Srbi opet svojataju Teslu ...:)
Page 12 of 13
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Srbi opet svojataju Teslu ...:)
Ali je bana Jelačića ustoličio srpski patrijarh Josif Rajačić,a glavninu vojske činili su mu Srbi.Brat Brale wrote:Stanojko wrote:Reci za Teslu da je rvat jer je iz danasnje rvacke (sto je istorijski incident) je isto sto i reci za Konstantina velikog da je srbin jer je iz Nisa.... Buahahahahaha
I Bana Jelačića da je Srbin, jerbo je rodjen u Novom Sadu ili Petrovaradinu...
Znaš li ti da je krajem 2.svj.rata,kad se već znalo da je NDH ošla u 3pm,Pavelić izdao nekakav proglas četnicima iz Hrvatske,da se okupe zajedno sa ustašama u jedinstven antikomunist.front,sa time da bi imali posebnu komandu i zvali se "Vojska bana Jelačića"?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Daj mi izvor za Vojsku bana Jelačića, ne mogu naći.
E sad ne mogu se sjetiti dal je to u knjizi Fikrete Jelić Butić "Četnici u Hrvatskoj" ili u onoj knjizi "Pop izdaje" o Momčilu Đujiću. Kući imam ovu drugu,pa mogu prelistat.Regoč wrote:Daj mi izvor za Vojsku bana Jelačića, ne mogu naći.
2014-04-22
Imam Fikretu, prelistat ću i ja.jastreb wrote:E sad ne mogu se sjetiti dal je to u knjizi Fikrete Jelić Butić "Četnici u Hrvatskoj" ili u onoj knjizi "Pop izdaje" o Momčilu Đujiću. Kući imam ovu drugu,pa mogu prelistat.Regoč wrote:Daj mi izvor za Vojsku bana Jelačića, ne mogu naći.
kic wrote:
zašto ove teme? samo treba samog Teslu poslušati: ponosim se Srpskim rodom i Hrvatskom domovinom
ende :)
E da ne bi bija možda Jugoslaven. Neka se decidiranije izjasni... ovako Srbi zbilja misle da su izmislili struju...
darth_vader-
2014-04-17
Kako znaš da nije? A-ha, pisalo u komunističkim knjigama iz kojih si učio, jelda?Stanojko wrote:Reci za Teslu da je rvat jer je iz danasnje rvacke (sto je istorijski incident) je isto sto i reci za Konstantina velikog da je srbin jer je iz Nisa.... Buahahahahaha
Budaletino srpska, tu ste (barem vas 30%) preko 20,000 godina.
Jeble vas jugo-srpske bajke...Čuli, horde divljih slavena doselilo i sve potamanilo...
"Genocidaši" i "uzupovci", što bi današnji Muslimani rekli.
Bravo Ero! Odgovor je tOcan! Ipak se malo bavis i pravom istorijom... Ovo je bila argumentacija za ove tvoje tuplje zemljake. Njima je i ovo previse da svare... :)Eroo wrote:Kako znaš da nije? A-ha, pisalo u komunističkim knjigama iz kojih si učio, jelda?Stanojko wrote:Reci za Teslu da je rvat jer je iz danasnje rvacke (sto je istorijski incident) je isto sto i reci za Konstantina velikog da je srbin jer je iz Nisa.... Buahahahahaha
Jeble vas jugo-srpske bajke...Čuli, horde divljih slavena doselilo i sve potamanilo...
pa da nije bajki od cega bi se hranio ...od trubaca iz gučeEroo wrote:Kako znaš da nije? A-ha, pisalo u komunističkim knjigama iz kojih si učio, jelda?Stanojko wrote:Reci za Teslu da je rvat jer je iz danasnje rvacke (sto je istorijski incident) je isto sto i reci za Konstantina velikog da je srbin jer je iz Nisa.... Buahahahahaha
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I čiji je na kraju?
Naš dr. Primorac se pobrinuo da prebroji krvna zrnca na tim prostorima, a i šire.Stanojko wrote:Bravo Ero! Odgovor je tOcan! Ipak se malo bavis i pravom istorijom... Ovo je bila argumentacija za ove tvoje tuplje zemljake. Njima je i ovo previse da svare... :)Eroo wrote:Kako znaš da nije? A-ha, pisalo u komunističkim knjigama iz kojih si učio, jelda?Stanojko wrote:Reci za Teslu da je rvat jer je iz danasnje rvacke (sto je istorijski incident) je isto sto i reci za Konstantina velikog da je srbin jer je iz Nisa.... Buahahahahaha
Za Teslu ne možete ništa reći osim da mu je haplotip eventualno bio I1b*.
Sudeći po izgledu...i pameti, seveda.A vi se možete nastavit čerupati oko njega...
I1b*.AlfaOmega wrote:I čiji je na kraju?
pa turski, srbi kažu da je njihov a oni su turci pa je slijedom toga i tesla turčinAlfaOmega wrote:I čiji je na kraju?
Znači da je bio musliman. Garant.
Kad sam već tu da pojasnim.
Na veliku Jastrebovu žalost, slavenski gen (haplotip) je na Balkanu u manjini.
Većinski je, iznenađujuće, jedino kod Mađara, gdje je svaki drugi Mađar slavenskog podrijetla.
Većinski je, iznenađujuće, jedino kod Mađara, gdje je svaki drugi Mađar slavenskog podrijetla.
jastreb ima moto...nije vazno sto si nego kako se osjecasEroo wrote:Kad sam već tu da pojasnim.
2015-09-08
Pa ja to znam. U većini je vlaški gen.Eroo wrote:Kad sam već tu da pojasnim.
Što se tiče Hrvatske slavenski gen prevladava u dijelu Slavonije,u Podravini,Međimurju i Zagorju.
2014-04-22
slovenci imaju najizrazeniji slavenski gen...najblizi poljskom,ceskom,ruskomjastreb wrote:Pa ja to znam. U većini je vlaški gen.Eroo wrote:Kad sam već tu da pojasnim.
Što se tiče Hrvatske slavenski gen prevladava u dijelu Slavonije,u Podravini,Međimurju i Zagorju.
2015-09-08
Temeljni europski haplotip je I1b* (ili po novijem : Eu7) i u najznačajnijem
postotku ga imamo u Hercegovini i južnoj Dalmaciji s otocima- cca 75%.
U Sloveniji je prisutan sa nešto preko 30%, plus ja i moji muški potomci.
Od I1b* imate ostale, koji su mutirani, tako da smo u bratskom srodstvu s Dancima,
sjevernim Njemcima, Norvežanima i općenito s baltičkim narodima.
postotku ga imamo u Hercegovini i južnoj Dalmaciji s otocima- cca 75%.
U Sloveniji je prisutan sa nešto preko 30%, plus ja i moji muški potomci.
Od I1b* imate ostale, koji su mutirani, tako da smo u bratskom srodstvu s Dancima,
sjevernim Njemcima, Norvežanima i općenito s baltičkim narodima.
Last edited by Eroo on 12/8/2019, 15:13; edited 1 time in total
jastreb wrote:Pa ja to znam. U većini je vlaški gen.Eroo wrote:Kad sam već tu da pojasnim.
Možeš ga ti zvat kako hoćeš, u skladu sa svojom filozofijom života.
Ja sam ti samo htio reći da o nekakvom južnom slavenstvu (ili ne daj Bože bratstvu) nema govora.
Tkzv. "ikavci" su u tom kontekstu posebna priča i nećemo sad o tome. I ovo do sada je bilo previše.
Glupost pričaš.vuksadinare wrote:slovenci imaju najizrazeniji slavenski gen...najblizi poljskom,ceskom,ruskomjastreb wrote:Pa ja to znam. U većini je vlaški gen.Eroo wrote:Kad sam već tu da pojasnim.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Vučićev glavni doktor za koronavirus opet briljira 'biserima'!Objasnio zašto Talijani oboljevaju masovno od korona virusa a Srbi ne:'Talijani imaju pičkaste gene a Srbi lavovske'
» Srbi sad prisvajaju Teslu,a nekad su o njemu pisali kao ludjaku i sramoti
» Hrvati opet prisvajaju Teslu i u tome im pomaže Evropska unija
» Srbi sada osim Tesle svojataju i Ruđera Boškovića, Marina Držića i Ivana Gundulića!
» Duh Slobe opet kuca na vrata Srbije!DAN KADA SU SRBI OPET DOBILI VOĐU:Gazimestan šest vekova posle
» Srbi sad prisvajaju Teslu,a nekad su o njemu pisali kao ludjaku i sramoti
» Hrvati opet prisvajaju Teslu i u tome im pomaže Evropska unija
» Srbi sada osim Tesle svojataju i Ruđera Boškovića, Marina Držića i Ivana Gundulića!
» Duh Slobe opet kuca na vrata Srbije!DAN KADA SU SRBI OPET DOBILI VOĐU:Gazimestan šest vekova posle
Page 12 of 13