Crko građevinski sektor u Splitu i okolici
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Crko građevinski sektor u Splitu i okolici
Koliko je meni poznato tek nakon 50.-e ti slijedi pravi posao. Nemoš se ustavit...epikur37 wrote:Eroo wrote:Kaćeš onda putovat? Kad ostariš? Nema od toga ništa, meni viruj.epikur37 wrote:Eroo wrote:Upravo se mi javila moja petorka sa Azora. Jesi li bio tamo nekad? Kako izgleda?epikur37 wrote:Doduše, sada na krovnoj terasi planiram mali penthouse, ali ne smije biti fiksno po zakonu, zato ću ga navidati i staviti sendvič panele :)
Nisam, ja radim, ne putujem.
pa imam 41, do 50-te stvaram i podižem djecu.
Kupujemo drugi brod do godine ;)
Iza 50te sam rekao svima, idem ne zovite me ne tražite me.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Koliko je meni poznato tek nakon 50.-e ti slijedi pravi posao. Nemoš se ustavit...epikur37 wrote:Eroo wrote:Kaćeš onda putovat? Kad ostariš? Nema od toga ništa, meni viruj.epikur37 wrote:Eroo wrote:
Upravo se mi javila moja petorka sa Azora. Jesi li bio tamo nekad? Kako izgleda?
E jebi ga :D
pretpostavio sam, već sad ne znam kročiti u praznom hodu...
Ali tu i tamo ću se zaletiti u Sibir, Amazonu i sl. ili tek tu u kornate za zvjezdane noći kao što je večeras...tibet.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:Ništa sad čoviče. To u pedesetoj. Nek još pada natalitet.
Ako Bog da a ako ne da a ništa Hvala Bogu. Nije previše ni važno.
A gle, ti čuvaj svoje spermije...cijena će im jamačno porasti.
2015-08-06
Ne zamaram se ja više s time. Prošo voz. To će bit ako bude više do nje nego do mene.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ništa sad čoviče. To u pedesetoj. Nek još pada natalitet.
Ako Bog da a ako ne da a ništa Hvala Bogu. Nije previše ni važno.
A gle, ti čuvaj svoje spermije...cijena će im jamačno porasti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kao prvo pazi na zdravlje, i ti i gospoja, jer sam nećeš nikud...Dica će i tako po svoje, bez tebe.epikur37 wrote:Eroo wrote:Koliko je meni poznato tek nakon 50.-e ti slijedi pravi posao. Nemoš se ustavit...epikur37 wrote:Eroo wrote:Kaćeš onda putovat? Kad ostariš? Nema od toga ništa, meni viruj.epikur37 wrote:
Ali tu i tamo ću se zaletiti u Sibir, Amazonu i sl. ili tek tu u kornate za zvjezdane noći kao što je večeras...tibet.
Prolutaj sa 50, jer poslije nećeš. Barem ne po svoje...Ono s angencijama je curac.
Eroo wrote:Kao prvo pazi na zdravlje, i ti i gospoja, jer sam nećeš nikud...Dica će i tako po svoje, bez tebe.epikur37 wrote:Eroo wrote:Koliko je meni poznato tek nakon 50.-e ti slijedi pravi posao. Nemoš se ustavit...epikur37 wrote:Eroo wrote:
Kaćeš onda putovat? Kad ostariš? Nema od toga ništa, meni viruj.
Prolutaj sa 50, jer poslije nećeš. Barem ne po svoje...Ono s angencijama je curac.
Amen. Još ovih 9 godina da ovo sve proširim i uskladim.
Over-out!
2015-08-06
Onda će ti doć unuci .Nema ti spavanja kad napraviš rano dicu i osnuješ obitelj.
Last edited by RayMabus on 2/8/2019, 01:05; edited 1 time in total
2014-04-11
i to je tako po pravdi boga,jasambrend wrote:Ne sekirajte s vas dva gori deregulatora... u ciloj državi valjda nisu izgrađena 2 objekta s potpunom građevinskom dokumentacijom i dozvolama... jedan je Epijev, a drugi je umra čekajući papire pa su nasljednici dovršili kuću...lijepe naše favele, neće nami niko govorit di i šta ćemo ziđat...
ali nominalno, s t dozvole su civilizacijsko ruglo radi koga će nan budućnost suditi.
u warp civilizaciji niko ne će reći- ve, aben je sudjelovo u prometu s vozilon za koje nimo dozvolu, da je rekonstruiro kuću bez dozvole i ni je upiso u katastar, da nemo dozvolu za na ribe i pitoj isusa za ča sve još postoju dozvole, nego će se samo govoriti o barbarskin vrimenima. možda eventualno apostrofiraju epikura.
