Neke zemlje najavile ukidanje ili ublazavanje nekih mjera
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Neke zemlje najavile ukidanje ili ublazavanje nekih mjera
http://www.hrsvijet.net/index.php/vijesti/133-svijet/57156-neke-zemlje-pocinju-smanjivati-uvedene-restrikcije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Neke zemlje najavile ukidanje ili ublazavanje nekih mjera
A sto mi cekamo?..ublazili smo da mos otic na trznicu tri dana a nakon uskrsa zatvaraj..kao da dnevno imamo 6000 zarazenih a ne 60-tak....ko tu koga jebe..kao da nekim pase ovakvo stanje..kod nas bi prvo trebali ublaziti mjere medjugradskog prometa za buseve i vlakove..naravno kontrolirani promet..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
samo da se ti mo'š riješit matere :)vuksadinare wrote:A sto mi cekamo?..ublazili smo da mos otic na trznicu tri dana a nakon uskrsa zatvaraj..kao da dnevno imamo 6000 zarazenih a ne 60-tak....ko tu koga jebe..kao da nekim pase ovakvo stanje..kod nas bi prvo trebali ublaziti mjere medjugradskog prometa za buseve i vlakove..naravno kontrolirani promet..
danas se od podneva u sve trgovačke centre moglo bez nadzora ulaza i izlaza kupaca... tako je kod mene u kauflandu bilo preko 150 ljudi oko 18,00, a u šparu oko 19, 00 i preko 200 ljudi odjednom... jel treba reći da se nije poštivala distanca, da se premetalo golim rukama po uskrsnoj ponudi i prerađevina i povrća i svega ostalog...
2015-08-08
Jebena je katastrofa s tim dućanima...
U lidla, radi im 1 kasa a kupci se nabili jedni drugima za vrat u red od 20 metara, ni zaštitara ni ku*ca palca, rasulo...
U tommyja jedna pozitivna, ko zna od kad, zatvorili sat vrimena, 'dezinficirali' i piči dalje...
U kauflanda opće ne idem više, isto krkljanac...
U lidla, radi im 1 kasa a kupci se nabili jedni drugima za vrat u red od 20 metara, ni zaštitara ni ku*ca palca, rasulo...
U tommyja jedna pozitivna, ko zna od kad, zatvorili sat vrimena, 'dezinficirali' i piči dalje...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
ova priprema za najveći kršćanski blagdan Uskrs, u smislu društvene discipline će nas bez ikakvih dvojbi baciti u društvo onih neupernih država... ili ako ću biti zločest vratiti nas na onu našu dobru staru stazu znam ja nas.... jebo ti nasT. wrote:Jebena je katastrofa s tim dućanima...
U lidla, radi im 1 kasa a kupci se nabili jedni drugima za vrat u red 20 od metara, ni zaštitara ni ku*ca palca, rasulo...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ova priprema za najveći kršćanski blagdan Uskrs, u smislu društvene discipline će nas bez ikakvih dvojbi baciti u društvo onih neupernih država... ili ako ću biti zločest vratiti nas na onu našu dobru staru stazu znam ja nas.... jebo ti nasT. wrote:Jebena je katastrofa s tim dućanima...
U lidla, radi im 1 kasa a kupci se nabili jedni drugima za vrat u red 20 od metara, ni zaštitara ni ku*ca palca, rasulo...
za 2 tjedna budemo vidjeli posljedice...
Guest- Guest
evo to sam baš prije pol sata frendu rekao... za 14 dana će ovdje u nas biti rusvaj... sad u ovoj gužvi kreću divljati i ovi iz samoizolacije i iz izolacije... jer će računati da ih neće haklati kad bude velika gužva... dovoljno im je da samo ne idu u ljekarnu i da kupuju gotovinom....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ova priprema za najveći kršćanski blagdan Uskrs, u smislu društvene discipline će nas bez ikakvih dvojbi baciti u društvo onih neupernih država... ili ako ću biti zločest vratiti nas na onu našu dobru staru stazu znam ja nas.... jebo ti nasT. wrote:Jebena je katastrofa s tim dućanima...
za 2 tjedna budemo vidjeli posljedice...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Za gužve u trgovinama krivo je radno vrijeme trgovina. Rade do 17:00 i svi se guraju. Neka vrate radno vrijeme do 21:00 pa ih neće biti..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
da, dosta je bilo slobode za roblje.kaya wrote:Za gužve u trgovinama krivo je radno vrijeme trgovina. Rade do 17:00 i svi se guraju. Neka vrate radno vrijeme do 21:00 pa ih neće biti..
