BARCLAYS EPL 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 19/20
[size=36]Junajtedov transfer prioritet se nalazi u Madridu
Mančester junajtedu su neophodna pojačanja ako ne želi da opet ostane bez plasmana u Ligu šampiona.
A. KOVAČEVIĆIZVOR: B92 UTORAK, 10.12.2019. | 09:50
[/size]
Photo by Denis Doyle/Getty Images
Kako se bliži prelazni rok rastu spekulacije o potencijalnim transferima, a poslednji igrač u nizu koji se dovodi u vezu sa Old Trafordom je iz Atletiko Madrida.
Kako prenose engleski mediji, prioritet Junajteda u januaru biće krilni napadač Saul Njiges.
Njiges ima 25 godina, a na leto 2018. je sa Atletikom potpisao osmogodišnji ugovor, kojim su "jorgandžije" odbile pritisak Barselone.
Ugovor sadrži otkupnu klauzulu od 150.000.000 evra koju su vlasnici Junajteda porodica Glejzer navodno spremni da plate.
Osim Njigesa, Junajted će u januaru pokušati da dovede i Salcburgovu napadaču senzaciju Erlinga Halanda, a Ole Gunar Solskjer je zainteresovan i za vezistu Ajaksa Donija van de Beka.
Mančester junajtedu su neophodna pojačanja ako ne želi da opet ostane bez plasmana u Ligu šampiona.
A. KOVAČEVIĆIZVOR: B92 UTORAK, 10.12.2019. | 09:50
[/size]
Podeli
Photo by Denis Doyle/Getty Images
Kako se bliži prelazni rok rastu spekulacije o potencijalnim transferima, a poslednji igrač u nizu koji se dovodi u vezu sa Old Trafordom je iz Atletiko Madrida.
Kako prenose engleski mediji, prioritet Junajteda u januaru biće krilni napadač Saul Njiges.
Njiges ima 25 godina, a na leto 2018. je sa Atletikom potpisao osmogodišnji ugovor, kojim su "jorgandžije" odbile pritisak Barselone.
Ugovor sadrži otkupnu klauzulu od 150.000.000 evra koju su vlasnici Junajteda porodica Glejzer navodno spremni da plate.
Osim Njigesa, Junajted će u januaru pokušati da dovede i Salcburgovu napadaču senzaciju Erlinga Halanda, a Ole Gunar Solskjer je zainteresovan i za vezistu Ajaksa Donija van de Beka.
Guest- Guest
Ajaxov igrač je već navodno na putu za Madrid...
A Saul bi bija lud da ode s konja na magaraca...
Jedino ako poleti za lovom ka Witsel u Zenit ili Neymar u Pariz...
A Saul bi bija lud da ode s konja na magaraca...
Jedino ako poleti za lovom ka Witsel u Zenit ili Neymar u Pariz...
Guest- Guest
jel to niški cigan konačno skužio da čmarnajtedu trebaju 2 milijarde samo da se plasiraju u grupnu fazu LP
End- Posts : 21177
2015-08-25
United 5., patetico 7. U 3x slabijoj ligi. Kako ste obojica najgluplji na svetu...
Guest- Guest
Kako si ti glup ka kurac, to je čudo...
Aj sad napisi i kako je Junajtid prvi u svojoj grupi, a Atletico drugi u svojoj...
GLUP SI KA KURAC!
Aj sad napisi i kako je Junajtid prvi u svojoj grupi, a Atletico drugi u svojoj...
GLUP SI KA KURAC!
Guest- Guest
Greh je odabrati nekog od vas dvojice za laskavu titulu gluperda universe.
Guest- Guest
Sad će doc neki Brighton ili Crystal Palače da umiri crvenu sirotinju iz Cmarchestera...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Sad će doc moj maleni spermenko da mu popušim ispod stola...
Guest- Guest
Kakva kradja jebem im mrtvu majku cigansku. Čist faul nad De Geom nije sviran...
Guest- Guest
Ker te jeba jel bilo ikada da je "tvoj" tim primio gol a da nije bila krađa!?
muckodjubre wrote:Ker te jeba jel bilo ikada da je "tvoj" tim primio gol a da nije bila krađa!?
Verovatno si me pomešao sa malenim spermenkom...
Guest- Guest
Haha
Hahahah, još jedna djubrentusovska prevara pokazuje svoje raskošno neznanje kada se ne igraju nameštene utakmice. Kean ušao u igru pa zamenjen posle 10 minuta...
Guest- Guest
Sljedece kolo Jose rokne Lamparda i eto ih u lp
muckodjubre wrote:Ker te jeba jel bilo ikada da je "tvoj" tim primio gol a da nije bila krađa!?
Guest- Guest
cigan je letio visoko nakon krađe protiv cityja, valjda je mislio da su osvojili prvenstvo, a rashforić zlatnu loptu.
možda još da 2 ili 3 milijardice potroše, to bi trebalo biti dosta za skupine europa league.
možda još da 2 ili 3 milijardice potroše, to bi trebalo biti dosta za skupine europa league.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19