2014-04-16
RayMabus wrote:Onda će ti doć unuci .Nema ti spavanja kad napraviš rano dici i osnuješ obitelj.
Neće unuci, bit će prerano ali hoće stari roditelji se natovariti.
To je život.
Gledam svoje klince 4 i 6 godina...takva bezbrižnost :)
2015-08-06
Dica su obaveza za cili život. Evo pogle mene , slomija san stopalo , ležin ima već misec i po dana i još ću toliko , stari mi kuva i minja pelene.
Neš se ti njih tako lako rješit.
2014-04-11
RayMabus wrote:Dica su obaveza za cili život. Evo pogle mene , slomija san stopalo , ležin ima vev misec i po dana i još ću toliko , stari mi kuva i minja pelene.
kaj si u pelenama
2015-08-06
A eto skoro kad ne mogu odat. Nisan al skoro jer pužen do wc-a. Ne mogu odat uopće.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Dica su obaveza za cili život. Evo pogle mene , slomija san stopalo , ležin ima vev misec i po dana i još ću toliko , stari mi kuva i minja pelene.
kaj si u pelenama
2014-04-11
RayMabus wrote:A eto skoro kad ne mogu odat. Nisan al skoro jer pužen do wc-a. Ne mogu odat uopće.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Dica su obaveza za cili život. Evo pogle mene , slomija san stopalo , ležin ima vev misec i po dana i još ću toliko , stari mi kuva i minja pelene.
kaj si u pelenama
Meni je to bilo prije dvije godine kada me je uhvatio giht i to na palcu i gležnju.
Tko nema giht ne zna kako to boli....nisam mogao do wc-a, od bolova. Napola sam se umokrio dok sam došao.
Sad pijem 1 alupurinol dnevno i nema nikakvih problema...ali ono što je bilo....plakao sam, baš plakao i ridao od bolova.
2015-08-06
Ma mene ne boli ništa od prvog dana nego nabija stopalo pa nateklo stopalo , mislija da će proć , crvenilo se povukll al izgleda nešto u peti puklo il tako nešto i više ne znan ni ja. Uglavnom ne prolazi a ne mogu odat da oden do doktora.
Ne mogu stat na stopalo i dole na zglobu mi je natečeno. Kad pritiskan ništa ne boli , vidi se da je nateklo i da nisu kosti na zglobu u normalnom položaju. Ne mogu stat na stopalo al ako ležin ništa me ne boli i normalno mičen stopalon ( prije nisan al sad je popustilo ).
Ne znan ni ja. Ovo triba odležat samo ležin i previše a nema pomaka.
Ne mogu stat na stopalo i dole na zglobu mi je natečeno. Kad pritiskan ništa ne boli , vidi se da je nateklo i da nisu kosti na zglobu u normalnom položaju. Ne mogu stat na stopalo al ako ležin ništa me ne boli i normalno mičen stopalon ( prije nisan al sad je popustilo ).
Ne znan ni ja. Ovo triba odležat samo ležin i previše a nema pomaka.
2014-04-11
Svi budući događaji su određeni. Npr u 25 stoljeću je izumljen vremeplov i vratili se da ubiju bebu Hitlera da spriječe drugi svijetski rat i ženska vremenski putnik se prerušila u sobaricu , otela dijete i bacila ga u rijeku no to je vidila glavna sobarica i otišla u sirotište i uzela dijete od tamo.
Na kraju ispalo da su vremenski putnici da bi nešto zaustavili ustvari to kreirali.
Zato su i obustavljena putovanja kroz vrijeme kasnije.
Drugim riječima ja sad uzmem vremeplov odem tisuću godina unazad i sa strane gledam nečiji život i on je već određen.
Dakle šta ću ja šta će netko drugi oće li bit vako nako , oće past meteor sad meni na glavu il ću ja živit dugo i dobro i imat desetero zdrave i normalne djece il il neću nijedno TO SE VEĆ DESiLO.
Druga je stvar šta ja neman vremeplov a da iman ne mogu otić u svoju budućnost pošto ona iz moje sadašnjosti i ne postoji pa ja ne znam svoju budućnost pa mislim a možda je vako a možda će bit nako.
Šta god bude TO SE VEĆ DESILO.
Ako je to tako a je a šta bi se ja sad zamara s time šta će bit kad SE JE TO VEĆ DESILO.
Na kraju ispalo da su vremenski putnici da bi nešto zaustavili ustvari to kreirali.
Zato su i obustavljena putovanja kroz vrijeme kasnije.
