema strašno.
:tu
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 10 Aug - 16:17

epikur37 wrote:
:tu
Ne provociraj! :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 13 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics