NU2 - gost, prevarant i lažov Drago Plečko
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: NU2 - gost, prevarant i lažov Drago Plečko
Povukao si dobru paralelu. Ovaj lik ko da je pobjegao iz tog vremena: "Zemlja je ravna ploča i gotovo! To kaže znanost"vili40 wrote:ne znam za vanzemaljce ali znam da smo nedugo tvrdili da je zemlja ravna ploča.Još je dug put otkrivanja nama sad nepojmljivoga.ostrakon wrote:da, ako su na TVu u filmovima, moguće je da su i tu oko nas, sigurnovili40 wrote:
to što neki pričaju o vanzemaljcima ne znači da vanzemaljci ne postoje
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
eto, nemaš pojma o osnovama biologije, kemije itd.kaja_333 wrote:Nisam rekla da je limun lužnat jer i mala djeca znaju da je kisel, rekla sam da se kiselost organizma moze smanjiti namirnicama koje su lužnate a među njima je i limun koji je kisel.
kakva kiselost organizma, kad bi ti se promjenio pH ti bi umrla
pričate pizdarije kojih nema ni u jednoj knjizi medicine negu su izvučene iz guzice nekog šupljoglavog alternativca
i kojom to naopakom logikom se kiselost može smanjiti dodavanjem još kiseline (iz limuna)
pa valjda ako dodaš kiselo, onda će postati kiselije
takve vam osnovne stvari nisu jasne
i zato ni ne čudi što mislite da su stvari koje ne razumijete otrovne, i što vas prevaranti alternativnih metoda mogu preveslati
iskorištavaju vaše neznanje i strah da bi s lakoćom zaradili prodajući vam laž
Guest- Guest
A zar bi u svakoj emisiji NU2 morali sudjelovati dosadni i zamorni političari Milanovići,Karamarci, Tomci,Banci,Linići i Lalovci???aben wrote:ostrakonr wrote:to što državna televizija umjesto da širi korisne
društvo ima dobar udio budala, svi moraju biti zastupljeni.
Zašto tu ne bi bilo i gostiju iz drugih branši?
Eto prošle nedjelje je bio Bregović. Pamtim i LET3, pa Lepu Brenu,pa Mamić,Rambo Amadeus, Predin,Mira Furlan,Mišo Kovač....
Emisija je namijenjena prvenstveno nedjeljnom odmoru i razbibrizi.
Ne znam zbog čega tu ne bi bio i Plečko,koji je još kad sam ja bio mali sudjelovao u Nedjeljom popodne,pa u onoj svakodnevnoj emisiji koja bi se predveče emitirala na TVZ,pa u emisiji o alternativi TVNS "U snu san",a kasnije i u Malaviziji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
to pričaju duhovnjaci i prodavači maglemarcus-t wrote:Povukao si dobru paralelu. Ovaj lik ko da je pobjegao iz tog vremena: "Zemlja je ravna ploča i gotovo! To kaže znanost"vili40 wrote:ne znam za vanzemaljce ali znam da smo nedugo tvrdili da je zemlja ravna ploča.Još je dug put otkrivanja nama sad nepojmljivoga.ostrakon wrote:da, ako su na TVu u filmovima, moguće je da su i tu oko nas, sigurnovili40 wrote:
da je zemlja okrugla dokazali su još pred 2500 godina grci koji su se bavili geometrijom, mjereći sjenu
no bedacima se takve stvar ne sviđaju pa redovito spale, objese, odsjeku glavu itd. onima koji ih uznemiravaju sa otkrićima
Guest- Guest
hahaha,naravno da si to sad okrenuo makar ti je to bio samo odgovor na vanzemaljce.marcus-t wrote:Povukao si dobru paralelu. Ovaj lik ko da je pobjegao iz tog vremena: "Zemlja je ravna ploča i gotovo! To kaže znanost"vili40 wrote:ne znam za vanzemaljce ali znam da smo nedugo tvrdili da je zemlja ravna ploča.Još je dug put otkrivanja nama sad nepojmljivoga.ostrakon wrote:da, ako su na TVu u filmovima, moguće je da su i tu oko nas, sigurnovili40 wrote:
vili40-
2015-08-02
možda zato što je prevarant i lažov, jer je bolestan u glavu?jastreb wrote:
Ne znam zbog čega tu ne bi bio i Plečko,
koja normalna osoba može tvrditi da ako čvrsto vjeruješ i meditiraš možeš piti koncentriranu sulfatnu kiselinu bez da će ti se išta dogoditi, i to na javnoj televiziji
za to trebaš biti mentalno poremećen, debil
Guest- Guest
Ne, tebi nije jasno da čovjek ne moze izimitirati prirodu. Recimo iz pčelinjeg otrova koji koristi farmaciji za bezbroj bolesti uopće ne mogu izimitirati neke supstance. Ne pomaze im ni sav tehnološki napredak , mogu uzeti samo ono sto postoji ali napraviti nesto slično ili isto ne mogu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
svi smo mi danas ovisni o suvremenoj medicini tako danas ništ bez doktora i to je tako,to nitko ne može osporiti.Ali rugati se alternativnoj medicini koja dokazuje da ima rezultata samo zato jer to suvremena ne može objasniti je bez veze.
