SERIE A 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: SERIE A 19/20
“To je bilo učinkovito lažiranje glasova. Razlog tome je Ronaldova popularnost na višoj razini u organizaciji. Zbog toga se pitate što još mogu smisliti.”
ne mogu više ništa izmisliti nakon šta su najvećem zatonskom prevarantu dali the best lopova i zauvijek uništili ovaj sport
ne mogu više ništa izmisliti nakon šta su najvećem zatonskom prevarantu dali the best lopova i zauvijek uništili ovaj sport
End- Posts : 21177
2015-08-25
Eriksen u šmekerskom interu. Moraće govnari iz torina krasti još viš kako bi zaustavili najveći italijanski klub...
Guest- Guest
Zagorski forumski idiot briljira u svojim glupostima. Glup je k'o kurac, jebote. Blessiju su dali zlatnu loptu 6 puta, Cristini 5 puta, Luki jedanput. Dakle, najveća lopovčina ovdje je Blessi, Luka je najmanja. Samo mi nije jasno zašto je Perez 6 puta naštimao zlatnu loptu Blessiju umjesto nekom od svojih iz Reala.End wrote:“To je bilo učinkovito lažiranje glasova. Razlog tome je Ronaldova popularnost na višoj razini u organizaciji. Zbog toga se pitate što još mogu smisliti.”
Zeko-
2015-08-26
I Young. Na jednu dobru kupovinu uvijek jedna idiotska.Brat Brale wrote:Eriksen u šmekerskom interu. Moraće govnari iz torina krasti još viš kako bi zaustavili najveći italijanski klub...
Roland Deschain wrote:I Young. Na jednu dobru kupovinu uvijek jedna idiotska.Brat Brale wrote:Eriksen u šmekerskom interu. Moraće govnari iz torina krasti još viš kako bi zaustavili najveći italijanski klub...
win-win situacija. ne moram ga gledati više u unitedu, a nije loš za tu poluprofesionalnu ligu...
Guest- Guest
Rebić dva gola protiv Udinesea
Snimka
https://streamja.com/p33N
Snimka
https://streamja.com/p33N
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Mali ciganski inter prosuo bodove, ni sveci conte i marotta im ne mogu pomoci
Na kraju sezone egzodus,lautaro u Real ,romelu glupaku u juve
Na kraju sezone egzodus,lautaro u Real ,romelu glupaku u juve
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Rebić mora puno bolje...
Ipak igra za najveći talijanski klub...
;)
Zabio je svoj prosjek i zeljno iscekuje 2021 godinu
Guest- Guest
Hvala bogu na propasti parmalata i rođenju najvećih sinova juventusa Thurama i Buffona
Svecima koji su otvorili vrata raja Marcu di Vaiou i mnogima nakon njega
Svecima koji su otvorili vrata raja Marcu di Vaiou i mnogima nakon njega
Guest- Guest
Juventus je od Boga stvoren
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Brat Brale wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Juventus je od Boga stvoren
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Brat Brale wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Juventus je od sotone stvoren
Guest- Guest
Brat Brale wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Brat Brale wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Juventus je od Boga stvoren
2015-09-13
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50