Crko građevinski sektor u Splitu i okolici
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Crko građevinski sektor u Splitu i okolici
Sad triba sve porušit tako da se opet pokrene građevina kako bi Plenkovic moga reč da ima rast gospodarstva od 4 , 5%
Sad će rušenje
Sad će rušenje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Eroo wrote:Kaćeš onda putovat? Kad ostariš? Nema od toga ništa, meni viruj.epikur37 wrote:Eroo wrote:Upravo se mi javila moja petorka sa Azora. Jesi li bio tamo nekad? Kako izgleda?epikur37 wrote:Doduše, sada na krovnoj terasi planiram mali penthouse, ali ne smije biti fiksno po zakonu, zato ću ga navidati i staviti sendvič panele :)
Nisam, ja radim, ne putujem.
pa imam 41, do 50-te stvaram i podižem djecu.
Kupujemo drugi brod do godine ;)
Iza 50te sam rekao svima, idem ne zovite me ne tražite me.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:jasambrend wrote:Ne sekirajte s vas dva gori deregulatora... u ciloj državi valjda nisu izgrađena 2 objekta s potpunom građevinskom dokumentacijom i dozvolama... jedan je Epijev, a drugi je umra čekajući papire pa su nasljednici dovršili kuću...lijepe naše favele, neće nami niko govorit di i šta ćemo ziđat...
S pravom, svaki papir u boga sam izganjao, komisija za uporabnu je činila 7 ljudi plus svi iz gradnje. negdje 15 ljudi je bilo na uviđaju.
Lipo sam im na krovu poslužio lukinov pršut, domaće vino i sve.
U konac po propisu.
Kaže bivša šefica ureda za provedbu propisa u ZD, e ovo je ogledni primjer kako treba graditi :)
slovi za jako strogu
2015-08-06
Tako se ponašamo mi urbanizirani.epikur37 wrote:aben wrote:T. wrote:Jako dobro pitanje...aben wrote:longislande,
ako imoš uvid u budućnost preko federacije, je moreš saznati do ka će postojati ot anticivilizacijski anakronizam zvan gradjevinska dozvola?
Smatram da se radi o državnom fašizmu, propisivati naime ljudima u kakvim i kolikim građevinama bi trebali živjeti...
Ne shvaćam u čemu je problem da osoba koja posjeduje dovoljno veliku parcelu izgradi repliku keopsove piramide ili babilonske kule i živi tu?
e,
zidanje bez dozvole ti ljudima vridjo estetske osjećaje,
samo pitoj generalisimusa ili epikura
Regulativa mora postojati.
Premda sam potrošio dva para japanki obilazeći Ured za te poslove i čekajući svaki papir....no, zajednica je zajednica.
epikur37 wrote:jasambrend wrote:Ne sekirajte s vas dva gori deregulatora... u ciloj državi valjda nisu izgrađena 2 objekta s potpunom građevinskom dokumentacijom i dozvolama... jedan je Epijev, a drugi je umra čekajući papire pa su nasljednici dovršili kuću...lijepe naše favele, neće nami niko govorit di i šta ćemo ziđat...
S pravom, svaki papir u boga sam izganjao, komisija za uporabnu je činila 7 ljudi plus svi iz gradnje. negdje 15 ljudi je bilo na uviđaju.
U konac po propisu.
Tebe baš veseli kad platiš i počastiš lupače pečata... nekako sve onda ima smisla, zar ne?
darth_vader-
2014-04-17
Malo promjena je bilo, ali se to ne vidi ako je pršut i vino blizu.epikur37 wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Ne sekirajte s vas dva gori deregulatora... u ciloj državi valjda nisu izgrađena 2 objekta s potpunom građevinskom dokumentacijom i dozvolama... jedan je Epijev, a drugi je umra čekajući papire pa su nasljednici dovršili kuću...lijepe naše favele, neće nami niko govorit di i šta ćemo ziđat...
U konac po propisu.
Kaže bivša šefica ureda za provedbu propisa u ZD, e ovo je ogledni primjer kako treba graditi :)
slovi za jako strogu
epikur37 wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Ne sekirajte s vas dva gori deregulatora... u ciloj državi valjda nisu izgrađena 2 objekta s potpunom građevinskom dokumentacijom i dozvolama... jedan je Epijev, a drugi je umra čekajući papire pa su nasljednici dovršili kuću...lijepe naše favele, neće nami niko govorit di i šta ćemo ziđat...
