Najveca medjunacionalna suparnistva i antagonizmi u Europi.Evo nekih i slazete li se sa mojim popisom
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Najveca medjunacionalna suparnistva i antagonizmi u Europi.Evo nekih i slazete li se sa mojim popisom
Albanci vs Srbi
Hrvati vs Srbi
Hrvati vs Slovenci
Bosnjaci vs Srbi
Rusi vs Ukrajinci
Rusi vs Poljaci
Albanci vs Makedonci
Rusi vs balticki narodi
Grci vs Turci
Hrvati vs Srbi
Hrvati vs Slovenci
Bosnjaci vs Srbi
Rusi vs Ukrajinci
Rusi vs Poljaci
Albanci vs Makedonci
Rusi vs balticki narodi
Grci vs Turci
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Najveca medjunacionalna suparnistva i antagonizmi u Europi.Evo nekih i slazete li se sa mojim popisom
Ne slažemo...
'Baltički narodi'? Koji to ku*ac znači?
A švabe kao ništa?
A tzv. bošnjaci suprotivu hrvatah? Kao sve je ok?
Romi? Svi protiv roma, ne postoji?
Daj bogati...
'Baltički narodi'? Koji to ku*ac znači?
A švabe kao ništa?
A tzv. bošnjaci suprotivu hrvatah? Kao sve je ok?
Romi? Svi protiv roma, ne postoji?
Daj bogati...
Re: Najveca medjunacionalna suparnistva i antagonizmi u Europi.Evo nekih i slazete li se sa mojim popisom
Rumunji i Mađari.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Srbija vs NATO :)
Guest- Guest
Hahahahaha...joj...pa gde ces lopatom na bager...koji crni "rvati", sipci, "bosnjaci"... Niste u nasoj ligi uopste, vi igrate beton ligu...vuksadinare wrote:Albanci vs Srbi
Hrvati vs Srbi
Hrvati vs Slovenci
Bosnjaci vs Srbi
Rusi vs Ukrajinci
Rusi vs Poljaci
Albanci vs Makedonci
Rusi vs balticki narodi
Grci vs Turci
nije to na razini na primjer srbi vs albanci ili srbi i mi..dok ne puste krv jedni drugima ne vazi..kamilicaRayMabus wrote:Rumunji i Mađari.
2015-09-08
sto bi ti..srbi vs ameri mozda..daj ubij se stanojko lopatomStanojko wrote:Hahahahaha...joj...pa gde ces lopatom na bager...koji crni "rvati", sipci, "bosnjaci"... Niste u nasoj ligi uopste, vi igrate beton ligu...vuksadinare wrote:Albanci vs Srbi
Hrvati vs Srbi
Hrvati vs Slovenci
Bosnjaci vs Srbi
Rusi vs Ukrajinci
Rusi vs Poljaci
Albanci vs Makedonci
Rusi vs balticki narodi
Grci vs Turci
2015-09-08
Flatlmounteni misle da ne postoji 3D.Stanojko wrote:Hahahahaha...joj...pa gde ces lopatom na bager...koji crni "rvati", sipci, "bosnjaci"... Niste u nasoj ligi uopste, vi igrate beton ligu...vuksadinare wrote:Albanci vs Srbi
Hrvati vs Srbi
Hrvati vs Slovenci
Bosnjaci vs Srbi
Rusi vs Ukrajinci
Rusi vs Poljaci
Albanci vs Makedonci
Rusi vs balticki narodi
Grci vs Turci
Slabo je i to... Samo ceo NATO dolazi u obzir, sve ispod toga je neravnopravno...vuksadinare wrote:sto bi ti..srbi vs ameri mozda..daj ubij se stanojko lopatomStanojko wrote:Hahahahaha...joj...pa gde ces lopatom na bager...koji crni "rvati", sipci, "bosnjaci"... Niste u nasoj ligi uopste, vi igrate beton ligu...vuksadinare wrote:Albanci vs Srbi
Hrvati vs Srbi
Hrvati vs Slovenci
Bosnjaci vs Srbi
Rusi vs Ukrajinci
Rusi vs Poljaci
Albanci vs Makedonci
Rusi vs balticki narodi
Grci vs Turci
ne mozete vi protiv šipaca a ne nato-a...opet citiram japana 'jaja ovo jaja ono a gde su jaja dole'Stanojko wrote:Slabo je i to... Samo ceo NATO dolazi u obzir, sve ispod toga je neravnopravno...vuksadinare wrote:sto bi ti..srbi vs ameri mozda..daj ubij se stanojko lopatomStanojko wrote:Hahahahaha...joj...pa gde ces lopatom na bager...koji crni "rvati", sipci, "bosnjaci"... Niste u nasoj ligi uopste, vi igrate beton ligu...vuksadinare wrote:Albanci vs Srbi
