SERIE A 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: SERIE A 19/20
LUCIANO MOGGI wrote:Usporedba Messija sa bilo kojim smrtnikom je bogohuljenje
Guest- Guest
Glup si ka kurac...scorpion wrote:Ronaldo ima više golova od lessija iz slobodnjaka glupi retardu. Kako si samo glup, to je horor
Pa i moja pokojna baba bi imala vise golovi od Messija iz slobodnjaka da opali 1000 slobodnjaka vise...
Messi je dobar u slobodnjacima, nije ekstra klasa ka stari majstori, al Pederko je obična nula...
Toliko je netalentiran za slobodne udarce da je to strava...
I svi mu podilaze, svi ga tetoše i ka malom ditetu mu davaju da ih puca...
Juve je posta njegova prcija, koja tragedija od kluba...
Lik dosa jučer u klub i već je veći od kluba...
Ruglo...
;)
Guest- Guest
Ronaldo je loš u slobodnjacima zadnje 3-4 sezone (a čovjek ima 35 godina). U primeu je bio tata slobodnjaka, a lessie je uvijek bio kurčina. Nakupio je i lessie nekih golova naravno, kako neće, kad izvodi 90% slobodnjaka u čmarseloni.fridrih_niche wrote:Glup si ka kurac...scorpion wrote:Ronaldo ima više golova od lessija iz slobodnjaka glupi retardu. Kako si samo glup, to je horor
Pa i moja pokojna baba bi imala vise golovi od Messija iz slobodnjaka da opali 1000 slobodnjaka vise...
Messi je dobar u slobodnjacima, nije ekstra klasa ka stari majstori, al Pederko je obična nula...
Toliko je netalentiran za slobodne udarce da je to strava...
I svi mu podilaze, svi ga tetoše i ka malom ditetu mu davaju da ih puca...
Juve je posta njegova prcija, koja tragedija od kluba...
Lik dosa jučer u klub i već je veći od kluba...
Ruglo...
;)
fridrih_niche wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Usporedba Messija sa bilo kojim smrtnikom je bogohuljenje
End- Posts : 21177
2015-08-25
I ne uspoređujem ga sa smrtnikom, nego sa Cristianom Ronaldomfridrih_niche wrote:Ante je sve reka...
Ne smiju se smrtnici usporedjivat s Messijem...
;)
End wrote:fridrih_niche wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Usporedba Messija sa bilo kojim smrtnikom je bogohuljenje
Guest- Guest
Znači,dobro sam upamtio ststistički podatak da je loš postotak slobodnih
fridrih_niche wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Usporedba Messija sa bilo kojim smrtnikom je bogohuljenje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Isto ste neki retardi. Niko lessija ne uspoređuje sa smrtnikom, nego sa Cristianom Ronaldom. Svakako da ih je glupo uspoređivat, jer je svakome jasno da je sin daleko bolji igrač.LUCIANO MOGGI wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Usporedba Messija sa bilo kojim smrtnikom je bogohuljenje
LUCIANO MOGGI wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Usporedba Messija sa bilo kojim smrtnikom je bogohuljenje
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:LUCIANO MOGGI wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Tebi i vracali.scorpion wrote:Isto ste neki retardi. Niko lessija ne uspoređuje sa smrtnikom, nego sa Cristianom Ronaldom. Svakako da ih je glupo uspoređivat, jer je svakome jasno da je sin daleko bolji igrač.LUCIANO MOGGI wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:
Kaiseru
Der Bomberu
Ronaldhinu
Van bastenu
Platiniu
Bas i nije.
Kao ni trappatoniju
Hitzfeldu
Sacciu
Ili heyckensu
Ali oni nisu mjerodavni
2015-09-13
LUCIANO MOGGI wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Usporedba Messija sa bilo kojim smrtnikom je bogohuljenje
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:LUCIANO MOGGI wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:
Guest- Guest
Za Olma ćemo tek vidjet gdje je i šta je. Ja mislim da će propast ko kaučfridrih_niche wrote:Pasalic samo 2 asista...
Slabo...
Pasalic > Olmo
<3
Bio je i Jović dobar. Olmo je bio dobar u Dinamu, sad tek počinju pravi testovi.fridrih_niche wrote:Olmo je dobar igrač...
Al Pasalic je odličan igrač...
;)
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50