SERIE A 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: SERIE A 19/20
Brat Brale wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Brat Brale wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Juventus je od Boga stvoren
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Badr hari na aparatima
Proslava gola baletnog društva iz grada Torina...End wrote:šta je ovo sušu ti, koje nakaze bolesne
Guest- Guest
odvratno, ajde još lopovluk, danas ionako svi kradu osim barce i guardiole...
al ovaj pederluk je odvratan to mora i ante priznati
al ovaj pederluk je odvratan to mora i ante priznati
End- Posts : 21177
2015-08-25
Atalanta nadigrana od Spala u bergamu ,a mocni dinamo glatko spusio od ovih i to jos u milanu gdje su i ovi gosti^^
Guest- Guest
možda je napokon našao posao, a s obzirom na njegovo (ne)obrazovanje, ne čudi me da radi po 16 sati dnevno u nekoj trafici...
Guest- Guest
Da je dirk tu sad bi pala ona hardcore fotka snošaja 2 mušksrca i 7dana ban
I to si 100 % u pravu. Ispali iz kupa od fiorentinčice, popušili doma od valjda najslabije ekipe Serie A i sad se tek vidi od kakvog je klubića Dinamo ispao iz LP. U svojoj grupi LP Dinamo je sigurno prema igračkom kadru bio druga ekipa po kvaliteti, ali sve mi se čini da Bjelica jest dobar trener, ali trener bez muda. Ja još uvijek čekam da sa Dinamom dobije jednu jedinu ključnu utakmicu, jer do sada ih je sve popušio. Rijeka-kup, Benfica u Lisabonu-euroliga, Šahtar u Ukrajini i u Zagrebu-LP, Atalanta u Milanu-LP, City u Zagrebu-LP. Jebeš to kaj se on iživljava na ovim klubićima po HNL-u, to su i svi treneri prije njega napravili, a bilo bi i tragedija da sa ovim igračkim kadrom i ovakvim budžetom, koji je veći nego što ga imaju svi ostali klubovi HNL-a zajedno, to ne radi. Jest da je u Europi napravljen nekakav iskorak, ali za mene premali.Dybala wrote:Atalanta nadigrana od Spala u bergamu ,a mocni dinamo glatko spusio od ovih i to jos u milanu gdje su i ovi gosti^^
Zeko-
2015-08-26
- Bila je to sjajna momčad, a imali smo najboljeg predsjednika na svijetu. On bi nam kupio utakmicu, a mi bismo onda za nju dobili premije, haha. Na kraju je on bio kažnjen, a mi svi igrači smo tu profitirali.
https://www.24sata.hr/sport/kad-sam-napustio-hrvatsku-kao-da-sam-izasao-iz-zatvora-671582
https://www.24sata.hr/sport/kad-sam-napustio-hrvatsku-kao-da-sam-izasao-iz-zatvora-671582
ne smiješ se tako kad loreal predvođen bankomatom krade svako kolo i namještaju si zlatne lopte i one relevantne izbore gdje su u sastavu 4 napadača...
2015-08-25
Kak misliš kradu i namještaju? Kao messiju kada su namjestili nagradu ili je sad to relevantno kada je po tvome guštu? Ili kada isključe igrača granadi kada vide da je vrag odnio šalu,barca jalova a granada pogađa okvir gola i kako bi pogurali debi novog trenera barce?
A da,to nije krađa,krađa je samo onda kada odluka nije po guštu barca balkan
A da,to nije krađa,krađa je samo onda kada odluka nije po guštu barca balkan
pa lijepo je vidjeti da je GOAT opet sam na vrhu to priznajem, šta ne znači da se ne radi o najobičnijem smeću od izbora i nagrade.muckodjubre wrote:Kao messiju kada su namjestili nagradu ili je sad to relevantno kada je po tvome guštu?
jer messija su samo pokrali... da nisu imao bi jedno 15 zlatnih lopti dosad, za svaku godinu svoje karijere
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Pa jel bija crveni za igrača Granade?
;)
Dosuđen je, ali ceo svet zna da nije bIa...
Guest- Guest
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50