U konac po propisu.
slovi za jako strogu
Zlobnici bi rekli da te je trebalo rebnuti bar za još desetak papira kad su ti toliki fetiš...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Ne sekirajte s vas dva gori deregulatora... u ciloj državi valjda nisu izgrađena 2 objekta s potpunom građevinskom dokumentacijom i dozvolama... jedan je Epijev, a drugi je umra čekajući papire pa su nasljednici dovršili kuću...lijepe naše favele, neće nami niko govorit di i šta ćemo ziđat...
U konac po propisu.
Tebe baš veseli kad platiš i počastiš lupače pečata... nekako sve onda ima smisla, zar ne?
Točno tako.
2015-08-06
Eroo wrote:Malo promjena je bilo, ali se to ne vidi ako je pršut i vino blizu.epikur37 wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Ne sekirajte s vas dva gori deregulatora... u ciloj državi valjda nisu izgrađena 2 objekta s potpunom građevinskom dokumentacijom i dozvolama... jedan je Epijev, a drugi je umra čekajući papire pa su nasljednici dovršili kuću...lijepe naše favele, neće nami niko govorit di i šta ćemo ziđat...
U konac po propisu.
slovi za jako strogu
Ništa bitno, e sad jedino ovaj penthaus. Ako komunalci budu grintali ja ga odvidam, pa ga opet zavidam :D
2015-08-06
jasambrend wrote:epikur37 wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Ne sekirajte s vas dva gori deregulatora... u ciloj državi valjda nisu izgrađena 2 objekta s potpunom građevinskom dokumentacijom i dozvolama... jedan je Epijev, a drugi je umra čekajući papire pa su nasljednici dovršili kuću...lijepe naše favele, neće nami niko govorit di i šta ćemo ziđat...
U konac po propisu.
slovi za jako strogu
Zlobnici bi rekli da te je trebalo rebnuti bar za još desetak papira kad su ti toliki fetiš...
Najgora stvar kako se sve odvilo u godinu dana i kako sam krepao, više ne uznam ni gdje su svi ti papiri, nagurao sam u neki ormar od iverice i bacio u podrum. Treba uzeti godišnji pa to sve poslagati.
2015-08-06
Ja ću obrnuto. Eno Orban daje trideset tisuća eura kredit od države za treće dite pa čemo čekat da to i kod nas uvedu.epikur37 wrote:Eroo wrote:Kaćeš onda putovat? Kad ostariš? Nema od toga ništa, meni viruj.epikur37 wrote:Eroo wrote:Upravo se mi javila moja petorka sa Azora. Jesi li bio tamo nekad? Kako izgleda?epikur37 wrote:Doduše, sada na krovnoj terasi planiram mali penthouse, ali ne smije biti fiksno po zakonu, zato ću ga navidati i staviti sendvič panele :)
2014-04-11
pogle ovog malog zvrka, ako ga dobijem za 15 000 ojra sljedeći tjedan je moj.
častim sve ako prođe...
on je tjedno u charteru čiste love 1000 eur.
znači za 3 godine se vratio
2015-08-06
RayMabus wrote:Ja ću obrnuto. Eno Orban daje trideset tisuća eura kredit od države za treće dite pa čemo čekat da to i kod nas uvedu.epikur37 wrote:Eroo wrote:Kaćeš onda putovat? Kad ostariš? Nema od toga ništa, meni viruj.epikur37 wrote:Eroo wrote:
Upravo se mi javila moja petorka sa Azora. Jesi li bio tamo nekad? Kako izgleda?
e ali tebi je sad već kasno
2015-08-06
...nisu ni svi projekti baš savršeni. Ponekad arhitekt zaboravi čak i prozor ucrtat. Pa se to vidi kad je 1/1.epikur37 wrote:Eroo wrote:Malo promjena je bilo, ali se to ne vidi ako je pršut i vino blizu.epikur37 wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Ne sekirajte s vas dva gori deregulatora... u ciloj državi valjda nisu izgrađena 2 objekta s potpunom građevinskom dokumentacijom i dozvolama... jedan je Epijev, a drugi je umra čekajući papire pa su nasljednici dovršili kuću...lijepe naše favele, neće nami niko govorit di i šta ćemo ziđat...
