SERIE A 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: SERIE A 19/20
UEFA changed the formation of their Team of the Year so they could fit Cristiano Ronaldo in, according to the Daily Mail
It's reported that Ronaldo was included even though he received less votes than N'Golo Kant
stručnjaci..
It's reported that Ronaldo was included even though he received less votes than N'Golo Kant
stručnjaci..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Meni je to nevjerojatno da svi toliko tetoše kompleksaša...
Koji PR ima, to je čudo...
Covik je u rangu Saviole, a kompariraju ga s Najvećim...
Koji PR ima, to je čudo...
Covik je u rangu Saviole, a kompariraju ga s Najvećim...
Guest- Guest
kakva stručna formacija... čudi me samo da nisu našli mjesta za bakomatića, al ipak je pederko veće prevara čak i od njega.
2015-08-25
Formacija im je top...
Uopće se ne vidi da su ga na silu morali ugurat...
:^O
Uopće se ne vidi da su ga na silu morali ugurat...
Guest- Guest
Gledao jučer kup Milan-Spal, ovaj Rebić je uvjerljivo najslabiji igrač ovog raspalog Milana i jedan od najgorih u povijesti Milana. Totalni nogometni antitalenat, ima samo sirovu snagu i apsolutno ništa drugo. Užasno ga je i gledati sa strane, a mogu si misliti kak' je tek ovima koji s njim moraju igrati.
Zeko-
2015-08-26
Sarri: "I want to help Ronaldo win a 6th Ballon d'or. To think there's someone who has more than him upsets me." [@MaxNerozzi]
bolje da se opet nađu na jahtici na još jednom pušenju kurca
2015-08-25
End wrote:
kakva stručna formacija... čudi me samo da nisu našli mjesta za bakomatića, al ipak je rosarijski retard veća prevara čak i od njega.
Guest- Guest
ESPN revealed UEFA had to cheat its own UCL team of the year chosen by fans so that Cristiano Ronaldo would be included.
kakvi samo stručnjaci, sigurno nisu ovako namještali za lopovskog bankomatića
2015-08-25
End wrote:Sarri: "I want to help Ronaldo win a 6th Ballon d'or. To think there's someone who has more than him upsets me." [@MaxNerozzi]
Nepojmljivo mi je da se ljudi osjećaju dužnima tetošit malog gay kompleksaša, ono, spustit se na razinu totalnog retarda i pricat takve besmislice samo da zadovoljiš ego jednog veterana...
Guest- Guest
End wrote:ESPN revealed UEFA had to cheat its own UCL team of the year chosen by fans so that Cristiano Ronaldo would be included.
Danas san čita da je Pederko posta rekorder po izborima u ovaj tim godine...
Nije ni čudo uz ovakve nebuloze...
Guest- Guest
demini stručnjaci... možda kad bi se registrirao na barca balkan forum, možda bi razumio 1% nogometa. ali teško s obzirom koliko je spržen od laži zvane bankomatfridrih_niche wrote:End wrote:ESPN revealed UEFA had to cheat its own UCL team of the year chosen by fans so that Cristiano Ronaldo would be included.
2015-08-25
End wrote:demini stručnjaci... možda kad bi se registrirao na barca balkan forum, možda bi razumio 1% nogometa. ali teško s obzirom koliko je spržen od laži zvane bankomatfridrih_niche wrote:End wrote:ESPN revealed UEFA had to cheat its own UCL team of the year chosen by fans so that Cristiano Ronaldo would be included.
Te nagrade i izbori su lopovluk najveći...
Smijurija teška...
;)
Guest- Guest
Dominacija najvećeg kluba. 5 igrača u izboru. Modrić bi trebao umjesto jednog ofanzivca.Brat Brale wrote:End wrote:
kakva stručna formacija... čudi me samo da nisu našli mjesta za bakomatića, al ipak je rosarijski retard veća prevara čak i od njega.
Iako sam navijac najveceg kluba na svijetu ,juventusa iz torina,smatram da je momcad godine promasena sa uvrstavanjem trojca delight,crv7 i nigela de jonga koji sa 35godina na leđima je uvrsten uz pomoc barcine lopovske masinerije
Guest- Guest
meni nije jasno kako bilo tko može povjerovati da ti izbori nisu namješteni, odnosno sva ta priznanja zatonskog lopova konkretno. jebate prodali su SP, najveći i najskuplji događaj svijeta u Katar, di neće namjestit pederku i njegovoj družini par individualnih nagrada.fridrih_niche wrote:End wrote:demini stručnjaci... možda kad bi se registrirao na barca balkan forum, možda bi razumio 1% nogometa. ali teško s obzirom koliko je spržen od laži zvane bankomatfridrih_niche wrote:End wrote:ESPN revealed UEFA had to cheat its own UCL team of the year chosen by fans so that Cristiano Ronaldo would be included.
Te nagrade i izbori su lopovluk najveći...
Smijurija teška...
;)
2015-08-25
“To je bilo učinkovito lažiranje glasova. Razlog tome je Ronaldova popularnost na višoj razini u organizaciji. Zbog toga se pitate što još mogu smisliti.”
ne mogu više ništa izmisliti nakon šta su najvećem zatonskom prevarantu dali the best lopova i zauvijek uništili ovaj sport
ne mogu više ništa izmisliti nakon šta su najvećem zatonskom prevarantu dali the best lopova i zauvijek uništili ovaj sport
2015-08-25
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50