BARCLAYS EPL 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 19/20
dobar bunker židova, hoće li se izvući kao svaki put protiv guardiole
End- Posts : 21177
2015-08-25
Penal čist ko suza, pobjeda apsolutno zaslužena, prema statistici trebalo je biti barem tri razlike. Nisam gledao utakmicu, ali statistika sve govori.
Ne znam da li je tominjo ikada priznao kradju za klubove za koje navija. Mislim da se to nikada nije dogodilo...
Guest- Guest
Isti ste...Brat Brale wrote:Ne znam da li je tominjo ikada priznao kradju za klubove za koje navija. Mislim da se to nikada nije dogodilo...
Guest- Guest
jos ispratit messija do penzije i vise niti sekunde zivota potrositi na ovu smijuriju od sporta
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Isti ste...Brat Brale wrote:Ne znam da li je tominjo ikada priznao kradju za klubove za koje navija. Mislim da se to nikada nije dogodilo...
Jedeš govna...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Al stvarno kakav penal za Junajtida...
Tragedija...
;)
Brat Brale wrote:Baš mi je drago!
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Al stvarno kakav penal za Junajtida...
Tragedija...
;)
Mogao je samo faul u napadu da bude...
Guest- Guest
End wrote:fridrih_niche wrote:Al stvarno kakav penal za Junajtida...
Tragedija...
;)Brat Brale wrote:Baš mi je drago!
Baš mi je drago što je promašio, sve ti cigansko lažljivo jebem...
Guest- Guest
Penal je glup, ali je penal. Tko je kriv onom kmici što je GKK. Mane se ubacio ispred njega i on umjesto da udari loptu udara Manea po nogama. Sve pogledano više puta u VAR sobi. Prošlo kolo kad smo primili gol nakon faula na Origiju nisi se javio.Brat Brale wrote:Ne znam da li je tominjo ikada priznao kradju za klubove za koje navija. Mislim da se to nikada nije dogodilo...
Roland Deschain wrote:Penal je glup, ali je penal. Tko je kriv onom kmici što je GKK. Mane se ubacio ispred njega i on umjesto da udari loptu udara Manea po nogama. Sve pogledano više puta u VAR sobi. Prošlo kolo kad smo primili gol nakon faula na Origiju nisi se javio.Brat Brale wrote:Ne znam da li je tominjo ikada priznao kradju za klubove za koje navija. Mislim da se to nikada nije dogodilo...
ocigledno da sudije u VAR sobi, a ni ti ne poznajete pravila. Ubaciti se ispred njega, znači ući mu u putanju. Isto se i James ubacio defanzivcu norwicha ispred njega pa je i United dobio penal na pravdi Boga. Samo što po tebi, verovatno, ono nije bio penal za United, iako su poptuno iste stvari u pitanju...
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19