Guest- Guest
Ova histerija i panika od medija ide na qrac svakome. Korona virus postoji ali nije toliko smrtan i opasan da bi cijeli svijet stao zbog toga. Svaki dan milijuni ljudi umiru pa nikog ne boli kiki za to. Grubo ali istinito.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
newuser wrote:Ova histerija i panika od medija ide na qrac svakome. Korona virus postoji ali nije toliko smrtan i opasan da bi cijeli svijet stao zbog toga. Svaki dan milijuni ljudi umiru pa nikog ne boli kiki za to. Grubo ali istinito.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
na kraju se mrtvi broje. Iskreno ja bih radije prebolio sad dok sam fit ,nego bio ovisnik o cijepivu...newuser wrote:Ova histerija i panika od medija ide na qrac svakome. Korona virus postoji ali nije toliko smrtan i opasan da bi cijeli svijet stao zbog toga. Svaki dan milijuni ljudi umiru pa nikog ne boli kiki za to. Grubo ali istinito.
Nas nekoliko se moramo šta prije inficirat dok još ima slobodnih kreveta i respiratora...mutava baštarda wrote:na kraju se mrtvi broje. Iskreno ja bih radije prebolio sad dok sam fit ,nego bio ovisnik o cijepivu...newuser wrote:Ova histerija i panika od medija ide na qrac svakome. Korona virus postoji ali nije toliko smrtan i opasan da bi cijeli svijet stao zbog toga. Svaki dan milijuni ljudi umiru pa nikog ne boli kiki za to. Grubo ali istinito.
Vidiš da je po splitu počelo po 50 novih na dan...
2014-04-14
Ok i to. Ali veliko je pitanje koliko je smrtonosan taj virus i da li se isplati sve obustaviti zbog nečega o čemu se gotovo ništa ne zna (ako se ne zna)mutava baštarda wrote:na kraju se mrtvi broje. Iskreno ja bih radije prebolio sad dok sam fit ,nego bio ovisnik o cijepivu...newuser wrote:Ova histerija i panika od medija ide na qrac svakome. Korona virus postoji ali nije toliko smrtan i opasan da bi cijeli svijet stao zbog toga. Svaki dan milijuni ljudi umiru pa nikog ne boli kiki za to. Grubo ali istinito.
2015-09-09
Boli me za respirator... Ako iman Sv. Petru rade ću od virusa nego cijepiva filantropa i eugeničara čije Windowse piratsku verziju iman na compu... Ako je filantrop neka mi da original...T. wrote:Nas nekoliko se moramo šta prije inficirat dok još ima slobodnih kreveta i respiratora...mutava baštarda wrote:na kraju se mrtvi broje. Iskreno ja bih radije prebolio sad dok sam fit ,nego bio ovisnik o cijepivu...newuser wrote:Ova histerija i panika od medija ide na qrac svakome. Korona virus postoji ali nije toliko smrtan i opasan da bi cijeli svijet stao zbog toga. Svaki dan milijuni ljudi umiru pa nikog ne boli kiki za to. Grubo ali istinito.
mutava baštarda wrote:na kraju se mrtvi broje. Iskreno ja bih radije prebolio sad dok sam fit ,nego bio ovisnik o cijepivu...newuser wrote:Ova histerija i panika od medija ide na qrac svakome. Korona virus postoji ali nije toliko smrtan i opasan da bi cijeli svijet stao zbog toga. Svaki dan milijuni ljudi umiru pa nikog ne boli kiki za to. Grubo ali istinito.
da nije ovih mjera sad bi u RH bilo cca. 500 tisuća mrtvih. do kraja godine bilo bi milijun mrtvih. stanovništvo RH bi se smanjilo na 2 milijuna. jedna ovakva pandemija i boranija državice kao rvacka su osuđene na nestanak. velike države sa puno stanovnika imaju kakve takve šanse, male boranije tipa rvacka nemaju nikakvu šansu.