vili40-
2015-08-02
ostrakon wrote:možda zato što je prevarant i lažov, jer je bolestan u glavu?jastreb wrote:
koja normalna osoba može tvrditi da ako čvrsto vjeruješ i meditiraš možeš piti koncentriranu sulfatnu kiselinu bez da će ti se išta dogoditi, i to na javnoj televiziji
Nisi ti samo neuk, nego si i gluh.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
I opet s tim limunom, on je kisel ali se u procesu probavljanja razlaže na tvari koje su lužnate.
2015-08-15
Ostrakon, evo ti jedan primjer što je ta tvoja znanost:
Desetljećima su "znanstvrnici" tvrdili kako su svinjska mast i maslac štetni, uzrokuju bolesti srca i čak da su kancerogeni (posebno svinjska mast) i kljukali nas "provjerenim informacijama" kako su biljna ulja i masnoće daleko zdravije. No, vidi današnji članak i šta "znanost" danas kaže o tome:
Kuhanje s biljnim uljem oslobađa toksične kemikalije povezane s rakom i degeneracijom mozga
Piše: Hina
Objavljeno prije 15 minuta
Foto: Shutterstock
KUHANJE s biljnim uljima poput suncokretovog oslobađa toksične kemikalije koje su povezane s rakom i čak degeneracijom mozga, objavio je u nedjelju britanski tisak.
Svinjska mast, maslac, kokosovo i maslinovo ulje bolji su izbor, smatraju britanski znanstvenici.
Prilikom zagrijavanja biljna ulja kao što je kukuruzno, suncokretovo, palmino i sojino oslobađaju kemikalije pod nazivom aldehidi koji su povezani s raznim oblicima raka i neurodegenerativnih bolesti poput Alzheimerove.
Martin Grootveld, profesor bioanalitičke kemije i kemijske patologije s britanskog Sveučilišta DeMontfort rekao je da pržena hrana poput ribica i krumpirića sadrži 100 do 200 puta više aldehida od dopuštene dnevne doze po smjernicama WHO-a, prenosi Daily Telegraph.
Korištenjem maslaca, maslinovog ulja i svinjske masti stvaraju se manje količine aldehida, a najzdravije je kokosovo ulje.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kuhanje-s-biljnim-uljem-oslobadja-toksicne-kemikalije-povezane-s-rakom-i-degeneracijom-mozga/854593.aspx
I tako, to je znanost zar ne?
Desetljećima su "znanstvrnici" tvrdili kako su svinjska mast i maslac štetni, uzrokuju bolesti srca i čak da su kancerogeni (posebno svinjska mast) i kljukali nas "provjerenim informacijama" kako su biljna ulja i masnoće daleko zdravije. No, vidi današnji članak i šta "znanost" danas kaže o tome:
Kuhanje s biljnim uljem oslobađa toksične kemikalije povezane s rakom i degeneracijom mozga
Piše: Hina
Objavljeno prije 15 minuta
Foto: Shutterstock
KUHANJE s biljnim uljima poput suncokretovog oslobađa toksične kemikalije koje su povezane s rakom i čak degeneracijom mozga, objavio je u nedjelju britanski tisak.