Drugim riječima ja sad uzmem vremeplov odem tisuću godina unazad i sa strane gledam nečiji život i on je već određen.
Dakle šta ću ja šta će netko drugi oće li bit vako nako , oće past meteor sad meni na glavu il ću ja živit dugo i dobro i imat desetero zdrave i normalne djece il il neću nijedno TO SE VEĆ DESiLO.
Druga je stvar šta ja neman vremeplov a da iman ne mogu otić u svoju budućnost pošto ona iz moje sadašnjosti i ne postoji pa ja ne znam svoju budućnost pa mislim a možda je vako a možda će bit nako.
Šta god bude TO SE VEĆ DESILO.
Ako je to tako a je a šta bi se ja sad zamara s time šta će bit kad SE JE TO VEĆ DESILO.
2014-04-11
[size=40]DOBRO DOŠLI U VELIKO BRDO Kanalizaciju nemamo, ali imamo 500 septičkih jama, vodu imamo, ali kada dođu turisti nismo sigurni da će je biti[/size]T. wrote:Jako dobro pitanje...aben wrote:longislande,
ako imoš uvid u budućnost preko federacije, je moreš saznati do ka će postojati ot anticivilizacijski anakronizam zvan gradjevinska dozvola?
Smatram da se radi o državnom fašizmu, propisivati naime ljudima u kakvim i kolikim građevinama bi trebali živjeti...
Ne shvaćam u čemu je problem da osoba koja posjeduje dovoljno veliku parcelu izgradi repliku keopsove piramide ili babilonske kule i živi tu?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:[size=40]DOBRO DOŠLI U VELIKO BRDO Kanalizaciju nemamo, ali imamo 500 septičkih jama, vodu imamo, ali kada dođu turisti nismo sigurni da će je biti[/size]T. wrote:Jako dobro pitanje...aben wrote:longislande,
ako imoš uvid u budućnost preko federacije, je moreš saznati do ka će postojati ot anticivilizacijski anakronizam zvan gradjevinska dozvola?
Smatram da se radi o državnom fašizmu, propisivati naime ljudima u kakvim i kolikim građevinama bi trebali živjeti...
Ne shvaćam u čemu je problem da osoba koja posjeduje dovoljno veliku parcelu izgradi repliku keopsove piramide ili babilonske kule i živi tu?
2014-04-16
za 1500 godin, turisti će obilaziti veliko brdo i slikivati ga
2014-04-16
aben wrote:za 1500 godin, turisti će obilaziti veliko brdo i slikivati ga
losa ti usporedba , palaca je gradjena planski i svrhovito sa svim komunalnim rjesenjima dostupnim u to doba
veliko brdo je kurac na bicikli precjenjenih kvadrata i teret narednih godina vlasti i gradjana
kad svatko zidja kako hoce
2014-04-12
palača ni samo vridna jer je palača, nego jer je nadozidjana kako god je ki hoti, bez plana i dozvoladebotoijusto wrote:aben wrote:za 1500 godin, turisti će obilaziti veliko brdo i slikivati ga
losa ti usporedba , palaca je gradjena planski i svrhovito sa svim komunalnim rjesenjima dostupnim u to doba
veliko brdo je kurac na bicikli precjenjenih kvadrata i teret narednih godina vlasti i gradjana
veliko brdo je spomenik slobodi; ljudi i njihova medjusobna aktivnost aka tržište jasno doje do znanja da i nepostojanje kanalizacije ne utječe na cijenu kvadrata
2014-04-16
aben wrote:palača ni samo vridna jer je palača, nego jer je nadozidjana kako god je ki hoti, bez plana i dozvoladebotoijusto wrote:aben wrote:za 1500 godin, turisti će obilaziti veliko brdo i slikivati ga
veliko brdo je spomenik slobodi; ljudi i njihova medjusobna aktivnost aka tržište jasno doje do znanja da i nepostojanje kanalizacije ne utječe na cijenu kvadrata
drugacije bi ti govori da ti susid povise sere u vrtal
a opet moguce da bi to shvatio kao besplatno gnojivo
2014-04-12
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Građevinski sektor u Hr pred bankrotom
» Srpski klubovi ne zele igrati u Splitu ni u blizoj ni u siroj okolici jer se plase
» Građevinski i industrijski radnici u Španjolskoj se vraćaju na posao
» Crko natalitet
» crko maršal
» Srpski klubovi ne zele igrati u Splitu ni u blizoj ni u siroj okolici jer se plase
» Građevinski i industrijski radnici u Španjolskoj se vraćaju na posao
» Crko natalitet
» crko maršal
Page 3 of 4