NU2 - gost, prevarant i lažov Drago Plečko
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: NU2 - gost, prevarant i lažov Drago Plečko
Pokusao je tokove rijeka mjenjati pa izazvao poplave, klimu pa izazvao tsunamije, klimatske promjene, potrese, sume sijeci pa poremetio ekosustav. Gdje čovjek takne usere.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Moze stvoriti neki sintetski spoj ali on na kraju ima posljedice.
2015-08-15
Pa sve otrove pa i one za lijekove uzimaju iz prirode zapravo .
2015-08-15
Osim napada sa strane konvencionalne znanosti,očekivao sam i napade nekih religioznih fanatika.epikur37 wrote:ostrakon wrote:...debil, kreten, idijot, prevarant, lažljiva pizda, hohštapler, peder, imbecil, šupčina...epikur37 wrote:Što reći o Dragi Pelčku...
On je osoba koja se posvetila duhovnosti...vi scientistički fanatici bi se trebali naučiti toleranciji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A Ostrakon, pa medicina i nije tako nerazumljiva . Sve se svodi na to da odrežu ono sto nije dobro, u drugačijim uvjetima nego prije 500 godina jasno.
2015-08-15
Eto kaja i marcus koji nemaju pojma o ničemu se jako dobro razumiju u te stvari.
Pogodovo su svjesni da su stvari o kojima nemaju pojma vrlo opasne i štetne, otrovne.
Sva sreća što je država puna takvih genijalaca poput vas dvoje, napredak je zagarantiran.
Pogodovo su svjesni da su stvari o kojima nemaju pojma vrlo opasne i štetne, otrovne.
Sva sreća što je država puna takvih genijalaca poput vas dvoje, napredak je zagarantiran.
Guest- Guest
Tebi je nerazumljiva, jer si neuka, i ne baš inteligentna.kaja_333 wrote:A Ostrakon, pa medicina i nije tako nerazumljiva . Sve se svodi na to da odrežu ono sto nije dobro, u drugačijim uvjetima nego prije 500 godina jasno.
Guest- Guest
Mislim ono, daju čovjeku ljek za tlak koji padne ali poremete nesto drugo s tim. Pa liječe drugo i poremete opet tlak. I tako u krug..
2015-08-15
Nije mi uopće nerazumljiva kako ti zamišljaš , nista tu nije toliko komplicirano.
2015-08-15
A kojim mi to stvarima nemamo pojma daj nam reci..
2015-08-15
A čovjek ne bi imao problema s tlakom da sluša liječnika i da ne jede previše natrija, tj. soli. To što ti nemaš pojma, ne znači da i doktori ne znaju što rade, ili da pak truju pacijente.kaja_333 wrote:Mislim ono, daju čovjeku ljek za tlak koji padne ali poremete nesto drugo s tim. Pa liječe drugo i poremete opet tlak. I tako u krug..
Nego vas je tu hrpa neobrazovanih i glupih, kojima je lakše vjerovati u urote i teorije zavjera, nego se obrazovati.
Guest- Guest
Pojesti malo česnjaka,popiti malo soka od paradajza,sasvim prirodno snizi tlak..naravno sve u mjeri..
Guest- Guest
Pa evo tebi nisu poznate ni osnove biologije, a kamoli organske kemije, čiju djelatnost unatoč svom neznanju voliš karakterizirati kao opasnu i štetnu.kaja_333 wrote:A kojim mi to stvarima nemamo pojma daj nam reci..
Guest- Guest
Ah da, ne bi. A ne bi imao ni problema da ne jede šećer, bijelo brašno , meso, brokulu koja napuhuje, krumpir koji je otrovan i kamilicu koja izaziva rak . Da ne puši, ne pije, i živi u sumi na svježem zraku. I da ne misli jer je to stresno. U biti oni nemaju odgovor na većinu toga pa im je lakše okriviti sve nego svoju nesposobnost.
2015-08-15
magija uvijek ima najjače djelovanjebogomdani wrote:Pojesti malo česnjaka,popiti malo soka od paradajza,sasvim prirodno snizi tlak..naravno sve u mjeri..
Guest- Guest
A sto to meni iz biologije nije poznato?
2015-08-15
kaja_333 wrote:Ah da, ne bi. A ne bi imao ni problema da ne jede šećer, bijelo brašno , meso, brokulu koja napuhuje, krumpir koji je otrovan i kamilicu koja izaziva rak . Da ne puši, ne pije, i živi u sumi na svježem zraku. I da ne misli jer je to stresno. U biti oni nemaju odgovor na većinu toga pa im je lakše okriviti sve nego svoju nesposobnost.
Imaju odgovor na gotovo sve, no tvoj je problem što tebe odgovori ne zanimaju. Tebe zanimaju laži i bajke, one su zanimljivije od suhoparnih znanstvenih činjenica.
Guest- Guest
stanični metabolizam, sinteza organskih spoojeva, djelovanje ljekova itd.kaja_333 wrote:A sto to meni iz biologije nije poznato?
Guest- Guest
volio bih da se tu uključi i pokoji liječnik jer ja sam siguran da mnogi liječnici,a imam ih i u familiji pa i osobno to slušam,sa dosta strahopoštovanja govore o alternativnoj medicini.
vili40-
2015-08-02
hrana nije liljek, hrana je hrana, izvor nutrijenata, ne liječi ništa, negoi hrani
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» GERARD DEPARDIEU Kusturica je obični prevarant i lažov
» Drago Plečko:'Nakon fizičke smrti stvarnost se mijenja, ali svijest ne umire'
» NASMIJANI PREVARANT
» PREVARANT U BANOVINI?
» Kako je heroj postao prevarant
» Drago Plečko:'Nakon fizičke smrti stvarnost se mijenja, ali svijest ne umire'
» NASMIJANI PREVARANT
» PREVARANT U BANOVINI?
» Kako je heroj postao prevarant