Svinjska mast, maslac, kokosovo i maslinovo ulje bolji su izbor, smatraju britanski znanstvenici.
Prilikom zagrijavanja biljna ulja kao što je kukuruzno, suncokretovo, palmino i sojino oslobađaju kemikalije pod nazivom aldehidi koji su povezani s raznim oblicima raka i neurodegenerativnih bolesti poput Alzheimerove.
Martin Grootveld, profesor bioanalitičke kemije i kemijske patologije s britanskog Sveučilišta DeMontfort rekao je da pržena hrana poput ribica i krumpirića sadrži 100 do 200 puta više aldehida od dopuštene dnevne doze po smjernicama WHO-a, prenosi Daily Telegraph.
Korištenjem maslaca, maslinovog ulja i svinjske masti stvaraju se manje količine aldehida, a najzdravije je kokosovo ulje.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kuhanje-s-biljnim-uljem-oslobadja-toksicne-kemikalije-povezane-s-rakom-i-degeneracijom-mozga/854593.aspx
I tako, to je znanost zar ne?
2015-10-07
kako ne mogu? ubaciš pčelinju izlučevinu u HPLC i otkriješ kemijski sastavkaja_333 wrote:Ne, tebi nije jasno da čovjek ne moze izimitirati prirodu. Recimo iz pčelinjeg otrova koji koristi farmaciji za bezbroj bolesti uopće ne mogu izimitirati neke supstance. Ne pomaze im ni sav tehnološki napredak , mogu uzeti samo ono sto postoji ali napraviti nesto slično ili isto ne mogu.
kad znaš kemijski sastav spoja, daš kemičaru da osmisli postupak sineteze spoja iz osnovnih kemikalija od kojih je taj spoj načinjen
nema tu ničeg mističnog ili tajnovitog, te su stvari znanstvenicima jednostavne poput slaganja lego kockica
no onima koji nemaju pojma te stvari su neshvatljive i nerazumljive
Guest- Guest
http://www.vecernji.hr/moje-zdravlje/najzdravija-biljka-na-svijetu-aronija-614709
primam narudžbe zainteresiranih...
primam narudžbe zainteresiranih...
vili40-
2015-08-02
Ako ti doista misliš da su kemičari to u stanju napraviti za svaki kemijski spoj, onda nisi samo arogantno priglup. Onda si potpuni idiot. To nisu u stanju za iole složenije spojeve pod uvjetom da postrojenje bude manje od USA.ostrakon wrote:kako ne mogu? ubaciš pčelinju izlučevinu u HPLC i otkriješ kemijski sastavkaja_333 wrote:Ne, tebi nije jasno da čovjek ne moze izimitirati prirodu. Recimo iz pčelinjeg otrova koji koristi farmaciji za bezbroj bolesti uopće ne mogu izimitirati neke supstance. Ne pomaze im ni sav tehnološki napredak , mogu uzeti samo ono sto postoji ali napraviti nesto slično ili isto ne mogu.
kad znaš kemijski sastav spoja, daš kemičaru da osmisli postupak sineteze spoja iz osnovnih kemikalija od kojih je taj spoj načinjen
nema tu ničeg mističnog ili tajnovitog, te su stvari znanstvenicima jednostavne poput slaganja lego kockica
no onima koji nemaju pojma te stvari su neshvatljive i nerazumljive
2015-10-07
nemun problema da se dovodu svakakovi ljudi i komunisti,jastreb wrote:A zar bi u svakoj emisiji NU2 morali sudjelovati dosadni i zamorni političari Milanovići,Karamarci, Tomci,Banci,Linići i Lalovci???aben wrote:ostrakonr wrote:to što državna televizija umjesto da širi korisne
Eto prošle nedjelje je bio Bregović. Pamtim i LET3, pa Lepu Brenu,pa Mamić,Rambo Amadeus, Predin,Mira Furlan,Mišo Kovač....
