Najveca medjunacionalna suparnistva i antagonizmi u Europi.Evo nekih i slazete li se sa mojim popisom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Najveca medjunacionalna suparnistva i antagonizmi u Europi.Evo nekih i slazete li se sa mojim popisom
Sve je ovo kamilica u odnosu na višestoljetnu koljačinu između Engleza,Francuza,Njemaca,Španjolaca koje su prenijeli i na druge kontinente.No gdje su ti narodi danas a gdje ovi iz vukove tabele.vuksadinare wrote:Albanci vs Srbi
Hrvati vs Srbi
Hrvati vs Slovenci
Bosnjaci vs Srbi
Rusi vs Ukrajinci
Rusi vs Poljaci
Albanci vs Makedonci
Rusi vs balticki narodi
Grci vs Turci
Nema sreće na ovim prostorima sve dok Hrvati i Srbi ne ugledaju se na Njemce i Francuze.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Najveca medjunacionalna suparnistva i antagonizmi u Europi.Evo nekih i slazete li se sa mojim popisom
Kad bolje razmislim,mentalni sklop prosječnog Srba,Hrvata,Šipca i Bosanca,bliži je mentalnom sklopu bliskoistočnih naroda,nego mentalnom sklopu naroda iz zapadnog civilizacijskog kruga.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Najveća fašistička manifestacija u Europi
» Ovaj naš otok proglašen je najljepšim na Mediteranu, slažete li se?
» Krvave gaće nekih novih bojišta
» Neke zemlje najavile ukidanje ili ublazavanje nekih mjera
» Slazete li se da jedan program drzavne televizije bude namjenjen braniteljskoj populaciji i domovinskom ratu?
» Ovaj naš otok proglašen je najljepšim na Mediteranu, slažete li se?
» Krvave gaće nekih novih bojišta
» Neke zemlje najavile ukidanje ili ublazavanje nekih mjera
» Slazete li se da jedan program drzavne televizije bude namjenjen braniteljskoj populaciji i domovinskom ratu?
Page 2 of 2