U konac po propisu.
slovi za jako strogu
Ništa bitno, e sad jedino ovaj penthaus. Ako komunalci budu grintali ja ga odvidam, pa ga opet zavidam :D
E, onda to popravi, ucrta i tada nastupa Ero...i udari pečat.
Eroo wrote:...nisu ni svi projekti baš savršeni. Ponekad arhitekt zaboravi čak i prozor ucrtat. Pa se to vidi kad je 1/1.epikur37 wrote:Eroo wrote:Malo promjena je bilo, ali se to ne vidi ako je pršut i vino blizu.epikur37 wrote:epikur37 wrote:
U konac po propisu.
slovi za jako strogu
E, onda to popravi, ucrta i tada nastupa Ero...i udari pečat.
a slušaj :) sve znamo ;)
2015-08-06
Ima žena. Bar toga ne fali za udaju.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ja ću obrnuto. Eno Orban daje trideset tisuća eura kredit od države za treće dite pa čemo čekat da to i kod nas uvedu.epikur37 wrote:Eroo wrote:Kaćeš onda putovat? Kad ostariš? Nema od toga ništa, meni viruj.epikur37 wrote:
2014-04-11
RayMabus wrote:Ima žena. Bar toga ne fali za udaju.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ja ću obrnuto. Eno Orban daje trideset tisuća eura kredit od države za treće dite pa čemo čekat da to i kod nas uvedu.epikur37 wrote:Eroo wrote:
Kaćeš onda putovat? Kad ostariš? Nema od toga ništa, meni viruj.
Da ali treba i dijete napraviti.
Koje godišnje doba, kakva žena, koliko godina ima, kako se hranite, piješ, pušiš...hoće li se primiti ili neće, autotransfuzija...
bolje se ti ne upuštaj u to
2015-08-06
Pa neću , nedaju još tridecet tisuća eura đabe ako napraviš trojčice.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ima žena. Bar toga ne fali za udaju.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ja ću obrnuto. Eno Orban daje trideset tisuća eura kredit od države za treće dite pa čemo čekat da to i kod nas uvedu.epikur37 wrote:
Koje godišnje doba, kakva žena, koliko godina ima, kako se hranite, piješ, pušiš...hoće li se primiti ili neće, autotransfuzija...
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa neću , nedaju još tridecet tisuća eura đabe ako napraviš trojčice.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ima žena. Bar toga ne fali za udaju.epikur37 wrote:RayMabus wrote:
Ja ću obrnuto. Eno Orban daje trideset tisuća eura kredit od države za treće dite pa čemo čekat da to i kod nas uvedu.
A šta znam, napravi barem jedno pa prodaj upola cijene.
2015-08-06
Ništa sad čoviče. To u pedesetoj. Nek još pada natalitet.
Ako Bog da a ako ne da a ništa Hvala Bogu. Nije previše ni važno.
Ako Bog da a ako ne da a ništa Hvala Bogu. Nije previše ni važno.
Last edited by RayMabus on 2/8/2019, 00:49; edited 1 time in total
2014-04-11
Koliko je meni poznato tek nakon 50.-e ti slijedi pravi posao. Nemoš se ustavit...epikur37 wrote:Eroo wrote:Kaćeš onda putovat? Kad ostariš? Nema od toga ništa, meni viruj.epikur37 wrote:Eroo wrote:Upravo se mi javila moja petorka sa Azora. Jesi li bio tamo nekad? Kako izgleda?epikur37 wrote:Doduše, sada na krovnoj terasi planiram mali penthouse, ali ne smije biti fiksno po zakonu, zato ću ga navidati i staviti sendvič panele :)
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Građevinski sektor u Hr pred bankrotom
» Srpski klubovi ne zele igrati u Splitu ni u blizoj ni u siroj okolici jer se plase
» Građevinski i industrijski radnici u Španjolskoj se vraćaju na posao
» Crko natalitet
» crko maršal
» Srpski klubovi ne zele igrati u Splitu ni u blizoj ni u siroj okolici jer se plase
» Građevinski i industrijski radnici u Španjolskoj se vraćaju na posao
» Crko natalitet
» crko maršal
Page 2 of 4