Ne znam zbog čega tu ne bi bio i Plečko,koji je još kad sam ja bio mali sudjelovao u Nedjeljom popodne,pa u onoj svakodnevnoj emisiji koja bi se predveče emitirala na TVZ,pa u emisiji o alternativi TVNS "U snu san",a kasnije i u Malaviziji.
samo ukazujen na činjenicu da je javno prokleto. ako dovedu neznanstvenog doktora, dedalos popizdi.
ako dovedu lepu brenu, tre popizdi.
ako dovedu mladena švarda ti popizdiš.
ako dovedu svećenika, sefirot popizdi.
ako dovedu humanističkog dobrotvora, ja popizdin.
javno je prokleto, rješenje je ukidanje glupe i nepotrebne skupe javne televizije.
2014-04-16
Pa postoje brojni dokazi i snimci o ljudima koji hodaju po žeravici na temperaturi od 1.000 stupnjeva i sa te staze izađu potpuno neozljeđeni,ili ono kad se indijski fakiri probijaju šiljcima i vješaju na kuke ,a da iz njih ne istekne ni kap krvi.ostrakon wrote:možda zato što je prevarant i lažov, jer je bolestan u glavu?jastreb wrote:
To su misterije ljudskog organizma,koje treba istražiti. I normalno da nitko sa iole mozga neće to pokušavati sam.
2014-04-22
ahahahahhahaaaa...dobit ću popizditis...aben wrote:nemun problema da se dovodu svakakovi ljudi i komunisti,jastreb wrote:A zar bi u svakoj emisiji NU2 morali sudjelovati dosadni i zamorni političari Milanovići,Karamarci, Tomci,Banci,Linići i Lalovci???aben wrote:ostrakonr wrote:to što državna televizija umjesto da širi korisne
samo ukazujen na činjenicu da je javno prokleto. ako dovedu neznanstvenog doktora, dedalos popizdi.
ako dovedu lepu brenu, tre popizdi.
ako dovedu mladena švarda ti popizdiš.
ako dovedu svećenika, sefirot popizdi.
ako dovedu humanističkog dobrotvora, ja popizdin.
javno je prokleto, rješenje je ukidanje glupe i nepotrebne skupe javne televizije.
vili40-
2015-08-02
marcus-t wrote:Ostrakon, evo ti jedan primjer što je ta tvoja znanost:
Desetljećima su "znanstvrnici" tvrdili
ako ćeš primjetiti rječ znanstvenici je pod navodnicima, Drago Plečko se isto izdaje za znanstvenika, i prodaje svoju magiju kao alternativnu znanost
to što se navodi u članku je tvrdila dijetalna industrija, koja prodaje dijetske proizvode, slično kao što organska industrija tvrdi da su njihove bio stvari zdrave a konvencionalna hrana otrovna, ili kao što ova alternativna medicina tvrdi da su ljekovi otrovni, a njihovi alternativni pripravci skoro pa posjeduju magična svoijstva
to što takve industrije pokušavaju zaraditi šireći laži i obmane ne znači da je iza njih ikad stajala znanstvena zajednica
to je problem lažnog oglašavanja i marketinga, koja još uvijek nije zakonom zabranjena
jer kad bi se zakonom zabranilo širenje takvih laži onda bi se automatski po tome moralo zabraniti i rad vračara, tarot majstora a ujedno i djelovanje crkve i drugih religijskih organizacija
Guest- Guest
Uostalom veće su bedastoće na gostovanjima NU2 izrekli Kerum i mamić,nego li g.Plečko.
2014-04-22
Nije to znanstvenicima jednostavno niti to mogu , životinjski otrovi su supstance od vise tvari od kojih se neke ne mogu sintetizirati kemijskim metodama. Oni mogu izdvajati potrebne dijelova ali kopirati teško i to nije nikada to. Jer da nije tako, ne bi koristili otrove pčela, zmija nego bi ih dobivali u laboratoriju zar ne?
2015-08-15
Ja sam sve svoje probleme s masnoćom i tlakom riješio biljnom medicinom, prehranom i aktivnošću da sam slušao doktore odavno bih najebao.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» GERARD DEPARDIEU Kusturica je obični prevarant i lažov
» Drago Plečko:'Nakon fizičke smrti stvarnost se mijenja, ali svijest ne umire'
» NASMIJANI PREVARANT
» PREVARANT U BANOVINI?
» Kako je heroj postao prevarant
» Drago Plečko:'Nakon fizičke smrti stvarnost se mijenja, ali svijest ne umire'
» NASMIJANI PREVARANT
» PREVARANT U BANOVINI?