Guest- Guest
Ajde dokažiGnječ wrote:mutava baštarda wrote:na kraju se mrtvi broje. Iskreno ja bih radije prebolio sad dok sam fit ,nego bio ovisnik o cijepivu...newuser wrote:Ova histerija i panika od medija ide na qrac svakome. Korona virus postoji ali nije toliko smrtan i opasan da bi cijeli svijet stao zbog toga. Svaki dan milijuni ljudi umiru pa nikog ne boli kiki za to. Grubo ali istinito.
da nije ovih mjera sad bi u RH bilo cca. 500 tisuća mrtvih. do kraja godine bilo bi milijun mrtvih. stanovništvo RH bi se smanjilo na 2 milijuna. jedna ovakva pandemija i boranija državice kao rvacka su osuđene na nestanak. velike države sa puno stanovnika imaju kakve takve šanse, male boranije tipa rvacka nemaju nikakvu šansu.
2015-09-09
Dobićeš gratis cjepivo...mutava baštarda wrote:Boli me za respirator... Ako iman Sv. Petru rade ću od virusa nego cijepiva filantropa i eugeničara čije Windowse piratsku verziju iman na compu... Ako je filantrop neka mi da original...T. wrote:Nas nekoliko se moramo šta prije inficirat dok još ima slobodnih kreveta i respiratora...mutava baštarda wrote:na kraju se mrtvi broje. Iskreno ja bih radije prebolio sad dok sam fit ,nego bio ovisnik o cijepivu...newuser wrote:Ova histerija i panika od medija ide na qrac svakome. Korona virus postoji ali nije toliko smrtan i opasan da bi cijeli svijet stao zbog toga. Svaki dan milijuni ljudi umiru pa nikog ne boli kiki za to. Grubo ali istinito.
Neće te windowsi spasit od virusa..
2014-04-14
zašto bi uopće ublažavali mjere? šta se to desilo da sada možemo odahnuti? broj zaraženih i dalje raste, virus je u bolnicama i staračkim domovima, jugošvabe dolaze, al neće bit u kućnim izolacijama, jer moraju bauljat po vani i družiti se s ekipom koju mjesecima nisu vidjeli...ej, šta ima? pa di si, jebote?
sve što smo do sada postigli, ublaženje mjera u koordinaciji s nediscipliniranim jugošvabama će sjebat u tjedan dana
sve što smo do sada postigli, ublaženje mjera u koordinaciji s nediscipliniranim jugošvabama će sjebat u tjedan dana
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Dobra vijest!Razmatra se ublazavanje mjera zbog pada krivulje zarazenih
» Plenki otkantao hdzovce koji su za ublazavanje mjera sa porukom:'EU komisija odobrila i ende'
» Plenkiju dopizdilo igranje 'malih pogova' u stozeru:'Epidemioloska slika nam dozvoljava da idemo na ublazavanje mjera'
» Kenwood Kenon: Završili smo paket mjera. Ograničit će se cijene nekih proizvoda
» Plenki moz odahnuti ostaju li neke agrokorove tvrtke u hrvatskim rukama!?Adris i Atlantic zainteresirani za preuzimanje nekih firmi!?
» Plenki otkantao hdzovce koji su za ublazavanje mjera sa porukom:'EU komisija odobrila i ende'
» Plenkiju dopizdilo igranje 'malih pogova' u stozeru:'Epidemioloska slika nam dozvoljava da idemo na ublazavanje mjera'
» Kenwood Kenon: Završili smo paket mjera. Ograničit će se cijene nekih proizvoda
» Plenki moz odahnuti ostaju li neke agrokorove tvrtke u hrvatskim rukama!?Adris i Atlantic zainteresirani za preuzimanje nekih firmi!?
Page 1 of 5