Hrvati vs Srbi
Hrvati vs Slovenci
Bosnjaci vs Srbi
Rusi vs Ukrajinci
Rusi vs Poljaci
Albanci vs Makedonci
Rusi vs balticki narodi
Grci vs Turci
2015-09-08
Boli tebe vuče kurac. Dok domoljubi kradu, iseljavaju i trpaju jihadiste u državu ti se zamaraš srbima i drugim svjetskim ratom
mene drugi svjetski rat ne zanima toliko..a srbi su mi veciti suparnici jos od osamdesetihAssadNaPodmornici wrote:Boli tebe vuče kurac. Dok domoljubi kradu, iseljavaju i trpaju jihadiste u državu ti se zamaraš srbima i drugim svjetskim ratom
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:Boli tebe vuče kurac. Dok domoljubi kradu, iseljavaju i trpaju jihadiste u državu ti se zamaraš srbima i drugim svjetskim ratom
a kud spada to što ti zagovaraš i radiš, znaš...ono...ni zrno žita okupatoru?
Last edited by Noor on 9/8/2019, 14:12; edited 1 time in total
samo kuka tipicno...mlad a kuka...Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:Boli tebe vuče kurac. Dok domoljubi kradu, iseljavaju i trpaju jihadiste u državu ti se zamaraš srbima i drugim svjetskim ratom
a kud spada to što ti zagovaraš i radiš, znaš...ono...ni zrno žita neprijatelju?
2015-09-08
a iza te kuknjave marljivo radi na crnovuksadinare wrote:samo kuka tipicno...mlad a kuka...Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:Boli tebe vuče kurac. Dok domoljubi kradu, iseljavaju i trpaju jihadiste u državu ti se zamaraš srbima i drugim svjetskim ratom
a kud spada to što ti zagovaraš i radiš, znaš...ono...ni zrno žita neprijatelju?
Yoda Pedevejac
Ja ipak mislim da su najveci neprijatelji zidovi i ustashe ...Gdje god odem na neku njihovu stranicu a posebno kada chitam komentare na Jerusalem postu,,,,boze te sachuvaj shto tipkaju o hrvatima,,
Guest- Guest
kenjas li ga kenjasfrka wrote:Ja ipak mislim da su najveći neprijatelji zidovi i ustaše ... Gdje god odem na neku svoju stranicu a posebno kad chitam komentare na Jeruzalem postu ,,,, boze te sachuvaj shto tipkaju o hrvatima ,,
2015-09-08
vuksadinare wrote:Albanci vs Srbi
Hrvati vs Srbi
Bosnjaci vs Srbi
Moramo se držati s muslimanima ako hoćemo srbalje dobiti
ZDS
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sve je ovo kamilica u odnosu na višestoljetnu koljačinu između Engleza,Francuza,Njemaca,Španjolaca koje su prenijeli i na druge kontinente.No gdje su ti narodi danas a gdje ovi iz vukove tabele.vuksadinare wrote:Albanci vs Srbi
Hrvati vs Srbi
Hrvati vs Slovenci
Bosnjaci vs Srbi
Rusi vs Ukrajinci
Rusi vs Poljaci
Albanci vs Makedonci
Rusi vs balticki narodi
Grci vs Turci
Nema sreće na ovim prostorima sve dok Hrvati i Srbi ne ugledaju se na Njemce i Francuze.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Najveća fašistička manifestacija u Europi
» Ovaj naš otok proglašen je najljepšim na Mediteranu, slažete li se?
» Krvave gaće nekih novih bojišta
» Neke zemlje najavile ukidanje ili ublazavanje nekih mjera
» Slazete li se da jedan program drzavne televizije bude namjenjen braniteljskoj populaciji i domovinskom ratu?
» Ovaj naš otok proglašen je najljepšim na Mediteranu, slažete li se?
» Krvave gaće nekih novih bojišta
» Neke zemlje najavile ukidanje ili ublazavanje nekih mjera
» Slazete li se da jedan program drzavne televizije bude namjenjen braniteljskoj populaciji i domovinskom ratu?
Page 1 of 2