BARCLAYS EPL 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 19/20
Roland Deschain wrote:Penal je glup, ali je penal. Tko je kriv onom kmici što je GKK. Mane se ubacio ispred njega i on umjesto da udari loptu udara Manea po nogama. Sve pogledano više puta u VAR sobi. Prošlo kolo kad smo primili gol nakon faula na Origiju nisi se javio.Brat Brale wrote:Ne znam da li je tominjo ikada priznao kradju za klubove za koje navija. Mislim da se to nikada nije dogodilo...
ocigledno da sudije u VAR sobi, a ni ti ne poznajete pravila. Ubaciti se ispred njega, znači ući mu u putanju. Isto se i James ubacio defanzivcu norwicha ispred njega pa je i United dobio penal na pravdi Boga. Samo što po tebi, verovatno, ono nije bio penal za United, iako su poptuno iste stvari u pitanju...
Guest- Guest
Miješaš kruške i jabuke. Nije Mane njemu ušao u nikakvu putanju nego je jednostavno bio prebrz za njega, dok je ovaj zamahivao, Mane je već bio na lopti. Penal za United nisam vidio.
Kevin de Bruyne navodno želi u Real jer je nezadovoljan sistemom rada Pepeka, smatra da nazaduje radi toga. Uskoro slijedi Endovo priopćenje u kojem KDB automatski postaje prevara i lopov.
"navodno"...
ne znam gdje si pročitao takve gluposti, ali za KDB-a je Guardiola Otac i Bog nogometa, kako i treba biti.
Kevin de Bruyne rejects Real Madrid because of one huge reason
The Manchester giants rate Kevin de Bruyne highly and have valued him at 200 million euros. The price tag was always going to be expensive, even for a rich club like Real Madrid, but even the player has decided to pass on the Whites in favour of Pep Guardiola and City, who he believes will continue to grow in stature over the next few years.
ne znam gdje si pročitao takve gluposti, ali za KDB-a je Guardiola Otac i Bog nogometa, kako i treba biti.
Kevin de Bruyne rejects Real Madrid because of one huge reason
The Manchester giants rate Kevin de Bruyne highly and have valued him at 200 million euros. The price tag was always going to be expensive, even for a rich club like Real Madrid, but even the player has decided to pass on the Whites in favour of Pep Guardiola and City, who he believes will continue to grow in stature over the next few years.
End- Posts : 21177
2015-08-25
možda ode s vremenom, na kraju sezone, al pisati da je nezadovoljan cityjem i guardiolom i da nazaduje je idiotizam.
2015-08-25
Utuvi u taj tvoj minijaturni ciganski mozak da bi prevariola bez igrača kao što je KDB bio jedna ogromna trenerska nula...
Guest- Guest
haha naravno debosu, kad je guardiola preuzeo city sterling i KDB su tamo bili najlošiji igrači na rubu propasti, a onda im je obojici spasio karijeru.
2015-08-25
ajmo igraču koji ima 0 MOTM-a u sezoni dati ballon d or. nema nikih problema
2015-08-25
makar ima protiv argentine gdje je raketa odigra duplo bolju utakmicu i protiv rusije, bez utjecaja na rezultat gdje su obje ekipe bile očajne..
2015-08-25
I nakon godinu dana nije prestalo kmečanje i natapanje argentinskoga dresa suzama
Mora mu se priznat da je uporan koliko god bio smiješan.muckodjubre wrote:I nakon godinu dana nije prestalo kmečanje i natapanje argentinskoga dresa suzama
Prestani usporedjivat plemenitog igrača sa madridskim vodonosom...End wrote:makar ima protiv argentine gdje je raketa odigra duplo bolju utakmicu i protiv rusije, bez utjecaja na rezultat gdje su obje ekipe bile očajne..
;)
Guest- Guest
šamaranje maloga lopova nikad ne dosadi..fridrih_niche wrote:Lagano šamaranje...End wrote:
samo recite ime bilo kojega veznjaka svijeta da napravim komparaciju i pokazat ću kakva je bankomat NULA.
toliko utječe na ekipu svojim diktiranjem i nametanjem tempa da ima točno 0 igrača utakmice.
i onda se netko sjetio, ajmo takvom nitkovu dati zlatnu loptu.
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Kranjčar > Raketa > Bankomat
<3
idi bježi...
2015-08-25
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18