SERIE A 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: SERIE A 19/20
Bio je i Jović dobar. Olmo je bio dobar u Dinamu, sad tek počinju pravi testovi.fridrih_niche wrote:Olmo je dobar igrač...
Al Pasalic je odličan igrač...
;)
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Hvala bogu ...bilo tko samo da petkovic ne igra na eurufridrih_niche wrote:Nikola Kalinic!
<3
Guest- Guest
Kale, da nije svih tih ozljeda, igra bi u Realu.
Atalanta i Pašalić? Koja momčad, kakav Real- Barcelona, Atalanta igra najlipši nogomet...
Ipak (ioako nije tema ove lige) definitivno potez dana, vikenda:
https://streamja.com/rLjyg?fbclid=IwAR0nJN8xMoHex5TdijejB8s5lvlMPbWSiDZT8KbfdTCC2zCB389M5ED8h3w
Kakav Messi...
Dame i gospodo: TOMA BAŠIĆ!!!!
Atalanta i Pašalić? Koja momčad, kakav Real- Barcelona, Atalanta igra najlipši nogomet...
Ipak (ioako nije tema ove lige) definitivno potez dana, vikenda:
https://streamja.com/rLjyg?fbclid=IwAR0nJN8xMoHex5TdijejB8s5lvlMPbWSiDZT8KbfdTCC2zCB389M5ED8h3w
Kakav Messi...
Dame i gospodo: TOMA BAŠIĆ!!!!
Guest- Guest
Gdje je stara imoćanska konjina? Opet mu je oduzet pristup internetu?
Last edited by Roland Deschain on 4/3/2020, 13:26; edited 1 time in total (Reason for editing : I)
Evo me metuzaleme. Bio otkup sira i vrhnja pa me nije bilo.Roland Deschain wrote:Gdje je stara imoćanska konjina? Opet mu je oduzet pristup internetu?
A i zena me je tvoja obavezala da je prcin jer kaze da joj bez mene nema spasa.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Neplasi se ustasa ne umire tako lako.Brat Brale wrote:Crklo govno...
Nisam srpsko pasce da krepajem od straha
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Sugi iz milana okotu i glodarima iz shintera nogometni savez zapritija oduzimanjem bofova ukoliko opet odbiju igrati protiv Juventusa na Juventus Areni.
Jel moguce da je ta kukavelj iz intera toliko jadna.
E moj Conte. Bio si kapetan najveceg kluba sad si kurac
Jel moguce da je ta kukavelj iz intera toliko jadna.
E moj Conte. Bio si kapetan najveceg kluba sad si kurac
2015-09-13
Isprskao goša pandev malenog milančeta. Još jedan dan u standardnoj glupoći glupaka iz djubrovnika...
Guest- Guest
Gledao malo milan..tragicno..a san siro i sad torino...jbt postali su hrvatska liga zbog straha od corone..cujem brozovica kako psuje haha
Guest- Guest
Mmm poznati i slavni na aparatima
Jel to lepi opet izveo slobodni?
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50